• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
trendy21 tebrikler. koyduğun fotolar için ayrıca tebrikler çok beğendim. bende geçen sene içinde tam 17 kilo vermiştim şimdi 57 kiloyum. keşke önceden bi fotoda ben çekseymişim şimdiki halimle göbeimi çekerdim hiç düşünmeden de koyardım. bir üç kilo daha verebilirim inş. sitedekileri gördüm heveslendim tekrar.:))

bir de arkadaşlar göbeğimi açıp koysam şuraya kim nerden bilcek? megan fox un, victoria secret hatunlarının resmi dururken kim benim göbeime bakcak? kaldı ki bu sitede resim araştırıp sonra onları yaysalar kimin eline ne geçecek nasıl hastalıklı bir insan yapar ki bunu? hadi yapsın onada tamam. sizin bu sitelere bakan insanlarda suç bulmanız lazım değil mi? hırsızın hiç mi suçu yok olayına döndü bu olay :)
:29:sağol tatlım,,benim çekindiğim korktuğum hiçbişey yok,,biraz daha inceliyim yine çeker koyarım,,ve dediğine katılıyorum,koyanlara değil çalan hırsızları suçlasın herkez,,eğerki alıpta resimleri dağıtanlaraında allah belasınıversin ne diyim:kkk:
hem yüzüm kapalı napabilirlerki,hiç umrumda değil valla,ben sizlere motive veriyormuyum o önemli olan benim için,,gerisi tıııınn:12::12:

hangi site oldunu unuttum öyle kilo vermeyi araştırırken buldum senin fotolarını
valla demekki cidden fark yaratan bi değişim olmuşki benim bu kilo vermem,,hemde öyle böyle değil:21:,,kıskanıp fotoları alıp başka yerlere koymuşlar motive olsun diye,,buda güzel:12::12:

Son düzenleme:
hadiyaa hangi sitelermiş onlar,,bazen benimkilerle başka resimler karıştırıyorda oyüzden bakayım bakalım benmiyim,özelde link atarmısın:31:

triendy21 çok iyi görünüyorsun, varsın gezsin fotoğrafların sitelerde. tebrik ederim azmin için, darısı başımıza:)

cok tatli gülen yüzün varrr.cok begendim.bravoo

süperrrrrrrrrrr:))her siteye giriyorum bakıyorum böyle zayıflayan arkadaşlara acayip gaza geliyorum valla insallah bende veririm 4 gün oldu başlayalı 1 kilo vermişim az mı cok mu bilmiyorum ama yola devam hız kesmek yok:))))

ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:

bu önceki halim

sany0215rt4.jpg
[/IMG][/IMG]

bu da şimdiki halim

sany0256lp2.jpg
[/IMG]

sevgilera.s.

harika görünüyorsun

hadiyaa hangi sitelermiş onlar,,bazen benimkilerle başka resimler karıştırıyorda oyüzden bakayım bakalım benmiyim,özelde link atarmısın:31:

evet triendy bende gördüm senin resimlerini bır ayda 8 kılo verın dıye bır zayıflama ılacının reklamında kullanmıslar senın cıplak olan resımlerını

Selam kızlar bende burdaki resimler ve başarı öyküleri sayesinde 4 ayda 15 kilo verdim. Şimdi de resmimi paylaşmak istiyorum. Şuan hala devam ediyorum vermem gereken 7 kilom var. Eki Görüntüle 403470 Eki Görüntüle 403471

hiii ebrummm masallah sana yaaaa valla gectin beni :( ben 70 kusurlerdeyim :14:
pko beni mahvetti ama bu siteden uzak kalinca cok zor be valla yarisma olmayan bi grup acacam en sonunda :1:

hiii ebrummm masallah sana yaaaa valla gectin beni :( ben 70 kusurlerdeyim :14:
pko beni mahvetti ama bu siteden uzak kalinca cok zor be valla yarisma olmayan bi grup acacam en sonunda :1:

