• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merve hanım cok güzel kilo vermişsiniz.yaptığınız diyeti biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız,haftada 2 gün kalsiyum diyeti yaptınız peki diğer 5 gün ne yaptınız öğünleri tek tek yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

merve hanım cok güzel kilo vermişsiniz.yaptığınız diyeti biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız,haftada 2 gün kalsiyum diyeti yaptınız peki diğer 5 gün ne yaptınız öğünleri tek tek yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

diyer günlerdede yine sabah kahvaltıda 1 bardak süt 1 pekismek yedim ara öğünlerimi hiç atlamadım acıkınca doyana kadar yedim ama doyardoymaz kalktım ve akşam 6dan sonra hiçbirşey yemedim inanın eyer diyet yapamıyorsanız akşam 6dan sonra meyve dahil yemeyi keserseniz çok güzel kilo verirsiniz işallah:34:

Selam Kızlarr:3:
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.:31:
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.:34:
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.:34:
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:

Eki Görüntüle 410532

Eki Görüntüle 410533

Eki Görüntüle 410536

Eki Görüntüle 410535

Eki Görüntüle 410534

Eki Görüntüle 410538

Eki Görüntüle 410537

Eki Görüntüle 410539

Eki Görüntüle 410540

Eki Görüntüle 410541

Eki Görüntüle 410545

Eki Görüntüle 410544

Eki Görüntüle 410543

Eki Görüntüle 410542

Eki Görüntüle 410547

Eki Görüntüle 410548
tam anlamıyla süper olmuşsun...azmine hayran kaldım.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.tiroitlerim az çalıştıgı için çok kilo aldım ve diyete bir türlü başlayamıyorum.nolurrrrrrrr arkadaşlar bana da gaz verinn:(((((80 kiloyum ve kilo vermek istiyorumm.banada destek olun:56:

Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:[/QUOTE

:nazar: çok güzel zayıflamışsınız tebrikler... başarılarınızın devamını diliyorum :46:

Çok başarılı maşallah! Darısı başıma :)

15 Günde 14 Kilo Verdiren Muhteşem Listem | Diyet,Diyet Listeleri,Diyet Yemekleri,Zayıflama,Ender Saraç,Sağlık trendy nin resimleri bu linkte,kim aldı ise artık:47:çok sinir bozucu birde 15 günde 14kg verdim diye yazıyo:47:

Kendide yazmış olabilir o yazıyı. Bana sanki o yazmış gibi geldi. Sor bakalım bir kendisine :44:

Ama kim yazdıysa yazan iyi sallamış. 15 günde 14 kilo diye resimler arasında da yaklaşık 3-4 ay fark var zaten çok komik olmuş :60::60:

Son düzenleme:
15 Günde 14 Kilo Verdiren Muhteşem Listem | Diyet,Diyet Listeleri,Diyet Yemekleri,Zayıflama,Ender Saraç,Sağlık trendy nin resimleri bu linkte,kim aldı ise artık:47:çok sinir bozucu birde 15 günde 14kg verdim diye yazıyo:47:

ya iyi niyetle yapılan şeyler nasıl da kötüye kullanılıyo şuraya bak yaa.... triendy'yi başından beri takip ediyorum ben, nasıl kilo verdiğini falan biliyorum. bana o yazmış gibi gelmedi. resmen çalınmış fotoğraflar. 15 günde 14 kilo diye de insanları kandırıp umutlandırıyolar. çok yazık çok. biz buraya motivasyon olsun diye foto koyuyoruz. ama kötü niyetli insanların eline düşüyo.

arkadaşlar beni, bilen biliyo ben değilim ordaki yazan kişi,,çalınmış hem yazılarım hemde resimlerim,,neyse gerekli işlemleri yapdım;yakın zamanda kalkar umarım o yalan diyet listesi,,ben 15günde değil 11ayda 20 kilo verdim,,79.8den 59.8e düşmüştüm,,orda 15günde 14kilo diyo inanılır gibi değil insanın vücudu nolur kaldıramaz bile,,neyse tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için kızlar:29::16::16:

Son düzenleme:
Kendide yazmış olabilir o yazıyı. Bana sanki o yazmış gibi geldi. Sor bakalım bir kendisine :44:

Ama kim yazdıysa yazan iyi sallamış. 15 günde 14 kilo diye resimler arasında da yaklaşık 3-4 ay fark var zaten çok komik olmuş :60::60:

hemde baya sallamış,,

ilk resimi 19 ekim 2010da çekmişim:42:

ikinci resmide 7temmuz 2011de çekmişim:42:

2resim arasında 9aylık fark var nerdeyse ne 15günü:20: allahım sabır yaa:41:,insanlar inanıyorlarmı acaba bukadar az sürede bukadar değişim olacağına :19:

Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:[/QUOTE

:nazar: çok güzel zayıflamışsınız tebrikler... başarılarınızın devamını diliyorum :46:

Çok başarılı maşallah! Darısı başıma :)

çok teşekkürederim Alla
hrazıolsun darı
sı sizin

başınıza:34:

ya iyi niyetle yapılan şeyler nasıl da kötüye kullanılıyo şuraya bak yaa.... triendy'yi başından beri takip ediyorum ben, nasıl kilo verdiğini falan biliyorum. bana o yazmış gibi gelmedi. resmen çalınmış fotoğraflar. 15 günde 14 kilo diye de insanları kandırıp umutlandırıyolar. çok yazık çok. biz buraya motivasyon olsun diye foto koyuyoruz. ama kötü niyetli insanların eline düşüyo.

ya bu kadar kiloyu nasıl verdiniz ve nekadar sürede verdiniz lütfen diyet listenizi gönderin

hemde baya sallamış,,

ilk resimi 19 ekim 2010da çekmişim:42:

ikinci resmide 7temmuz 2011de çekmişim:42:

2resim arasında 9aylık fark var nerdeyse ne 15günü:20: allahım sabır yaa:41:,insanlar inanıyorlarmı acaba bukadar az sürede bukadar değişim olacağına :19:

bir de sorular sormuşlar boyun kaç filan diye...yazıyı koyan kişi de sanki senmiş gibi 1.69 demiş, yoruma yorum yapmış...

Back