• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahaha :51: triendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya :19: Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla :1: Hepinize sağlıklı yaşamlar!
:29::13::38:çok mersi cicim,:34:dediklerine katılmamak elde değil,bende böyle düşünerek hiç bi kötü yorumu tınlamıyorum,artık ne diyim çekememezliktir diyip gülüyorum:37::9:,allahım sanada hırs verip azimle en mutlu olduğun kiloya getirsin inşallah:16::16::13:
YA MASALLAAH!! NASIL KILO VERMISSIN. MASALLAL tekrar!! Bana bir motivasyon Geldi. Ben pazartesi hemen basliyorum!:52:

:69:ay teşekkür ederim,ne mutlu sana inşallah devamı her daim gelir:34::16::16:

:91::109:herkese iyi geceleeerrr,bendeniz yatar:79::79::79::79::79::79::79:

melisim denizim evet son fotolarımdıı,,ya teşekkür ederim,darısı başınıza inşallah,,:16::16:
silemem artık çok geç:23::27:

bugün ev bulduk bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:30:

kilo önemli bir sağlık sorunu. birçok hastalığın sebebi. bir an önce zayıflamak ve normal kiloya ulaşmak lazım yoksa sağlık gider. trendy nin resimlerini koymasını da sağlık sitelerindeki resimlere benzetiyorum. öncesi ve sonrası gibi... buna tamamen sağlık açısından bakmak gerekli. ayrıca görünen hiçbir şey yok. gayet üsturuplu ve faydalı fotoğraflar. benim için de umut oldu ayrıca. demekki insanlar sağlıklı bir şekilde fazla deforme olmadan zayıflayabiliyormuş. bu konuda motivasyon şart. ben de zayıflasam ben de başkalarına faydası olsun diye çekinmeden koyardım fotomu.

kilo önemli bir sağlık sorunu. birçok hastalığın sebebi. bir an önce zayıflamak ve normal kiloya ulaşmak lazım yoksa sağlık gider. trendy nin resimlerini koymasını da sağlık sitelerindeki resimlere benzetiyorum. öncesi ve sonrası gibi... buna tamamen sağlık açısından bakmak gerekli. ayrıca görünen hiçbir şey yok. gayet üsturuplu ve faydalı fotoğraflar. benim için de umut oldu ayrıca. demekki insanlar sağlıklı bir şekilde fazla deforme olmadan zayıflayabiliyormuş. bu konuda motivasyon şart. ben de zayıflasam ben de başkalarına faydası olsun diye çekinmeden koyardım fotomu.

ne mutlu birazcık ışık tutabildiysem,,inanın tek koyma nedenim buyduu:28:
zaten buraya uygun bi foto olmasaydı cidden yanlış yere foto koymaktan ban alırdım,:41:
kendime güveniyorum ve koydum,ozamanlar bende bilhassa deforme olmuşmu diye önce ve sonrası resmlerin çıplak hallaerini bulmaya çalışırdım motive olurdum,ama tabi hepsi spor yapıyodu,bense spor falan yapmadım zayıflayana kadar,ve ne kollarım sarktı ne de göbeğim oram buram,oyüzden zayıflamak için kimse tırsmasın ,ilk haftalar hızlı kilo veriliyo,dikkat edilirse zaten ,ozaman dahada gaza geliyo istekleniyo insan mutlu oluyo ve devam ediyo:8:herkez başarabilir karar vermek başarmanın yarısı zaten hepinize bol şanss bu konudaa,motivasyon sizlerle olsun:16::16:

canım şoklardayım incecik olmuşsun maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:
ee kimin hocası dimi ama sağol cnm senin sayende 4 aty içinde 7 kilo verdim ya ben nasıl zayıfladım verdim o kadar kiloyu anlamış değilim sağol çıtırcım benimmm:16::16::16:

canım şoklardayım incecik olmuşsun maşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar:
ee kimin hocası dimi ama sağol cnm senin sayende 4 aty içinde 7 kilo verdim ya ben nasıl zayıfladım verdim o kadar kiloyu anlamış değilim sağol çıtırcım benimmm:16::16::16:

:16::16::16::16::16:
dahada dikkat etseydin yediklerine dahada fazla verirdindeee,durmuyo işte şu boğazımııızz:60::60:

ne mutlu birazcık ışık tutabildiysem,,inanın tek koyma nedenim buyduu:28:
zaten buraya uygun bi foto olmasaydı cidden yanlış yere foto koymaktan ban alırdım,:41:
kendime güveniyorum ve koydum,ozamanlar bende bilhassa deforme olmuşmu diye önce ve sonrası resmlerin çıplak hallaerini bulmaya çalışırdım motive olurdum,ama tabi hepsi spor yapıyodu,bense spor falan yapmadım zayıflayana kadar,ve ne kollarım sarktı ne de göbeğim oram buram,oyüzden zayıflamak için kimse tırsmasın ,ilk haftalar hızlı kilo veriliyo,dikkat edilirse zaten ,ozaman dahada gaza geliyo istekleniyo insan mutlu oluyo ve devam ediyo:8:herkez başarabilir karar vermek başarmanın yarısı zaten hepinize bol şanss bu konudaa,motivasyon sizlerle olsun:16::16:

haklısınız ve teşekkürler. bir şey soracaktım. siz kilo cetvelini nasıl koyuyorsunuz.

melisim denizim evet son fotolarımdıı,,ya teşekkür ederim,darısı başınıza inşallah,,:16::16:
silemem artık çok geç:23::27:

bugün ev bulduk bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:30:

evee baglayabilrisen bagla netis olmaz şekerimm:)

Maşallah hatunlara bu ne azim bu ne hırs..

