Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Aleyküm selam cecom ah zaten uyuyacağım deyince uyunmuyor 1
canım ya hayırlı yolculuklar :) güle güle git gell
ay korkmaz inşallahhh rahat rahat uçarsınız hehe
seni özleriz biz amaaa nese sen bol bol hasret gider mutlu mutlu gel canım

AmorSiempre menün ne güzelmişş yine yeniden bu kadar az kalori ile kesinlikle senden harika neticeler bekliyorummm canımcım darısı başımızaaa

tatlim evet kan sekerim uzun sure ac kalinca yada sekerli biseyler yiyince duser genelde... diyet bana iyi geliyor 2saatte bi atistiriypmya genelde... tamam guzelim dikkat edicem kendime... yarin bi tartida rahatliyim. dedigini yaparim canim 1700den asagi dusmem 1700-2000arasi yerim canim... ne olursa olsun saglik yonu cok onemli gercekten... kizlar kafami bi toparliyim evde yapip getirebilecegim seyler listesi yapicam. sizdende yardim isterim... mesela dolma sarma soguk severim. salata turleride denerim. cok masrafli olmamak kaydiyla hehe

ohh afiyet olsun canımcım zaten arada bir yemek gerek yaa
erir inşallahhhhhh erisinn gitsinnnnn
ya saplantı yapınca direnç mi gösteriyor bu yağlar yanmayız diye
ne bileyim minik kaçamaklar çok pahalıya maloluyorrr

sağoll canımmm...çok geçmişş olsunn tansiyondandır ozamann..benimde tansiyonum genelde düşüktür yaa...10 a 6...yada 9a 5...ama alıştım heralde benimki 12 ye çıkınca başağrısı yapıyorrr..sen dikkat et kendine azmı yedin acabaa...bi takibe al bakalım kendini...

tansiyon benimde düşük genelde 9 - 5 /10 - 6 evet hep böyledir benimde ayy evet herkes 12 -8 normal der benim başım kalkmaz ağrıdan öyle oluncaa
evet önceki gün yediğim 2 dilim böreğin acısını çıkarmak için tostumu yarım tosta indirmiştim ve bol yeşil çay ve bitteri almamıştım
aslında alışsam keşke öyle güzelde bu çok az geldi sanırsam yarım tost ne kıymetliymiş
tabii benim tostlar 1 domates biraz peynir ve biberli hepsi yarıya inmiş oldu yarısını eşime yedirince
nese akıllandım ben herşey serbest kahvaltıma geri döndüm önceki günün acısı felan akşam yemeğinde çıkmalı yani kaloriyi zaten sadece akşam çok almış oluyorum o zaman onu daha azaltacağım

waw yaşasın yemek yemekk bizdede durum aynı yani kilo almasam çikolataya vururdum kendimi

canım ya İnşallahhh bu durum düzelecek sen moralini bozmasan keşke ahhh ya çok üzüldüm ama buna çözüm olacak inşallah ilaçlarını iç daha iyi bir doktor lazım evet canım bizlerin durumu farklı o yüzden bizimle özel ilgilenecek yumurtamızı düzenli takip edecek doktorlara ihtiyacı var
kendine dikkat etmelisin bugünlerde gez dolaş dikkatini başka şeylere vermeye çalış
inşallah güzel olacak her şey

kizlatrrrrrrrr simdiki yediklerim sizin serefinize
2kasik yogurt
1dilim kepekli ekmek
veeeee salatalikkkkkk

siz kizmayin diye yedim hepsini

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldim ama geç oldu

Ay bugün resmen cıldırdım
İşlerimi bitirdim tam oh diyecekken benim büyük kız okuldan geldi sınıf arkadaşlarıyla kavga etmiş
Baştan bana hiç ses etmedi ama bilgisayar başında pıtır pıtır birşeyler yazınca bende diğer bilgisayardan izlemeye geçtim
Anam bu şimidiki kızlar ne fena 4 - 5 kız bir olmuşlar çete gibi benim kıza sataşıyorlar ( sınıf arkadaşları hesapta )
Bizimkide ali kıran baş kesen gibi onlara kafa tutuyor yok bende şöyle yaparım böyle yaparım diye
Sinirler tepeme çıktı ve önce benimkini bir güzel kalayladım ondan sonrada tartıştığı kızın anasını aradım ( beni çok sever ve her zaman der bir sorun olursa bana haber verki önüne geçeyim hani kız çocuğuda olsa başı boş bırakmaya gelmez hesabı )
Kadın haliyle şok oldu arada geçenleri takip edip ona anlattığımda. Dedim gider ayak beni dellendirdi benimkini haşladım sende ne olur dikkat et o kızlar ancak zarar verir diye. Çok teşekkür etti uyardığım için ; oda fark etmiş kızını defalarca uyarmış ama aynen devam ettiğini duyunca ben karşıma alıp konuşurum dedi

