Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

WAW, canım kişi başı servis açtıkları için alınan bir servis ücreti, bu hizmet ücretine masadaki diğer şeyler de dahil, çatal-bıçak gibi. insanları kazıklamanın en kolay yolu. öyle bir yere gittiğinde bahşiş filan verme sakın, zaten fazlasıyla alıyorlar.

Aykurt, kızlar sizin yediğinizi görünce benim de yiyesim geliyorrr :52 öyle güzel anlatıyorsunuz ki iştahım açıldı :KK52::KK52: yok yok ama yemicem :KK1:

WAW, canım kişi başı servis açtıkları için alınan bir servis ücreti, bu hizmet ücretine masadaki diğer şeyler de dahil, çatal-bıçak gibi. insanları kazıklamanın en kolay yolu. öyle bir yere gittiğinde bahşiş filan verme sakın, zaten fazlasıyla alıyorlar.

Aykurt, kızlar sizin yediğinizi görünce benim de yiyesim geliyorrr :52 öyle güzel anlatıyorsunuz ki iştahım açıldı :KK52::KK52: yok yok ama yemicem :KK1:

aynenn şekerimm öyleymişşş...sağolsun açıkladılarrr...20 tl lik yemeğe kişi başı 6 tl kuver alıyorlarr....bende kuver ne dedimm :) çalışan çatal kaşıklar dedi :) :) ana dedimm çatal kaşık larrr:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:

kaç kiloda 38 beden oalcağımı çok merak ediyorum :) kaç kiloda 38 beden elbiseleri rahat giyebilirim ki? :26:

Kızlar kac gundur gırmıyorum resmen pskolojım mahvoldu
Dra gıttım bıldıgınız gıbı serephon verdı 11. gun gttım hıcbır yumurta olusmamıs
olusmadıgı gıbı endometrıumum 4mm :KK43:(( nasıl agladım duyunca ınanamadı dr
endometrıum ınce dedı ve ılaca etkı gostermıyor gec gosterebılır 2 hafta sonra gel dedı ? ne alaka daha hala dusunuyorum
ıgne tedavısıne gecılecekmıs fakat 2. sınıf hastane oldugu ıcın arastırma hastanelerı yazabılıyormus ıgneyı
daha kapsamlı bı hastanede yazdırıp orda vurulacakmısım yada ordakı dr lar takıp etsın dedı
3 gundur ne uyku ne bısey mahvoldum
:KK43:
endometrıum kafamı cok karıstırdı ne yapmam gerekıyr anlamadım :S
esım cok uzuluyor halıme neyımız varsa yoksa satarız dıyor ozele gıdelım dıyor sıkma canını olur dıyor ben cok uzuluyorum kızlar :/

Dra gıttım bıldıgınız gıbı serephon verdı 11. gun gttım hıcbır yumurta olusmamıs
endometrıum ınce dedı ve ılaca etkı gostermıyor gec gosterebılır 2 hafta sonra gel dedı ? ne alaka daha hala dusunuyorum
ıgne tedavısıne gecılecekmıs fakat 2. sınıf hastane oldugu ıcın arastırma hastanelerı yazabılıyormus ıgneyı
daha kapsamlı bı hastanede yazdırıp orda vurulacakmısım yada ordakı dr lar takıp etsın dedı
esım cok uzuluyor halıme neyımız varsa yoksa satarız dıyor ozele gıdelım dıyor sıkma canını olur dıyor ben cok uzuluyorum kızlar :/

Oouf durumuna çok üzüldüm canım.

Şu ana kadar düzenli olarak progesteron ve östrojen kontrollerin yapıldı mı? PKO adet düzensizliklerine, hamile kalamama, kilo alma, insülin direnci gibi hastalıklara ya da sendromlara neden oluyor ama en önemlisi de endometrium.

Progesteron düşüklüğü varsa rahim duvarı kalınlaşıyor o yüzden düzenli olarak kontrolleri yaptırmak gerek. Ben de uzun zamandır her şeyi savsakladım, tahlil filan yaptırdığım yok ama çok yanlış yapıyorum.

Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum canım, bu üzüntünü bir süre yaşa çünkü ne kadar canını üzme desek de bunu ancak yaşan bilir, bizim söylediklerimiz havada kalır.

Ama öyle ertelenecek ya da göz ardı edilecek bir durum değil. Bulunduğun şehirdeki en iyi doktorlardan birini gidip bu tetkiklerin doğruluğundan emin ol. Büyük üniversite ve araştırma hastanelerindeki profesörler her zaman daha deneyimli ve bilgili. Mutlaka öyle birine git canım.

Telaşa verme ama tedbiri de elden bırakma. Ne güzel eşin de sana destek oluyor. Bu süreci birbirinize destek olarak atlatacaksınız Allah'ın izniyle. Beniö çevremde benzer tanılar konulan arkadaşlarım var, doğru tedaviyle sorunun üstesinden geldiler, inan arkadaşım sen de bunun üstesinden geleceksin, sakın kötü düşüncelere ve umutsuzluğa kapılma. Derdi veren Rabbim şifasını da veriyor emin ol. :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kaç kiloda 38 beden oalcağımı çok merak ediyorum :) kaç kiloda 38 beden elbiseleri rahat giyebilirim ki? :26:

anammmm 38 miiii....42 yada yokk yok 40 bedenn bana yeterr kuzummmmmmm..ben kaçda 40 girerim 69 u görmem gerek heralde :KK43: :KK43: offf çook yolum var ve ben icee zorlanıyorum kilo vermedee...yılmaktann korkuyorum..insan korkarmı ben kendi kendimden korkuyorumm...

canım hoşgeldinn bende seni merak ediyordumm..hiç sesin çıkmadı güzel haberlerle gelmeni bekliyordum..ama üzüldümm...

sen üzme kendini..başka bi dr a daha görünn..sen neredeydin bulunduğun yerde başka dr yokmu bi başka dr git senin bu dr dan hiç hazetmedim benn..gecen ayda aynısını yaptı ihmal etti..şimdide böle şeyler demişş..haklıdır belkide ama öyle çok değişen gördümki teşhislerin..o yüzden görün diye ısrar ediyorum...endometrumla ilgili pek bi bilgim yok ne desem yalan olur..ama bakıcam netten sende bi bakk..soğan kürü yaptınmı sen..sakın onu deneme ince olanlarda dahada zarar veriyormuşş..inceltiyormuşş..

bu arada..üzme kendini sen dik durki eşinde güç bulsun...herşey olacağına varıyor..rabbim hangi tarihe yazdıysa o vakitte bütün engeller kalkıyor ve bebeğimizz geliyorrr..biz sadece zaman geçiriyoruzz böylee..elimizden geleni yapıcazz gerisini allaha bırakıcazz..

bak ne anlatıcamm burda bilgen diye bir arkadaşımız varr...konuşmaları hatırlarsın belki 2 kere tüpbebek denedi olmadı demişti...gecen gün ilaca başlamak için test yapıyor bi de ne görsünn hamileee...evet tedavisiz kendi kendine hamilee kalmışş...işte zamanı şimdiymişşş...tüp bebeklerle uğraştılar olmadı..ama şimdi kendiliğinden oldu..sende sabret..rabbim yüreğine ferahlık versin yüreğinizi genişletsinn...

Oouf durumuna çok üzüldüm canım.

Şu ana kadar düzenli olarak progesteron ve östrojen kontrollerin yapıldı mı? PKO adet düzensizliklerine, hamile kalamama, kilo alma, insülin direnci gibi hastalıklara ya da sendromlara neden oluyor ama en önemlisi de endometrium.

Progesteron düşüklüğü varsa rahim duvarı kalınlaşıyor o yüzden düzenli olarak kontrolleri yaptırmak gerek. Ben de uzun zamandır her şeyi savsakladım, tahlil filan yaptırdığım yok ama çok yanlış yapıyorum.

Ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum canım, bu üzüntünü bir süre yaşa çünkü ne kadar canını üzme desek de bunu ancak yaşan bilir, bizim söylediklerimiz havada kalır.

