Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

nasıll yanii ciddimisinnnn senn düşünürkenn alıyormuşuzz derkenn...şaka dimi yaniii :) düşününcede kilo alınırmı yawwww...

79'ları görsen ne kadan mükemmel olur di mi

nerdeyse 7.5 kilo oldu, yine kilo verdin diyen yok bana, gel de sinir olma pohpohlanmak istiyorum ben

kızlar su içmeyi ihmal etmeyelim çünkü kan dolaşımının daha aktif bir şekilde yapılabilmesi ve yağ yakımının gerçekleşmesi için suya ihtiyaç var. 2 litreden az olmasın!!! ben de pek sevmiyorum içmeyi ama önüme 2 litrelik sürahiyi koydum, bardak bardak içiyorum

79'ları görsen ne kadan mükemmel olur di mi

nerdeyse 7.5 kilo oldu, yine kilo verdin diyen yok bana, gel de sinir olma pohpohlanmak istiyorum ben

sen gördünmü 79 u ???şuan kaçsınn?? ben 80.4 üm.. yaww feci takıldım şu 80 ni kırmak içinn ama yok yokk kıramadımmm....daha artık takmıyorumm...giderse gider keyfi bilirr

canımmm aynı kıyafetlerimi giyiyorsunn??? bak sana daha öncedeörnek verdimm...20 kilo verdim kimsenin bişi dediği yokk...böle gittiğim ortamda süzülüyorumm...bakışlar atıyorum kimse bişi demiyorr..diyetteyim diyorum yine bişi diyen yokk..eşim bilee veriyorsun ama hiç belli olmuyor diyordu...ama sonra gittim bi kaç kıyafet aldım küçük bedeb onları giyincee anammm sen nasıl verdin bu kilolarıı sırrın ne ...yahuu 1 sene oldu verdiğimm..yokksen bi anda verdinn... inandıramadımmm..

hayır canım daha görmedim, 80.3 tüm yine bu sabah. zaten tartıda bir değişklik olsaydı inletirdim burayı valla aynı kıyafetlerle geziyorum, hele kotlarım çok tipsiz duruyor artık üstümde. birkaç kilo daha verirsem yeni kıyafetler alıcam. hmmm... demek yeni kıyafetlerle birlikte fark edilecek, heyecanla bekliyorummmm

10 fındık
10 badem
1 muz

1 kahve
5 gr bitter çikolata

3 dilim tam buğday ekmeği
1 porsiyon etli patlıcan yemeği (dünden kalan)

napoliten soslu makarna (yağsız)

+

7 km yürüyüş

eminn oll öyle olacakkk sabırla bekle ve aynen devamm ett....

ben makarnaa yedimmmmmmmmm..uzun zaman sonraaaaaaaaaaa........yogurtlu makarnaa bir tabak...acaba kaç kaloridirr...yağsızz..amann kaçsa kaçç sıkıldımmm yedim işteee....

afiyet olsun canım. 1 porsiyon yağsız makarnanın bi zararı olmaz

ben bugün de orucum zaten bir süre nete giremeyeceğim

kız kardeşim eşiyle bir haftalık bize geliyorlar

eltimler 10 günlük kayınvaldemlere geliyorlar

misafirli bir hafta olacak benim için

inşallah kilo almadan atlatırım artık bu kadar yemekle vermeyi bırak

sabahtan beri temizlikti yemekti mahvoldum hadi hayırlısı

misafirlerden sonra görüşmek dilegiyle iyi akşamlar

iyi kilo vermeler hepimize

kimseciklerr yok bu akşamda buradaa.....

EGEDENİZZZZZ nerelerdesinn....??

AYKURTT.... canım rahatsızdın iyisindir inşallah hiç sesin çıkmadı bugün...

ERİNSENAA.... yılsonu programları bitmedimi halaa...

