- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahahatriendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla Hepinize sağlıklı yaşamlar!
YA MASALLAAH!! NASIL KILO VERMISSIN. MASALLAL tekrar!! Bana bir motivasyon Geldi. Ben pazartesi hemen basliyorum!
kilo önemli bir sağlık sorunu. birçok hastalığın sebebi. bir an önce zayıflamak ve normal kiloya ulaşmak lazım yoksa sağlık gider. trendy nin resimlerini koymasını da sağlık sitelerindeki resimlere benzetiyorum. öncesi ve sonrası gibi... buna tamamen sağlık açısından bakmak gerekli. ayrıca görünen hiçbir şey yok. gayet üsturuplu ve faydalı fotoğraflar. benim için de umut oldu ayrıca. demekki insanlar sağlıklı bir şekilde fazla deforme olmadan zayıflayabiliyormuş. bu konuda motivasyon şart. ben de zayıflasam ben de başkalarına faydası olsun diye çekinmeden koyardım fotomu.
canım şoklardayım incecik olmuşsun maşallahh
ee kimin hocası dimi ama sağol cnm senin sayende 4 aty içinde 7 kilo verdim ya ben nasıl zayıfladım verdim o kadar kiloyu anlamış değilim sağol çıtırcım benimmm
ne mutlu birazcık ışık tutabildiysem,,inanın tek koyma nedenim buyduu
zaten buraya uygun bi foto olmasaydı cidden yanlış yere foto koymaktan ban alırdım,
kendime güveniyorum ve koydum,ozamanlar bende bilhassa deforme olmuşmu diye önce ve sonrası resmlerin çıplak hallaerini bulmaya çalışırdım motive olurdum,ama tabi hepsi spor yapıyodu,bense spor falan yapmadım zayıflayana kadar,ve ne kollarım sarktı ne de göbeğim oram buram,oyüzden zayıflamak için kimse tırsmasın ,ilk haftalar hızlı kilo veriliyo,dikkat edilirse zaten ,ozaman dahada gaza geliyo istekleniyo insan mutlu oluyo ve devam ediyoherkez başarabilir karar vermek başarmanın yarısı zaten hepinize bol şanss bu konudaa,motivasyon sizlerle olsun
melisim denizim evet son fotolarımdıı,,ya teşekkür ederim,darısı başınıza inşallah,,
silemem artık çok geç
bugün ev bulduk bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yokburda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle
ordada bulabilirsek komşu falan umarımyoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa
hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahahatriendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla Hepinize sağlıklı yaşamlar!
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
Bu önceki halim
[ımg][ımg][ımg]http://img407.imageshack.us/img407/6540/sany0215rt4.jpg[/ımg][/ımg][/ımg]
bu da şimdiki halim
[ımg][ımg]http://img117.imageshack.us/img117/5542/sany0256lp2.jpg[/ımg][/ımg]
sevgilera.s.
Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126
[ı]sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.
Ilk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. şuan 70.2 kiloyum.[/ı]
kızz göbek nasıl gittiiii?
çok güzel zayıflamışsınız ya ne güzel ben şu iştahımı bir türlü bastırıp zayıflayamıyorum
aynı bende 85 kiloyum hedefim 70 ama nasıl yapıcam bilmiyorum((sen nasıl başardın bunu lütfen tiyo ver cnm banada
tebrik ederim canımSelam Kızlarr
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:
Eki Görüntüle 410532
Eki Görüntüle 410533
Eki Görüntüle 410536
Eki Görüntüle 410535
Eki Görüntüle 410534
Eki Görüntüle 410538
Eki Görüntüle 410537
Eki Görüntüle 410539
Eki Görüntüle 410540
Eki Görüntüle 410541
Eki Görüntüle 410545
Eki Görüntüle 410544
Eki Görüntüle 410543
Eki Görüntüle 410542
Eki Görüntüle 410547
Eki Görüntüle 410548
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?