Ama öyle ertelenecek ya da göz ardı edilecek bir durum değil. Bulunduğun şehirdeki en iyi doktorlardan birini gidip bu tetkiklerin doğruluğundan emin ol. Büyük üniversite ve araştırma hastanelerindeki profesörler her zaman daha deneyimli ve bilgili. Mutlaka öyle birine git canım.

Telaşa verme ama tedbiri de elden bırakma. Ne güzel eşin de sana destek oluyor. Bu süreci birbirinize destek olarak atlatacaksınız Allah'ın izniyle. Beniö çevremde benzer tanılar konulan arkadaşlarım var, doğru tedaviyle sorunun üstesinden geldiler, inan arkadaşım sen de bunun üstesinden geleceksin, sakın kötü düşüncelere ve umutsuzluğa kapılma. Derdi veren Rabbim şifasını da veriyor emin ol. :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ben bilmiyorum bunu yaa...rahim duvarı inceliği denen olaymı bu?? şimdi nette bakıcamm ama çok güsel şeyler yazmışsınn teşekkürlerr...

anammmm 38 miiii....42 yada yokk yok 40 bedenn bana yeterr kuzummmmmmm..ben kaçda 40 girerim 69 u görmem gerek heralde :KK43: :KK43: offf çook yolum var ve ben icee zorlanıyorum kilo vermedee...yılmaktann korkuyorum..insan korkarmı ben kendi kendimden korkuyorumm...

Boyun kaçtı canım? Korkuyoruz ama aslında hayatımızda ufacık değişikliklerle ne kadar büyük değişimler yaratabiliyoruz unutuyoruz. Ben kendime kızıyorum şimdiye kadar aklın nerdeydi diye. Çok değil, günde sadece 500 kalori kıssaydım, ayda 2 kilo verirdim. Bu kadar küçük bir değişiklik senede 24 kilo eder... O yüzde korku, umutsuzluk, pes etmek asla yok :KK19::KK19::KK19:

ben bilmiyorum bunu yaa...rahim duvarı inceliği denen olaymı bu?? şimdi nette bakıcamm ama çok güsel şeyler yazmışsınn teşekkürlerr...

Rahim kalınlaşması canım. Adet zamanlarında yumurta gelişimi için östrojen salgılanıyor, progesteron da tam tersi etki yaparak rahim duvarının normal durumuna dönmesini sağlıyor ama biz pkolularda progesteron seviyesi düşük olduğu için her adet döneminde rahim kalınlaşıyor ama progesteron hormonu düzgün çalışmadığı için eski şekline dönemiyor.

Boyun kaçtı canım? Korkuyoruz ama aslında hayatımızda ufacık değişikliklerle ne kadar büyük değişimler yaratabiliyoruz unutuyoruz. Ben kendime kızıyorum şimdiye kadar aklın nerdeydi diye. Çok değil, günde sadece 500 kalori kıssaydım, ayda 2 kilo verirdim. Bu kadar küçük bir değişiklik senede 24 kilo eder... O yüzde korku, umutsuzluk, pes etmek asla yok :KK19::KK19::KK19:

Rahim kalınlaşması canım. Adet zamanlarında yumurta gelişimi için östrojen salgılanıyor, progesteron da tam tersi etki yaparak rahim duvarının normal durumuna dönmesini sağlıyor ama biz pkolularda progesteron seviyesi düşük olduğu için her adet döneminde rahim kalınlaşıyor ama progesteron hormonu düzgün çalışmadığı için eski şekline dönemiyor.

teşekkürler bilgii içinnnn...inşallah bide o sorunla karşılaşmayızzz...

kilo verme konusunda haklısınn...ama son zamanlarda resmen gram gram gidiyorr yemiyorumda ama gitmiyorrr..ooff yeter be diyip yemekten korkuyorumm...neyse..pes etmek yokk...

