Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Waw Aykurt ve Egedenizii tebrik ediyorumm sizlerii

:nazar:hayırlı uğurlu olsunn :KK9: alkış

Son düzenleme:
başlangıç1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
eranisa82kg
waw83.3kg80.4
amorsiempre82.6kg80.7
sedacan87kg83.1
egedeniz96kg
ceco3497,5kgaynı
şipşirine100kg96.5
aykurt99kg97.8
bebekku99kg

Ellerine sağlık canım benim güzel olmuş liste haftaya dahada azalacak inşallah kilolar öpüldün

başlangıçgeçen ay1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa79,7
83.3kgwaw80,680.4
82.6kgamorsiempre82,080.7
87kgsedacan82,883.1
96kgegedeniz95,5
97,5kgceco3496,4aynı
100kgşipşirine96,896.5
99kgaykurt97,197.8
99kgbebekku98,7

kuzummm ellerine saglikkkkk pek bi guzel olmus ilk basta baslangic kilolari olmasi gayet guzel bence...

yalniz benim moralim bozuldu:KK43:( gecen haftaki yediklerimle 99a cikmistim kuzum bu hafta 1,2kilo verdim kizzz benim 2hafta onceki kilomu yazmissin sen... kuzum egedenizini eklerken benimde gecen haftaki kiloyu 99 yaparsan cok sevinirim... tekrar ellerine emegine saglik canimmm... bu arada helal sana 13ders vermissin darisi obur senelere maasallahhhh....:KK9: :)
[/QUO

canimmm gozun aydinnnn tebrik ederim mezuniyetini. arkadasim haber etti bana da. ama mezun oldunuz gibi bir ibare yoktu. sadece 2dersim vardi 2sinde de basarili gozukuyor bi aksilik yoksa bende kesin mezunum. kismet olsada bende gelseydim mezuniyete. insaallah sen gidersin kuzum benim yerime de eglennnnnnnn...

Benim de bir arkadaş yazmış facede, oradan gördüm yoksa açıklandığından haberim yoktu. Gidebilirim dersen bana bir form yolladılar mail üzerinden, formu yollayayım sana, gönder maille.

Bu arada, En Büyük KK valla :KK70: Sonradan aklıma geldi, kk da yazıyordur oteller diye, düşündüğüm gibi de varmış :KK70: Otellerden birini aradım rezervasyonu yaptırdım :KK70: Bir terslik çıkmazsa :nazar: inşallah gideceğiz.

Sağol canım :124: :124: Bakalım darısı bir sonraki aşamaya :KK70: (Şahsen düşünüyorum da, kısmet bakalım :) )

:KK1: afiyet olsunn
hafta sonuu ütü çamaşır temizlikk vee sonra hazırlık gezmeye :KK1:
iyi haftasonları herkesee

Ohhh iyi gezmeler :KK9:

sagolasin canimmmm... bu dertten de kurtulduk sukur insaallah bebisimizin gelisini de rahatlatmistir...

Stres kaynakları ne kadar azalırsa o kadar iyi. Ben de çok gergin oluyorum bu durumlarda :KK70: Bence rahatlatmıştır.:KK34:

Son düzenleme:
itiraf ediyoruuuuummm... dun bi ablamdaydim ve pek guzel tost yapar artik bi rituel oldu onda tost yemek. kiramadim ama sagolsun ac degiliz deyince ceyrek-yarim gibi yapti... ama aksam 10:30da. dusunun yani. onceden olsa abartarak yerdim simdi aman abla diyetteyim gozunu seveyim dedim... vee bugun ise gitmedim taa saat 15:30gibi doyurdum karnimi. o saate kadar hicbisi yiyesim gelmedi cunku:KK66:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AmorSiempre
Harika gidiyorsunnn sana baktıkça imreniyorumm ben de hemen yürüyüşe çıkıyorumm :) :KK9:

"hiççç motivasyonu düşürmek yokk..ben resmenn savaşş açtımm kızımm vucut resmenn benimle savaşa girdii inat ediyor ama ben kazanıcamm ben inatı severimmm hadi bakalım önümüzdeki hafta çoşalımm.."
:KK1: waw katılıyorum sana canım motivasyon yüksek devammmm inşallahh
:KK1: barışacağız görüşmeler devam ediyooor beden de ikna olacak bu yastıkcıklar azaldıkça rahatlayacak hehe

bu arada sabah kahvaltım önce 1 bardak yeşil çayy
sonraa tosterde yağsız yumurtalı çavdar ekmeği 1 dilimyanında 1 domates 1 biber ve sonraa yine yeşil çayy

2 saat sonra türkkahvesi miss gibi ve bittersiz :KK53: :KK9:
öğle yemeğim bulgurlu köfte 4 kaşık vee booool bolll salata yağsızzdıı

akşam mangal olacak bol protein az ekmek bol salata inşallahh şimdiden başladım yeşil çaya :KK9:
ve 20 dk tempolü yürüyüş birazdan anca 150 kalori felan yakar lakin hiç yoktan iyidir
aslında bakınca çok bir kalori yok aldığım amma kilolar inattaa

teşekkür ederim canım, hepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah :KK16::KK16:

mangaldan bol bol ye, protein candır. hem vücudumuz besinleri sindirmek için de kalori harcıyor.

karbonhidratları sindirmek için 100 gramda 7 kalori, yağları sindirme için 100 gramda 12 kalori, proteinleri sindirmek için ise 100 framda 30 kalori harcıyormuş :KK53::KK53:

protein candır can :KK9::KK9:

ama keşke daha fazla yiyebilsem :KK31:

ben genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum, et var deseler ben yine de sabah-akşam soslu makarna yerim :KK60: :KK60:

hiç sevmiyorum eti :KK50:

evet canım baya yardımcı oluyorr...özellikle başlarda...birazz yan etkileri oluyorr ama sakın bırakma...o etkilerde..mide bulantısı..iştahsızlık..acık halsizlik..ve ishal...ama acık dayanırsan bir hafta sonra vucut alışıyor ve normale dönüyor herşeyy...düğüne kadar istediğin kiloya gelirsin inş..ama düğünden sonra dikkatli ol sakın kilo alma...bizim için çook önemlii..

peki kilo verdirme özelliğini kaybediyormu zamanla ilaç çok saol şimdiden

şimdi 3 km daha yürüyüp geldim, etti mi 7 km :KK52:

artık dinlenme ve sonra da uyuma zamanı :KK1:

yarın 79'u görebilecek miyim acaba, çok heyecanlıyım...

yıllardır benim hayatımda bir ilk olacak, Allah'ım yarın tartıda yardım et bana :KK1:

kızlar hepiniz mi gezmelerdesiniz? :))

neyse ben de arkadaşıma bir kahve içmeye gidiyim bari :KK1::KK1:

git bakalımm afiyett olsunn sen hakettin kayfeyiiiii...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AmorSiempre
Harika gidiyorsunnn sana baktıkça imreniyorumm ben de hemen yürüyüşe çıkıyorumm :) :KK9:

"hiççç motivasyonu düşürmek yokk..ben resmenn savaşş açtımm kızımm vucut resmenn benimle savaşa girdii inat ediyor ama ben kazanıcamm ben inatı severimmm hadi bakalım önümüzdeki hafta çoşalımm.."
:KK1: waw katılıyorum sana canım motivasyon yüksek devammmm inşallahh
:KK1: barışacağız görüşmeler devam ediyooor beden de ikna olacak bu yastıkcıklar azaldıkça rahatlayacak hehe

bu arada sabah kahvaltım önce 1 bardak yeşil çayy
sonraa tosterde yağsız yumurtalı çavdar ekmeği 1 dilimyanında 1 domates 1 biber ve sonraa yine yeşil çayy

2 saat sonra türkkahvesi miss gibi ve bittersiz :KK53: :KK9:
öğle yemeğim bulgurlu köfte 4 kaşık vee booool bolll salata yağsızzdıı

akşam mangal olacak bol protein az ekmek bol salata inşallahh şimdiden başladım yeşil çaya :KK9:
ve 20 dk tempolü yürüyüş birazdan anca 150 kalori felan yakar lakin hiç yoktan iyidir
aslında bakınca çok bir kalori yok aldığım amma kilolar inattaa

ohhhh afiyett olsunn..ızgaradan ne olacak yaaww ye gitsinn :) :)

canımm çok sağoll valla okadar stres heycan bitti şükürr...

kuzummm ellerine saglikkkkk pek bi guzel olmus ilk basta baslangic kilolari olmasi gayet guzel bence...

yalniz benim moralim bozuldu:KK43:( gecen haftaki yediklerimle 99a cikmistim kuzum bu hafta 1,2kilo verdim kizzz benim 2hafta onceki kilomu yazmissin sen... kuzum egedenizini eklerken benimde gecen haftaki kiloyu 99 yaparsan cok sevinirim... tekrar ellerine emegine saglik canimmm... bu arada helal sana 13ders vermissin darisi obur senelere maasallahhhh....:KK9: :)
[/QUO

yaa canım benimm sen son hafta yokdun bildirim yapmamışsınn...en son ki bildirimin 97.1 di onun için onu ekledimm...sen o 2günde 99 a mı çıktınnnn:KK53::KK53::KK53::KK53: anemmmm... ben şimdi 99 ekliyorumm...

valla şaka maka bitti 13derss...matematik ikiyide 1 soru daha yapabilseydim harika olacakmışş..nasipp...

peki kilo verdirme özelliğini kaybediyormu zamanla ilaç çok saol şimdiden
doğal olarak vücut alışıyorr...ama etkisi bende devam ediyor hala..çünkü tatlı krizlerimi engelliyor bu ilaçç ..ee tatlı krizim olmadığı içinde kiilo vermemde kolaylaşıyorr...

şimdi 3 km daha yürüyüp geldim, etti mi 7 km :KK52:

artık dinlenme ve sonra da uyuma zamanı :KK1:

yarın 79'u görebilecek miyim acaba, çok heyecanlıyım...

yıllardır benim hayatımda bir ilk olacak, Allah'ım yarın tartıda yardım et bana :KK1:

canımmm süperr..kızz 7 km reyi ne kadar saatte yürüyorsunn..bide bunu yürüyüş bandındamı yürüyorsun...

bende bugün bostancıya indik 3 km kadar yürüdük ayaklarım tırtlamasa dahayürürdükte..yaw benim ayaklarımda bi sorun var hep vuruyor ayakkabımm...napsam çözüm bulamadımm..ayakkabı dandik dedim...gittim yürüyüş için nıke aldım...o vurdu..sonra puma nınkini aldım..oda vurdu...topuk aldım o işe yarar diye odabi işe yaramadıı...inanırmısınız 30 tl ye bi leton aldım önceki ayakkabılardan sonra en rahatı oydu ama artık onunda cıvkıçıktı..yarın yine ayakkabı bakıcam ama bu sefer bi numara büyük alayım diyorum bakayım oçözüm olacakmıı??
acaba diyorum yürüdükce ayak şişiyorda ondanmı sürtüyor arkası..çünkü başta sorun yokk..sonra fena oluyor..belki büyük olursa şişsede bişi olmazzz..?

EGEDENİZZZ canım mezuniyete gidiyormuşsuunnn...nasıl oluyor mezuniyeti bu açık öğretiminn?? bundada kep mep giyiyormusunuzz ??nerde nasıl yapıyorr..

bu soruyu sana sordumm sonra google dan bi bakimm dedimm anamm ne görimmm nasıl bi kalabalıkk kep de giymişlerrr :) :) şimdi sizde böle mi mezun olacaksınızz?? gitmeyen nasıl alıyor diplomayıı??.

