Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

harikasınnn alkışşş yaaa hatta ıslıkkk tebrik ediyorumm
sen ciddi muhteşem olcaksın düğündee ayy maşallahhhhhhhhhhhhhh
bende yürüsemmm 1.5 km zor yapıyorum yorulmak değilde sanırsam bandın bakış açısını ya tv ye ya da pencereye çevirmem gerek

geçmişler olsunnn arkadaşımmmm
ayyyy hadi hayırlısııı olsunnnnnnnnnn
ben bebiş düşündüm az önce de okudum yazdıklarınıı hadi hayırlısıyla gelsin bebişlerrr
lakin sen yemene içmene de dikkat ett
geçen benim tansiyon iyice düşmüştü senin gibi oldu mide bulantısı baş dönmesii...
ya inşallah senin bebişltendirr

hehe bayıldım buna ben senin kv görseeee
:) süper olurrduuu

aslında şöyyle bir bakarsak normal yemişsin canım kalorisi yok ki yediklerinin közlenmiş haşlanmışş yaniii..
amor diyor ya yerkende yakıyoruz azcığını...
kalori hesaplama makinesine vurunca benimki tavan yaptı o ayrıı
:) :26:

kızlarrr uyandımm hala uykum varrrrr...kahvaltı yapmadımm canım hiç bişi istemiyor yawwwfff

bu arada herkeze günaydınlarrrrr

Kizlar noye kimse yazimi okumuyoo

anemmmm hemende suratt asıyorr :) asma kızz suratınıı...sen bizim yazılarımızı okuyormusunn ??? biz sana hiç surat astıkmı...?? gül hep güll...pek kimse yok sayfada ondan kimse bişi yazmamıştırr...

vallahiç bişi deme iş işten geçmişş..bundan sonra dediklerinn bi huzurunu kaçırır...eşine söylediysen bu durumu farkettiğini o kv ye iletir zatenn...sen tepkini koymuşsunn daha fazlasısadece eşinle huzurunu kaçırır ve ilişkini yıpratırr...yaz tahtaya bu olayı ama uzatmaa..

bazı aileler haklı sebepler buluyorlarr onlar almak içinn...işte bizde zamanında akrabalara takmıştık akrabalarda bize geri taktı onları aldık diyeee...naparsan yap kafalarındaki bu düşünce silinmiyorr....

benim nikahta takılanları kv direk eve çıkarken bana verdii...bizde borcumuz vardı bozdurduk ona verdikk..bendede kalmadı yanii..

sende bu hareketin sana agır geldiğini...bu hareketten çok eşinin sana inanmadığının agır geldiğini otur eşine anlat tatlı dille bu konuyu kapattığını fakat asla unutmucagını söyle bitir....

inan daha fazlası ilişkinizi yıpratırr...gidenn gittiigeride gelmicekk...erkek milletine ailesinin yanlışlarını söylesende görmezzz...olan sana olurr...küser oturursunn küs kaldığın saatlere yazık olurr...sallagitsin benim düşüncem bu...

sormaa kuzummm yaaaaaaaa........nedir bu kalorilerdenn çektiğimizzzzzzzzz.....kumpirede bayılırım ama yemedim uzun zamandırr..kaloriside baya yüksek çıkmışşşş...olsun erir inşallahh...keşke bi kapsul olsaydı yedikten sonra içseydikk..bütün zararlı şeyleri yağları şekerleri üstüne çekseydi sonra da atsaydık onu vücuttannn evett obezz biri bunu icatt etmelii hangi zamandayızz bi şunu bulamadılarr yawwwwww

bende çarşamba dışarı çıkıcam şimdiden stresi bastı ne yicem ne içicem diyee...kızlar tutturmuş iskender yemeye gidelim diyee...bu hafta sonu pek kaçamak yapmadım artık ogün yaparım...salı günüde hafif yiyim...çarşamba yer..perşembe yine hafif yerimm... bu hesap kitaplarla prof olucam

inanın zor la şimdi kahvaltı yaptımm bu satte işe yararsa tabii....

5 parmak galete...
3 zeytin..
1 kaşık lor..
2 küçük salatalık
2 bardak su....

teşekkür ederim canım. evet sabah yiyorum, yağ yok, sos yok. makarna diyince insanlar hemen tepki gösteriyor ama bence yağı ve sosu olmadığı sürece kalori açısından oldukça masum bir yiyecek yoğurtla da enfes oluyor, afiyet olsun sizlere canım

yazınca uzun bir liste oluyor ama kalori açısından bir sorun yok :) sipsirine'nin dediği gibi közlenmiş biberi, salatayı, şeftaliyi, fasulyeyi vs sayma zaten. arada helva filan var ama o da miktar olarak az. daha ne olsun, gayet güzel

aile meselesinde fikir belirtmek istemiyorum açıkçası o yüzden yazmayı tercih etmiyorum :)

waw'ın dediği gibi sonuç değişmeyeceği için fazla uzatmanın huzur kaçırmaktan öte bir faydası yok. bana kalırsa eşin de bu durumdan haberdar zaten, bu kadar tepkisiz kalmasının başka bir açıklaması yok. sen sadece kendini yiyip bitirdiğinle kalırsın.

sana da güzel bir hafta diliyorum canım

bakıyorum 4000 kaloriyi bulmuşuz günlük kalori ihtiyacından düşsen ne kadar fazlalık oluyor? bence bu fazlalık kısmı 1-2 gün içinde harcamaya çalış canım, yani yağa dönüşmeden. aldığımız fazla kaloriler 1-2 gün içinde harcanmazsa yağ olarak depolanıyor çünkü.

keşke ben de senin gibi et yiyebilsem, o zaman eminim kilo problemim olmazdı hadi oldu diyelim, güle oynaya kilo verirdim ben karbonhidrat canavarı olarak kilo vermeye çalışıyorum o yüzden zor oluyor ama isyana gerek yok, bu kadar verebildim, Rabbime şükürler olsun

teşekkür ederim canım. evde yürümek çok sıkıcı gerçekten. ben de evde yürümek için kendimi çok zor ikna ediyorum vaktin varsa dışarda yürü, sonra evde de 45 dakika yürüyüp tamamlarsın

aynennn

kızlarrr uyandımm hala uykum varrrrr...kahvaltı yapmadımm canım hiç bişi istemiyor yawwwfff

bu arada herkeze günaydınlarrrrr

sana da günaydın canım. gerç, artık tünaydın oldu ama

keşke böyle bir şey icat olsa, ilk önce ben alırım

Waw haklisin cnm internete giremiyorum cepten giriyorum yoksa katilic am size
Kizlar kizdigim konu almalari degil zaten tum boeclarida bize yiktilar herseyi esile ikiiz yapmisken ne diye alirlar anlamiyorum ona sinirleniyorum ay sonumu zor getiriyoruz yaziklar olsn valla neyse zatn kapattm kpnuyi ama esim gorse gercwk yüzlerini icim yanmicak ((

bu sabah belki 79'u görmüşümdür diye uyandım ama nerde... 79.9'u görsem yine mutlu olucam ama olmuyor elbet olacak ama fazla heyecana gerek yok di mi ben de hemencecik olsun istiyorum napcaz bu beni

kızlar şimdi türkan şoray'ın bir filmi var tv de, onu izliyorum... türkan şoray burada 42 bedenden azsa gelin beni dövün bu güzellik kavramı moda gibi değişiyor. eskiden balık etli modaydı, şimdi ise kuru tahta

bu sabah belki 79'u görmüşümdür diye uyandım ama nerde... 79.9'u görsem yine mutlu olucam ama olmuyor elbet olacak ama fazla heyecana gerek yok di mi ben de hemencecik olsun istiyorum napcaz bu beni

yaww inanmıcan belkii ama aynenn bende öyle uyandımm...80.4 üm...grm ne indi ne çıktıı tartının üstünde zıplıyorummm bi kıpırtı olsunn ama yokk yokkkkkkkkk
resmen inatlaşıyorr vücut benimlee...

ayenn öyleee... aradımm buldumm bi filmm :) mavi eşarp mıııı....ne 42 sibee basende kesin 44...yaww eskiden moda buymuşş yine moda olsa daa bendekiler bi işe yarasaa

Son düzenleme:

sorma canım yaa baktım yediklerim çok değil amma o kumpir var yaaa
lakin giderken yeşilçay içmiştim bolbol hehe evet yaa o kapsül süper oluırduu
biz sporla atacağız inşallah tüm kalorileriiii
canım iskenderinin ekmeğini yemezsin sosda döktürma üzerinee yoğurtlu döner :26: o bile güzell

işte erkek milletinde bunu gösterene kadar ömürden ömürr bitiyorrr...o yüzdenn slla diyorumm yaaa...

hiçç işimm olmazzz...ben hayatımda hiçbi zaman ortayı bulamamm yaa hep ya hiçç...ona iskendemi derlerr yawwww
ekmeksizz sossuzzz :) :) anamm bendeki bu iştahh varyaaa..böle yazınca bile ağzım sulanıyorr hayelde kilo yapmazz inşallahh....şöleee boll soslu ekmekliiii oyyyyyy oyyyyyyyyy oyyyy uzun zamandır diyetteyimm diye yemiyordummm

kızz daha yicemmi oda belli değil çarşambaya çok var açlıkdan gözüm dönmüşş hayalini kuruyorumm :)

Son düzenleme:
"teşekkür ederim canım. evet sabah yiyorum, yağ yok, sos yok. makarna diyince insanlar hemen tepki gösteriyor ama bence yağı ve sosu olmadığı sürece kalori açısından oldukça masum bir yiyecek yoğurtla da enfes oluyor, afiyet olsun sizlere canım "

"bakıyorum 4000 kaloriyi bulmuşuz günlük kalori ihtiyacından düşsen ne kadar fazlalık oluyor? bence bu fazlalık kısmı 1-2 gün içinde harcamaya çalış canım, yani yağa dönüşmeden. aldığımız fazla kaloriler 1-2 gün içinde harcanmazsa yağ olarak depolanıyor çünkü."

sormaa :26: 2 günde 4 günlük kalorimi aldım neyse inşallah canım yaa bugün sıkı yürüyeceğimmm inşallahh

"keşke ben de senin gibi et yiyebilsem, o zaman eminim kilo problemim olmazdı hadi oldu diyelim, güle oynaya kilo verirdim ben karbonhidrat canavarı olarak kilo vermeye çalışıyorum o yüzden zor oluyor ama isyana gerek yok, bu kadar verebildim, Rabbime şükürler olsun
"

sen makarnayı sossuz yoğurtla yiyerek çok güzel alıyorsun karbonhidratını canım bilinçli tüketici maşallahın varrr moral bozmak yok

"
teşekkür ederim canım. evde yürümek çok sıkıcı gerçekten. ben de evde yürümek için kendimi çok zor ikna ediyorum vaktin varsa dışarda yürü, sonra evde de 45 dakika yürüyüp tamamlarsın "

eve yürüyerek gitsem 30 dk + bantta yürüsem 30 dk herhalde dal gibi olurum :26:
hehe
tembellik başa belaaa

"Oouf kullanıcısından alıntı
Kixlar nasilsiniz su an iğrenç derecede mutsuzum o kadar sınırlı ve ofkeliyimki bu subir 10 ayy sonra tescillendi. Konuya geliyim dugunde taki merasimi olur bildginiz gibi kayinvalidem tüm takilari aldı bilzkler haric ertesi gün el opmeye gidince verdi ama eksik verdii esime söyledim bak bu kadaraltin az alinmis dedim yok dedi beni oyaladi. Neyse dedim sustum kinada esimintaraf para takti 5 6milyar vardi kayn peder almis bnm saf kocam verdi tabi hbrm yok bugün aklıma geldi düğün cdsni açtım tek tek yazfim dusen paraninda büyük kismini almislar ve 20 taneden fazlada altinimi almislar .. Ortaligi kartim birbirine esime saydim sayistirdim bana inanmadin bak diue. Ya hic biaey dokunmadi esim inanmadi bana kendimi mal gibi hissesoyorum
Herseyimi almislar igreniyorum bidahada gitmicem
Benim saf k.v daha geçen hafta yok biz tum altni parayi verdik diodu gozlerine dizlerine dursun su satte beni aglattilar
Zikkim olsun

Cocuk meselesi ztn geriyo beni bide bu acigi yaka la dim
Ne diyimki bi soleyin napiyim ben"

aile ilişkilerinize karışıp seni kışkırtmak gibi olmasın düşüncesi ile cevap vermemiştim lakinnn sen biz okumuyoruz ilgilenmiyoruz sandın canım yaa

yaa çok kötü
size ait şeylere elkoymalarını kınadım doğrusu lakin altın para hiçbir şey senin huzurunu mutluluğunu bozmaya değmez
sen bunu unutma waw ın dediği gibi yazbiryere adımlarını ona göre atarsın

katrilyonları olup mutsuz olan insanlar var lütfen kendini üzmeee
tüm hastalıklar bu üzüntüler yüzünden geliyor başımıza

sizin mutluluğunuz evinizin huzuru kilolarca altın eder..

Son düzenleme:

hemencik olacakkk ben bu hafta cuma 77 de görüyorum seni maşallahın var

hehee benim de dün kumpire bakarken öyle :26: olmuştuu
kapattım gözümü deyiverdim russaatası zeytin mısır ekleyiverin ketçap mayonez yok
lakin beyin düşünürken kaloriyi alıyormuşuz en iyisi düşünmemek sanırım yiyeceksek yiyelim onu yakalım hehe
afiyetler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…