bu arada benim boyum..1.67

Of kixlar verdiğiniz cvplar için teşekkür ediyorum ya o ksdar umutsuzum ki resmen yikildim
Şimdi esimke dr arastrdik bklm yarın telefonla bir gorusecegm bundan sonra ya özel yada butuk unv hastnesine gdicem
Ankaradayim gaziye gitmyi dusunuyorym :KK43:( endometrium icinde orgnk nar suyu çok iyi geliyormus kizlar arastrdim onu alacagim

Kizkar hormonlarimda bi sıkıntı yok prlktn bazen yüksek çıkıyor 5/ 60 cıvayı hemen düşüyor ilacla Mr bile cektrdim bi sikinti cikmadi
Yumurtlamiyorum bile ya :KK43:(( geçen ay da bitek yumos oldu vu aybi tne bile yokkk yikima ugradim resmen

Glifor kulnmya basladim ztn 2 ay olacakneredeyse guzelde kilo verdim ama işte çok kötü oldum kızlar esim cok destej oldu o olmasaydi mahvolmustum

Sogan suyu hic yapmadim ztn inceymis :KK43:(( incelmesin diye ammman vala ne diyim dr pek onemsemiyo dedigin gibi Waw :KK43:
o yuzden esimde ozele git diyor ya buyuk doguma gidecegim 1 yil dolmasi grkiyo dio :KK43:

Bu arada bnm saf drum ne prgestrn ne ostrjn hormnlarma baktiii
Bem istemesem hormon bile istemiyor salk :KK43: basndan atiyor
Adetin 21. Gnu hic cagrmadi beni prgstrn bkmk icin :KK43:(

hsg cekimi bile yok yani dusunun tam tesekkulu deil i.fertilite bölümü yok gbeler çoğunluk :KK43: gitmucem bidahaas

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Biliyorum bu saatte çoğunuz değil hepiniz muhtemelen derinnnnnnnn uyku halindesiniz :KK1: ama yinede dayanamadım bir bakayım dedim :KK1:
Bugün hayatımın en yoğun günüydü diyebilirim :KK52:
Hesapta bugün sabahtan sizlere bakıp sonrada yavaş yavaş yatak odamdaki eskileri ayıracaktım ama daha ben komşumla sabah kahvemi içerken kızkardeşim aradı :KK53:
Ağlamaklı bir sesle oğlunun bir gün evvel 3 - 4 kere kustuğunu bugünde ishal olduğunu çocuğun hiç birşey yemediğini anlattı :KK53: Evdede pek bir şey kalmamış çocuklarla da çıkamıyor tabi :KK50: Büyük kızı göndereyim o sana alışverişe çıkar yada çocukların başında durur sen gidip birşeyler alırsın dedim ama o yolu hiç yanlız göndermediğim için ( bir semt de olsa ötesi ) kabul etmedi ihtiyacı olduğu halde.
En sonunda itiraz kabul etmiyorum dedim ama eşimde aman birşey olur hem sende git çocuğu gör yatak odasını daha sonra yaparız birlikte diyince anında giyinip çıktım kızkardeşime gittim :KK34:
Ufaklık hakikaten iki günde iyice bir deri bir kemik kalmış ( zaten çok zayıftı :KK50: )
Giderken bir kaç birşey aldım ve ısrar kıyamat ( 4 tane leblebi, 10 tane cubuk kraker ve yarım çay bardağı gazoz içti :KK1: ) yine bunada şükür tabi :KK34:
Ordan eşimin Anannesine geçtik kızlarla eşimde geldi tabi ( gitmeden bir görüşelim dedik )
Eve gelir gelmezde yatak odasına giriştim saat 9a kadar :KK1:
TAm oh çok az işim kaldı onuda yarın yaparım derken Arkadaşımız aradı müsaitseniz geleceğiz diye :KK1: hadiiiiiiiiiii 20 dakika içinde kalan işlerimide okadar hızlı bir şekilde bitirdim ki resmen kan ter içinde kaldım :KK60:
Hemen üzerimi değiştirdim ve gece saat 1e kadar misafir ağırladım :KK1:
Çok yoruldum ama iyiki geldiler :KK34: hatta gelirken Golden Retriever Köpeklerinide getirdiler :KK16: :KK16: :KK16: Servis aralarında devamlı onu sevdim :KK1:
Benim küçük cadı zaten Karamele aşık :KK1: hatta eve gitti diye baya bir ağladı :KK60: Karamel bizde kalsaymış işte niye gitmiş falan diye ağlayarak uyudu :KK1: Gerçekten çok çok güzel birşey ve keşke imkanım olsaydıda bende yavruyken bir Golden alabilseydim ama işte ev müsaait değil :KK14:

Neyse yine Roman oldu yazdıklarım :KK1: SAbah ahanda ceco gelmiş dersiniz yine :KK1:
Bende şimdi son yıkanan çamaşırlarımı asayımda yatayım bari ( misafir gelince anında sepetle yatak odasına atmıştım balkonda oturursak diye malum yağmur yağıyor arada dışarı asamadım :KK1: )

Hepinize tatlı rüyalar :KK3:
Kocaman öpüyorum ve sabah inşallah uzun uzun sohbete geliryorum :KK1:

Kimsecikler yok :44::44:

Eşler izin vermiyor galiba :KK60: :KK60:

Kız bize KKya girmeye izin vermeyecek kocaların alınlarını karışlarız :KK60:
Cesaret edecek adam daha anasının karnında doğmadı ( hazır kocası uyurken atıp tutan ceco :KK60: )

Valla benim halim belli :KK1: son turlarımı dönüyorum desem yeridir :KK60:

canım saol güzel yorumun için ama sonuçte uğraştığımızı biliyor ve eşimde tedavi olduğu için adam zaten çok üzülüyor. Bide kalkıp ona söylüyor. Ban söylese yerdi lafı da. Işallah güzel sonuca erdiğimde ona :KK33: :KK33: :KK33: :KK33: :KK33: Böyle yapmak istiyorum.

Canım senin KV densizlik yapmış ama inşallah sanada Rabbim en kısa zamanda o duyguyu nasip eder :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Biraz değil baya bir densizlik olmuş ama inşallah sende en kısa zamanda bizlere mucizenin geliş haberini vereceksin :KK34:
RAbbim ne eylerse güzel eyler :KK34:

kızlarr şimdi size bişi sorucammm hiç duydunuzmuuu?? bende bugün duydummm KUVER ne demekk??? anamm ben cahall kalmışımm heraldeee bugün tanıştımm bu kelimeyleee..

Valla benimde direk Kurvertür çikolata geldi :KK60: şöyle pastanın üzerine dökülenlerden :KK60:
Meğer hiç alakası yokmuş :KK1: O tür bizden uzak olsun zaten :KK1:

Bu arada bnm saf drum ne prgestrn ne ostrjn hormnlarma baktiii
Bem istemesem hormon bile istemiyor salk :KK43: basndan atiyor
Adetin 21. Gnu hic cagrmadi beni prgstrn bkmk icin :KK43:(

hsg cekimi bile yok yani dusunun tam tesekkulu deil i.fertilite bölümü yok gbeler çoğunluk :KK43: gitmucem bidahaas

Canım üzülme öyle bir doktorun ben olsam teşhisinede itimat etmem acıkcası :KK34:
Dediğin gibi büyük hastaneye gidip ayrıntılı tetkiklerini yaptır belki bir ilaç bile kafi gelebilir :KK34:

Bütün dualarımız seninle canım :KK19: Rabbim inşallah sanada o duyguyu en kısa zamanda nasip edecektir :KK34:

günaydınn kızlarr...yazıyorum ama feci uykum varr..ve işlerimde varr..yarında dışarı çımak istiyorum işlerimi halletmem gerekiyorrr ama ölüyorum uykusuzluktaannnn:KK53::KK53::KK53:

Selamün Aleyküm kızlarr :KK3:

Anam dün okadar geç yattım hatta öğlene kadar uyuyacağım diye kendi kendime tutturdum ama sabah 9da hortladım :KK1:
Yarın 12de havaalanına gidiceğiz inşallah ve öğlen uçuyorummmmmmmm :KK76::KK76::KK76:
Gerçekten çok özledim onları ve ilk kez bu kadar heycan yaptım :KK1:
Bakalım küçük kuzum uçakta nasıl davranacak :KK1: inşallah korkmazda rahat bir yolculuk olur :KK34:

Hadi ben yoğunluktan ve yorgunluktan uğrayamadım ama sizler nerelerdesiniz :KK1: Uykucular hadi ama kalkınnn hava çok güzel :KK1:

günaydınn kızlarr...yazıyorum ama feci uykum varr..ve işlerimde varr..yarında dışarı çımak istiyorum işlerimi halletmem gerekiyorrr ama ölüyorum uykusuzluktaannnn:KK53::KK53::KK53:

Canım sana şimdiden kolay gelsin :KK34: İnşallah işlerini halledip yarın güzel güzel gezer haftasonunu erken başlatmış olursun :KK34:
Benim uykum yok ama birazdan gelir :KK1: sabah sabah canım hiç bir şey yemek istemedi bende mide boş kalmasın diye koca bir bardak ayran aldım kendime :KK1: :KK1: :KK1:

gunaydin fistiklarrrrr... gununuz coook guzel gecsin insaallah. ben daha kahvaltimi yapmadim ama evden getirdim az bucuk belli...
1domates
2salatalik
5siyah zeytin
yanina yogurt bi kac kasik ve 2-3dilim kepekli ekmek:KK56:

Canım sana şimdiden kolay gelsin :KK34: İnşallah işlerini halledip yarın güzel güzel gezer haftasonunu erken başlatmış olursun :KK34:
Benim uykum yok ama birazdan gelir :KK1: sabah sabah canım hiç bir şey yemek istemedi bende mide boş kalmasın diye koca bir bardak ayran aldım kendime :KK1: :KK1: :KK1:

günaydınn cecommm...allah sanada kolaylık versinn..beklenen gün geldii şükürr...güle güle gitt...seni beklicezz burda geldiğinde inşallah bizler güzel kilolar vermiş olucazz...

sorma yawww benimde canımbişi istemiyor bide sabah tartıldım o çok moralimi bozduu...:KK14::KK14::KK14::KK14: yani ağlasamm neye yararkiii...benn bu kadar kafaya taktım diyemi gitmiyor acabaa....ayrann mayrannn tık yokk....80.6 ydım sabah..bugünde bi ayran içicemm acıkta meyve yerim...ama pazartesi normal diyetime geri dönücem proteine ağırlık vericemm.. daha şaşırdım kaldım napayımm bilmiyorumm..

günaydınn cecommm...allah sanada kolaylık versinn..beklenen gün geldii şükürr...güle güle gitt...seni beklicezz burda geldiğinde inşallah bizler güzel kilolar vermiş olucazz...

sorma yawww benimde canımbişi istemiyor bide sabah tartıldım o çok moralimi bozduu...:KK14::KK14::KK14::KK14: yani ağlasamm neye yararkiii...benn bu kadar kafaya taktım diyemi gitmiyor acabaa....ayrann mayrannn tık yokk....80.6 ydım sabah..bugünde bi ayran içicemm acıkta meyve yerim...ama pazartesi normal diyetime geri dönücem proteine ağırlık vericemm.. daha şaşırdım kaldım napayımm bilmiyorumm..

kuzummm sen o kiloyu kafana takma eninde sonunda 70leri goreceksin. hatta iyi bi sabirla 60larida gorursun ben senden cok umutluyum.... sen kiiii 23(yanlislikla33 yaziyordum insaallah) kilolari vermissin... senkiiiii o kv ye sabretmissin... senkiiiii o eltinin kurabiyelerine direnmissin... kiz 600 grammi aradigin at gitsin kafandan 2gune verirsin kuzummm... bisey diyim sakin sirf ptotein diyeti filan yapma hepsinden ye canimmm. ama proteine biraz agirlik verince gercekten coook doyuyor insan.

