- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
trendy21 tebrikler. koyduğun fotolar için ayrıca tebrikler çok beğendim. bende geçen sene içinde tam 17 kilo vermiştim şimdi 57 kiloyum. keşke önceden bi fotoda ben çekseymişim şimdiki halimle göbeimi çekerdim hiç düşünmeden de koyardım. bir üç kilo daha verebilirim inş. sitedekileri gördüm heveslendim tekrar.:))
bir de arkadaşlar göbeğimi açıp koysam şuraya kim nerden bilcek? megan fox un, victoria secret hatunlarının resmi dururken kim benim göbeime bakcak? kaldı ki bu sitede resim araştırıp sonra onları yaysalar kimin eline ne geçecek nasıl hastalıklı bir insan yapar ki bunu? hadi yapsın onada tamam. sizin bu sitelere bakan insanlarda suç bulmanız lazım değil mi? hırsızın hiç mi suçu yok olayına döndü bu olay :)
valla demekki cidden fark yaratan bi değişim olmuşki benim bu kilo vermem,,hemde öyle böyle değilhangi site oldunu unuttum öyle kilo vermeyi araştırırken buldum senin fotolarını
hadiyaa hangi sitelermiş onlar,,bazen benimkilerle başka resimler karıştırıyorda oyüzden bakayım bakalım benmiyim,özelde link atarmısın
triendy21 çok iyi görünüyorsun, varsın gezsin fotoğrafların sitelerde. tebrik ederim azmin için, darısı başımıza:)
cok tatli gülen yüzün varrr.cok begendim.bravoo
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
hadiyaa hangi sitelermiş onlar,,bazen benimkilerle başka resimler karıştırıyorda oyüzden bakayım bakalım benmiyim,özelde link atarmısın
Selam kızlar bende burdaki resimler ve başarı öyküleri sayesinde 4 ayda 15 kilo verdim. Şimdi de resmimi paylaşmak istiyorum. Şuan hala devam ediyorum vermem gereken 7 kilom var. Eki Görüntüle 403470 Eki Görüntüle 403471
hiii ebrummm masallah sana yaaaa valla gectin beniben 70 kusurlerdeyim
pko beni mahvetti ama bu siteden uzak kalinca cok zor be valla yarisma olmayan bi grup acacam en sonunda
evet triendy bende gördüm senin resimlerini bır ayda 8 kılo verın dıye bır zayıflama ılacının reklamında kullanmıslar senın cıplak olan resımlerını
ya lütfen rahatsız olan bakmasın bu neyaa,bin pişman ettiniz valla koyduğumaaa,aman yaaa,,lütfen yorum istemiyorum hakkımda artık
Merhaba arkadaşlar. Ben de 23 Nisan 2010 tarihinde siteyi okuyarak rejime başladım. 101 kiloydum. Şu an 67 kiloyum. Resim eklemeye çalışıyorum, umarım başarabilirim:)
birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştimşimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65
maşallah maşallah maşallah diyorumtebrikler canım,,müthiş ilerleme kaydetmişsin bravoo
veeeeeeeee hedefine giden yolda sana başarılarının devamını diliyorum azmini ve hırsını kaybetme hiç inşallah...:13:
Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştimşimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65
tek kelimeyle harikasın taoplam kaç kilo verdin çok güzel olmuşsun yaa maşallah sana helal olsun diyorum
çok teşekkürederim toplam 33 kilo verdim
YANI TEK KELIME SIZE MASALAHHHHHHHHHH DIYORUM AZMINIZE BASARINIZIANASIL BASARDINIZ NELER YAPTINIZ BIRAZ BAHSEDERMISINIZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?