• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
trendy canımm güzel zayıflamışsınn amaa keşke çıplak şekilde koymasaydın canımm yaaa
internette güven olmazz
vücudun çıplak gösterene kadar keşke yüzünüü göstersen kızz daha ii olurduuu

Son düzenleme:
eski ve yeni hallerimi toparladım arkadaşlar :)

merhaba azimli kız senin halini çok begendim kendimi aynı sana benzetiyorum benimde ideal kilom 61 olmalı herhalde sende 170 cm sin bende senin gibi zayıflamam lazım şuan 102ye çıktım 8aylık hamileyim sence doğumdan sonra ne yapayım nasılverecem ben bu kadar kiloyu bana yardımcı olurmusun illede hemen vereyim demiyorum kiloları 2 yılayaymak istiyorum sağlıklı olsun kalıcı olsun diye
bide bişey var ömür boyu dikkat etmek lazım değilmi önemli olan kiloyu verdikten sonra korumak senden istediğim nasıl zayıflıyosun nekadar spor yapıyosun

trendy canımm güzel zayıflamışsınn amaa keşke çıplak şekilde koymasaydın canımm yaaa
internette güven olmazz

teşekkür ederim önceliklee:29:
canımya çıplak koyduysam açık seçik bişey koymadımkii,hem yüzüm kapalı olduğu için bişey olmaz heralde,rahatım yani,,
ya şimdi zamanında bu şekilde kilolu olupta çıplak vücudu gördüğümde internette zayıflama resimlerinde,yanlarındada zayıflamış çıplak hallerini görünce,bende ümitleniyodum,demekki ypılamıycak bişey değil diye azimleniyodum,
şimdide ben motive etmek istedim başardığım için,çünkü pek cesaret gerektiren bi durum bu,baktım kimse cesaretedemiyo,e bide görünen köy kılavuz istemez hesabı koyuverdim,:51:
neyse baya açıklayıcı oldu heralde :128:

internette güven olmazz
he şunu söylemeyi unuttum,okadar çok elbiseyle foto koyfdumki buraya,zayıf hallerimle kşilolu hallerimi,oyüzden dedim herkez dışımı biliyo bide içimi görsün:24::51::1:nedense ben boydan foto koyunca yüzüm açık olmasından rahatsız oluyorum,ama bikaç kez o hatayıda yaptım gerçi ama,inşallah sorun olmaz canımyaa:31:
Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126

Sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.

İlk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. Şuan 70.2 kiloyum.:nazar:
:53:canım sende obezite yolunda ilerliyomuşsun az daha karar vermeseymişsin:52::52:
tebrikler:46::46:müthiş bi ilerleme kaydetmişsin,heleki o göbeğe şok oldum,hiç okadar kilolu olmadığım için okadarda göbeğim olmadı,heleki kolarına bi baksana ne kadarda kalınmış,şimdi incecik kalmış,en rahatve çabuk eriyen yer kollar nede olsaa:13::16::16:
tekrar tebrikler yola böyle devaaam:46::46::46::46:

artık bende umutluyum

bende eski yazılarıma bakıyorumda bazen,vaybe ozaman gitmiyo kilolardiye yakınıp duruyomuşum,şimdi çok mutluyum,ozamanlardaki yazılarımı görünce diyorum,demekki oluyomuş,sabretmek gerek:23::46::46:

Son düzenleme:
he şunu söylemeyi unuttum,okadar çok elbiseyle foto koyfdumki buraya,zayıf hallerimle kşilolu hallerimi,oyüzden dedim herkez dışımı biliyo bide içimi görsün:24::51::1:nedense ben boydan foto koyunca yüzüm açık olmasından rahatsız oluyorum,ama bikaç kez o hatayıda yaptım gerçi ama,inşallah sorun olmaz canımyaa:31:

:53:canım sende obezite yolunda ilerliyomuşsun az daha karar vermeseymişsin:52::52:
tebrikler:46::46:müthiş bi ilerleme kaydetmişsin,heleki o göbeğe şok oldum,hiç okadar kilolu olmadığım için okadarda göbeğim olmadı,heleki kolarına bi baksana ne kadarda kalınmış,şimdi incecik kalmış,en rahatve çabuk eriyen yer kollar nede olsaa:13::16::16:
tekrar tebrikler yola böyle devaaam:46::46::46::46:

bende eski yazılarıma bakıyorumda bazen,vaybe ozaman gitmiyo kilolardiye yakınıp duruyomuşum,şimdi çok mutluyum,ozamanlardaki yazılarımı görünce diyorum,demekki oluyomuş,sabretmek gerek:23::46::46:

insallah birgünn bizde senin gibi zayıf oluruz

kusura bakma ama çıplak resimlerinden ben bile rahatsız oldum bide acık sacık degil demişsin

evin içine sütyen kilot resim çekip üzerini boyamassın 2 cocuklu bi anne ye yakışmamış kaldıki eşin bi siteye çıplak bi fotografını koydugunu duysa neler olur.

sakın bikinide giyiyorum deme SAHİLDE bikinili resim baska evin içinde sütye kilot resim BAMMMBAŞKA...ben bile buurda vrdigin bilgilersen face adresini bulabiliyorum bunu bi başka erkekte bulabilir ve emin ol çok kötüü şeyler olur.

fikrimi söylemek istedim hiç hoş degil....

kusura bakma ama çıplak resimlerinden ben bile rahatsız oldum bide acık sacık degil demişsin

evin içine sütyen kilot resim çekip üzerini boyamassın 2 cocuklu bi anne ye yakışmamış kaldıki eşin bi siteye çıplak bi fotografını koydugunu duysa neler olur.

sakın bikinide giyiyorum deme SAHİLDE bikinili resim baska evin içinde sütye kilot resim BAMMMBAŞKA...ben bile buurda vrdigin bilgilersen face adresini bulabiliyorum bunu bi başka erkekte bulabilir ve emin ol çok kötüü şeyler olur.

fikrimi söylemek istedim hiç hoş degil....

tamam rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın yazdım zaten,
ben bana yakışmıycak bişey yaptığımı sanmıyorum,açık seçik resim görmemişsin sen ozaman:31:
neyse tartışmak için koymadım fotolarımı,moral olsun diye koydum,rahatsız olan açıp bakmaz bidaha olur biter,eşim foto koyduğumu biliyo zaten,ama sonki boydan olanları görmedi henüz,laf edermi evet eder belki ama,yüzüm olmayan bi fotoyu kim ne yapabilirki anlamadım doğrusu:31:
hem ben erkek sitesine koymadım heralde resmimi,kadın kadınayız şurda ne var,sanmıyorum erkeklerin girip baktıklarını,
hee giren erkekler varmıdır vardır,ama benim burdaki bilgilerimden face adresime ulaşanıda ilk kez senden duyuyorum,:19:
yok öyle bişey,okadarda olmaz:37:
hem arkadaş listemde olmayanlar bilgilerime bile erişemiyo,kaldıki facemi bulucaklar,,:31:
neyse uzatmak istemiyorum,uyarıların için sağol ama,ben yanlış bişey yapmadım,:20:
lütfen yargılanıcak okadar insan varken etrafta beni yargılamayın kötü bi niyetle koymadım,tamamen konuyla alakalı bi fotoydu bende paylaştım,:42:
sorun açık veya kapalı olmak değil burda bencee,,ama cidden kırılmanı istemem,düşündüğün için sağol yinedee:13:

Son düzenleme:
herkese merhaba, geçen hafta bu forumu farkettiğimden beri benim de son aylarda kilolarımla verdiğim mücadelede bana ışık oldunuz. 116 sayfayı bir çırpıda okuyup siteye üye oldum. umarım ben de en kısa zamanda sizlere eski ve yeni halimi gösterebilirim.

Eki Görüntüle 362719 Eki Görüntüle 362727 Eki Görüntüle 362723 Eki Görüntüle 362726 QUOTE]

sizi canı gönülden tebrik ederim. nasl olduda hiç deforme olmadan şekillendi vücut maşallah.
ben geçen see verdim 15 kilo 95den 80 düştüm sonra direncim kırıldı sonra birsürü sıkıntı vs. aldım 10kilosunu geri :( aynı azmi yakalayamıyorum vermem gerek acil biraz kilo veriş sürecinizden bahsedermisiniz yada tavsiyeniz nedir

