Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

yemedimmmmm

kendi kendimle cebellestim gercekten canim istese yerdim de kokuyu duydukca canim istedigi icin dukkanin icine girdim kokudan kactim )
simdi karnim zil caliyor az once eve geldim bakiyim bisiler yerim birazdan

merhaba kızlar

bugün arkadaşımın doğum günü vardı, 1 dilim pasta yedim ve 1 tane kahve içtim :)

günlük kalori toplamı 1600 kalori.

300 kalori de sporla harcadım.

1000 kalori kârdayım yani

kizlarrr acikogretimden haberim vaaar... bi sorun cikmazsa bugun itibariyle 2universitem diplomama iktisat bolumunden hak kazandim bulunmaktayimmm...

Selam kızlar, gelemedim kusura bakmayın. Hem malum ortalık karışık, devamlı takip ettim, hem de sevgili köpeğim modemimi parçaladı, internet bağlantım kesildi böylece, modemi değiştirdim dün.

Aykurt cum gözün aydın Ben de alıyorum diplomayı Mezun olmuşum

En son bilgileri vereyim Malum diyetisyene postaladılar demiştim. İki gün önce diyetisyenle de görüştüm. Koltuğumun altına listeyi verip postalayacak sandım ama öyle olmadı Sanıyorum 20 dakika falan konuştuk. Pkos ve insülin dirençli olmamdan dolayı (hepimizin başının belaları yani) özel liste hazırladı. Öğünü de 8 e çıkardı Devamlı yeme modundayım anlayacağınız Ana öğün ara öğün falan derken öyle oldu Tek zorlayan şey, çaya kahveye şeker yok :S Böğk :S Egzersize gelince, fazla yüklenme yarım saatlik bir yürüyüş yeter dedi. Gerçi ben onun yanında Callanetics devam tabii (kıh kıh kıh)

Son düzenleme:
başlangıç1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
eranisa82kg
waw83.3kg80.4
amorsiempre82.6kg80.7
sedacan87kg83.1
egedeniz96kg
ceco3497,5kgaynı
şipşirine100kg96.5
aykurt99kg97.8
bebekku99kg

kızlarr liste çok geçikti özür diliyorumm...anlatıcamm garip bi gün geçirdim saat 2 yatmam gerekiyor ama hemen buraya geldimm...

liste üzerinde değişiklikle r yapmak istiyorum bunun için fikirlerinize ihtiyacım var..başlangıç kilolarımız hep dursun istiyorumm...ama gecen ay sonu olan sonuçlarımızda olsun istiyorumm nasıl olacakkk şimdi bu hafta ne kadar verdiğimiz belli olmadı böyle...nasıll birşeyy yapabilirimmm???

bu arada aöf sonuçlarımm geldiii muhteşemmm..2 yılım bitti...güz ve bahar dönemi toplam 14 dersten 13 ü nü verdimm..matematik 2 den kalmışım bi tek...ama şükrettim..13 ders benim için muhteşemm...

Günaydın kızlar, ne var ne yok?

Sabahtan beri Eskişehir'de otel arıyorum, mezuniyet törenine gideceğim de Çevreyi bilen varsa fikir verebilir mi? Üniversitenin konukevlerini aradım, biri dolmuş, diğerlerine operatörün keyfi gelecek açacaklar da öğreneceğim

başlangıçgeçen ay1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa79,7
83.3kgwaw80,680.4
82.6kgamorsiempre82,080.7
87kgsedacan82,883.1
96kgegedeniz95,5
97,5kgceco3496,4aynı
100kgşipşirine96,896.5
99kgaykurt97,197.8
99kgbebekku98,7

evettt kızlarrrr böle yapımm dedimm ama fikirlerinize açığımm...

EGEDENİZZZZZZ. canımşuanki kilonn kaççç ??

AMORRR canımm tebriklerr bu hafta bi tek sen çokgüzell kilo vermişsinnnn inşallah hep böle gidersinn..otemmuza sen fıstık olacaksınn kızz dikkat et elibise bide büyük gelmesin sonraa :)

hiççç motivasyonu düşürmek yokk..ben resmenn savaşş açtımm kızımm vucut resmenn benimle savaşa girdii inat ediyor ama ben kazanıcamm ben inatı severimmm hadi bakalım önümüzdeki hafta çoşalımm..

günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar

geçen hafta:82.0
bu hafta:80.7
fark:1.3

sağoll canımm sanada hayırlı cumalar olmuştur inş...

bunlar sanaaa....süpersin emeğinin karşılığını almışsınnn...aynenn devammmmmmmmmmmmmm.....

eferimmm gulümmmm...gitmişş içli köftelerr...ayy bu ara benim canım çok istiyor yaw içli köftee..ben haşlamasını severimmm...

yaww senin anlatmalarınla orada nasıl bi güsel komşuluk var yaww...valla bazen özeniyorummm...allah bozmasın muhabbetinizi komşularınlaaaa.....

