Aleyküm selam cecom ah zaten uyuyacağım deyince uyunmuyorSelamün Aleyküm kızlarr
Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacakinşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur
Hadi ben yoğunluktan ve yorgunluktan uğrayamadım ama sizler nerelerdesinizUykucular hadi ama kalkınnn hava çok güzel
açıköğretimde mi okuyorsunuz kızlar? hangi bölüm? :)
13 haziran
10 fındık
2.5 dilim ekmek [buçuğu da var]
omlet [2 çay kaşığı yağ + 100 gram lor + 2 yumurta]
1 muz [dün tv de görmüştüm, bir gece buzlukta beklettikten sonra blendırdan geçiriyorsun, çok güzel oluyor]
akşam da kabak yapmıştım, haşlama. günün kalanında da kabak ve yoğurt yerim 1200 kaloriyi geçmem.
canim sen bilirsin ama şeker düşmesi sorunun olduğunu söylüyorsun bu yüzden kalori miktarını da çok düşürmeni tavsiye etmiyorum canım. belki biraz daha uzun sürede sonuç alırsın ama olsun, yeter ki sağlıklı bir şekilde devam et. benim fikrimi sorarsan, sen 2000 kaloriye yükselt günlük limitini, kaloriye azaltıyım derken şekerin düşüyor o zaman abur cubura daha düşkün hale geliyorsun. sabah güçlü bir kahvaltı yap, ekmeğini de ye, avuç kadar peynirini, yumurtanı... kısaca güzel bir kahvaltı yap. ara öğünlerde şu sevdiğin kepekli bisküvilerden ve 5-10 fındık/badem (hangisini seversen) ye ya da elma/kiraz/çilek + kuruyemiş de yapabilirsin. bunlar 1000 kalori yapar. öğlen 500, ikindi vakti bir ara öğün 100 kalori, akşam da 400 kalori şeklinde yapabilirsin. mesela sabah ekmekten kısma, öğlene doğru azalt, akşam 1 dilimi aşma canım. ben sadece fikrimi söylüyorum, tabi ki vücudunu, kendini en iyi bilen sensin, takdir senin
evett kızlarr ben geldimm..kısaca özet geçimm...bostancı sahiilde pinhan diye bi restoranda buluştuk kızlarlaa..ilk al katında kafede oturdukk çocuklarını parka bıraktık o yönden çok rahattık çocukları bizi hiç yıpratmadıı..bunlar tatlı bakmaya başladı bende acık acık diyetteyim dedim...bi çay istedim sadece..onlarda ortaya kurabiye ve limonata aldılarr....
öğleden sonra yukarı restorana çıktık...kızlardan biri açık büfe ikindi çayı aldı..diğeri dönerr...bende ızgara köfte aldım ama tabakta 4..5. patates 2 kaşık kadarda pilav vardı..bi parcada ekmek yedimm...
amaaaaaaaaa...oo açık büfa olan kızzzzz 6...7 tane tatlı çeşiti doldurmuştu tabagaa...diğer tabaga zeytinyağlılarr..diğerine pastaa..sofrayı donattı bizde tadarız diyee..ama ben yemedimmmve şuan o tatlılarr pastalar gözümünn önündeeeeeeeeeee
bilmiyorum kaç kalori aldımm ama napamm 40 yılda bir çıkmışım kızlar laa...bi salatayada 20 tl vereceğime bari köfte yiyem dedim :) :):)
bide eve geldim kv mısır pişirmişş..1 denede ondan yedimmm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhnasıl eritcemm...beynimee enerji gönderiyorumm eritt eritttt diyeee...inşallah eritirrrr...
inşallah öyledirr..yarın dahada toplamaya çalışıcamm...bakalım cumaya neler olacakk...yaww yemekk çook zevkli bişi yaaa..ben mutlu oluyorum yemek yerken eşimde öyleee... eğer kilo sorunumuzz olmasaa neler olurdu nelerrr....
Kızlar kac gundur gırmıyorum resmen pskolojım mahvoldu
Dra gıttım bıldıgınız gıbı serephon verdı 11. gun gttım hıcbır yumurta olusmamıs
olusmadıgı gıbı endometrıumum 4mm(( nasıl agladım duyunca ınanamadı dr
endometrıum ınce dedı ve ılaca etkı gostermıyor gec gosterebılır 2 hafta sonra gel dedı ? ne alaka daha hala dusunuyorum
ıgne tedavısıne gecılecekmıs fakat 2. sınıf hastane oldugu ıcın arastırma hastanelerı yazabılıyormus ıgneyı
daha kapsamlı bı hastanede yazdırıp orda vurulacakmısım yada ordakı dr lar takıp etsın dedı
3 gundur ne uyku ne bısey mahvoldum
endometrıum kafamı cok karıstırdı ne yapmam gerekıyr anlamadım :S
esım cok uzuluyor halıme neyımız varsa yoksa satarız dıyor ozele gıdelım dıyor sıkma canını olur dıyor ben cok uzuluyorum kızlar :/
ewettttttt ama benim bugun aynıydıı tartııııo yüzdenn yarından pek ümidimm yok benimmmm sizlere güveniyorummm..
