- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrr acikogretimden haberim vaaar... bi sorun cikmazsa bugun itibariyle 2universitem diplomama iktisat bolumunden hak kazandim bulunmaktayimmm...
başlangıç | geçen ay | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
82kg | eranisa | 79,7 | |||||
83.3kg | waw | 80,6 | 80.4 | ||||
82.6kg | amorsiempre | 82,0 | 80.7 | ||||
87kg | sedacan | 82,8 | 83.1 | ||||
96kg | egedeniz | 95,5 | |||||
97,5kg | ceco34 | 96,4 | aynı | ||||
100kg | şipşirine | 96,8 | 96.5 | ||||
99kg | aykurt | 97,1 | 97.8 | ||||
99kg | bebekku | 98,7 |
Günaydın canımm yok kuzum 300 gr gitmiş buna şükür dedim ben de
yaa neden gitmiyoor bunlarrr
sen gez dolaş canım akşama listemizi görürüz
96.5 daha iyi olmalıydı ammaaa yürüyüşe devammmm bol yeşil çaya devammmm
spor haftada 1 gün yürümüş oldum yaw o da 1.5 km :) hay Allah nese bu hafta daha dikkat edeceğim inşallah
günaydın ve hayırlı cumalar arkadaşlar
geçen hafta:82.0
bu hafta:80.7
fark:1.3
eveeeet gelelim kilo bildirimimeee... p.tesi 99 du simdi 97,8 umarim haftaya da azalir... birden kilo verince cabuk aliyorum onun icin korkuyorum umarim almam haftaya... bu arada dun 2kase mercimek corbasi ictim yaninada bir dilim kepekli ekmek ve bikac tane biberiye tursusu.. haa bi kasikta yogurdumuzu unutmayalim... hatta sicak sicak komsularima goturdum 2ser kase ictiler) cok seviniyo insan yaptigi yemek sevilirse. esime 2kase kaldi biraz uzuldum doymaz diye ama o o benim canim bidaha yaparimmm...
bu arada komsuda bi cok az sekerli turk kahvesi ictim.. bayadir icmiyordum ozlemisim... diger komsu amca da dondurma getirmis. yemesek ayip olur diye 4-5 tatli kasigi aldim... ha unutmadan kahvenin yanina cikolata koydular bende bi kare aldim ayip olmasin diyeee... amaaaaaa sonra komsumun kiziyla 40-50 dk tempolu yuruyus yaptik... dunku toplam kalorim 1400 kusurdu... ama yuruyusude cikarsak 1200-1300 kalir...
Kızlar benim kilo 83.10 adet olucam gram kıpraşma yok 82.8 DİM GEÇEN HAFTA BU HAFTA RESMEN ÖDEM OLMUŞUM.
kilo veren arkadaşları kutluyorum
ben dün dr gittim tahlil yaptırayım hormonlarım naasıl diye
dr karnımdan ultrasonla baktı ben de pko varmı dedim evet var dedi
tedavisi var mı dedim evet tahlilini getir ona göre başlayalım dedi
3 te gittim tahllil anca çıkmıştır diye hastanede bir allah ın kulu kalmamış
sizde bir zararı oldumu ben de kullansam olur mu şekerim normaldi ne yapsam bilemiyorum sanki kilolar yapıştı
hiç bir şey yapmak istemiyorum az yemek istedikçe daha çok yiyorum bu gidişle depresyona gireceğim
kizlarrr acikogretimden haberim vaaar... bi sorun cikmazsa bugun itibariyle 2universitem diplomama iktisat bolumunden hak kazandim bulunmaktayimmm...
En son bilgileri vereyim Malum diyetisyene postaladılar demiştim. İki gün önce diyetisyenle de görüştüm. Koltuğumun altına listeyi verip postalayacak sandım ama öyle olmadı Sanıyorum 20 dakika falan konuştuk. Pkos ve insülin dirençli olmamdan dolayı (hepimizin başının belaları yani) özel liste hazırladı. Öğünü de 8 e çıkardı Devamlı yeme modundayım anlayacağınız Ana öğün ara öğün falan derken öyle oldu Tek zorlayan şey, çaya kahveye şeker yok :S Böğk :S Egzersize gelince, fazla yüklenme yarım saatlik bir yürüyüş yeter dedi. Gerçi ben onun yanında Callanetics devam tabii (kıh kıh kıh)
sınıfını geçenleri de mezun olanları da çok tebrik ederim kızlar
çok teşekkür ederim canım
bu yola baş koyduktan ve inandıktan sonra hepimiz çıtır olucaz inanıyorum
liste çok güzel olmuş, bence başlangıç kilomuzun yer alması çok güzel bir fikir, ellerine sağlık.
her hafta zamanını ayırıp bizle için uğraşıyorsun. hakkını helal et canım
WAW cım yazacaktım da sabah tartılmayı unuttum. Yarın sabah tartılır yazarım canım sen de eklersin.
sabah bir saat yürüdüm
cevap veren arkadaşlara teşekkürler
ilaçsız bir ay denemeye karar verdim
veremezsem ona göre tekrar tahlil yaptırıp başka dr gideyim diyorum
bugün kendimi çok iyi hissediyorum destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
waw benide listeye alabilirmisin teşekkürler
sabah menü:
5k yoğurt,salatalık
yeşil çay,2k patates kavurma
1 avuç kiraz,maydonoz,limon
Günaydın kızlar, ne var ne yok?
Sabahtan beri Eskişehir'de otel arıyorum, mezuniyet törenine gideceğim de Çevreyi bilen varsa fikir verebilir mi? Üniversitenin konukevlerini aradım, biri dolmuş, diğerlerine operatörün keyfi gelecek açacaklar da öğreneceğim
merhaba kızlar
bugün arkadaşımın doğum günü vardı, 1 dilim pasta yedim ve 1 tane kahve içtim :)
günlük kalori toplamı 1600 kalori.
300 kalori de sporla harcadım.
1000 kalori kârdayım yani