- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
sağol tatlım,,benim çekindiğim korktuğum hiçbişey yok,,biraz daha inceliyim yine çeker koyarım,,ve dediğine katılıyorum,koyanlara değil çalan hırsızları suçlasın herkez,,eğerki alıpta resimleri dağıtanlaraında allah belasınıversin ne diyimtrendy21 tebrikler. koyduğun fotolar için ayrıca tebrikler çok beğendim. bende geçen sene içinde tam 17 kilo vermiştim şimdi 57 kiloyum. keşke önceden bi fotoda ben çekseymişim şimdiki halimle göbeimi çekerdim hiç düşünmeden de koyardım. bir üç kilo daha verebilirim inş. sitedekileri gördüm heveslendim tekrar.:))
bir de arkadaşlar göbeğimi açıp koysam şuraya kim nerden bilcek? megan fox un, victoria secret hatunlarının resmi dururken kim benim göbeime bakcak? kaldı ki bu sitede resim araştırıp sonra onları yaysalar kimin eline ne geçecek nasıl hastalıklı bir insan yapar ki bunu? hadi yapsın onada tamam. sizin bu sitelere bakan insanlarda suç bulmanız lazım değil mi? hırsızın hiç mi suçu yok olayına döndü bu olay :)
hem yüzüm kapalı napabilirlerki,hiç umrumda değil valla,ben sizlere motive veriyormuyum o önemli olan benim için,,gerisi tıııınn
valla demekki cidden fark yaratan bi değişim olmuşki benim bu kilo vermem,,hemde öyle böyle değil,,kıskanıp fotoları alıp başka yerlere koymuşlar motive olsun diye,,buda güzelhangi site oldunu unuttum öyle kilo vermeyi araştırırken buldum senin fotolarını
Son düzenleme: