şimdi 3 km daha yürüyüp geldim, etti mi 7 km
artık dinlenme ve sonra da uyuma zamanı
yarın 79'u görebilecek miyim acaba, çok heyecanlıyım...
yıllardır benim hayatımda bir ilk olacak, Allah'ım yarın tartıda yardım et bana
geçmişler olsunnn arkadaşımmmmkizlar iyiyim ALLAH ima sukur. kiymadan ben 2-3kasik yedim esim kalanin hepsini yedi sukur onda bisi yok...komsumun kizlari tutturdu abla bi test yapalim noolur diye dayanamadim yaptim ama negatif... olsun Rabbim nezaman hayirli eyler bilinmez... tansiyonum felan yok ama usutmedimde... belki farkinda olmadan usutmus olabilirim kizlar ondandir herhalde... annemle abim geldu hadi doktira goturelim diye ama iyiyim sukur dedim. karnimi doyurunca yine mide bulantisi olursa ararim dedim... esimde bugun sabah erkenden geceye kadar calisiyor garibim... neyseki durumun iyi sukur
oyyy allah kabul etsinn canımm..bende yarın tutayım diyorum ama pek cesarette edemiyorumm :) ama denicemm ramazana hazırlık olur hemdee..iftardaaa ne yemeyi planlıyorsunnn???
yaww sen kendini bize tanıtmışmıydınn???unuttumda benn :26::26::26:
listeye ekliyorumm 80.5 le bende aynıyımm şuan hadi bakalım başarılarr...
çook geçmişş olsunn canımm...bişiceikler olmazzinşallahh...sen yinede dikkat et kendinee...enişte yokmuşş sende evdesinn yani bugünnn...bizdee evdeyizzz bugünn dışarsı karışıkk birazzz..eşimde mutfak ta salata yapıyor bense pc de roller değiştii anasıı görmesinnn...
benn bugünn ne yedimm ne yemedimm bilmiyorumm...sabah geç kalktıkk...direk öğle yemeğiyle başladık...hatta hiç sofra kurmadık tabak yaptım tv karşısında yedikk..
4 kaşık fasulyee...
1 közlenmiş biber...
yarım közlenmiş kabak...
5 parmak galete..
1 kaşık yoğurt...
1 şeftaki...
15 kirazz...
salata
fırında patates...
2 çatal tahin helva....
1 avuç fıntık
2 kraker..
salata..
2 parça tavuk gögsü haşlanmış..
4 parmak galete...
2 hurma..
acıkta leblebi..
ayyy yazınca ne çokk geldi gözümee yaaaa.....
Kizlar noye kimse yazimi okumuyoo
Kixlar nasilsinizsu an iğrenç derecede mutsuzum o kadar sınırlı ve ofkeliyimki bu subir 10 ayy sonra tescillendi. Konuya geliyim dugunde taki merasimi olur bildginiz gibi kayinvalidem tüm takilari aldı bilzkler haric ertesi gün el opmeye gidince verdi ama eksik verdii esime söyledim bak bu kadaraltin az alinmis dedim yok dedi beni oyaladi. Neyse dedim sustum kinada esimintaraf para takti 5 6milyar vardi kayn peder almis bnm saf kocam verdi tabi hbrm yok bugün aklıma geldi düğün cdsni açtım tek tek yazfim dusen paraninda büyük kismini almislar ve 20 taneden fazlada altinimi almislar .. Ortaligi kartim birbirine esime saydim sayistirdim bana inanmadin bak diue. Ya hic biaey dokunmadi esim inanmadi bana kendimi mal gibi hissesoyorum
Herseyimi almislar igreniyorum bidahada gitmicem
Benim saf k.v daha geçen hafta yok biz tum altni parayi verdik diodu gozlerine dizlerine dursun su satte beni aglattilar
Zikkim olsun
Cocuk meselesi ztn geriyo beni bide bu acigi yaka la dim
Ne diyimki bi soleyin napiyim ben
aslında şöyyle bir bakarsak normal yemişsin canım kalorisi yok ki yediklerinin közlenmiş haşlanmışş yaniii..
amor diyor ya yerkende yakıyoruz azcığını...
kalori hesaplama makinesine vurunca benimki tavan yaptı o ayrıı
:) :26:
allah allahh o ne zaman çıktı yawww...valla bende senden duyuyorumm canımm... ama git dahiliyeye yazarsa yazar yazmazsa endokrine gönderirr...bence yazıyordurr...
valla ben de bilmiyorum canım, önceden ben direkt endokrinolojiye gidiyordum ama artık o bölüme direkt alınamıyor. dahiliye uzmanı tiroid hormono tahlili verebiliyor ama prolaktin, östrojen, progesteron vs verebilir mi bilmiyorum. neyse bi gidiyim de, veremezse ednokrinolojiye yönlendirir. gerçi bir önceki endokrin uzmanı bana ne tahlil verdi sözde ama prolaktinime bile baktırmamış akıllı.
canımmm süperr gidiyorsunn maşallahhh...makarnayıda sabah mı yedinn?? bizde şimdi eşimleee yarın makarna yiyelim diyorsukk...yağsız yapsamm yogurtla yesek olmazmıı yaaa.....
benn bugünn ne yedimm ne yemedimm bilmiyorumm...sabah geç kalktıkk...direk öğle yemeğiyle başladık...hatta hiç sofra kurmadık tabak yaptım tv karşısında yedikk..
4 kaşık fasulyee...
1 közlenmiş biber...
yarım közlenmiş kabak...
5 parmak galete..
1 kaşık yoğurt...
1 şeftaki...
15 kirazz...
salata
fırında patates...
2 çatal tahin helva....
1 avuç fıntık
2 kraker..
salata..
2 parça tavuk gögsü haşlanmış..
4 parmak galete...
2 hurma..
acıkta leblebi..
ayyy yazınca ne çokk geldi gözümee yaaaa.....
Kixlar nasilsinizsu an iğrenç derecede mutsuzum o kadar sınırlı ve ofkeliyimki bu subir 10 ayy sonra tescillendi. Konuya geliyim dugunde taki merasimi olur bildginiz gibi kayinvalidem tüm takilari aldı bilzkler haric ertesi gün el opmeye gidince verdi ama eksik verdii esime söyledim bak bu kadaraltin az alinmis dedim yok dedi beni oyaladi. Neyse dedim sustum kinada esimintaraf para takti 5 6milyar vardi kayn peder almis bnm saf kocam verdi tabi hbrm yok bugün aklıma geldi düğün cdsni açtım tek tek yazfim dusen paraninda büyük kismini almislar ve 20 taneden fazlada altinimi almislar .. Ortaligi kartim birbirine esime saydim sayistirdim bana inanmadin bak diue. Ya hic biaey dokunmadi esim inanmadi bana kendimi mal gibi hissesoyorum
Herseyimi almislar igreniyorum bidahada gitmicem
Benim saf k.v daha geçen hafta yok biz tum altni parayi verdik diodu gozlerine dizlerine dursun su satte beni aglattilar
Zikkim olsun
Cocuk meselesi ztn geriyo beni bide bu acigi yaka la dim
Ne diyimki bi soleyin napiyim ben
Günaydın arkadaşlarrr işimizin gücümüzün rast gittiğii....
mutlu , enerjik ve booool sporlu güzel bir hafta diliyorum hepimizee
bu sabah zor uyandımmm dün yediklerimden kaynaklanan ağırlıkk olsa gerek
nese şimci bakıyorum kalorilerineee
2235 kalori cumartesi + pazar
sonraa pazar öğleden sonraaa ortaboy kumpiri yuvarladım
bir yerde yazıyordu buldumm siteden
Kalori Hesabı: Kumpirin kalorisini bulamadığım için ürünlerin ayrı ayrı kalorini alıp hesapladım. Şöyle ki;
28 gr tereyağı : 206 kalori / 200 kabul ettim
100 gr sosis : 295 kalori / 300 kabul ettim
100 gr patates : 100 kalori / kumpirde kullanılan patates için 300 kabul ettim
5 gr mayonez : 33 kalori / 1 kaşık yaklaşık 50 kalori, sanırım kumpire 3 kaşık mayonez konuyordur. Bu durumda da kullanılan mayonez 150 gr ediyor. Bu durumda da toplam mayonez kalorisi 990 ediyor.
İçindeki tuz, bezelye, mısır, ketçap için de yuvarlak 100 kalori ekledim.
Sonuç: 1890 ~ 1900
bu haftasonu ortalama 4135 kalori almış bulunmaktayım
çoookkk
bunları bugün yakarım inşallahhh
canım moral oldu bu bak birazcıkben etçiyimdir hemde nasıl yani sadece bitter hastası değilim
iyi bir yandan yakıyor barii
protein candır can hehedoğru söylüyorsunnn yaşasın tüm proteinlerrrr
ayy ye canım yaa çok sağlıklıı
makarnada on numara olur tabii insan kendi istediği gibi yapabiliyorsaa
harikasınnnalkışşş yaaa hatta ıslıkkk tebrik ediyorumm
sen ciddi muhteşem olcaksın düğündee ayy maşallahhhhhhhhhhhhhh
bende yürüsemmm 1.5 km zor yapıyorum yorulmak değilde sanırsam bandın bakış açısını ya tv ye ya da pencereye çevirmem gerek
aslında şöyyle bir bakarsak normal yemişsin canım kalorisi yok ki yediklerinin közlenmiş haşlanmışş yaniii..
amor diyor ya yerkende yakıyoruz azcığını...
kalori hesaplama makinesine vurunca benimki tavan yaptı o ayrıı
:) :26:
kızlarrr uyandımm hala uykum varrrrr...kahvaltı yapmadımm canım hiç bişi istemiyor yawwwfff
bu arada herkeze günaydınlarrrrr
sormaa kuzummm yaaaaaaaa........nedir bu kalorilerdenn çektiğimizzzzzzzzz.....kumpirede bayılırım ama yemedim uzun zamandırr..kaloriside baya yüksek çıkmışşşş...olsun erir inşallahh...keşke bi kapsul olsaydı yedikten sonra içseydikk..bütün zararlı şeyleri yağları şekerleri üstüne çekseydi sonra da atsaydık onu vücuttannnevett obezz biri bunu icatt etmelii hangi zamandayızz bi şunu bulamadılarr yawwwwww
bende çarşamba dışarı çıkıcam şimdiden stresi bastı ne yicem ne içicem diyee...kızlar tutturmuş iskender yemeye gidelim diyee...bu hafta sonu pek kaçamak yapmadım artık ogün yaparım...salı günüde hafif yiyim...çarşamba yer..perşembe yine hafif yerimm...bu hesap kitaplarla prof olucam
bu sabah belki 79'u görmüşümdür diye uyandım ama nerde... 79.9'u görsem yine mutlu olucam ama olmuyorelbet olacak ama fazla heyecana gerek yok di mi ben de hemencecik olsun istiyorum napcaz bu beni
kızlar şimdi türkan şoray'ın bir filmi var tv de, onu izliyorum... türkan şoray burada 42 bedenden azsa gelin beni dövünbu güzellik kavramı moda gibi değişiyor. eskiden balık etli modaydı, şimdi ise kuru tahta
sormaa kuzummm yaaaaaaaa........nedir bu kalorilerdenn çektiğimizzzzzzzzz.....kumpirede bayılırım ama yemedim uzun zamandırr..kaloriside baya yüksek çıkmışşşş...olsun erir inşallahh...keşke bi kapsul olsaydı yedikten sonra içseydikk..bütün zararlı şeyleri yağları şekerleri üstüne çekseydi sonra da atsaydık onu vücuttannnevett obezz biri bunu icatt etmelii hangi zamandayızz bi şunu bulamadılarr yawwwwww
bende çarşamba dışarı çıkıcam şimdiden stresi bastı ne yicem ne içicem diyee...kızlar tutturmuş iskender yemeye gidelim diyee...bu hafta sonu pek kaçamak yapmadım artık ogün yaparım...salı günüde hafif yiyim...çarşamba yer..perşembe yine hafif yerimm...bu hesap kitaplarla prof olucam
Waw haklisin cnm internete giremiyorum cepten giriyorum yoksa katilic am size
Kizlar kizdigim konu almalari degil zaten tum boeclarida bize yiktilar herseyi esile ikiiz yapmisken ne diye alirlar anlamiyorum ona sinirleniyorum ay sonumu zor getiriyoruz yaziklar olsn valla neyse zatn kapattm kpnuyi ama esim gorse gercwk yüzlerini icim yanmicak((
sorma canım yaa baktım yediklerim çok değil amma o kumpir var yaaa
lakin giderken yeşilçay içmiştim bolbol hehe evet yaa o kapsül süper oluırduu
biz sporla atacağız inşallah tüm kalorileriiii
canım iskenderinin ekmeğini yemezsin sosda döktürma üzerinee yoğurtlu döner:26: o bile güzell
bu sabah belki 79'u görmüşümdür diye uyandım ama nerde... 79.9'u görsem yine mutlu olucam ama olmuyorelbet olacak ama fazla heyecana gerek yok di mi ben de hemencecik olsun istiyorum napcaz bu beni
hiçç işimm olmazzz...ben hayatımda hiçbi zaman ortayı bulamamm yaa hep ya hiçç...ona iskendemi derlerr yawwww
ekmeksizz sossuzzz :) :) anamm bendeki bu iştahh varyaaa..böle yazınca bile ağzım sulanıyorr hayelde kilo yapmazz inşallahh....şöleee boll soslu ekmekliiii oyyyyyy oyyyyyyyyy oyyyy uzun zamandır diyetteyimm diye yemiyordummm
kızz daha yicemmi oda belli değil çarşambaya çok var açlıkdan gözüm dönmüşş hayalini kuruyorumm :)