Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar nasılsınızz
dun geceden beri uyuyamıyorum ne yazıkkı :KK43: ayakta sallanıyorum sımdıde

Pof sımdı bugun bı arastırma yaptım ozel ahstanelerı tek tek aradım
bana yakın bı koru hastanesı vardı aradım fakat sekreter danısmanlık bıle yapamadı
bı bılgı vermedı vermedıgı gıbı de kadın dogum servısınede baglamadı :mad: muayene ucretıde 42,5 lıraymıs ekstra ucret cıkabılır dedı ultrasyon kan ıcın cok sınırlendım

etlık lokman hekım hastanesını aradım kadın dogum servıs hemsıresıyle gorustum cok guzel ılgılendı benımle
hemsıre guzelce anlattım derdımı
muayene ucretı 40 lıra kan ultsyon ıcındeymıs paketın
10 gun gecerlıymıs barkoduda

HSg ıcın de 70 100 arası bısı alıyorlar tam bılmıyorum dedı
aklımda ya sıncan lokmanhekım yada etlık lokman hekıme gıtmek ıstıyorum
eltım etlk lokman hekımde elıf terzıye dogumunu yaptırdı cok memnun kaldı
ne dıosunuz kızlar

Kızlar nasılsınızz

bana yakın bı koru hastanesı vardı aradım fakat sekreter danısmanlık bıle yapamadı
bı bılgı vermedı vermedıgı gıbı de kadın dogum servısınede baglamadı :mad: muayene ucretıde 42,5 lıraymıs ekstra ucret cıkabılır dedı ultrasyon kan ıcın cok sınırlendım

etlık lokman hekım hastanesını aradım kadın dogum servıs hemsıresıyle gorustum cok guzel ılgılendı benımle

ne dıosunuz kızlar

muhtemelen fiyatlar hastaneden hastaneye değişiyordur ama ben özel hastaneleri pek tercih etmiyorum çünkü hormon testleri biraz tuzluya çıkıyor. ultrason için ekstra ücret talep edildiğini ilk defa duyuyorum, doktor muayene ücretine dahildir ultrason. acaba farklı bir işlemden mi bahsettiler :26: iyi bir üniversite ya da araştırma hastanesinde testlerini yaptırdıktan sonra sonuçlarını özeldeki bir doktora gösterebilirsin istersen. fiyat daha makul olur.

Son düzenleme:
muhtemelen fiyatlar hastaneden hastaneye değişiyordur ama ben özel hastaneleri pek tercih etmiyorum çünkü hormon testleri biraz tuzluya çıkıyor. ultrason için ekstra ücret talep edildiğini ilk defa duyuyorum, doktor muayene ücretine dahildir ultrason. acaba farklı bir işlemden mi bahsettiler :26:

of bılmıyorum kuzucum ya hormon sıkıntı dııl devlettede hemen yaptırırım onu ama ıste bılmıyorum
devlet hastanesındede drlar sureklı degısyorum tek bı dr bakmıyor
tek bı drum olsun ıstıyorum duzenlı takıp etsın bana bılgı versın ıstıyorum
o da ne yazıkkı ozelden gecıyor:KK43:(

Yaparsın cecom sen muhteşemsim :KK1:
yaa anne çocuk arasında küs olmas hem :) olursa sen onun kalbini aklını cezbetmeyi bilirsinnn ehehe

:KK1: :KK1: :KK1: İnatcıdır ama benle iyi geçinmek zorunda olduğunuda bilir :KK60: sonuçta bir şey istediğinde beni babasınıın önüne sürüyor ikna etmem için :KK60:
Zaten istesemde dayanamam canım yaa. Bir keresinde çok sinirlendirmişti beni bağırıp çağırdım tabi oda ağlamaya başladı odasına kapanıp ve inan çok kötü oldum kendimi suçladım ben kötü bir anneyim diye ama Allahtan eşim araya girdide cadı geldi özür diledi ve anneciğim sen sonuçta haklıydın kendini suçlama ben hak ettim dedi :KK1: okadarda dürüsttür cadı :KK1:
İnşallah bahtları hep güzel olur bütün çocukların ...Aminnnnnnnnnnn

