Bu arada bu gece rüya içinde rüya gördümçok tuhaf birşeydi
Rüyamda yatıp uyuyorum ve rüya görüyorumve o rüya içindeki rüyada mavi gözlü bir erkek çocuğuna hamile olduğumu görüyorum hatta uyanıp eşime anlatıyormuşum rüyamda
Sonra eşimle dolaşıyorum ve inanılmaz güzel bir yerdeyim hem doğa yemyeşil hemde masmavi bir denizin kenarında bulunan bir limandaymışız. Bembeyaz kocaman lüks bir gemide arkadaşlarımızla eğleniyormuşuz ve ben birden bayılıyormuşum
Eşim beni doktora götürüyormuş ve doktor bana gözünüz aydın hamilesiniz dediğinde itiraz ediyormuşum olamaz bende spiral var üstelik ben daha bir kaç saat önce bunun rüyasını gördüm diyormuşum
Doktorda rüyami anlatınca mavi gözü bilemem ama senin bir oğlun olucak diyormuş
Böyle karışık bir rüyaama uyandığımda kendimi çok iyi hissediyordum
Bilinç altında bir maviş oğlanmı var nedir
Aman RAbbim özlemini çekenlere nasip etsin önce sonra ben zayıflayınca birşey diyememniyet zaten bozukta çok ilginç geldi bana rüyam
Bir rüyamda normal olsa şaşarımRüya içinde rüya görmek olurmuymuş ama bende oluyor
Çok sağ ol canım zahmet oldu
Yaa ben o kadar çok kalori almadığım içinmi acaba şu anda direniyor bünye :44:
Neyse inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olur daha güzel kilolar veririm
Canım yarın görüşebilirmiyizi bilmiyorum ( sabah fırsatım olurmu bilmem )
Eğer görüşemezsek sende kendine çok çok iyi bak
İnşallah döndüğümde hepiniz çok güzel kilolar vermiş olursunuz tabi bende
ewettt günaydınn kızlarrr..dilerim herkezle çok güzel kilolar vermiştirrr...bende yine tık yok..ayran detoksuymuşş oda fıss çıktı :) :)
şimdi kilo bildirimimi yapıcamm ama listeyi anca akşama yayınlayabilicem kusura bakmayınn....bu arada 200 grm eksi çıktı tartııne diyim bunada şükürr diyim
kilo bildirimi ..
kilo::: 80,4
spor:::60 dk..
eveeeet gelelim kilo bildirimimeee... p.tesi 99 du simdi 97,8 umarim haftaya da azalir... birden kilo verince cabuk aliyorum onun icin korkuyorum umarim almam haftaya... bu arada dun 2kase mercimek corbasi ictim yaninada bir dilim kepekli ekmek ve bikac tane biberiye tursusu.. haa bi kasikta yogurdumuzu unutmayalim... hatta sicak sicak komsularima goturdum 2ser kase ictiler) cok seviniyo insan yaptigi yemek sevilirse. esime 2kase kaldi biraz uzuldum doymaz diye ama o o benim canim bidaha yaparimmm...
bu arada komsuda bi cok az sekerli turk kahvesi ictim.. bayadir icmiyordum ozlemisim... diger komsu amca da dondurma getirmis. yemesek ayip olur diye 4-5 tatli kasigi aldim... ha unutmadan kahvenin yanina cikolata koydular bende bi kare aldim ayip olmasin diyeee... amaaaaaa sonra komsumun kiziyla 40-50 dk tempolu yuruyus yaptik... dunku toplam kalorim 1400 kusurdu... ama yuruyusude cikarsak 1200-1300 kalir...
canim bencede gayet iyi hatta fazla bana gore. cunku ben p.tesi basladim dikkat etmeye. hizli verince korkuyorum ama en azindan gecen hafta aldigim 1,9 un 1,2sini verdimya kafam rahatladi inan... artik haftada 700-1000 gram arasi verirsem guzel olur bence...Kilo vermemiz yavaş olsun ama yeter ki devamlı olsun :) bence bu hafta için gayet iyi vermişsin. Tebrikler
canim bencede gayet iyi hatta fazla bana gore. cunku ben p.tesi basladim dikkat etmeye. hizli verince korkuyorum ama en azindan gecen hafta aldigim 1,9 un 1,2sini verdimya kafam rahatladi inan... artik haftada 700-1000 gram arasi verirsem guzel olur bence...
bu arada dunku yuruyusumu kalorilerimden dusunce 1100 kusur kalori kaldi canim... aslinda az evet ama kendimi baya hafiflemis hissettim...
senin durumlar nasil kendini iyi hissediyormusun canim halsizlik felan yok insaallah???
Günaydın canımm yok kuzum 300 gr gitmiş buna şükür dedim ben de
yaa neden gitmiyoor bunlarrr
sen gez dolaş canım akşama listemizi görürüz
96.5 daha iyi olmalıydı ammaaa yürüyüşe devammmm bol yeşil çaya devammmm
spor haftada 1 gün yürümüş oldum yaw o da 1.5 km :)hay Allah nese bu hafta daha dikkat edeceğim inşallah
kızlar maşallahsize güzel gidiyor kilolarr
darısı başımaaa
ya ikender şeklinde alabilirsin canın çok istediyse aykurt ben yarın yerim yanii
ekmeksiz üzerine yağ ekletmeden bol yoğurtlu
buna da şükür canım :) ama sporu artır, çok daha güzel sonuçlar alacaksın emin ol
Kızlar benim kilo 83.10 adet olucam gram kıpraşma yok 82.8 DİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA RESMEN ÖDEM OLMUŞUM.
kilo veren arkadaşları kutluyorum
ben dün dr gittim tahlil yaptırayım hormonlarım naasıl diye
dr karnımdan ultrasonla baktı ben de pko varmı dedim evet var dedi
tedavisi var mı dedim evet tahlilini getir ona göre başlayalım dedi
3 te gittim tahllil anca çıkmıştır diye hastanede bir allah ın kulu kalmamış
hemşireye sordum doktor yok ama dedi oradan geçen bir dr tahlilimi gösterdi
tahlilde tahlil olsa ben bir çok problemimden bahsetttim adam bi LH,FSH baktırmış sinir oldum
milletin elinde sayfa sayfa tahlil bende iki satır
hemen bi doğum konrol ilacı yaz dedi hemşireye
güya ben de PKO için kullanılan glofer falan yazarsa diye umutlanmıştım ama nerde
arkadaşlar siz bu ilacı alırken hangi tahlilleri yaptırdınız
şeker hastası değilse insan şekeri çok düşürebiliyormuş
sizde bir zararı oldumu ben de kullansam olur mu şekerim normaldi ne yapsam bilemiyorum sanki kilolar yapıştı
hiç bir şey yapmak istemiyorum az yemek istedikçe daha çok yiyorum bu gidişle depresyona gireceğim