Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ewettt günaydınn kızlarrr..dilerim herkezle çok güzel kilolar vermiştirrr...bende yine tık yok..ayran detoksuymuşş oda fıss çıktı :) :)
şimdi kilo bildirimimi yapıcamm ama listeyi anca akşama yayınlayabilicem kusura bakmayınn....bu arada 200 grm eksi çıktı tartııne diyim bunada şükürr diyim

kilo bildirimi ..

kilo::: 80,4

spor:::60 dk..

:) canım Allah hayırlara çıkarsınn inşallah süper rüyaaa
bazen benimde olur rüya içinde rüya senin ki güzel rüyalardan gelecekten bildirilenlerden olur inşallahhh hayırlısı ile

cecooomm biz seni özleyeceğizzz
kendine iyi bakkk görüşürüz inşallahhhhhhhh
mutlu mutlu gez dolaş eğlenn bizde kurtulmuş oluruz inşallahhhhh sen de bak alıp gelme maviş gözlü oğluşun gelecek inşallah çok öptüm hayırlı yolculuklarrr

Günaydın canımm yok kuzum 300 gr gitmiş buna şükür dedim ben de
yaa neden gitmiyoor bunlarrr
sen gez dolaş canım akşama listemizi görürüz
96.5 daha iyi olmalıydı ammaaa yürüyüşe devammmm bol yeşil çaya devammmm
spor haftada 1 gün yürümüş oldum yaw o da 1.5 km :) hay Allah nese bu hafta daha dikkat edeceğim inşallah

cecommm su gibi git su gibi gel... donupte ikiser bulmak var/gidipte ikiser gelmek var insaallah Rabbim gonlunun muradini oglunu verir hayirlisiyla canimmm... hayirlara vesile olsun bu ruya... oglun gelmezsede Rabbim fistiklarina sana esine ve tum sevdiklerine hayirli saglikli mutlu omur versin insaallah... annene coook selamlar... insaallah orada cook mutlu huzurlu olursunuz canim... seni ozliycezzz...

eveeeet gelelim kilo bildirimimeee... p.tesi 99 du simdi 97,8 umarim haftaya da azalir... birden kilo verince cabuk aliyorum onun icin korkuyorum umarim almam haftaya... bu arada dun 2kase mercimek corbasi ictim yaninada bir dilim kepekli ekmek ve bikac tane biberiye tursusu.. haa bi kasikta yogurdumuzu unutmayalim... hatta sicak sicak komsularima goturdum 2ser kase ictiler) cok seviniyo insan yaptigi yemek sevilirse. esime 2kase kaldi biraz uzuldum doymaz diye ama o o benim canim bidaha yaparimmm...

bu arada komsuda bi cok az sekerli turk kahvesi ictim.. bayadir icmiyordum ozlemisim... diger komsu amca da dondurma getirmis. yemesek ayip olur diye 4-5 tatli kasigi aldim... ha unutmadan kahvenin yanina cikolata koydular bende bi kare aldim ayip olmasin diyeee... amaaaaaa sonra komsumun kiziyla 40-50 dk tempolu yuruyus yaptik... dunku toplam kalorim 1400 kusurdu... ama yuruyusude cikarsak 1200-1300 kalir...

Son düzenleme:

Kilo vermemiz yavaş olsun ama yeter ki devamlı olsun :) bence bu hafta için gayet iyi vermişsin. Tebrikler

Kilo vermemiz yavaş olsun ama yeter ki devamlı olsun :) bence bu hafta için gayet iyi vermişsin. Tebrikler
canim bencede gayet iyi hatta fazla bana gore. cunku ben p.tesi basladim dikkat etmeye. hizli verince korkuyorum ama en azindan gecen hafta aldigim 1,9 un 1,2sini verdimya kafam rahatladi inan... artik haftada 700-1000 gram arasi verirsem guzel olur bence...
bu arada dunku yuruyusumu kalorilerimden dusunce 1100 kusur kalori kaldi canim... aslinda az evet ama kendimi baya hafiflemis hissettim...

senin durumlar nasil kendini iyi hissediyormusun canim halsizlik felan yok insaallah???

