- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
kızlarrr kahvaltımı yaptımm..
1 kaşık lor...
4..5 parmak galete
domates+salatalık
2 bardak su...
ekmek yokdu bende galete yedim :) :) kp ekmek getirmiyor artıkk..fırsat arıyorum lafı oturtucamdaa..şimdi kendim söylersem olmazz fırsat doğsun..dünn dışardaydım yaa oğlu girdi orda yemek yemeye..eşim yiyor kv kp ayakta masa başında..eşimm ahh ahh ekmeksizde tadı çıkmıyor amaa...
kv hemen atlıyorr...yemeyinn yemeyinnnn ben yemiyorumm...hiç bişi kaybetmezsinizzz yemeyin ekmekk...
ve kp atlıyorr...bnde yemiyorumm dikkat edicem artık ekmek yemicemm :) :) eşime dedimm vayy bee herkezi diyete soktunn..hiç ses çıkmadı ama hafiften bi cinlendimm...
şimdi ayran içiyorum diye pek ekmek lazım olmadıda sonra farkettimde 1 haftadır hiç ekmek getirmiyorr..yine ona bişi diyemem yaa beneşime yüklenirimm ...küçük bişi belki ama gıcıkk oluyorum bazenn :) :)
canimmmm sana hic ekmek getiren yok muuu??? kuzum dun disardaydin bi paket kepekli alip cantana saklasaydin
canim ekmek keserek zayiflanir cok dogru ama sagliksiz zayiflanir. ben hep derim ya doktor bana gunde 9 dilim ekmek vermisti... ve bir hafta sonra yiyemuyordum o ekmekleri. zorlada olsa yedim ve bir bucuk ayda 7kilo vermistim. kuzum herseyden olculu yememiz her yiyecekten kismetimizi almamiz lazim... canim ya bikac gun su kalori hesabini denesene... baya rahat oluyor ne yedigini bilince...