Kızlar nasılsınızz
dun geceden beri uyuyamıyorum ne yazıkkıayakta sallanıyorum sımdıde
Pof sımdı bugun bı arastırma yaptım ozel ahstanelerı tek tek aradım
bana yakın bı koru hastanesı vardı aradım fakat sekreter danısmanlık bıle yapamadı
bı bılgı vermedı vermedıgı gıbı de kadın dogum servısınede baglamadımuayene ucretıde 42,5 lıraymıs ekstra ucret cıkabılır dedı ultrasyon kan ıcın cok sınırlendım
etlık lokman hekım hastanesını aradım kadın dogum servıs hemsıresıyle gorustum cok guzel ılgılendı benımle
hemsıre guzelce anlattım derdımı
muayene ucretı 40 lıra kan ultsyon ıcındeymıs paketın
10 gun gecerlıymıs barkoduda
HSg ıcın de 70 100 arası bısı alıyorlar tam bılmıyorum dedı
aklımda ya sıncan lokmanhekım yada etlık lokman hekıme gıtmek ıstıyorum
eltım etlk lokman hekımde elıf terzıye dogumunu yaptırdı cok memnun kaldı
ne dıosunuz kızlar
muhtemelen fiyatlar hastaneden hastaneye değişiyordur ama ben özel hastaneleri pek tercih etmiyorum çünkü hormon testleri biraz tuzluya çıkıyor. ultrason için ekstra ücret talep edildiğini ilk defa duyuyorum, doktor muayene ücretine dahildir ultrason. acaba farklı bir işlemden mi bahsettiler :26:
Yaparsın cecom sen muhteşemsim
yaa anne çocuk arasında küs olmas hem :) olursa sen onun kalbini aklını cezbetmeyi bilirsinnn ehehe
şirine sonunda kilo çizelgesi yapmışsın :) çizelgendeki bilgilere göre şu anki ihtiyacın 2800 kalori canım. 75 kilo olduğunda da 2200 kalori civarına inecek. 3-4 kilo verdikçe kalori ihtiycını 100 kalori düşürmen gerek, yani şu anki kilonda günlük ihtiyacın 2800 ise 3-4 kilo verdikten sonra bu 2700'ye, daha 3-4 kilo verince 2600'e düşecek. buna göre beslenebilirsin canım. 1800'lük bir diyet yaparsan haftada ortalama 1 kilo, 2300'lük bir diyet yaparsan da haftada ortalama yarım kilo verirsin (spor dahil değil)
kızlar hepinizde kilo çizelgesi olsun, ben herkesi çizelgeden takip ediyorum, kaçış yok
Kızlar nasılsınızz
dun geceden beri uyuyamıyorum ne yazıkkıayakta sallanıyorum sımdıde
Pof sımdı bugun bı arastırma yaptım ozel ahstanelerı tek tek aradım
bana yakın bı koru hastanesı vardı aradım fakat sekreter danısmanlık bıle yapamadı
bı bılgı vermedı vermedıgı gıbı de kadın dogum servısınede baglamadımuayene ucretıde 42,5 lıraymıs ekstra ucret cıkabılır dedı ultrasyon kan ıcın cok sınırlendım
etlık lokman hekım hastanesını aradım kadın dogum servıs hemsıresıyle gorustum cok guzel ılgılendı benımle
hemsıre guzelce anlattım derdımı
muayene ucretı 40 lıra kan ultsyon ıcındeymıs paketın
10 gun gecerlıymıs barkoduda
HSg ıcın de 70 100 arası bısı alıyorlar tam bılmıyorum dedı
aklımda ya sıncan lokmanhekım yada etlık lokman hekıme gıtmek ıstıyorum
eltım etlk lokman hekımde elıf terzıye dogumunu yaptırdı cok memnun kaldı
ne dıosunuz kızlar
Anammmm bende isterimmmm
Sana zahmet banada hesaplarmısınona göre besleneyim bu aralar yine bünye direniş pozisyonunda
canım gözden kaçırmışımdır, kusura bakma, görüp de cevaplamamazlık yapmam asla
rica etsem şimdiki kilonu ve hedefini bir daha yazar mısın? söz bu defa gözden kaçırmicam
of bılmıyorum kuzucum ya hormon sıkıntı dııl devlettede hemen yaptırırım onu ama ıste bılmıyorum
devlet hastanesındede drlar sureklı degısyorum tek bı dr bakmıyor
tek bı drum olsun ıstıyorum duzenlı takıp etsın bana bılgı versın ıstıyorum
o da ne yazıkkı ozelden gecıyor(
tabi ki canım :)
şimdiki kilonu ve hedef kilonu rica ediyim
şirine sonunda kilo çizelgesi yapmışsın :) çizelgendeki bilgilere göre şu anki ihtiyacın 2800 kalori canım. 75 kilo olduğunda da 2200 kalori civarına inecek. 3-4 kilo verdikçe kalori ihtiycını 100 kalori düşürmen gerek, yani şu anki kilonda günlük ihtiyacın 2800 ise 3-4 kilo verdikten sonra bu 2700'ye, daha 3-4 kilo verince 2600'e düşecek. buna göre beslenebilirsin canım. 1800'lük bir diyet yaparsan haftada ortalama 1 kilo, 2300'lük bir diyet yaparsan da haftada ortalama yarım kilo verirsin (spor dahil değil)
kızlar hepinizde kilo çizelgesi olsun, ben herkesi çizelgeden takip ediyorum, kaçış yok
Hemennnn
96.4 kg şuanki kilo
hedef kilom 60daha yolum uzun ama olsun inşallah göreceğim o kiloyuda
ben özel hastaneleri pek sevmiyorum çünkü oradaki doktorların devlet hastanelerindeki doktorlardan bir farkı yok bilgi ve deneyim konusunda. sadece daha az hasta olduğu için biraz daha fazla ilgilenebilir... ben üniversite hastanelerindeki profları tavsiye ederim.
haklısın ama arastrmama gore lokman hekımdekı elıf drun baya hastası varmıs ve 10 gun onceden alınmöası gerekıomus randevuların
bende unv hastanesınde prf ıstıyorum fakat bırebır ılgı ıcın 250 300 arası bı muayene ucretı odenegı alıyorla :S
ve bunu hastanede doner sermaye ek katılım payı dıyorlar :S annemı gazıye goturduk gecen hafta
bıyopsısıne prf gırsın dıye 300
patolojı sonucu erken cıksın dıye 160 lıra odedık :S
aynı hesaba denk gelıyor
şu an 2850 kalori canım :) Allah'ın izniyle 60 kiloya geldiğinde 1800 kaloriye inecek. senin de 3-4 kiloda bir 100 kalori azaltman lazım kalori ihtiyacını
Allaha emanet olun arkadaşlar yarın görüşürüz inşallah yürüyüş yemek :) uykuu
anammmmmm alıntı yapmıştımm hepsi gitmişş yaaaa
yemekta çagırmadım ama agır geldi galiba biras kötü oldumm....
CECOMMMM...sana bi yigidooo geliyorr gibiii :) hadi bakalım hayırlısıı...
kızzlarrrr yarın cumaa bildiri günü genelde sabahları bildiri yapıyoruz ama ben yarın listeyi biraz geç yayınlayabilirimmm...saat 9 gibi dışarı çıkıcam..7 gibi gelirimm..şimdiden özür diliyorumm..haber verim dedimm...
Selam kızlarrrrrrrrr
Rabbim hayırlara çıkarsın ne diyeyim
Sizlere kuzucuk nasip ederse emin ol kendim gibi sevinirimBenim kuzucuklara sağlıklı güzel ömürler versin ben başka şey istemiyorum zaten
Nedense o rüyayla ilgili ben kendim için yeni bir doğuş, güzel şeylere yeni bir başlangıç olarak yordumUyanır uyanmaz o geldi aklıma ama RAbbim ne eylerse güzel eyler Ondan gelen herşey güzeldir
Canım bu arada gündüz yazmıştım ama tekrar hatırlatayım ben bu hafta sabitim ( başka bir sonuç beklemiyordum zaten)
Bir sonraki iki hafta için izinli yazarsın beni canım zahmet olmazsaOlmadı gelincede eklersen olur hiç sorun değil
Şimdiden ellerine ve emeğine sağlık
Kendine çok çok iyi bakİki hafta kısa bir süre ama içimden bir ses bu topikten bir mucize haberi daha alacağımı söylüyor