Son düzenleme:
canımmm süperr..kızz 7 km reyi ne kadar saatte yürüyorsunn..bide bunu yürüyüş bandındamı yürüyorsun...

bende bugün bostancıya indik 3 km kadar yürüdük ayaklarım tırtlamasa dahayürürdükte..yaw benim ayaklarımda bi sorun var hep vuruyor ayakkabımm...napsam çözüm bulamadımm..ayakkabı dandik dedim...gittim yürüyüş için nıke aldım...o vurdu..sonra puma nınkini aldım..oda vurdu...topuk aldım o işe yarar diye odabi işe yaramadıı...inanırmısınız 30 tl ye bi leton aldım önceki ayakkabılardan sonra en rahatı oydu ama artık onunda cıvkıçıktı..yarın yine ayakkabı bakıcam ama bu sefer bi numara büyük alayım diyorum bakayım oçözüm olacakmıı??
acaba diyorum yürüdükce ayak şişiyorda ondanmı sürtüyor arkası..çünkü başta sorun yokk..sonra fena oluyor..belki büyük olursa şişsede bişi olmazzz..?

evde yürüyüş bandım var canım ama fırsatım varsa dışarıda yürümeyi tercih ediyorum. evde yürümek bana çok ama çok sıkıcı geliyor :KK23::KK23: çok zorda kalırsam mecburen yürüyüş bandında yürüyorum.

ama bugün 7 kmyi dışarda yürüdüm :) kendime birkaç lokasyon belirledim, o güzergahlarda deliler gibi dolanıyorum :KK9::KK9::KK9:

evde yürüyüş bandım var canım ama fırsatım varsa dışarıda yürümeyi tercih ediyorum. evde yürümek bana çok ama çok sıkıcı geliyor :KK23::KK23: çok zorda kalırsam mecburen yürüyüş bandında yürüyorum.

ama bugün 7 kmyi dışarda yürüdüm :) kendime birkaç lokasyon belirledim, o güzergahlarda deliler gibi dolanıyorum :KK9::KK9::KK9:

nasılll ölcüyorsunn peki km yi?? bende 3 saate yakın yürüdüm ama tahminen 3 km dir dedimmm:KK9::KK9:

istanbulll karıştıı yinee...yarında sınav var hiç yapılacakk gün değildi yaaaa...çook moralimm bozulduu...

adımsayarım var, benim yerime o sayıyor :KK1:

yarın ne sınavın var? :26: başarılar dilerim canım :KK16::KK16::KK16:

yok kız benim değill...LYS var ya..o gençler için hayatlarının dönüm noktasıı amaistanbul şuan fecii bizim burda gruplar gidip duruyorr..yarın o çocuklar sınava girecekk..şimdiden bana onların telaşı basdı...

eeee kaç adımda 1 km oluyorr ??

iyi geceler kizlarrr hepinize tatli ruyalarrr... kizlar ben aksamdan beri bi acayipim. aksam bi kiyma yaptim yemek olarak icine sarimsak sogan ve domates koydum pisirdim... ama pisirirken bi koktuuu. mutfakta zor durdum acayip sarimsak koktu halbuki tirnak kadar koydum icine. neyse yemegi sadece 2-3kasik yiyebildim midem almadi. sonra esimlebi carsiya yuruyuse gityik dondurma felan alalim agzinin tadi degissin dedi... carsida bi mide bulantisi basladi eve zor geldim. gelirkende bi meyveli soda aldik. evde oturdum ictim hafif bi rahatladi. dondurmaya gozum dustu ama bir tatli kasigi aldim yokkk mide gerisini kabul etmedi... sonra kivrildim cekyata yattim bikac saat. esime bana bi okurmusun dedim okudu ama oda fayda etmedi... devamli midem agridi ve bulandi. lavaboya gittim afedersiniz bi istifra ettim bi yarim saat rahatlatti. derken bi daha oda bi saat rahatlatti. bi daha... esim ille hastaneye gidelim dedi yok iyiyim dedim... gece yatagimiza gectik az once bidaha... midemde biseyde kalmadi. usutmedimde... ben sarimsagi cok severim ama mutfaga felan giremiyorum hep sarimsak kokuyor... uyuyamiyorumda onun icin size yaziyorum. sabah ola hayrola bakalim...
insan umutlanmiyor degil ha aceba diye :KK53: bebismi:KK53: ama farketmesemde galiba midemi usutmusum... hayirlisi

X