Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canim biz burda yesil fasulyeyi cinteriz... kiz ben persembe cuma ordaydim sakirpasada... kuzenimin dugunu vardi... ben nevsehirliyim canim esim de oradan hatayli...

Yeşilfasulye mi çok farklı
denemek gerek bizde fasulyeyi ince kesip yani 4 e bölerek kıymalı yaparız adıda benim verdiğim isimle makarna fasulye
Hayırlı uğurlu olsun bol eğlenceli olur düğünlerimiz çok oyna sitres at canımcım
bizim deniz planımız var çok özledim dalgaları denizleri....

Sedacım Günaydın arkaaşım sana da.Sen sakın üzme kendini.Eşin de üzülmesin.Cahil bizim büyüklerimiz başa gelmiş çekiyoruz malesef.Sen bebek görmeye gittiğinde sakın kendini geri çekiyim deme o KV ni haklı çıkarma canım benim.O kadar çok sevki o bebeği o utansın.Hiç tavrını da bozma gayet ilgili ol.Çocuk olmamasının sebebi sanırım eşin o tedavi oluyor çünkü.Eğer sen olsaydın hayıt macunu ye diyecektim.Bende işe yaramıştı çünkü.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmanı nasip etsin.

amin arkadaşım en kısa zamanda saol. Eşimde de sorun var bende de pko var canım.

canim kolay degil ama hiccc kafana takma. bizlerde yasiyoruz ayni durumu. kimi gorsem bebek siparis ediyo. telefonda bile soyluyor millet... cogu 2ye gecti. eltimin ve yengemin ikinciler yolda... Rabbim biliyor hayirli zamanini canim... biraz sabretmemiz lazim. bak bilgen arkadasimiz 2kez tup bebek olmus ve tutmamis hemen arkasina kendiliginden hamile kaldi... boyle coook ornek var kuzum...

sana tavsiyem gittiginde de gayet neseli ol. bebisle felan konusursun benimkide dogunca beraber oynarsiniz gibisinden... varmiiii diye sorarlarsa ALLAH im bilir belki var belki daha zamani var de kuzum hiccc moralini bozma... eger biliyorsan yada kirtasiyelerde bulabilirsen yada nette. Kenz ul ars duasi var... benim cok sevdigim bi duadir. onu okumani tavsiye ederim

sormaaa oynamayi hic sevmem ama mecbur oynadim. final bile bana kaldi desem yeridir))

saol canım güzel dileklerin için bizi ancak biz anlıyoruz zaten. Tavsiyelerine uyucam. O duayyıda okuyum canım iyi hatırlattın saolasın. Okuduklarımdan sanada makbul olsun işallah. Bayadır okumamaıştım.

neee diyimki ben şimdii...bırakk kuzum hiç üzülmee...herşey allaha ayann...bu sadece bizim sınavımız değill..bizi vesile kılıp bi çokk insanın sınavıı...o kaybetti..allaha havale ett...senin yanında allah var o verdi derdi biz ona dayadık sırtımızı...razı geldik deva diledikk..o görüyor bizim kalbimizide kırgınlıklarımızıdaa...

bebek yanına gidicez demişsinn...

pko yu öğrendiğimin ilk senesi burada pko sayfasında arkadaşlar vardı..eltisinin kardeşinin bebeklerinin doğumunu görüp ağlayanlarr...o zaman onlar için dua ederdimm..nasıl dayanıyorsunn alah nasıl sınıyorr sizi diyee..içim yanardı onların o anınaa..

sonra zaman geçti senelr oldu...altim alt kattakii hiç hamileliği düşünmeyen hamile kaldı..aldırıyordu çocugu ağlaya ağlaya zor ikna ettik..doğdu bebek hastanede ben kaldım yanında..

teyzem doğum yaptı 2. ye bidaha hamilee...

üstüne diğer eltimm..bide oğlm olursa ömer ismini koyucam çok seviyorum diyordum..eltim oğluna ömer ismini koydu..herkez içinde bide dediki waw dan önce davrandım ömer ismini kaptımm..sadece o an içim bi cız ettii..

bunları anlattımm...yaşıcazz bunlarıı..ben korktuğumdan iyi atlattım bazı anlar içim sızlasadaa iyi geçtii..dua ettim devamlıı...

rabbim sen yüreğime serinlik ver..bana vermeyen onlara verende sensin..ben herşeye razıyım ama bunu bana yaşattıysan sabrınıda verrr..ben acizimm yüreğime bişi getiripte bebege yada anneye ağırlık döktürmee..gönlümede nefsimede sahip çık diye çok dua ettim..şükürler olsun yüreğimi öyle serinlettiki geldi geçti bileee...

sende dua ett..bırak kv oyle bi laf eden hemde kendi oğlunun tedavi gördüğünü bile bile..o insana ne laf işler nede başka bişii..allah yüreğine versinn..senin üzüntünü anlıyorumm...hemde çok iyi..eğer gittiğin yerdeki insanlar tedavi olayını bilmiyorsa..yada bilsedee size kv nin gözüyle bakmalarınada müsade etmeee..

.herşeyin hayırlısı allah ne zaman verirse ama daha düşünmüyorum pekde hazır değilimm..dee allah herşeyin zamanını bilir dee..ne bilem bu kv size böle dediyse milletede demişmidir diye düşünüyorumm..o yüzden böle de dedim...afedersin ama çook boşbogazlı bi kvn varmışş...

rabbimm en kısa zamanda size hayırlı bi evlat nasip etsinnn..ve kv nin o lafını yedirsinnn...eşininde yüreğine serinlik versinn...anasıı ne desinki üzüldüğünü bile söyleyemezz sanaaa...yaaa rabbiiiiiiiiiii ayy çok moralim bozuldu yaaa...hiç takma kafaya salla gitsinnn...

İnşallah güzel bebişlerinizi kucağınıza aldığınızdaa muhteşem olacak canımcım
Allah yardımcınız olsun

waw ne güzelmiş yemeğin :) kalorisi çok azdır onun afiyetler olsun

saol canım valla çok saol. çok üzüldüm inan bütün gece uyudum uyandım. deli gibi oldum. gerçekten rabbim içimi serinletsin başka bişey demiyorum.

waw ne güzel dua etmişssin canım benim rabbim sen yüreğime serinlik ver..bana vermeyen onlara verende sensin..ben herşeye razıyım ama bunu bana yaşattıysan sabrınıda verrr..ben acizimm yüreğime bişi getiripte bebege yada anneye ağırlık döktürmee..gönlümede nefsimede sahip çık diye çok dua ettim..şükürler olsun yüreğimi öyle serinlettiki geldi geçti bileee...

aminnn maiaşşahhh ne güzel yolgöstermişsin

günaydınn kızlarrrr...dilerim herkezler iyidirr...sedanın kv si baya canımı sıktı sabah sabah kadın güzell dualarımı aldı yaniii... neysee..ben bugün dışardayımm..bi arkadaşımla buluşucamm eşimin iş yeri tarafta buluşacaktık ve sabahtan eşimle geldim..hala onun yanındayım...sabah buraya bişiler getirmiştim onları atıştırdımm...

çeyrek simit...
1 kaşık lor..
5 parmak galete..
domates +salatalık...
1 bardak çay..

şimdi çıkıcazz kara kara netcez diye düşünüyorum ne yicem ne içicem diyee..ortama bakıcamm o ışığı görebilirsemm ben diyetteyim deyip ayran salata alıcamm..bilmiyorumm yaneee

waw ciiiimmmm nasil gidiyor detoksun?? likir likir dolaniyonmu ortalikta kuzummm)

fazla kasma kendini canimmm... canin cekiyorsa azar azar ye gulum sonra seker felan duserse daha zor... istersen yanina bi leblebi al atistirirsin

:) simit miii
maşalah simitin durumu çok farklı ayyy kendimi nasıl tutuyorumm bir bilsennn
bitter kadar olamaz tabi
bu sabah börek yedim kıslar 2 dilim avucum kadardııı
ama kahvaltıdan önce yeşil çay içmiştim ya
bu sabah kalktığımda başım dönüyordu midem de kötüydü
bu diyet mi yordu beni diyeceğim fakat bazen yasakları cisları çiğneyipo yutuyorum ben yaa
şu çayı azaltacağımm 5 çok geliyor sanırsam

sana iyi gezmeler canımcım protein ağırlıklı yersin bişe olmass keyfine bak canım

Son düzenleme:
waw ciiiimmmm nasil gidiyor detoksun?? likir likir dolaniyonmu ortalikta kuzummm)

yaww iki gündür iyiydi dee bugün netcem bilmiyorumm...ayrann baya lıkır lıkır ediyorda acayipde tok tutuyor bunuda yeni farkettimm...daşarda olduğumuz vakitler değerlendirebiliriz aslanda...biradsan arkadaşla buluşucamm netcemm diye düşünüyoeum kara karaaa:26::26:

acizanee...hepimizin derdi aynı o anlatınca öyle iyi anladımm kendim duymuş gibi acıdı yüreğimmm..benim yüreğim daralı üzülünde biri çamaşır sıkar gibi sıkar sanki bağazım düğümledirr..ee o andada allahım genişlet yüreğimi diye dua ederimm..inşallah kabul eder dualarımızı..

aayyyyy ayyyyyyy

simitt bi yana dünya bir yanaa..hiçbir alaaa yemeğe değişmem simit tokta olsam hayır diyemicem bişi..bakma çeyrek yedimde o nasıl çeyrek..elimde bütün olsa dayanamazdım..hafta sonundan kalmış ekmeğin yanında buldum kurumuş onu yedimm..

kızzz midenn niye öylekiii??hadi 2. bebek haberide senden gelsin inşallah...içtiğin soğan suları işe yaramış olsunn..allahda ol desin olsunn...adetinn ne zamann???

börek yediysenn bitter yeme barii kızzzz...

sabah 10:00 yarimdan biraz fazla kase sutle bim flakes
11:30 nektarin
12:30 salatalik
13:30 1salatalik
1domates
1,5 dilim kepekli ekmek
4kasik tulum peyniriydi baktim 200kusur kalori olunca 2kasigini yedim kalani yarina biraktim...

bide tulumdan yemedigim 2kasik yerine birazdan karnim acikinca formun cikolatali biskuvisinden goturecem. cikolataya hasret gidiyoz

Merhaba kızlar nasılsınız?

Bugün erkek arkadaşım iskender kebap yiyeceğiz diye tutturdu (kusuruma bakmayın, bizde yeneni söylemek ayıptır ama bu forumda paylaşımda bulunduğumuz için itirafta bulunmam lazım )

Kahvaltıda biraz ekmek, biraz peynir, 2 salatalık ve birkaç fındık yemiştim. Gittiğimiz mekanda özellikle de rica ettim, yağsız ve salçasız olsun diye (garson da o nasıl olcak abla dedi ) çok yağlı değildi ama ben yine de kalorisini bol keseden hesaplıyorum. Bugün 1800-1900'- bulmuşumdur bu sayede. Akşama hiçbir şey yemicem, yarını da 800-1000 kaloriyle geçirmeyi düşünüyorum, dengelemek açısından. Biraz moralim bozuldu bu yemek ısrarına ama yapacak bir şey yok, önümüzde bakıcaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…