kizlarrrrr bana yardim edinnn kendimle kavga ediyoruuuum

bir hafta kadar once yanimdaki 2.dukkana donerci acildi manyakkkk kokular geliyoooo... bi diyorum bak guzel kilo verdin hediye olsun al ye diye... bi taraftanda manyakmisin sen bu kilolari vermek icin ne cabalar sarfettin diyorum... coook guzel koksadaaaa i iiiii yemiycem. kendime hediye vericeksem esimle evde guzel keyifli bi yemek yerim daha mantikli... ama coook guzel kokuyooor

dettt yemiycem isteeee... hocaaaaammm ezani cabuk okuda babam cabuk ciksin camiden de ben eve kacayim :18::18::18:
lay lay layyy doner kokmuyorkiiiii... koksada yemiycemkiiiii...

Son düzenleme:

çok şükür yok canım. zaten benim canım kıymetlidir, öyle baş dönmesine halsizliğe gelemem

zaten kendimi zorlamıyorum, kendimi çok aç hissedersem kalorisi az olan bir şeyler yiyorum hem. bedenimi dinliyorum ve asla zorlamıyorum :)

döner ye canım nolcak. ama mesela yarısına kadar ye, diğer yarısının sadece etini ye :)

dönerin kalorisi çok değil, hem et yemek iyidir, protein açısından.

dönerin tek cıss noktası ekmek ya da porsiyon şeklinde alırsan pilav.

onun haricinde döner candır

kızlar maşallah size güzel gidiyor kilolarr
darısı başımaaa

ya ikender şeklinde alabilirsin canın çok istediyse aykurt ben yarın yerim yanii
ekmeksiz üzerine yağ ekletmeden bol yoğurtlu

buna da şükür canım :) ama sporu artır, çok daha güzel sonuçlar alacaksın emin ol

Kızlar benim kilo 83.10 adet olucam gram kıpraşma yok 82.8 DİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA RESMEN ÖDEM OLMUŞUM.

Son düzenleme:
Kızlar benim kilo 83.10 adet olucam gram kıpraşma yok 82.8 DİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA RESMEN ÖDEM OLMUŞUM.

ödemler yürüyüşle gidiyor arkadaşım yeşilçayla felan bu haftayı atlattım şükür

kilo veren arkadaşları kutluyorum

ben dün dr gittim tahlil yaptırayım hormonlarım naasıl diye

dr karnımdan ultrasonla baktı ben de pko varmı dedim evet var dedi

tedavisi var mı dedim evet tahlilini getir ona göre başlayalım dedi

3 te gittim tahllil anca çıkmıştır diye hastanede bir allah ın kulu kalmamış

hemşireye sordum doktor yok ama dedi oradan geçen bir dr tahlilimi gösterdi

tahlilde tahlil olsa ben bir çok problemimden bahsetttim adam bi LH,FSH baktırmış sinir oldum

milletin elinde sayfa sayfa tahlil bende iki satır

hemen bi doğum konrol ilacı yaz dedi hemşireye

güya ben de PKO için kullanılan glofer falan yazarsa diye umutlanmıştım ama nerde

arkadaşlar siz bu ilacı alırken hangi tahlilleri yaptırdınız

şeker hastası değilse insan şekeri çok düşürebiliyormuş

sizde bir zararı oldumu ben de kullansam olur mu şekerim normaldi ne yapsam bilemiyorum sanki kilolar yapıştı

hiç bir şey yapmak istemiyorum az yemek istedikçe daha çok yiyorum bu gidişle depresyona gireceğim

ben de pkoluyum ama doktorum ne şeker ne de kadın doğum ilacı verdi, diyet yaptığım ve yürüyüşü de eksik etmediğim için gerek olmadığını söyledi. diyet + yürüyüş tüm ilaçlardan daha etkilidir dedi. tatlı isteği bende de çoktu, hatta ben tüm kilolarımı bütün gün tatlı yiyerek verdim. normal insanlar benim kadar tatlı yese midesi bulanır ama bende sürekli bir tatlı isteği vardı. diyete konsantre olup bol yürüyüşle de destekleyince 2. haftadan sonra azalıyor tatlı isteği. ben birazdan arkadaşımın doğum gününe gidicem, orada 1 dilim pasta ya da herhangi bir tatlı yerim ama eskiden olsa koca pastayı yerdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…