şirine sonunda kilo çizelgesi yapmışsın :) çizelgendeki bilgilere göre şu anki ihtiyacın 2800 kalori canım. 75 kilo olduğunda da 2200 kalori civarına inecek. 3-4 kilo verdikçe kalori ihtiycını 100 kalori düşürmen gerek, yani şu anki kilonda günlük ihtiyacın 2800 ise 3-4 kilo verdikten sonra bu 2700'ye, daha 3-4 kilo verince 2600'e düşecek. buna göre beslenebilirsin canım. 1800'lük bir diyet yaparsan haftada ortalama 1 kilo, 2300'lük bir diyet yaparsan da haftada ortalama yarım kilo verirsin (spor dahil değil)

kızlar hepinizde kilo çizelgesi olsun, ben herkesi çizelgeden takip ediyorum, kaçış yok :KK60: :KK60:

Anammmm bende isterimmmm :KK1:
Sana zahmet banada hesaplarmısın :KK34: ona göre besleneyim :KK1: bu aralar yine bünye direniş pozisyonunda :KK1:

Kızlar nasılsınızz

ne dıosunuz kızlar

Canım gönlüne göre bir hastane bulmana sevindim :KK34:
Herşeyde bir hayır vardır inşallah orada Rabbim sana müjdeli haberler almayı nasip eder....Aminnnnnn
Sen motivasyonu yüksek tut ve dua etmeye devam et :KK34: emin ol mucizen gelecektir inşallah :KK34:

Dualarımız seninle :KK19:

canım gözden kaçırmışımdır, kusura bakma, görüp de cevaplamamazlık yapmam asla :KK17::KK16:

rica etsem şimdiki kilonu ve hedefini bir daha yazar mısın? söz bu defa gözden kaçırmicam :KK17:

estağfurullah :KK1: biliyorum canım o sayfa çok muhabbetliydi hehe :KK1:
bak yazıyorum şimci :KK1: :KK9:
Yaş 31
boy 168
kilo 96,8
hedef 75
zaman yok olabildiğince kısa süre
yazmıştım ama hesplamışsın bile hehe teşekkür ederimmm ellerine sağlıkk yeniden:KK16:

Son düzenleme:
of bılmıyorum kuzucum ya hormon sıkıntı dııl devlettede hemen yaptırırım onu ama ıste bılmıyorum
devlet hastanesındede drlar sureklı degısyorum tek bı dr bakmıyor
tek bı drum olsun ıstıyorum duzenlı takıp etsın bana bılgı versın ıstıyorum
o da ne yazıkkı ozelden gecıyor:KK43:(

ben özel hastaneleri pek sevmiyorum çünkü oradaki doktorların devlet hastanelerindeki doktorlardan bir farkı yok bilgi ve deneyim konusunda. sadece daha az hasta olduğu için biraz daha fazla ilgilenebilir... ben üniversite hastanelerindeki profları tavsiye ederim.

şirine sonunda kilo çizelgesi yapmışsın :) çizelgendeki bilgilere göre şu anki ihtiyacın 2800 kalori canım. 75 kilo olduğunda da 2200 kalori civarına inecek. 3-4 kilo verdikçe kalori ihtiycını 100 kalori düşürmen gerek, yani şu anki kilonda günlük ihtiyacın 2800 ise 3-4 kilo verdikten sonra bu 2700'ye, daha 3-4 kilo verince 2600'e düşecek. buna göre beslenebilirsin canım. 1800'lük bir diyet yaparsan haftada ortalama 1 kilo, 2300'lük bir diyet yaparsan da haftada ortalama yarım kilo verirsin (spor dahil değil)

kızlar hepinizde kilo çizelgesi olsun, ben herkesi çizelgeden takip ediyorum, kaçış yok :KK60: :KK60:

teşekkür ederimmm :KK16: AmorSiempre hehe
bak buna sevindimm 2800 baya bir süper rakam :) her 3 -4 kg gidince günlük ihtiyaçta azalacak
ben 1800 lük yapayım inşallahh
spor dahil 2 olur bol yeşil çaylaa :KK9: :KK16:

Hemennnn :KK1:

96.4 kg şuanki kilo
hedef kilom 60 :KK1: daha yolum uzun ama olsun inşallah göreceğim o kiloyuda :KK34:

şu an 2850 kalori canım :) Allah'ın izniyle 60 kiloya geldiğinde 1800 kaloriye inecek. senin de 3-4 kiloda bir 100 kalori azaltman lazım kalori ihtiyacını :KK16:

ben özel hastaneleri pek sevmiyorum çünkü oradaki doktorların devlet hastanelerindeki doktorlardan bir farkı yok bilgi ve deneyim konusunda. sadece daha az hasta olduğu için biraz daha fazla ilgilenebilir... ben üniversite hastanelerindeki profları tavsiye ederim.

