Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

benim kalori ihtiyacım baya bir fazla o zaman yani bu hesapta
Hesaplama Sonuçları
Kalori İhtiyacınız: 2,089.18 kcal/gün
Vücut Yüzey Alanınız: 2.06 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 57 kg
İdeal Kilonuz: 60 kg
bak başka bir yerdede Günlük Kalori İhtiyacınızı Hesaplayın

Hesaplama Sonucu
Günlük kalori İhtiyaçınız 2241.4 kal.
İdaal Kilonuz 59.6 kg.
İdaal Kilona 90! günde ( -939 ) kal. alarak ulaşabilirsin.

yani beni bir de sen hesaplar mısın ?
şimcik senin aldığın kalori baya bir azz canım inşallah sonuca çabuk ulaşacaksın bu arada kan şekerini de düşünerek beslenmekte fayda var

Son düzenleme:

nohut yarım çay bardağı vardı arkadaşın ara öğününde

yeşil çayı günde kaç fincan içiyorsun benim 4 -5 buluyor.
canım biberin kalorisi çok az bolca yemek gerek salatalıkla beraber
Çitme elde çintiliyor yapabilenler için hehe ben ne zaman kalkışsam elimi kesiyorum
Adanalıyım sen nerelisin ?

Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm

Eşim akşam üzere gel dışarı çıkalım dedi
Meğer telefonu iyice kafayı yemiş oda hazır para varken bir telefon alayım demiş
Cumaya kadar telefonu benim kullanmama izin verdi eğer çok hoşuna giderse bir tanede sana alalım demezmi bu adam hayatta zengin olamaz onda bu teknoloji manyaklığı olduğu sürece

Ahanda bundan aldık

Samsung i9082 Galaxy Grand Beyaz Cep Telefonu En Ucuz Fiyat

Baba kız şu anda deli gibi ayarlarını kurçalıyorlar resmende dedim siz onla oyalanırken bende kızlara bakayım bari nasılsa oyuncağınızla oyalanıp beni rahat bırakırsınız diye

Şimdiki kilonu ve hedef kilonu söyler misin, hemen hesapliyim :)

Şu an kendimi iyi hissediyorum ama duruma göre zaman zaman artırıp zaman zaman azaltıyorum

Yeni telefonun hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inş

aykurt ve esi konusurlar...
esi: askim kabak cekirdegi nerdeee
aykurt: cekmecedeydiii
esi: sen hangisinden yiyorsunnn...
aykurt: ben yemiyorummm
esi: Valla miiiii )

canim biz burda yesil fasulyeyi cinteriz... kiz ben persembe cuma ordaydim sakirpasada... kuzenimin dugunu vardi... ben nevsehirliyim canim esim de oradan hatayli...

gunluk harcamam almam gereken 2900 k. kilo vrrmek icin 1700k. bugun basladigim kalori hesabiyla 1435k aldim...

Ortalama günlük kalori ihtiyacın 2250 kalori. 70 kiloya geldikten sonra bu kaloriyi tekrar belirlemek lazım ama o zamana kadar 2250 kalorinin altından beslenerek devam edebilirsin

anamm çokk kızzzzzz...ayyyy bi hafta bu kadar yesemmi nee :) :) bakıyım alıcammmı vericemmii.....yemek hayalleri kuruyorummm... şu akşamlar fecii meyveyide zararlı yaptıla meyvede yiyemiyorum artıkk yaaaaaaaaa

yaww ben akşama kadar bi ayran içtimm...ama akşamm eşim kızarmış tavukk almıştı normalde hiç sevmem yiyememde ama çıtır çıtır kurumuştu resmen gögüs kısmından yedim eşim verdi çoşkuyu bu tamamen yağsız bu kilo aldırmazki diye diye yedimm..yedikten sonra midem yine fena oldu ama yemiş oldum bi kere...işte güya ayran detoksu yapıyorumm

Bugün 1,5 saat yürüdüm, yazmayı unutmuşum :))

Ben canım diyeti bozmak istediğinde (ki bu istek 10-15 günde bir geliyor ) günlük limiti aşmıyorum. Normalde diyet modunda 1000-1200 kalori alırken kaçamak yaptığımda 2300-2400 kaloriyi geçmiyorum Böylece en azından bulunduğum kiloyu koruyorum. :124::124:

anamm çokk kızzzzzz...ayyyy bi hafta bu kadar yesemmi nee :) :) bakıyım alıcammmı vericemmii.....yemek hayalleri kuruyorummm... şu akşamlar fecii meyveyide zararlı yaptıla meyvede yiyemiyorum artıkk yaaaaaaaaa

detoks için uygun mu bilmiyorum ama kalori açısından bir sıkıntı yok

kızlar hepinize günaydın. akşam o kadar üzüldüm ki sizlerle paylaşmak istedim. kayınvalidemlerin eltisinin bebeği oldu. bizde şehir dışında olduğumuz için henüz görmeye gitmedik daha. dünde kv ler bize geldiler eşime demiş ki bebğin resmini telefondan size göndecektik ama sizin çocuğunuz yok ya o yüzden kıskanırsınız diye göndermedik demiş. bi anne evladına nasıl böyle bi söz söyler ya aklımalmıyor inanın. şimdi bu hafta sonuda bebek görmeye gidicez. nasıl davranıcam nasıl edicem bilmiyorum inanın. nolur bana yardım edin.fikirlerinize ihtiyacım var.

:) hayırlı olsun cecomm erkeğin iki kaşığı varsa birisini kırmak gerekmiş :)

Şimdiki kilonu ve hedef kilonu söyler misin, hemen hesapliyim :)

Şu an kendimi iyi hissediyorum ama duruma göre zaman zaman artırıp zaman zaman azaltıyorum

AmorSiempre :) teşekkürler
canım yaş 31
96.8 şuanki kilom
hedef 75 şok diyet yapamıyorum benim tansiyon düşük kansızlık felanda var
bu arada dün 1,5 saat yürüyüş için seni tebrik ediyorummmm.

Canım benim La havle vela kuvvetee
insanlar kendilerince iyi yaptığını sanıyor işte boş konuştuklarını bilmiyorlar yanlış anlama lakin bunu düşündüm
yani sizi özendirmeye çalışıyor güya ama sizi üzdüğünü bilemiyor durumunuzu da bilmeyince canım benim üzülme sen
yaşlı bir anne o durumu da bilmiyor sizi özendirmeye çalışıyor
bak şöyle düşün kendini hırpalamamak adına ;
hani kardeşlerden biri yemek yemezse bak sen yemezsen ali yiyecek derler ya yemek yedirebilmek için
durum budur kendin için böyle düşün canım benim
güzel günler geldiğinde kv ye söylersiniz durumu belki de o zaman anlar ne kadar üzüldüğümüzü...

Son düzenleme:

canım saol güzel yorumun için ama sonuçte uğraştığımızı biliyor ve eşimde tedavi olduğu için adam zaten çok üzülüyor. Bide kalkıp ona söylüyor. Ban söylese yerdi lafı da. Işallah güzel sonuca erdiğimde ona Böyle yapmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…