WAW, canım kişi başı servis açtıkları için alınan bir servis ücreti, bu hizmet ücretine masadaki diğer şeyler de dahil, çatal-bıçak gibi. insanları kazıklamanın en kolay yolu. öyle bir yere gittiğinde bahşiş filan verme sakın, zaten fazlasıyla alıyorlar.
Aykurt, kızlar sizin yediğinizi görünce benim de yiyesim geliyorrr :52 öyle güzel anlatıyorsunuz ki iştahım açıldıyok yok ama yemicem
Kızlar kac gundur gırmıyorum resmen pskolojım mahvoldu
Dra gıttım bıldıgınız gıbı serephon verdı 11. gun gttım hıcbır yumurta olusmamıs
olusmadıgı gıbı endometrıumum 4mm(( nasıl agladım duyunca ınanamadı dr
endometrıum ınce dedı ve ılaca etkı gostermıyor gec gosterebılır 2 hafta sonra gel dedı ? ne alaka daha hala dusunuyorum
ıgne tedavısıne gecılecekmıs fakat 2. sınıf hastane oldugu ıcın arastırma hastanelerı yazabılıyormus ıgneyı
daha kapsamlı bı hastanede yazdırıp orda vurulacakmısım yada ordakı dr lar takıp etsın dedı
3 gundur ne uyku ne bısey mahvoldum
endometrıum kafamı cok karıstırdı ne yapmam gerekıyr anlamadım :S
esım cok uzuluyor halıme neyımız varsa yoksa satarız dıyor ozele gıdelım dıyor sıkma canını olur dıyor ben cok uzuluyorum kızlar :/
kaç kiloda 38 beden oalcağımı çok merak ediyorum :) kaç kiloda 38 beden elbiseleri rahat giyebilirim ki? :26:
Dra gıttım bıldıgınız gıbı serephon verdı 11. gun gttım hıcbır yumurta olusmamıs
endometrıum ınce dedı ve ılaca etkı gostermıyor gec gosterebılır 2 hafta sonra gel dedı ? ne alaka daha hala dusunuyorum
ıgne tedavısıne gecılecekmıs fakat 2. sınıf hastane oldugu ıcın arastırma hastanelerı yazabılıyormus ıgneyı
daha kapsamlı bı hastanede yazdırıp orda vurulacakmısım yada ordakı dr lar takıp etsın dedı
esım cok uzuluyor halıme neyımız varsa yoksa satarız dıyor ozele gıdelım dıyor sıkma canını olur dıyor ben cok uzuluyorum kızlar :/
Oouf durumuna çok üzüldüm canım.
Şu ana kadar düzenli olarak progesteron ve östrojen kontrollerin yapıldı mı? PKO adet düzensizliklerine, hamile kalamama, kilo alma, insülin direnci gibi hastalıklara ya da sendromlara neden oluyor ama en önemlisi de endometrium.
Progesteron düşüklüğü varsa rahim duvarı kalınlaşıyor o yüzden düzenli olarak kontrolleri yaptırmak gerek. Ben de uzun zamandır her şeyi savsakladım, tahlil filan yaptırdığım yok ama çok yanlış yapıyorum.
Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum canım, bu üzüntünü bir süre yaşa çünkü ne kadar canını üzme desek de bunu ancak yaşan bilir, bizim söylediklerimiz havada kalır.
Ama öyle ertelenecek ya da göz ardı edilecek bir durum değil. Bulunduğun şehirdeki en iyi doktorlardan birini gidip bu tetkiklerin doğruluğundan emin ol. Büyük üniversite ve araştırma hastanelerindeki profesörler her zaman daha deneyimli ve bilgili. Mutlaka öyle birine git canım.
Telaşa verme ama tedbiri de elden bırakma. Ne güzel eşin de sana destek oluyor. Bu süreci birbirinize destek olarak atlatacaksınız Allah'ın izniyle. Beniö çevremde benzer tanılar konulan arkadaşlarım var, doğru tedaviyle sorunun üstesinden geldiler, inan arkadaşım sen de bunun üstesinden geleceksin, sakın kötü düşüncelere ve umutsuzluğa kapılma. Derdi veren Rabbim şifasını da veriyor emin ol.
anammmm 38 miiii....42 yada yokk yok 40 bedenn bana yeterr kuzummmmmmm..ben kaçda 40 girerim 69 u görmem gerek heraldeofff çook yolum var ve ben icee zorlanıyorum kilo vermedee...yılmaktann korkuyorum..insan korkarmı ben kendi kendimden korkuyorumm...
ben bilmiyorum bunu yaa...rahim duvarı inceliği denen olaymı bu?? şimdi nette bakıcamm ama çok güsel şeyler yazmışsınn teşekkürlerr...
