- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
- 358
bir senedır bu resımlerı görüyorum ve hala 64 lerdeyım tanrımm nezamn 55 lere ınecegımm
artık bende umutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir senedır bu resımlerı görüyorum ve hala 64 lerdeyım tanrımm nezamn 55 lere ınecegımm
Eki Görüntüle 362719 Eki Görüntüle 362727 Eki Görüntüle 362723 Eki Görüntüle 362726 QUOTE]
sizi canı gönülden tebrik ederim. nasl olduda hiç deforme olmadan şekillendi vücut maşallah.
ben geçen see verdim 15 kilo 95den 80 düştüm sonra direncim kırıldı sonra birsürü sıkıntı vs. aldım 10kilosunu geri aynı azmi yakalayamıyorum vermem gerek acil biraz kilo veriş sürecinizden bahsedermisiniz yada tavsiyeniz nedir
eski ve yeni hallerimi toparladım arkadaşlar :)
trendy canımm güzel zayıflamışsınn amaa keşke çıplak şekilde koymasaydın canımm yaaa
internette güven olmazz
vücudun çıplak gösterene kadar keşke yüzünüü göstersen kızz daha ii olurduuu
he şunu söylemeyi unuttum,okadar çok elbiseyle foto koyfdumki buraya,zayıf hallerimle kşilolu hallerimi,oyüzden dedim herkez dışımı biliyo bide içimi görsünnedense ben boydan foto koyunca yüzüm açık olmasından rahatsız oluyorum,ama bikaç kez o hatayıda yaptım gerçi ama,inşallah sorun olmaz canımyaatrendy canımm güzel zayıflamışsınn amaa keşke çıplak şekilde koymasaydın canımm yaaa
internette güven olmazz
vücudun çıplak gösterene kadar keşke yüzünüü göstersen kızz daha ii olurduuu
canım sende obezite yolunda ilerliyomuşsun az daha karar vermeseymişsinEki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126
Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.
İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.
artık bende umutluyum
he şunu söylemeyi unuttum,okadar çok elbiseyle foto koyfdumki buraya,zayıf hallerimle kşilolu hallerimi,oyüzden dedim herkez dışımı biliyo bide içimi görsünnedense ben boydan foto koyunca yüzüm açık olmasından rahatsız oluyorum,ama bikaç kez o hatayıda yaptım gerçi ama,inşallah sorun olmaz canımyaa
canım sende obezite yolunda ilerliyomuşsun az daha karar vermeseymişsin
tebriklermüthiş bi ilerleme kaydetmişsin,heleki o göbeğe şok oldum,hiç okadar kilolu olmadığım için okadarda göbeğim olmadı,heleki kolarına bi baksana ne kadarda kalınmış,şimdi incecik kalmış,en rahatve çabuk eriyen yer kollar nede olsaa:13:
tekrar tebrikler yola böyle devaaam
bende eski yazılarıma bakıyorumda bazen,vaybe ozaman gitmiyo kilolardiye yakınıp duruyomuşum,şimdi çok mutluyum,ozamanlardaki yazılarımı görünce diyorum,demekki oluyomuş,sabretmek gerek
kusura bakma ama çıplak resimlerinden ben bile rahatsız oldum bide acık sacık degil demişsin
evin içine sütyen kilot resim çekip üzerini boyamassın 2 cocuklu bi anne ye yakışmamış kaldıki eşin bi siteye çıplak bi fotografını koydugunu duysa neler olur.
sakın bikinide giyiyorum deme SAHİLDE bikinili resim baska evin içinde sütye kilot resim BAMMMBAŞKA...ben bile buurda vrdigin bilgilersen face adresini bulabiliyorum bunu bi başka erkekte bulabilir ve emin ol çok kötüü şeyler olur.
fikrimi söylemek istedim hiç hoş degil....
kusura bakmayın pek çıplak foto koyan yok gerçi ama,cesaret ettim koydum iştetefe koyabilirsiniz beni,rahatsızlık verdiysem affolaa
Eki Görüntüle 362719 Eki Görüntüle 362727 Eki Görüntüle 362723 Eki Görüntüle 362726 QUOTE]
sizi canı gönülden tebrik ederim. nasl olduda hiç deforme olmadan şekillendi vücut maşallah.
ben geçen see verdim 15 kilo 95den 80 düştüm sonra direncim kırıldı sonra birsürü sıkıntı vs. aldım 10kilosunu geri aynı azmi yakalayamıyorum vermem gerek acil biraz kilo veriş sürecinizden bahsedermisiniz yada tavsiyeniz nedir
MERHABA CANIM VUCUDUMUN DEFORME OLMAMASINI SPOR YAPMAMA BAGLIYORUM ELIPTIK BISIKLET ALDIM COK FAYDALI BUTUN VUCUDU OLE BIR SIKILASTIRIYORKI ANLATAM KOLLAR BACAKLAR BASEN KALCA BEL KARIN GOGUS VE SIRT BUTUN VUCUDU CALISTIRIYOR BEN BURDAN YURUME BANDI ALMAK ISTEYEN ARKADASLARA SESLENMEK ISTIYORUM ARKADASLAR YURUME BANDI BUTUN VUCUDUNUZU SIKILASTIRMAZ BENCE ELIPTIK BISIKLET ALIN YURUYUSUNUZU DISARDADA YAPARSINIZ ACIK HAVADA YURUYUS COK ETKILI CANIM SPOR COK YAPTIM COK HIRLANDIM OZELLIKLE YAZIN COK HIRLANIYORUM SABAH SAGILDE 6 KM YURUS YAPTIM EVE GELDIM YARIM SAATTE EVDE YAPTIM BOL BOL SU ICTIM COK AZ YEDIM COK COK AZ YEDIM ARADA COK YEDIGIM GUNLERDE OLDU AMA BIR SURE SONRA MIDE KUCULDUGUNDEN CANINIZ COK YEMEK YEMEK ISTEMIYO ZATEN UMARIM ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BENIM BASLARDA HIC UMUDUM YOKTU ZAYIF INSANLARI GORDUKCE AGLAYASIM GELIYODU BU TOPIK BANA COK YARDIMCI OLDU DIYOSUN KI AAAAAA BAK OKADAR INSAN KILO VERMIS BENDE VEREBILIRIM BEN COK KILO ALDIGIM DONEMELERDE DEDIMKI TAMAM ARTIK BEN BUYUM BUNDAN SONRA BOLE DEVAM EDER VE KENDIMI DAHADA SALMISTIM UZULDUKCE YIYODUM YEDIKCE YIYODUM AMA BAZI SEYLER BENI COK HIRSLANDIRDI KENDIME BIR TOPIKMI ACSAM ACABA OZEL MSJ YAZAN ARKADASLAR COK OLUYO BANA:44ERDIM VAR KOSELERINDEN FIRSAT KALMIYOKI ANACIMHAMDOLSUN RABBIM DERT VERIP DERMANSIZ BIRAKMASIN
kusura bakmayın pek çıplak foto koyan yok gerçi ama,cesaret ettim koydum iştetefe koyabilirsiniz beni,rahatsızlık verdiysem affolaa