MERHABA CANIM VUCUDUMUN DEFORME OLMAMASINI SPOR YAPMAMA BAGLIYORUM ELIPTIK BISIKLET ALDIM COK FAYDALI BUTUN VUCUDU OLE BIR SIKILASTIRIYORKI ANLATAM KOLLAR BACAKLAR BASEN KALCA BEL KARIN GOGUS VE SIRT BUTUN VUCUDU CALISTIRIYOR BEN BURDAN YURUME BANDI ALMAK ISTEYEN ARKADASLARA SESLENMEK ISTIYORUM ARKADASLAR YURUME BANDI BUTUN VUCUDUNUZU SIKILASTIRMAZ BENCE ELIPTIK BISIKLET ALIN YURUYUSUNUZU DISARDADA YAPARSINIZ ACIK HAVADA YURUYUS COK ETKILI CANIM SPOR COK YAPTIM COK HIRLANDIM OZELLIKLE YAZIN COK HIRLANIYORUM SABAH SAGILDE 6 KM YURUS YAPTIM EVE GELDIM YARIM SAATTE EVDE YAPTIM BOL BOL SU ICTIM COK AZ YEDIM COK COK AZ YEDIM ARADA COK YEDIGIM GUNLERDE OLDU AMA BIR SURE SONRA MIDE KUCULDUGUNDEN CANINIZ COK YEMEK YEMEK ISTEMIYO ZATEN UMARIM ISTEYEN HERKEZ KILO VERIR BENIM BASLARDA HIC UMUDUM YOKTU ZAYIF INSANLARI GORDUKCE AGLAYASIM GELIYODU BU TOPIK BANA COK YARDIMCI OLDU DIYOSUN KI AAAAAA BAK OKADAR INSAN KILO VERMIS BENDE VEREBILIRIM BEN COK KILO ALDIGIM DONEMELERDE DEDIMKI TAMAM ARTIK BEN BUYUM BUNDAN SONRA BOLE DEVAM EDER VE KENDIMI DAHADA SALMISTIM UZULDUKCE YIYODUM YEDIKCE YIYODUM AMA BAZI SEYLER BENI COK HIRSLANDIRDI KENDIME BIR TOPIKMI ACSAM ACABA OZEL MSJ YAZAN ARKADASLAR COK OLUYO BANA:44:DERDIM VAR KOSELERINDEN FIRSAT KALMIYOKI ANACIM:1:HAMDOLSUN RABBIM DERT VERIP DERMANSIZ BIRAKMASIN

ya lütfen rahatsız olan bakmasın bu neyaa,bin pişman ettiniz valla koyduğumaaa,aman yaaa,,lütfen yorum istemiyorum hakkımda artık:20::19::19:

hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahaha :51: triendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya :19: Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla :1: Hepinize sağlıklı yaşamlar!

kusura bakmayın pek çıplak foto koyan yok gerçi ama,cesaret ettim koydum işte:17::17:tefe koyabilirsiniz beni,rahatsızlık verdiysem affolaa:30:

YA MASALLAAH!! NASIL KILO VERMISSIN. MASALLAL tekrar!! Bana bir motivasyon Geldi. Ben pazartesi hemen basliyorum!:52:

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum aslında ama çok yakın arkadaşımın üyeliğiyle giriyordum bu gece üşenmedim bütün sayfaları tekrar okudum ben de çok zorlu zamanlardan geçtim üstelik tiroid hastasıyım her neyse hala istediğim kiloya ulaşamamış olsam da belki sizi de biraz motive eder diye yüklemek istedim üzerimde mevsimlik olan fotoğrafımda 69 kiloyum siyah bluzlu olan fotoğrafımda ise 62 kiloyum hedefim 58,ulaştığımda ben de koruma programına geçeceğim inşallah.Bu arada boyum 1.70 kilo veren herkesi gönülden çok çok tebrik ediyorum bu sitenin ve yorumlarınızın bana çok yararı olduğunu kabul etmeliyim lütfen vazgeçmeyin azim ve sabırla olmayacak şey yok bence hepinize iyi geceler dilerim :)

Eklentiler

• $IMG_3907.jpg
    $IMG_3907.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $577995_10150774885173700_837848699_9408443_394003047_n.jpg
    $577995_10150774885173700_837848699_9408443_394003047_n.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 124
Back