haklısın ama arastrmama gore lokman hekımdekı elıf drun baya hastası varmıs ve 10 gun onceden alınmöası gerekıomus randevuların

bende unv hastanesınde prf ıstıyorum fakat bırebır ılgı ıcın 250 300 arası bı muayene ucretı odenegı alıyorla :S
ve bunu hastanede doner sermaye ek katılım payı dıyorlar :S annemı gazıye goturduk gecen hafta
bıyopsısıne prf gırsın dıye 300
patolojı sonucu erken cıksın dıye 160 lıra odedık :S
aynı hesaba denk gelıyor

haklısın ama arastrmama gore lokman hekımdekı elıf drun baya hastası varmıs ve 10 gun onceden alınmöası gerekıomus randevuların

bende unv hastanesınde prf ıstıyorum fakat bırebır ılgı ıcın 250 300 arası bı muayene ucretı odenegı alıyorla :S
ve bunu hastanede doner sermaye ek katılım payı dıyorlar :S annemı gazıye goturduk gecen hafta
bıyopsısıne prf gırsın dıye 300
patolojı sonucu erken cıksın dıye 160 lıra odedık :S
aynı hesaba denk gelıyor

hadi inşallah buradan memnun kalırsın bizlerle özel bilgi birikimi olan doktorların ilgilenmesi gerekiyor

Allaha emanet olun arkadaşlar yarın görüşürüz inşallah yürüyüş yemek :) uykuu

Bu arada bu gece rüya içinde rüya gördüm :KK1: çok tuhaf birşeydi
Rüyamda yatıp uyuyorum ve rüya görüyorum :KK1: ve o rüya içindeki rüyada mavi gözlü bir erkek çocuğuna hamile olduğumu görüyorum :KK60: hatta uyanıp eşime anlatıyormuşum rüyamda :KK1:
Sonra eşimle dolaşıyorum ve inanılmaz güzel bir yerdeyim hem doğa yemyeşil hemde masmavi bir denizin kenarında bulunan bir limandaymışız. Bembeyaz kocaman lüks bir gemide arkadaşlarımızla eğleniyormuşuz ve ben birden bayılıyormuşum :KK1:
Eşim beni doktora götürüyormuş ve doktor bana gözünüz aydın hamilesiniz dediğinde itiraz ediyormuşum olamaz bende spiral var üstelik ben daha bir kaç saat önce bunun rüyasını gördüm diyormuşum :KK1:
Doktorda rüyami anlatınca mavi gözü bilemem ama senin bir oğlun olucak diyormuş :KK60:

Böyle karışık bir rüya :KK60: ama uyandığımda kendimi çok iyi hissediyordum :KK1:
Bilinç altında bir maviş oğlanmı var nedir :KK1:
Aman RAbbim özlemini çekenlere nasip etsin önce sonra ben zayıflayınca birşey diyemem :KK60: niyet zaten bozukta çok ilginç geldi bana rüyam :KK1:

Bir rüyamda normal olsa şaşarım :KK1: Rüya içinde rüya görmek olurmuymuş ama bende oluyor :KK1:

ooooohhhh bir muhabbet bir muhabbet ALLAH im kimsenin huzurunu mutlulugunu bozmasin insaallahhh... Aminnn...

ouf arkadasim Rabbim karsina ALLAH korkusu olan ilimli bi doktor cikarsin insaallahhh...

yeni arkadaslar da hosgelmislerrr... hep beraber guzelce kilo vericez insaallah... kalori uzmanimiz amorrr... spor hocamiz egedenizi... ve biz ogrencilerrrr...

kizlarrr mercimek corbasi yapicam icen varsa buyrunnn.

şu an 2850 kalori canım :) Allah'ın izniyle 60 kiloya geldiğinde 1800 kaloriye inecek. senin de 3-4 kiloda bir 100 kalori azaltman lazım kalori ihtiyacını :KK16:

Çok sağ ol canım zahmet oldu :KK71:
Yaa ben o kadar çok kalori almadığım içinmi acaba şu anda direniyor bünye :44:
Neyse inşallah bundan sonra çok daha dikkatli olur daha güzel kilolar veririm :KK34:

Allaha emanet olun arkadaşlar yarın görüşürüz inşallah yürüyüş yemek :) uykuu

Canım yarın görüşebilirmiyizi bilmiyorum ( sabah fırsatım olurmu bilmem )
Eğer görüşemezsek sende kendine çok çok iyi bak :KK3:
İnşallah döndüğümde hepiniz çok güzel kilolar vermiş olursunuz tabi bende :KK1:

anammmmmm alıntı yapmıştımm hepsi gitmişş yaaaa:KK50::KK50::KK50::KK50:

yemekta çagırmadım ama agır geldi galiba biras kötü oldumm....