Yarışmana gerek yok canım. Gel bizim gruba. Sana o zamanda söylemiştim gitme diye. Bekliyorum mutlaka gruba canm :16:

evet triendy bende gördüm senin resimlerini bır ayda 8 kılo verın dıye bır zayıflama ılacının reklamında kullanmıslar senın cıplak olan resımlerını

acai 1200 hapın reklamında olmasın:1:nedense ordaki kadınla benim fotolarım hep karıştırılıyoo bıktım artık,,o ben değiliiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:19::19:
ama başka biyerse bilemem,bana özelden link atarmısın canım eğer dediğim hapın reklamında değilse,,bi bakmak istiyorum:47::31:

ya lütfen rahatsız olan bakmasın bu neyaa,bin pişman ettiniz valla koyduğumaaa,aman yaaa,,lütfen yorum istemiyorum hakkımda artık:20::19::19:

triendy bugünden sonra idolumsun hem cesaretinden dolayı hem de azminden. bende 5 gundur diyetteyim şimdi çıplak fotoğraf çekicem zayıflayınca bende koycam bunda yadırganacak hiç birşey yok sahsen çok merak ediyordum zayıflayınca vucut deforme oluyor mu diye sayende öğrenmiş oldum ben de diğer arkadaşlarım da görsün diye hem çıplak hem giyinik fotoğraflarımı koycam.

Merhaba arkadaşlar. Ben de 23 Nisan 2010 tarihinde siteyi okuyarak rejime başladım. 101 kiloydum. Şu an 67 kiloyum. Resim eklemeye çalışıyorum, umarım başarabilirim:)

maşallah mukemmel olmuşsun canım darısı benim başıma :)) çok hoşsun bu arada :)

Hepiniz harikasınız, Sayenizde bende yarın başlıyorum. Şuanda 79 kiloyum ve hedefim 55 :) yarın ilk işim öncesi fotomu çekmek olacak inşallah sonrası fotomu da çekerim ve burada paylaşırım :)

$1.jpg $2.jpg
$4.jpg $5.jpg $6.jpg birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:

maşallah maşallah maşallah diyorum:nazar::nazar: tebrikler canım,,müthiş ilerleme kaydetmişsin bravoo:46::46::46::46:
veeeeeeeee hedefine giden yolda sana başarılarının devamını diliyorum azmini ve hırsını kaybetme hiç inşallah...:13::16::16:

Son düzenleme:
maşallah maşallah maşallah diyorum:nazar::nazar: tebrikler canım,,müthiş ilerleme kaydetmişsin bravoo:46::46::46::46:
veeeeeeeee hedefine giden yolda sana başarılarının devamını diliyorum azmini ve hırsını kaybetme hiç inşallah...:13::16::16:

ayy çok teşekkürederim ilk yorum yazan sen oldun çok sevindim özellikle senin gibi mütiş kilo vermiş birinden bunları duymak çok güzel :52:

Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştim :17:şimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65:nazar:

tek kelimeyle harikasın taoplam kaç kilo verdin çok güzel olmuşsun yaa maşallah sana helal olsun diyorum

bence adamin azabini bozmayin!

rahatsiz edici fotolar varsa
ahlak bekciligi yaparak yazmayin!

fotolari paylasan kisinin iyiligi icinse
baska usluplarlada yazin!

hem ahlak sinirlarini zorlayan fotolar degil
ve kimsenin haddine degil
zayiflamayi basarmis bir kadinin
paylastigi fotolara yorum olarak
anneligini karistirmak!!

triendy, dizi izledigim bir sitenin yan reklamlarinda (zayiflama ilac reklami) senin koydugun fotolara benzer
fotolar vardi. Hatta bende karsilastirmistim bir kac hafta once, ama sen degildin. yoksa uyaracaktim
fotolarini caldilar diye.
eger ozel hayatini etkilemeyecekse tabiiki ozgursun bu yuzden yorumlara takilma.
yaptigin gibi yuzunu sakla boy fotolarinda.

YANI TEK KELIME SIZE MASALAHHHHHHHHHH DIYORUM AZMINIZE BASARINIZIA :nazar: NASIL BASARDINIZ NELER YAPTINIZ BIRAZ BAHSEDERMISINIZ?

çok teşekkürederim sana 1 bardak süt 1 pekismet arada 1 armut öğlen 1tabak prasa veya karnıbaha arada 1 meyve akşam yine 2 yemektenbirisi arada 1 meyve akşam yatmadan önce 1 bardak süt buna kalsyum diyeti diyorlar haftada 2 gün yapılıyor ve her yapılan gün 1 kilo veriliyor normalde ama ben günde yarım kilo verdim ve bunun yanında yürüyüş yaptım ama tabii ter bünye aynı deği yinede denemenizi tavsiye ederim çünkü haftada 2 gün yapılıyor ben 33 kilo verdim bu diyetle başka hiçbişey yapmadım:34:bu arada unutmuşum yazmayı sebzeleri yağsız pişirdim üzerine yoğurtlu sarımsaklı sos yaparak yedim

Son düzenleme:
Back