kizlatrrrrrrrr simdiki yediklerim sizin serefinize
2kasik yogurt
1dilim kepekli ekmek
veeeee salatalikkkkkk
siz kizmayin diye yedim hepsini
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldim ama geç oldu
Ay bugün resmen cıldırdım
İşlerimi bitirdim tam oh diyecekken benim büyük kız okuldan geldi sınıf arkadaşlarıyla kavga etmiş
Baştan bana hiç ses etmedi ama bilgisayar başında pıtır pıtır birşeyler yazınca bende diğer bilgisayardan izlemeye geçtim
Anam bu şimidiki kızlar ne fena 4 - 5 kız bir olmuşlar çete gibi benim kıza sataşıyorlar ( sınıf arkadaşları hesapta )
Bizimkide ali kıran baş kesen gibi onlara kafa tutuyor yok bende şöyle yaparım böyle yaparım diye
Sinirler tepeme çıktı ve önce benimkini bir güzel kalayladım ondan sonrada tartıştığı kızın anasını aradım ( beni çok sever ve her zaman der bir sorun olursa bana haber verki önüne geçeyim hani kız çocuğuda olsa başı boş bırakmaya gelmez hesabı)
Kadın haliyle şok oldu arada geçenleri takip edip ona anlattığımda. Dedim gider ayak beni dellendirdi benimkini haşladım sende ne olur dikkat et o kızlar ancak zarar verir diye. Çok teşekkür etti uyardığım için ; oda fark etmiş kızını defalarca uyarmış ama aynen devam ettiğini duyunca ben karşıma alıp konuşurum dedi
Bu kızlara anlam veremiyorum yaa biz o yaşta sokakta top oynardık bunlar bir olup kimi ezsek diye uğraşıyor :26:
Kızımada inadından dolayı kızdımNe var olayı uzatacak konuşma olsun bitsin diyorum hee onlar beni ezemez ben onlara yapacağımı biliyorum diyince iyice çıldırdım.
Bana 15 yaşında bir sınıf arkadaşım çıkma teklif etti diye çocuğu sen sapıkmısın biz daha çocuğuz diye dövmüştüm bunun arkadaşıda erkek arkadaşına şikayet edip benim kızı tehdit ettiriyoraslında hepsini alıp bir güzel kızılcık sopasıyla sıçratacaksın bakın ondan sonra yapıyorlarmı
Kadınla uzun uzun sohbet ettik sonra gülüştük şimdiki gençliğin haline ama gerçekten kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok zormuş yaaa :26:
Tabi benim kız bir güzel ağladıktan sonra ( niye bağırmışım diye ) geldi öpüşüp koklaştık
Cadı birde ohhh sen beni haşladın o kızıda annesi inşallah kalaylar demezmiçok kinci sayılmaz ama ille benim canım yanarsa onunda azda olsa yansın mantığında
İnternet bağlantımda devamlı kesiliyor onada cıldırıyorum
21 yaşındayım 3 yıldır polikistik yüzünden doğum kontrol hapları içiyodum kilo desen cabası şişkinlik desen haddi hesabı yok artık isyan ettim ve doğum kontrol haplarımı içmiyorum tedavide olmuyorum ilaçta içmiyorum. saçlarım seyrekleşmeye başladı araştırdım hastalığın yüzündennmiş zayıflarsam etkisi olur poliskistiğe inşallah hep beraber zayıflarız ve bu illetten kurtulurz.
21 yaşındayım 3 yıldır polikistik yüzünden doğum kontrol hapları içiyodum kilo desen cabası şişkinlik desen haddi hesabı yok artık isyan ettim ve doğum kontrol haplarımı içmiyorum tedavide olmuyorum ilaçta içmiyorum. saçlarım seyrekleşmeye başladı araştırdım hastalığın yüzündennmiş zayıflarsam etkisi olur poliskistiğe inşallah hep beraber zayıflarız ve bu illetten kurtulurz.
ceco doğru söylüyorsun bu nesil farklı bizlerden :) tarlıya bağlamışsın yine ya muhteşemsin sen
Birbirimizi yesekte hep aynı gün hatta yarım saat sonra barışırız ne o küs kalamaz bana ne ben ona
Biraz asi bir yapısı var ama inadını kıracağım
canım ben 1000 kalorinin altında beslensem ah keşkee :) AmorSiempre öyle az besleniyor iskender de onda :) bana cısss
birazcık karışmışız
benim lakin şekeri iyice kıstım bitter de azaldı kalorileri azaltıyorum ama canım çok isteyince de 2 dilim börek bol yoğurtla gidiyor
ya AmorSiempre bana almam gereken kalori hesabı yapcaktı okumadı sanırsam karıştı nese canı sa olsun :)
ikinize de afiyetler olsunn arada yemek gerek zaten ben bugün az yedim kalorisi baya az bir yumurtalı cavdar ekmeği tosterde kızarttım iyice 1 domates 1 salatalık 1 minik soğan istedi canımtamam
bu kahvaltım
öğlen 1 kase yoğurt yedim
birazdan çay içeceğim akşama güveç yapcam az yağlı bol sebzeli :)
yanında yoğurt olur tamamdır.