CECOMMMM...sana bi yigidooo geliyorr gibiii :) hadi bakalım hayırlısıı...

kızzlarrrr yarın cumaa bildiri günü genelde sabahları bildiri yapıyoruz ama ben yarın listeyi biraz geç yayınlayabilirimmm...saat 9 gibi dışarı çıkıcam..7 gibi gelirimm..şimdiden özür diliyorumm..haber verim dedimm...

Selam kızlarrrrrrrrr :KK3:

Ben geldim ama hemen gidiyorum :KK1:
Havalardanmıdır yoksa kaç günün yorgunluğu mudur bilmiyorum ama inanılmaz yorgunum ve uykum var :KK1:
Sabah erken kalkıcağım ama fırsatım olurmu bilmem girmeye ( olmayacağını var sayıyorum :KK1: )

Şimdiden hepinize çok verimli ve bol eksili bir 14 gün diliyorum :KK3:
Hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun :KK3:
Kendinize iyi bakın :KK34:

Herkese hayırlı geceler :KK3:
Yatıp iyice dinleneyimde sabah hem erken kalkayım hemde gün içindeki yoğunluğa ayak uydurabileyim :KK1:

anammmmmm alıntı yapmıştımm hepsi gitmişş yaaaa:KK50::KK50::KK50::KK50:

yemekta çagırmadım ama agır geldi galiba biras kötü oldumm....

CECOMMMM...sana bi yigidooo geliyorr gibiii :) hadi bakalım hayırlısıı...

:KK1: :KK1: Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyeyim :KK34:
Sizlere kuzucuk nasip ederse emin ol kendim gibi sevinirim :KK34: Benim kuzucuklara sağlıklı güzel ömürler versin ben başka şey istemiyorum zaten :KK34:
Nedense o rüyayla ilgili ben kendim için yeni bir doğuş, güzel şeylere yeni bir başlangıç olarak yordum :KK34: Uyanır uyanmaz o geldi aklıma ama RAbbim ne eylerse güzel eyler :KK34: Ondan gelen herşey güzeldir :KK16:

kızzlarrrr yarın cumaa bildiri günü genelde sabahları bildiri yapıyoruz ama ben yarın listeyi biraz geç yayınlayabilirimmm...saat 9 gibi dışarı çıkıcam..7 gibi gelirimm..şimdiden özür diliyorumm..haber verim dedimm...

Canım bu arada gündüz yazmıştım ama tekrar hatırlatayım ben bu hafta sabitim ( başka bir sonuç beklemiyordum zaten :KK1: )
Bir sonraki iki hafta için izinli yazarsın beni canım zahmet olmazsa :KK34: Olmadı gelincede eklersen olur hiç sorun değil :KK34:

Şimdiden ellerine ve emeğine sağlık :KK54:
Kendine çok çok iyi bak :KK34: İki hafta kısa bir süre ama içimden bir ses bu topikten bir mucize haberi daha alacağımı söylüyor :KK1:

Selam kızlarrrrrrrrr :KK3:

:KK1: :KK1: Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyeyim :KK34:
Sizlere kuzucuk nasip ederse emin ol kendim gibi sevinirim :KK34: Benim kuzucuklara sağlıklı güzel ömürler versin ben başka şey istemiyorum zaten :KK34:
Nedense o rüyayla ilgili ben kendim için yeni bir doğuş, güzel şeylere yeni bir başlangıç olarak yordum :KK34: Uyanır uyanmaz o geldi aklıma ama RAbbim ne eylerse güzel eyler :KK34: Ondan gelen herşey güzeldir :KK16:

Canım bu arada gündüz yazmıştım ama tekrar hatırlatayım ben bu hafta sabitim ( başka bir sonuç beklemiyordum zaten :KK1: )
Bir sonraki iki hafta için izinli yazarsın beni canım zahmet olmazsa :KK34: Olmadı gelincede eklersen olur hiç sorun değil :KK34:

Şimdiden ellerine ve emeğine sağlık :KK54:
Kendine çok çok iyi bak :KK34: İki hafta kısa bir süre ama içimden bir ses bu topikten bir mucize haberi daha alacağımı söylüyor :KK1:

inşallah öyle bi haber veririz sanaa..

canımm allah yolunu açık etsin ailenle çok güzel bi tatil yap gel inşallahh...annaneye..dedeyede selamlarrr..kuş gibi uçun gidin inş..bomba gibi dön geri seni bekliyor olucazz..

X