kizlar ya ben acayip tikandim. artik pek ekmek yiyesim gelmiyo. her sabah 3-4dilim ekmek yerken bugun 2dilim gozumde dag gibi buyudu. bende yogurda batirarak yedim. en sevdigim seylerden biridir ekmekle yogurt yemek. neyseki bitirdim ekmegi... bide 2salatalik dogramistim ama yooook birini zor yedim... yemekten once yarim litreye yakin su ictim ondanmi aceba???

kizlar caniniz istemesede kahvalti yapin bence. zorlada olsa... kendine gelir vucudunuz. hem gec acikir az yerdiniz...

kuzummm sen o kiloyu kafana takma eninde sonunda 70leri goreceksin. hatta iyi bi sabirla 60larida gorursun ben senden cok umutluyum.... sen kiiii 23(yanlislikla33 yaziyordum insaallah) kilolari vermissin... senkiiiii o kv ye sabretmissin... senkiiiii o eltinin kurabiyelerine direnmissin... kiz 600 grammi aradigin at gitsin kafandan 2gune verirsin kuzummm... bisey diyim sakin sirf ptotein diyeti filan yapma hepsinden ye canimmm. ama proteine biraz agirlik verince gercekten coook doyuyor insan.

kizlar ya ben acayip tikandim. artik pek ekmek yiyesim gelmiyo. her sabah 3-4dilim ekmek yerken bugun 2dilim gozumde dag gibi buyudu. bende yogurda batirarak yedim. en sevdigim seylerden biridir ekmekle yogurt yemek. neyseki bitirdim ekmegi... bide 2salatalik dogramistim ama yooook birini zor yedim... yemekten once yarim litreye yakin su ictim ondanmi aceba???

kizlar caniniz istemesede kahvalti yapin bence. zorlada olsa... kendine gelir vucudunuz. hem gec acikir az yerdiniz...

seni dinledimm canımm..kahvaltımı yaptımm..dediğin gibi sade protein istemiyorum pazartesiden itibaren normal diyet yapıcam ama protein agırlıklı yapıcamm..inşallah veririm bakalımm...amann çok sıkıldım yaaa..almak çok kolayy ben varya 5 günde idda ediyorumm 5 kilo alırım daahada fazlasını bile alırım...ama 2 haftadır gramları vermeye çalışıyorumm yaaaaaaaaaaaa........

kızlarrr kahvaltımı yaptımm..

1 kaşık lor...
4..5 parmak galete
domates+salatalık
2 bardak su...

ekmek yokdu bende galete yedim :) :) kp ekmek getirmiyor artıkk..fırsat arıyorum lafı oturtucamdaa..şimdi kendim söylersem olmazz fırsat doğsun..dünn dışardaydım yaa oğlu girdi orda yemek yemeye..eşim yiyor kv kp ayakta masa başında..eşimm ahh ahh ekmeksizde tadı çıkmıyor amaa...

kv hemen atlıyorr...yemeyinn yemeyinnnn ben yemiyorumm...hiç bişi kaybetmezsinizzz yemeyin ekmekk...

ve kp atlıyorr...bnde yemiyorumm dikkat edicem artık ekmek yemicemm :) :) eşime dedimm vayy bee herkezi diyete soktunn..hiç ses çıkmadı ama hafiften bi cinlendimm...

şimdi ayran içiyorum diye pek ekmek lazım olmadıda sonra farkettimde 1 haftadır hiç ekmek getirmiyorr..yine ona bişi diyemem yaa beneşime yüklenirimm ...küçük bişi belki ama gıcıkk oluyorum bazenn :) :)

Canım inşallah hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz Bayrama kadar :KK34:
Bu arada aynı şeyi bende geçen gün düşündüm :KK1: sanki biz detoks yapalım dedikce beynimiz bize oyun oynayıp daha çok sapıtma eylimi gösteriyor gibime geldi :KK1: en güzeli dediğin gibi düzenli ve sağlıklı beslenmek varsın 1 ay geç gitsin kilolar :KK34: yeterk gitsin :KK34:
Detoksa baş vurunca sanki metabolizmada hee öyleyse bende grevdeyim gibi direniyor :KK1:

X