Bu kızlara anlam veremiyorum yaa biz o yaşta sokakta top oynardık bunlar bir olup kimi ezsek diye uğraşıyor :26:
Kızımada inadından dolayı kızdım Ne var olayı uzatacak konuşma olsun bitsin diyorum hee onlar beni ezemez ben onlara yapacağımı biliyorum diyince iyice çıldırdım.
Bana 15 yaşında bir sınıf arkadaşım çıkma teklif etti diye çocuğu sen sapıkmısın biz daha çocuğuz diye dövmüştüm bunun arkadaşıda erkek arkadaşına şikayet edip benim kızı tehdit ettiriyor aslında hepsini alıp bir güzel kızılcık sopasıyla sıçratacaksın bakın ondan sonra yapıyorlarmı

Kadınla uzun uzun sohbet ettik sonra gülüştük şimdiki gençliğin haline ama gerçekten kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok zormuş yaaa :26:
Tabi benim kız bir güzel ağladıktan sonra ( niye bağırmışım diye ) geldi öpüşüp koklaştık
Cadı birde ohhh sen beni haşladın o kızıda annesi inşallah kalaylar demezmi çok kinci sayılmaz ama ille benim canım yanarsa onunda azda olsa yansın mantığında

İnternet bağlantımda devamlı kesiliyor onada cıldırıyorum

Son düzenleme:
21 yaşındayım 3 yıldır polikistik yüzünden doğum kontrol hapları içiyodum kilo desen cabası şişkinlik desen haddi hesabı yok artık isyan ettim ve doğum kontrol haplarımı içmiyorum tedavide olmuyorum ilaçta içmiyorum. saçlarım seyrekleşmeye başladı araştırdım hastalığın yüzündennmiş zayıflarsam etkisi olur poliskistiğe inşallah hep beraber zayıflarız ve bu illetten kurtulurz.

ewettttttt ama benim bugun aynıydıı tartıııı o yüzdenn yarından pek ümidimm yok benimmmm sizlere güveniyorummm..

:14 azalma yooookkk bugün 1.5 km yürüyeceğimm akşam güveçten kısıp yoğurda vurcam kendimii

ceco doğru söylüyorsun bu nesil farklı bizlerden :) tarlıya bağlamışsın yine ya muhteşemsin sen

Aramıza hoşgeldin
İnşallah en kısa zamanda şu kilolardanda pkodanda kurtuluruz

Hoşgeldin sayfamıza pkos başa bela bir rahatsızlık arkadaşım tedavi sürekli oluyor asla bırakmamak gerekiyor
yani nasıl şeker hastası için haplar gerekli ise bizim de aynı şekilde tedavimiz süreklilik arzediyor
kilo verdikçe yumurtlama geri dönüyor işte bu yüzden bizlerde kilo vermeye çabalıyoruz
tek sorun kilo değil malesef ilerleyen yaşlarda tip 2 diyabet rahim kalınlaşması felan da bizi bekliyor eğer tedaviyi bırakırsak ben de bu rahatsızlığı ilk öğrendiğim de önemsemedim fazla ama kilolar arttıkça arttı cildim bozuldu ...
ve şuan bebek için uğraşıyorum bebekten önce kendi iyiliğimiz içinn
inşallah kurtulacağız bu kilolardan önce bir bayan doğum doktoruna gidip değerlerine baktır arkadaşımmm lütfen bırakma kendi kendine

Son düzenleme:
kızlar açıklandı mı sonuçlarınızzz?
hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahhh
waw aykut egedenizi

ceco doğru söylüyorsun bu nesil farklı bizlerden :) tarlıya bağlamışsın yine ya muhteşemsin sen

Birbirimizi yesekte hep aynı gün hatta yarım saat sonra barışırız ne o küs kalamaz bana ne ben ona
Biraz asi bir yapısı var ama inadını kıracağım

Birbirimizi yesekte hep aynı gün hatta yarım saat sonra barışırız ne o küs kalamaz bana ne ben ona
Biraz asi bir yapısı var ama inadını kıracağım

Yaparsın cecom sen muhteşemsim
yaa anne çocuk arasında küs olmas hem :) olursa sen onun kalbini aklını cezbetmeyi bilirsinnn ehehe

canım gözden kaçırmışımdır, kusura bakma, görüp de cevaplamamazlık yapmam asla

rica etsem şimdiki kilonu ve hedefini bir daha yazar mısın? söz bu defa gözden kaçırmicam

şirine sonunda kilo çizelgesi yapmışsın :) çizelgendeki bilgilere göre şu anki ihtiyacın 2800 kalori canım. 75 kilo olduğunda da 2200 kalori civarına inecek. 3-4 kilo verdikçe kalori ihtiycını 100 kalori düşürmen gerek, yani şu anki kilonda günlük ihtiyacın 2800 ise 3-4 kilo verdikten sonra bu 2700'ye, daha 3-4 kilo verince 2600'e düşecek. buna göre beslenebilirsin canım. 1800'lük bir diyet yaparsan haftada ortalama 1 kilo, 2300'lük bir diyet yaparsan da haftada ortalama yarım kilo verirsin (spor dahil değil)

kızlar hepinizde kilo çizelgesi olsun, ben herkesi çizelgeden takip ediyorum, kaçış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…