EGEDENİZZZ canım mezuniyete gidiyormuşsuunnn...nasıl oluyor mezuniyeti bu açık öğretiminn?? bundada kep mep giyiyormusunuzz ??nerde nasıl yapıyorr..
bu soruyu sana sordumm sonra google dan bi bakimm dedimm anamm ne görimmm nasıl bi kalabalıkk kep de giymişlerrr :) :) şimdi sizde böle mi mezun olacaksınızz?? gitmeyen nasıl alıyor diplomayıı??.
yok kız benim değill...LYS var ya..o gençler için hayatlarının dönüm noktasıı amaistanbul şuan fecii bizim burda gruplar gidip duruyorr..yarın o çocuklar sınava girecekk..şimdiden bana onların telaşı basdı...
eeee kaç adımda 1 km oluyorr ??
iyi geceler kizlarrr hepinize tatli ruyalarrr... kizlar ben aksamdan beri bi acayipim. aksam bi kiyma yaptim yemek olarak icine sarimsak sogan ve domates koydum pisirdim... ama pisirirken bi koktuuu. mutfakta zor durdum acayip sarimsak koktu halbuki tirnak kadar koydum icine. neyse yemegi sadece 2-3kasik yiyebildim midem almadi. sonra esimlebi carsiya yuruyuse gityik dondurma felan alalim agzinin tadi degissin dedi... carsida bi mide bulantisi basladi eve zor geldim. gelirkende bi meyveli soda aldik. evde oturdum ictim hafif bi rahatladi. dondurmaya gozum dustu ama bir tatli kasigi aldim yokkk mide gerisini kabul etmedi... sonra kivrildim cekyata yattim bikac saat. esime bana bi okurmusun dedim okudu ama oda fayda etmedi... devamli midem agridi ve bulandi. lavaboya gittim afedersiniz bi istifra ettim bi yarim saat rahatlatti. derken bi daha oda bi saat rahatlatti. bi daha... esim ille hastaneye gidelim dedi yok iyiyim dedim... gece yatagimiza gectik az once bidaha... midemde biseyde kalmadi. usutmedimde... ben sarimsagi cok severim ama mutfaga felan giremiyorum hep sarimsak kokuyor... uyuyamiyorumda onun icin size yaziyorum. sabah ola hayrola bakalim...
insan umutlanmiyor degil ha aceba diyebebismi ama farketmesemde galiba midemi usutmusum... hayirlisi
iyi geceler kizlarrr hepinize tatli ruyalarrr... kizlar ben aksamdan beri bi acayipim. aksam bi kiyma yaptim yemek olarak icine sarimsak sogan ve domates koydum pisirdim... ama pisirirken bi koktuuu. mutfakta zor durdum acayip sarimsak koktu halbuki tirnak kadar koydum icine. neyse yemegi sadece 2-3kasik yiyebildim midem almadi. sonra esimlebi carsiya yuruyuse gityik dondurma felan alalim agzinin tadi degissin dedi... carsida bi mide bulantisi basladi eve zor geldim. gelirkende bi meyveli soda aldik. evde oturdum ictim hafif bi rahatladi. dondurmaya gozum dustu ama bir tatli kasigi aldim yokkk mide gerisini kabul etmedi... sonra kivrildim cekyata yattim bikac saat. esime bana bi okurmusun dedim okudu ama oda fayda etmedi... devamli midem agridi ve bulandi. lavaboya gittim afedersiniz bi istifra ettim bi yarim saat rahatlatti. derken bi daha oda bi saat rahatlatti. bi daha... esim ille hastaneye gidelim dedi yok iyiyim dedim... gece yatagimiza gectik az once bidaha... midemde biseyde kalmadi. usutmedimde... ben sarimsagi cok severim ama mutfaga felan giremiyorum hep sarimsak kokuyor... uyuyamiyorumda onun icin size yaziyorum. sabah ola hayrola bakalim...
insan umutlanmiyor degil ha aceba diyebebismi ama farketmesemde galiba midemi usutmusum... hayirlisi
İnşallah gideceğim de ortalık yine girdi birbirine yaa... Allah hayra çıkarsın da berbat bir gece geçirdik. Ayrım yok mezuniyette canım. Kep falan giyiliyor tabii :) Gerçi bu benim 2. mezuniyetim ama heyecan aynıBir önceki burnumdan geldi biraz
herkesin adım uzunluğuna göre değişiyor ama benim için 2500 adım 1 km ediyor :)
anammm senin bu hesaplarında beni bitiriyorrrrr....eeeeeee ben nasıl hesaplıcammm?? benim boy 1.67 civarı bacaklar uzun tarafı nasıl hesaplıcamm??
canım sen bir adımının ölçüsünü al, bana söyle ben sana hesaplarım
ama adımsayarın olmadan yürürken adım saymak zor olur. en basit adımsayarlardan birini alabilirsin, 10 lira olmazı lazım.