Boyun kaçtı canım? Korkuyoruz ama aslında hayatımızda ufacık değişikliklerle ne kadar büyük değişimler yaratabiliyoruz unutuyoruz. Ben kendime kızıyorum şimdiye kadar aklın nerdeydi diye. Çok değil, günde sadece 500 kalori kıssaydım, ayda 2 kilo verirdim. Bu kadar küçük bir değişiklik senede 24 kilo eder... O yüzde korku, umutsuzluk, pes etmek asla yok
Rahim kalınlaşması canım. Adet zamanlarında yumurta gelişimi için östrojen salgılanıyor, progesteron da tam tersi etki yaparak rahim duvarının normal durumuna dönmesini sağlıyor ama biz pkolularda progesteron seviyesi düşük olduğu için her adet döneminde rahim kalınlaşıyor ama progesteron hormonu düzgün çalışmadığı için eski şekline dönemiyor.
Kimsecikler yok :44::44:
Eşler izin vermiyor galiba
canım saol güzel yorumun için ama sonuçte uğraştığımızı biliyor ve eşimde tedavi olduğu için adam zaten çok üzülüyor. Bide kalkıp ona söylüyor. Ban söylese yerdi lafı da. Işallah güzel sonuca erdiğimde onaBöyle yapmak istiyorum.
kızlarr şimdi size bişi sorucammm hiç duydunuzmuuu?? bende bugün duydummm KUVER ne demekk??? anamm ben cahall kalmışımm heraldeee bugün tanıştımm bu kelimeyleee..
Bu arada bnm saf drum ne prgestrn ne ostrjn hormnlarma baktiii
Bem istemesem hormon bile istemiyor salkbasndan atiyor
Adetin 21. Gnu hic cagrmadi beni prgstrn bkmk icin(
hsg cekimi bile yok yani dusunun tam tesekkulu deil i.fertilite bölümü yok gbeler çoğunlukgitmucem bidahaas
günaydınn kızlarr...yazıyorum ama feci uykum varr..ve işlerimde varr..yarında dışarı çımak istiyorum işlerimi halletmem gerekiyorrr ama ölüyorum uykusuzluktaannnn
Canım sana şimdiden kolay gelsinİnşallah işlerini halledip yarın güzel güzel gezer haftasonunu erken başlatmış olursun
Benim uykum yok ama birazdan gelirsabah sabah canım hiç bir şey yemek istemedi bende mide boş kalmasın diye koca bir bardak ayran aldım kendime
günaydınn cecommm...allah sanada kolaylık versinn..beklenen gün geldii şükürr...güle güle gitt...seni beklicezz burda geldiğinde inşallah bizler güzel kilolar vermiş olucazz...
sorma yawww benimde canımbişi istemiyor bide sabah tartıldım o çok moralimi bozduu...yani ağlasamm neye yararkiii...benn bu kadar kafaya taktım diyemi gitmiyor acabaa....ayrann mayrannn tık yokk....80.6 ydım sabah..bugünde bi ayran içicemm acıkta meyve yerim...ama pazartesi normal diyetime geri dönücem proteine ağırlık vericemm.. daha şaşırdım kaldım napayımm bilmiyorumm..
kuzummm sen o kiloyu kafana takma eninde sonunda 70leri goreceksin. hatta iyi bi sabirla 60larida gorursun ben senden cok umutluyum.... sen kiiii 23(yanlislikla33 yaziyordum insaallah) kilolari vermissin... senkiiiii o kv ye sabretmissin... senkiiiii o eltinin kurabiyelerine direnmissin... kiz 600 grammi aradigin at gitsin kafandan 2gune verirsin kuzummm... bisey diyim sakin sirf ptotein diyeti filan yapma hepsinden ye canimmm. ama proteine biraz agirlik verince gercekten coook doyuyor insan.
kizlar ya ben acayip tikandim. artik pek ekmek yiyesim gelmiyo. her sabah 3-4dilim ekmek yerken bugun 2dilim gozumde dag gibi buyudu. bende yogurda batirarak yedim. en sevdigim seylerden biridir ekmekle yogurt yemek. neyseki bitirdim ekmegi... bide 2salatalik dogramistim ama yooook birini zor yedim... yemekten once yarim litreye yakin su ictim ondanmi aceba???
kizlar caniniz istemesede kahvalti yapin bence. zorlada olsa... kendine gelir vucudunuz. hem gec acikir az yerdiniz...
günaydınn cecommm...allah sanada kolaylık versinn..beklenen gün geldii şükürr...güle güle gitt...seni beklicezz burda geldiğinde inşallah bizler güzel kilolar vermiş olucazz...
sorma yawww benimde canımbişi istemiyor bide sabah tartıldım o çok moralimi bozduu...yani ağlasamm neye yararkiii...benn bu kadar kafaya taktım diyemi gitmiyor acabaa....ayrann mayrannn tık yokk....80.6 ydım sabah..bugünde bi ayran içicemm acıkta meyve yerim...ama pazartesi normal diyetime geri dönücem proteine ağırlık vericemm.. daha şaşırdım kaldım napayımm bilmiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?