Çok çıtır görünüyosunuz tük lokumları maşallah maşallah mavi mavi nazar degmeyim size

''triendy21'' arkadaşım senide ayrıca gönülden kutluyorum çok çıtır görünüyosun. İlk ve son halin arasındaki 584684569 farkı buldum:1::1:

Emeklerinize saglık:16:

ben de başarı öykümü yazmak foto koymak istiyom yaa nolur en de vereyim şu doğum kilolarını artıık

hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahaha :51: triendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya :19: Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla :1: Hepinize sağlıklı yaşamlar!

bu lafların bana geldiğini düşünerek yazıyorum.cesaretli olan benmiyim başkalarımı!!! ben trendy arkadaşımıza hakaret etmedimmmm,özgürlüğünü kısıtlayıcı bir harekette bulunmadımmm,'vurun kahpeye'politikasıda ne demek?
ben sadece görüşümü söyledim.kimsenin avukatlığını yapmıyorum senin gibi,

trendy mesajının birinde benim gibi düşünen arkadaşlar için çekemeyenler demiş.üzüldüm gerçekten niye çekemeyelim o fotoğrafları koyana kadar kendisi benim takip ettiklerimden biriydi.benim için bir motivasyon kaynağıydı.

kıyafetli fotoğraflardan anlıyamıyomuyuz insanların ne kadar kilo verdiğini

bu konuyla ilgili artık yorum yapmıycam tartışmayada girmiycem.

ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:

Bu önceki halim

[ımg][ımg][ımg]http://img407.imageshack.us/img407/6540/sany0215rt4.jpg[/ımg][/ımg][/ımg]

bu da şimdiki halim

[ımg][ımg]http://img117.imageshack.us/img117/5542/sany0256lp2.jpg[/ımg][/ımg]

sevgilera.s.

harika görünüyorsun nasıl başardın bunu bende istiyorum:(((

arkadaşlar bende kilo vermek isteyenlerdenim ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum aslında cok iştahlı biri degilim sadece tatlıyı cok seviyorum abur cuburdan vazgecemiyorum:(2 ay cok sıkı olmamak şartıyla k flakes yedim 3 kilo verdim sadece yediklerimi kıstım baktım olmuyor biraktım şimdide herşeyi yemek istiyorum sıkıldım yiyorum sonrada üzülüyorum yedigime:((tatlıyı kesince elim agayım titriyo tatlısız yapamıyorum ne olurdu sanki tatlıyı sevmesem:((diyetisyene gitmeyi düşünüyorum arkadaşlar masallah cok kilo vermiş bunu nasıl verdiniz banada yardımcı olun lütfen:(((

aynı bende 85 kiloyum hedefim 70 ama nasıl yapıcam bilmiyorum:(((sen nasıl başardın bunu lütfen tiyo ver cnm banada

Öncelikle sadece gerçekten iste zayıflamayı. Bize bak eğer biz başarabiliyorsak senin bence bizden bir eksiğin yok sende başarabilirsin. Ben hayatım boyunca hep zayıf çıtır bir insan oldum takii evlenip doğum yapana kadar. Daha sonra kilolar yapıştı kaldı. Ve en kötüsü ben hiç düşünmedim zayıflamayı çünkü boyum 172 cm. Herkes iyisin böyle zayıflamaya ihtiyacın yok diyordu. Sonra bir ara ayağım kırıldı ve bir ay alçıda kaldı. Alçı çıktıktan sonra tartıda 85,5 kiloyu gördüğüm zaman kan beynime fışkırdı ve o an karar verdim ben zayıflayacağım diye. 26 Aralık 2011 yani yaklaşık 4 ay önce. Sonra nette araştırma yaparken bu siteyi buldum ve hayatımın dönüm noktası oldu diyet başarı hikayeleri. Günlerce okudum. Resimlere baktım ve gerçekten kilo verebileceğime inandım. Şuan buraya bunları yazarken çok duygulanıyorum. Kilo verirken en önemli şey motivasyon. Ben şuan cuma zayıflama yarışmalarında bir takımın üyesiyim. Ve onların sayesinde şimdi buralardayım.

Sana tek tavsiyem gerçekten iste ve yapabileceğine inan. Çünkü şu hayatta eğer istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok.

Selam Kızlarr:3:
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.:31:
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.:34:
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.:34:
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:

$84.jpeg

$8444.jpeg

$81.jpeg

$80-81_.JPG

$80-81--.jpg

$75-76-.jpeg

$75-76.jpeg

$72_7.jpg

$71.jpg

$66.jpg

$63---.jpg

$63--.jpg

$63-.jpg

$63.jpg

$57.jpg

$57--.jpg

puCaa bravo maşallah darısı başıma uğraşıyorum kaç aydır sadece 2 kilo verdim . Buraya bakıyorum ben de yaparım diyorum sonrada olmuycakmış gibi geliyor hayırlısı

Selam Kızlarr:3:
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.:31:
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.:34:
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.:34:
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:

Eki Görüntüle 410532

Eki Görüntüle 410533

Eki Görüntüle 410536

Eki Görüntüle 410535

Eki Görüntüle 410534

Eki Görüntüle 410538

Eki Görüntüle 410537

Eki Görüntüle 410539

Eki Görüntüle 410540

Eki Görüntüle 410541