Kızlar benim kilo 83.10 adet olucam gram kıpraşma yok 82.8 DİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA RESMEN ÖDEM OLMUŞUM.

gayettt normall canımmm hiç moralll bozmaa gecen hafta baya vermiştinn...yine bidahakiii hafta çokgüsell olacakkkk...

canım çoğumuzda şeker yokk bendede yokama günlük 2000 alıyorum sabah 1000 akşam 1000..biçok faydasını gördümm..iştahı kesdi..adeti düzenliyorr..eğer evliysenn şu önemide artıyor.. kaliteli yumurtlamanıda sağlıyorr..sen tahlillerini al başka bi dra veya kendi dr una bidaha gösterr...gerekirse iste bu ilacıdaa..nette araştır göreceksin pko ve glukofen birlikteliğinii..

kizlarrr acikogretimden haberim vaaar... bi sorun cikmazsa bugun itibariyle 2universitem diplomama iktisat bolumunden hak kazandim bulunmaktayimmm...

canım tebriklerrr..darısı benim başıma olsun inşallahh..

bunlardasana canım mezun olmuşsun senide tebrik ediyorum darısı benim başıma inşallahh....

bende diyorumm bu kızz nerelerde yaww megersee modem gitmişşş...neyse boşverr...bombaa gibi geri dönmüşsünn...sporlarr diyetisyenlerrr....boş bi vaktinde diyet listeni bizeekle kuzumm fikir olur bizleredee...diyet listelerimize bi diyet listesi daha eklerizzz

sınıfını geçenleri de mezun olanları da çok tebrik ederim kızlar

sağollllllll kuzummmmm.....

çok teşekkür ederim canım

bu yola baş koyduktan ve inandıktan sonra hepimiz çıtır olucaz inanıyorum

liste çok güzel olmuş, bence başlangıç kilomuzun yer alması çok güzel bir fikir, ellerine sağlık.

her hafta zamanını ayırıp bizle için uğraşıyorsun. hakkını helal et canım

WAW cım yazacaktım da sabah tartılmayı unuttum. Yarın sabah tartılır yazarım canım sen de eklersin.

sabah bir saat yürüdüm

cevap veren arkadaşlara teşekkürler

ilaçsız bir ay denemeye karar verdim

veremezsem ona göre tekrar tahlil yaptırıp başka dr gideyim diyorum

bugün kendimi çok iyi hissediyorum destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar

waw benide listeye alabilirmisin teşekkürler

sabah menü:

5k yoğurt,salatalık
yeşil çay,2k patates kavurma
1 avuç kiraz,maydonoz,limon

helal olsun canım benimm...valla amaçç birlikte güzel kilolar verebilmekkk...

WAW cım yazacaktım da sabah tartılmayı unuttum. Yarın sabah tartılır yazarım canım sen de eklersin.

tamamm canımmm yarın sabah bildirirsinn...bende eklerimm..

ohhhh canım afiyet olsunn..hadi bakalımm başarılarrr..
sabahh kilonu bildirr ben eklerim senii tam haftanın başında başladınn iyi olduu..

15 badem
8 çubuk kraker

2.5 dilim ekmek
2 közlenmiş biber
3 kaşık lor peyniri

10 fındık
1 kahve

4 dilim ekmek (eti ekmeksiz yiyemiyorum zaten pek sevmem ama biraz da protein almam lazım)
3 köfte
40 gram kadar sucuk
2 közlenmiş biber

1360 kalori

canimmm gozun aydinnnn tebrik ederim mezuniyetini. arkadasim haber etti bana da. ama mezun oldunuz gibi bir ibare yoktu. sadece 2dersim vardi 2sinde de basarili gozukuyor bi aksilik yoksa bende kesin mezunum. kismet olsada bende gelseydim mezuniyete. insaallah sen gidersin kuzum benim yerime de eglennnnnnnn...

merhaba kızlar

bugün arkadaşımın doğum günü vardı, 1 dilim pasta yedim ve 1 tane kahve içtim :)

günlük kalori toplamı 1600 kalori.

300 kalori de sporla harcadım.

1000 kalori kârdayım yani

AmorSiempre
Harika gidiyorsunnn sana baktıkça imreniyorumm ben de hemen yürüyüşe çıkıyorumm :)

"hiççç motivasyonu düşürmek yokk..ben resmenn savaşş açtımm kızımm vucut resmenn benimle savaşa girdii inat ediyor ama ben kazanıcamm ben inatı severimmm hadi bakalım önümüzdeki hafta çoşalımm.."
waw katılıyorum sana canım motivasyon yüksek devammmm inşallahh
barışacağız görüşmeler devam ediyooor beden de ikna olacak bu yastıkcıklar azaldıkça rahatlayacak hehe

bu arada sabah kahvaltım önce 1 bardak yeşil çayy
sonraa tosterde yağsız yumurtalı çavdar ekmeği 1 dilimyanında 1 domates 1 biber ve sonraa yine yeşil çayy

2 saat sonra türkkahvesi miss gibi ve bittersiz
öğle yemeğim bulgurlu köfte 4 kaşık vee booool bolll salata yağsızzdıı

akşam mangal olacak bol protein az ekmek bol salata inşallahh şimdiden başladım yeşil çaya
ve 20 dk tempolü yürüyüş birazdan anca 150 kalori felan yakar lakin hiç yoktan iyidir
aslında bakınca çok bir kalori yok aldığım amma kilolar inattaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…