BEBEKKUUU....yoksun yine ortada inş diyetide bırakmamışsındırrr....

akşam üzeri makarna yemiştimm hiç tavsiye etmiyorum pek tok tutmadıı...bişiler yedim ama parça parçaa..fazla kalorimi oldu azmı bilmiyorumm...inşallah daha fazla bişi yemeden bitiririm günüü...

şimdi yeşil çay içicemmm...

5 denede erik yedimm.. işte böle bugünlükk....

bu arada bankada bi işim vardı yürüyerek gittim 2 km yürüdüm tempoluu..

günaydınn kızlarrrr..gece kapıyı ben kapamışımm yine ben açıyorumm....

herkeze güzel bi gün diliyorumm...

ben bi garip uyandım bugünnn..yarının hüznü şimdiden çöktü diyebilirim...yarın arkadaşlarla buluşucam okuldan arkadaşlarımla ve onlar pkolu olduğumu biliyorlarr..bunu bilenler yanında kendimi rahat hissetmiyorumm

2şinin çocugu var 2 si hamile..hele bidenesi 1.5 ay önce evlendi şimdi hamileymişş...şimdi gidince dialoglar hep aynı..allah sanada versin inş bamnaşka duygu faslıı...amannnn işteeeee ve dahasııı...gitmek istemiyorumm...ama gitmeliyimde kızlar yurt dışından geldi..bilmiyorumm..

sabaha ayarlayın öğleden sonra işim var dedimm..orda bi saat takılıp kız kardeşimi çağırdım onlarla buluşucamm..beni toparlarlar belkiii...

diyorum yaa içim şimdiden bi garipp..allah yüreğime serinlik versinn...

canimmmmm ALLAH im icine ferahlik versin kuzum... hepimiz ayni durumdayiz biliyorsun. bunu takdir eden Rabbim. ALLAH imdan baska kimse bilemez vaktini saatini... ALLAH im esirgesin ama bebisin olup sonra yitirmekte var ALLAH im evlat acisi vermesin kimseye... hayirli zamanda saglikli sihhatli hayirli bi omurle kavustursun evlatlarimizi bize ALLAH im insaallah kuzummm... lutfen icini ferahlat. la havle de icinden ... bide karsi taraftan dusun sen butun herkesin bebisi olsun istersin degilmi onlarda senin olsun ister kuzum... bence de ki kizlar hamilesiniz Rabbim dualarinizi kabul eder insaallah bana dua edin de... bunlari derken de icine hicbirsey oturtma... stres yaptikca bu yolu uzatiyoruz biz... Rabbim ne mucizeler veriyor canim... bizim vajili bi arkadasin(dusun iliskiye giremeden oglu olmustu Rabbim ol desin yeterki) oglu kardesi cok istiyordu ve bi ara cocuk bir ay boyunca annemin karninda bebek var diye herkese soylemis... kadin yok diyo cocuk var diye tutturuyormus bide test yapiyo ki bir aylik hamile kadin farkinda bile degil... simdi dogmus olmasi lazim 2bebisi maasallah... ALLAH im o mutlulugu bize cok gormez insaallah aminnn... sakinnnnn icine stres girmesin... kizlarla pozitif ol... biz calismalari yapiyoz verecek ALLAH im de... lutfen kendi icini kendin ferahlat gulummm

selamun aleykum kizlarrr... gecmis olsun dilekleriniz icin LLAH razi olsun hepinizden. devamli girip okudum ama yazamadim... pazar gunu halsizdim baya zaten geceden uyuyamadigim icin ogleden sonraya kadar uyumaya calistim... sonra bir kek birmeyveyle midemi yatistirdim... aksama kadar 2 kek 2meyve ve cubuk kraker felan yedim... aksam komsum tatli geturmis kayseriden onu yedim zaten bisi yemedim diye umursamadim kalori felan... o gunu oyle kapattik... dun dukkana gitmedim sabah annem tel acti kizim babanda hastalandi senin gibi oda gitmeyecek dukkana sen iyiysen gidersen dedi... bende bakiyim dedim... dukkanda zaten is olmaz bide hastaliktan onemli degilya diye acmadim dukkani... yine ogle gibi kalkip busefer guzelll bi kahvalti yaptim. 2tane haslanmis yumurta peynir zeytin domates vs.....