50 cm... vardı beim adım matiğim yaa hemen bulur çıkartırım onu...bulamazsam alırımm...
canım o zaman sen 2000 adımda 1 km yürürsün
adımsayar çok faydalı, insanı motive ediyor
teşekkürler canım kilom 80.5 offffffffffff offffffffffffff
bugün orucum hazır havalar biraz serinlemişken şaban orucu tutayım dedim birkaç gün
gerçi oruçla kilo verilmiyor ama bu mübarek günlerde geri gelmiyor
sahurda bir şey yemedim ama 10 gibi eşim pilav yerken 3 kaşık aldım
yarımsaat kadar yürümeyi düşünüyorum oruç olunca biraz zor tabi
herkese kolay gelsin
kizlar iyiyim ALLAH ima sukur. kiymadan ben 2-3kasik yedim esim kalanin hepsini yedi sukur onda bisi yok...komsumun kizlari tutturdu abla bi test yapalim noolur diye dayanamadim yaptim ama negatif... olsun Rabbim nezaman hayirli eyler bilinmez... tansiyonum felan yok ama usutmedimde... belki farkinda olmadan usutmus olabilirim kizlar ondandir herhalde... annemle abim geldu hadi doktira goturelim diye ama iyiyim sukur dedim. karnimi doyurunca yine mide bulantisi olursa ararim dedim... esimde bugun sabah erkenden geceye kadar calisiyor garibim... neyseki durumun iyi sukur
teşekkürler canım kilom 80.5 offffffffffff offffffffffffff
bugün orucum hazır havalar biraz serinlemişken şaban orucu tutayım dedim birkaç gün
gerçi oruçla kilo verilmiyor ama bu mübarek günlerde geri gelmiyor
sahurda bir şey yemedim ama 10 gibi eşim pilav yerken 3 kaşık aldım
yarımsaat kadar yürümeyi düşünüyorum oruç olunca biraz zor tabi
herkese kolay gelsin
kizlar iyiyim ALLAH ima sukur. kiymadan ben 2-3kasik yedim esim kalanin hepsini yedi sukur onda bisi yok...komsumun kizlari tutturdu abla bi test yapalim noolur diye dayanamadim yaptim ama negatif... olsun Rabbim nezaman hayirli eyler bilinmez... tansiyonum felan yok ama usutmedimde... belki farkinda olmadan usutmus olabilirim kizlar ondandir herhalde... annemle abim geldu hadi doktira goturelim diye ama iyiyim sukur dedim. karnimi doyurunca yine mide bulantisi olursa ararim dedim... esimde bugun sabah erkenden geceye kadar calisiyor garibim... neyseki durumun iyi sukur
oyyy allah kabul etsinn canımm..bende yarın tutayım diyorum ama pek cesarette edemiyorumm :) ama denicemm ramazana hazırlık olur hemdee..iftardaaa ne yemeyi planlıyorsunnn???
yaww sen kendini bize tanıtmışmıydınn???unuttumda benn :26::26::26:
listeye ekliyorumm 80.5 le bende aynıyımm şuan hadi bakalım başarılarr...
çook geçmişş olsunn canımm...bişiceikler olmazzinşallahh...sen yinede dikkat et kendinee...enişte yokmuşş sende evdesinn yani bugünnn...bizdee evdeyizzz bugünn dışarsı karışıkk birazzz..eşimde mutfak ta salata yapıyor bense pc de roller değiştii anasıı görmesinnn...
İnşallah güzel olur WAW cımBakalım göreceğiz
İstanbul'u izliyorum şimdi, yine fena ortalık. Telefonla ara canım.
kızlar bişi sormak istiyorum. dahiliye uzmanları prolaktin tahlili filan verebiliyor mu? ben endokrinoloji uzmanına randevu almak istiyorum ama yeni sisteme göre endokrinolojiye direkt randevu alınamıyor :26:
1 tabak yağsız makarna + 1 kaşık ev yapımı salça
1 bardak ayran (sabah sabah ayran içebilen biriyim ben)
yarım muz
10 fındık
1 porsiyon yağsız etli patlıcan
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kahve
10 badem
tavuk salatası
10 çubuk kraker
+ 8 km yürüyüş
teşekkür ederim canım, hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah
mangaldan bol bol ye, protein candır. hem vücudumuz besinleri sindirmek için de kalori harcıyor.
karbonhidratları sindirmek için 100 gramda 7 kalori, yağları sindirme için 100 gramda 12 kalori, proteinleri sindirmek için ise 100 framda 30 kalori harcıyormuş
protein candır can
ama keşke daha fazla yiyebilsem
ben genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, et var deseler ben yine de sabah-akşam soslu makarna yerim
hiç sevmiyorum eti