- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
:13:çok mersi cicim,dediklerine katılmamak elde değil,bende böyle düşünerek hiç bi kötü yorumu tınlamıyorum,artık ne diyim çekememezliktir diyip gülüyorum,allahım sanada hırs verip azimle en mutlu olduğun kiloya getirsin inşallah:13:hahahahaha ay çok şaşırdım insanlar çok cesaretli resmen! Nasıl da başka insanları hemen yargılayıp infaz etmeye programlıyız böyle? Yuhalamar rahatsız oldumlar.. ben de bu triendy arkadaşa hakaret olayından çok rahatsız oldum açıkçası. Kendimizi ne kadar karar verici ve yönetici bir mekanizma olarak görüyoruz ve bunu başka bir insana yazabiliyoruz iyi cesaret. Her konuda böyle birilerini okuyup görmekten bıktım usandım artık. Nereyi açsam şu sitede biri birinin özgürlüğünü kısıtlamaya cüret etmiş hem de aşağılama ve 'vurun kahpeye' politikasıyla. Yahu triendy arkadaş size iyilik yapmak istemiş hırslanın görün diye. Eğer düşündüğünüz gibi 'kötü' bir içerik olsaydı sitede izin verilmezdi zaten ki triendy isimli şahıs başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadan özgür iradesiyle birşey yapmış ve size ne zararı var anlamadım? bakmayın geçin çok hallendiyseniz hahaha triendy nin tek yaptığı yanlış baştan özür dilemesi hata yapmış gibi. neyse çok özür dilerim şu MUHTEŞEM konu bile bu tartışmalara alet oldu ya Hepiniz hepiniz muhteşemsiniz ve TÜMMMMMMM sayfaları okudum vee kilo vermeye karar verdim ve başladım kendimce birşeylere hadi hayırlısı. Öptüm sizleri lütfen koyabilen resmini koysun hayır işliyosunuz valla Hepinize sağlıklı yaşamlar!
YA MASALLAAH!! NASIL KILO VERMISSIN. MASALLAL tekrar!! Bana bir motivasyon Geldi. Ben pazartesi hemen basliyorum!
ay teşekkür ederim,ne mutlu sana inşallah devamı her daim gelir
:109:herkese iyi geceleeerrr,bendeniz yatar:79::79::79::79::79::79::79: