kızlarrr kahvaltımı yaptımm..
1 kaşık lor...
4..5 parmak galete
domates+salatalık
2 bardak su...
ekmek yokdu bende galete yedim :) :) kp ekmek getirmiyor artıkk..fırsat arıyorum lafı oturtucamdaa..şimdi kendim söylersem olmazz fırsat doğsun..dünn dışardaydım yaa oğlu girdi orda yemek yemeye..eşim yiyor kv kp ayakta masa başında..eşimm ahh ahh ekmeksizde tadı çıkmıyor amaa...
kv hemen atlıyorr...yemeyinn yemeyinnnn ben yemiyorumm...hiç bişi kaybetmezsinizzz yemeyin ekmekk...
ve kp atlıyorr...bnde yemiyorumm dikkat edicem artık ekmek yemicemm :) :) eşime dedimm vayy bee herkezi diyete soktunn..hiç ses çıkmadı ama hafiften bi cinlendimm...
şimdi ayran içiyorum diye pek ekmek lazım olmadıda sonra farkettimde 1 haftadır hiç ekmek getirmiyorr..yine ona bişi diyemem yaa beneşime yüklenirimm ...küçük bişi belki ama gıcıkk oluyorum bazenn :) :)
canimmmm sana hic ekmek getiren yok muuu??? kuzum dun disardaydin bi paket kepekli alip cantana saklasaydin
canim ekmek keserek zayiflanir cok dogru ama sagliksiz zayiflanir. ben hep derim ya doktor bana gunde 9 dilim ekmek vermisti... ve bir hafta sonra yiyemuyordum o ekmekleri. zorlada olsa yedim ve bir bucuk ayda 7kilo vermistim. kuzum herseyden olculu yememiz her yiyecekten kismetimizi almamiz lazim... canim ya bikac gun su kalori hesabini denesene... baya rahat oluyor ne yedigini bilince...
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Yarın cuma, büyük gün
sorun ekmek almak değilki...ben alırdım dün..farkına varmadım bu hafta pek ihtiyac duymadımm...sadece bunu yapmaları sinirimi bozuyor...size ne benim diyetimdenn diyesim geliyorr...
ewettttttt ama benim bugun aynıydıı tartııııo yüzdenn yarından pek ümidimm yok benimmmm sizlere güveniyorummm..
amooorr hosgeldin tatlim. keyifler nasilll???
sorun ekmek almak değilki...ben alırdım dün..farkına varmadım bu hafta pek ihtiyac duymadımm...sadece bunu yapmaları sinirimi bozuyor...size ne benim diyetimdenn diyesim geliyorr...
hoşbuldum canım
ben gayet iyiyim, sizler nasılsınız?
evdeki işleri hallettim şimdiye kadar.
birazdan yürüyüşe çıkıcam
ara ogunum 12:00
3tane limonlu kepekli biskuvi
2kasik yogurt
sabahla ara ogun toplam 372kal oldu. esim dalga geciyo hadi canim diye. gercek dedim. bana diyoki bigun bayilip kalacan ozaman gorecem ben seni diyo
kizlar ogle menumude yedim
1salatalik
1domates
2kasik tulum peyniri
1dilim kepekli ekmek... birazdan bir dilimde yogurtla yerim galiba sallaniyom gibi biraz... yok arkadas benim bunyeyi domates salatalik nasil tasisin
ara ogunum 12:00
3tane limonlu kepekli biskuvi
2kasik yogurt
sabahla ara ogun toplam 372kal oldu. esim dalga geciyo hadi canim diye. gercek dedim. bana diyoki bigun bayilip kalacan ozaman gorecem ben seni diyo
kizlar ogle menumude yedim
1salatalik
1domates
2kasik tulum peyniri
1dilim kepekli ekmek... birazdan bir dilimde yogurtla yerim galiba sallaniyom gibi biraz... yok arkadas benim bunyeyi domates salatalik nasil tasisin
bu alkışlarr sana..aynen böle devamm...ama içinde domates yada salatalık filiz verebilir :) :) az yiyorsun bayaa...içli köftelerden eser kalmadı maşallahh....
ben bugün ne yedim ne yemedim bilmiyorumm...ama kesin karar aldımm..bundan sonra sadece cuma günleri tartılcamm böle hemen moralim bozuluyor sinir oluyorummm...
canım öğlen menün çok zayıf... daha bir şeyler yesene.. mesela 1 kase çorba iç yanında 100-200 gram tavuk eti ye ya da ton balıklı salata yap kendine, içine biraz kızartılmış ekmek koy.. eşin haklı, gerçekten az yediklerinsen böyle gidersen akşama 1000-1200 kaloriyi bulamazsın.
canim sagol guzel diyorsunda birazda dunku yedigim tavuklari eritmek icin az yedim... bide sunu farkettim ben oturdukca halsizlesiyom. canim corba felan ancak soguk olursa icebilirim cunku sabahtan aksama dukkandayim. su bile yok domates vs leride komsunun dukkanda yikiyom yada evden dograyip geliyom... size kiziyom az yiyorsunuz diye ama bu gidisle ben hastalanmasam bari)
waw ciim domates salatalikla ilgili bisey cikacagi kesin midemde) vucut isyana basladim domates salatalik gormek istemeyecek yakinda kizlar bi kafami rahatlatip evde yapip getirecem yemeklerimi merak etmeyin. ama waw in dedigi gibi icli kofteleri yeni erittim... gitmeden 97,1ken geldigimde 99 olmusum... bende onu dengelemeye calisiyorum kizmayin... yarin 98 kusur yada 97kusur gorme umudundayim bakalim. sonra duzene oturturum menulerimi. aslinda ogleyin az yeyince aksam cok yiyorum iste ben onu istemiyorum... ben az once 2tane cikolata kapli biskuvi attim agzima hafuf toparladim ama yerim bisiler...
amoor canim simdi ben 1400-1500 kalori civari yemeyi dusunuyorumya bunun 1000i civarini aksama kadar tuketeyimmi??? aksama 500-600 kalir... ne dersin...
wawciim bu arada domates fidesi dedinya gecen tv de gordum domates fidesinden yemek yapiyorlardi ege de... bende domatesin yanina yermisim dallarinida)))
aykurtttttttt...sınav sonuçları açıklanıyorr galiba bugünn..facede takip ediyorumda aöf yi...sistem şuan kilitlenmiş notları yüklüyorlarmışş galibaaaaaaa
canim sen kac gundur 1000 kalorinin altinda besleniyorsun ondan olmasin halsizligin? tansiyonun? aman kuzum millete zayif gorunecegim diye sagligindan olma lutfen... bak sevgilinde kilondan hic sikayetci degilki iskender yediriyor... benimkide dun bimden biseyler aldik su browni gibi cikolatali kekler var onlardan aldi iki tane bana alma asjim yemem dedikce aldi... neyse yolda uzatiyo ye askim diye yemiycem diyom. hem zayifla diyom hem gicikligina cikolata yediriyon sonrada zayiflayamadim diye dalga geciyon dedim. girgirina. bana aldiginida kendine yedirdim. bana gicikligina biseyler yesede kilo alsa bari benimki
aykurtttttttt...sınav sonuçları açıklanıyorr galiba bugünn..facede takip ediyorumda aöf yi...sistem şuan kilitlenmiş notları yüklüyorlarmışş galibaaaaaaa
sevindim ama açıklanmamışş dahaaaa