aksam esim erken geldi annem mercimek corbasi gondermis yaninada uzun zamandir patates kizartmiyordum onu yaptim bide salata iyi geldi esimle yedik...

bu arada o 2gunde 95,5u bile gordum tartida) ama o saglikla verilen kilo olmadigi icin biran once kiloma donmek icin arada meyve tatli dondurma ne bulduysam goturdum dun... kizmayin emi... ne demisler hastayim hasta canim ister pasta) bende pasta haric baya bisi yedim...

neyse sabah zor uyandim esim bugun oglenci diye kalkmadi. esimin gomlegini utuledim bide kendime domates salatalik yogurt ekmek hazirlayip yanima aldim... ammaaa disari bi esiyo ben bi terliyom.. bi taraftanda ishal basladi dukkana zor vardim...
acayip terliyodum bi saat once belimde terliyordu... karnimi doyurayim dedim bir dilim tam bugday ekmegi ceyrek domates ceyrek salatalik anca yedim gerisini yiyemedim...
babam bugun doktora gidecekti aradim nasil oldun diye doktora gitmis doktor sudan oldugunu soylemis bu ara cok kisi sudan hastalaniyormus 3tane ilac vermis eve gondermis.. bende ishalim terliyorum dememe firsat kalmadi tel kapandi;((
neyse kendimi iyi hissetmezsem giderim eve... simdilik terlemem gecti... hayirlisi

merhaba arkadaslar nasılsınız bende sızlerle bırlıkte burda kılo vermek ıstıyorum benıde aranıza alırmısınız. daha once cuma yarısmasuı gurubunda 25 kılo verıp sopnra gerı almıstım tabıkı bu dedıgım 6 yıol önceydı

yediiiiimmm ) bi dilim tam bugday ekmegitle 3kasik yogurt yedimmm

merhabaaa.. aramiza hosgeldin. oncelikle maasallah diyorum 25kilo vermek cok guzel bi irade sonucudur... insaallah burdada guzel kilolara imzani atarsin... kendini tanitirsan seviniriz canim... burdaki arkadaslarin cogu pko luyuz. sende var mi... varsa tedavilerimizi paylasiyoruz genelde...

diyette birbirimize destek oluyoruz ve cok guzel arkadasliklarimiz oluyor. bide ilk hamisimiz var bu ara pek girmesede 4kilo verdiginde vucudu cevap vermis hamile simdi maasallahhh... ALLAH im saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahhh...

oouf nasilsin tatlim sesin cikmiyor bu aralar??? keyfin yerine geldi mi...

oyy oyyy biliyorum biliyorumda hereyiii..işte bazenn ağır geliyor insanaaa..du bakalım eşim eylüle kadar vakitverdi şu 2 ayamma uzun geldi bitsede dr gitsekk...durumum ne çok merak ediyorum...dile kolay biz 4 seneyi geçti evliliğimizz birazda ondan zor gelmee başladıı..artık herkez 5 sene olacak neden hala yok demeye başladı...

canımmm çook geçmişş olsunn yaaaa...ben anladım senin sessizliğindenn...aman haa herşeyden önce sağlıkk..önce sağlığın olsun gerisi kolayy..yemeklerini yee..ama yinede sağlıklı yemekler ye....pasta çikolata iyileştirmez senii onlar her halukarda zararlıı...sen yoğurt..et..sebze sağlıklı şeylerle iyileştir kendini..

babana da çok geçmiş olsun baba kız hasta oldunuzzz..ne suyuymuş öyle yaaa..şikayet edinn..2 gündür neler çekiyorsunn..aman dikkat et kediğine içtiğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…