"teşekkür ederim canım. evet sabah yiyorum, yağ yok, sos yok. makarna diyince insanlar hemen tepki gösteriyor ama bence yağı ve sosu olmadığı sürece kalori açısından oldukça masum bir yiyecek
yoğurtla da enfes oluyor, afiyet olsun sizlere canım
"
"bakıyorum 4000 kaloriyi bulmuşuz
günlük kalori ihtiyacından düşsen ne kadar fazlalık oluyor? bence bu fazlalık kısmı 1-2 gün içinde harcamaya çalış canım, yani yağa dönüşmeden. aldığımız fazla kaloriler 1-2 gün içinde harcanmazsa yağ olarak depolanıyor çünkü."
sormaa
:26: 2 günde 4 günlük kalorimi aldım
neyse inşallah canım yaa bugün sıkı yürüyeceğimmm inşallahh
"keşke ben de senin gibi et yiyebilsem, o zaman eminim kilo problemim olmazdı
hadi oldu diyelim, güle oynaya kilo verirdim
ben karbonhidrat canavarı olarak kilo vermeye çalışıyorum o yüzden zor oluyor ama isyana gerek yok, bu kadar verebildim, Rabbime şükürler olsun
"
sen makarnayı sossuz yoğurtla yiyerek çok güzel alıyorsun karbonhidratını canım bilinçli tüketici maşallahın varrr moral bozmak yok
"
teşekkür ederim canım. evde yürümek çok sıkıcı gerçekten. ben de evde yürümek için kendimi çok zor ikna ediyorum
vaktin varsa dışarda yürü, sonra evde de 45 dakika yürüyüp tamamlarsın
"
eve yürüyerek gitsem 30 dk + bantta yürüsem 30 dk herhalde dal gibi olurum
:26:
hehe
tembellik başa belaaa
"Oouf kullanıcısından alıntı
Kixlar nasilsiniz
su an iğrenç derecede mutsuzum o kadar sınırlı ve ofkeliyimki bu subir 10 ayy sonra tescillendi. Konuya geliyim dugunde taki merasimi olur bildginiz gibi kayinvalidem tüm takilari aldı bilzkler haric ertesi gün el opmeye gidince verdi ama eksik verdii esime söyledim bak bu kadaraltin az alinmis dedim yok dedi beni oyaladi. Neyse dedim sustum kinada esimintaraf para takti 5 6milyar vardi kayn peder almis bnm saf kocam verdi tabi hbrm yok bugün aklıma geldi düğün cdsni açtım tek tek yazfim dusen paraninda büyük kismini almislar ve 20 taneden fazlada altinimi almislar .. Ortaligi kartim birbirine esime saydim sayistirdim bana inanmadin bak diue. Ya hic biaey dokunmadi esim inanmadi bana
kendimi mal gibi hissesoyorum
Herseyimi almislar igreniyorum bidahada gitmicem
Benim saf k.v daha geçen hafta yok biz tum altni parayi verdik diodu gozlerine dizlerine dursun su satte beni aglattilar
Zikkim olsun
Cocuk meselesi ztn geriyo beni bide bu acigi yaka la dim
Ne diyimki bi soleyin napiyim ben"
aile ilişkilerinize karışıp seni kışkırtmak gibi olmasın düşüncesi ile cevap vermemiştim lakinnn sen biz okumuyoruz ilgilenmiyoruz sandın canım yaa
yaa çok kötü
size ait şeylere elkoymalarını kınadım doğrusu lakin altın para hiçbir şey senin huzurunu mutluluğunu bozmaya değmez
sen bunu unutma waw ın dediği gibi yazbiryere adımlarını ona göre atarsın
katrilyonları olup mutsuz olan insanlar var lütfen kendini üzmeee
tüm hastalıklar bu üzüntüler yüzünden geliyor başımıza
sizin mutluluğunuz evinizin huzuru kilolarca altın eder..