Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

pist fistiklarrr ben geldimmm... adanadaki dugunumuz bitti bugun yarinda annemin altkomsunun dugunu var obla ugrasicaz... yeni geldim bi dus alip kendine gelip gecicem annemlere... kilo cizelgesine katilamadim biliyorsunuz ama aldim galiba... sansimizdan hatay da adana da serindi cok sukur rahat gecti gunlerimiz... gecmise bakmadan yaziyorum musait olunca okurum. bu arada Mirac Kandilimiz de mubarek olsun... kendinize iyi bakinnnnn gorusuruzzz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Çok geç oldu biliyorum ama ancak fırsat bulabildim
Anam bütün gün kızlar ne sohbetler etmiştir diye düşündüm durdum ama maşallah herkes haftasonu modunda herhaldeki kimsecikler uğramamış
Neyse inşallah kimse fazla kaçırmaz
Ben kendi adıma bugün aylar sonra ilk kez papates kızartması yedim eşim yüzünden
Adam bütün gün yemek kanalını izleye izleye hadi şunumu yapsak yoksa bunumu yapsak diye tuttururken patates kızartalım diye tutturdu yanına tavuklu birşeyler yaptı tamamen yağsız birde bol salata ama işte uzun zaman aradan sonra yiyince açıkcası rahatsız etti beni

Emin olun en azından bir 6 ay patates kızartması yemeyeceğim
Birde artık o tür şeyleri yemekten zevk almadığımı fark ettim he neden yedin o zaman derseniz onu bende bilmiyorum herhalde uzun zamandır ağzıma sürmediğimden şeytan dürttü
Neyse yarın artık acısını fena halde çıkarmam lazım
Pazartesi salıda malum detoks yapacağız cuma artı çıkmayacağıma eminim yeterki istikrarlı devam edeyim

ayda yılda bir yemekten zarar gelmez canım, afiyet olsun

6 km yürüyüş yaptım bugün.

1 büyük elma
10 fındık

yarım simit
1 bardak çay

150 gram yağsız yoğurt
15 çilek

150 gram tavuk bonfile
15 fındık

825 kalori

gayet güzel bir geçirdim.

bu tempoyal gidersem temmuzda çok iyi sonuçlar göreceğime eminim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Anammmmmmmmm nereye kayboldunuz ayol :44::44::44:
Ciddi ciddi dünden beri merak etmeye başladım sizleri
İnşallah sadece ayağı yanmış kedi gibi geziyorsunuzdur

Ben bugün büyük ihtimal dışarı akşam üzere çıkarım biraz temizlik yapayım, ağdayı salladık dün bugün halledeyim birde valize koyacağım bir iki parça daha vardı onları halledeyim sonrada kendimi sokağa atayım

Süper bir menü
Dediğin gibi inşallah bu tempoda devam edersin ve sadece iyi değil bomba sonuçlar alırsın
Harikasın gerçekten
Bende kendimi toparlamam lazım artık yaa bıktım 9lulardan eskiden 100lerden diyip duruyordum insan kilo verme konusundada doyumsuz oluyormuş yaw

teşekkür ederim ceco, inşallah böyle devam edebilirim

ben de merak ediyorum kızlar nerede diye ama herkes hafta sonu ailesiyle geziyordur :)

sana da iyi gezmeler canım bugün

kizlarrrrrrr
dunden beri sooooklardayim...... neler oldu bir bilseniz.. dun birdenbire hamilelik testi yapmaya karar verdim cunku 10 gun gecmisti reglim.. yani 10 gun gecikmistim.. test yapayimda ilac iceyim adet olayim dedim.. neyse gittik test aldik geldik.. ben o kadar rahattimki.. cikmayacagini biliyorumya hani...
testi yaptim. bekledim 5-6 dakika... sonuca inanamadim.. POZITIF CIKTI....cildirdim inanamadim... ben 2 kez tup bebek denemesi yaptim tutmadi.. dun sonucu gorunce ne yapacagimi bilemedim.. esim dondu kaldi cok fena olduk.. hemen gitti eczaneye 2 test daha aldi.. onlarida yaptim evet yine pozitif.. yani toplamda 3 kez test yaptim ucude pozitif cikti...
yarin sabah kan verecegim.. bakalim kan tahlilim ne diyecek..
ne yapacagimi bilemiyorum..yere goge sigamiyorum ben ilk kez pozitif gordum...
sizinle paylasmak istedim.. simdi tekk korkum insallah hersey yolundadir. yani dis gebelik degildir insallah... ne yalan soyleyeyim bu ihtimalde aklima geliyor dogrusu..
ne olur benim icin dua edin hersey yolunda gitsin. cunku kan tahlilinden sonra doktora da gidecegim..
eger gercekten gebelik varsa 6 haftalik hamileyim suan. allahimmmmmmm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ne olur dualarinizi eksik etmeyin kizlarrrr.....

Çok tebrik ederim canım, mükemmel bir haber

3 test de pozitif çıktıysa Allah'ın izniyle sonunda oldu demektir yine de doktora gidip bir kez daha kesinleştirmekte fayda var.

Şimdi için içine sığmaz eminim

Allah'ın izniyle yarın güzel haberlerini bekliyoruz, Rabbim senin ve eşinin yüzünü güldürsün inş.

canimmmmmmmmm allah razi olsun senden... 4 sene oldu gecen ay biz evleneli. son 2 yildir cocuk istiyorduk. 2 kez tup bebek denedik tutmadi.. en son 28 nisanda negatifi gormustum tup bebek tedavimden.. allahin isi ne bileyim anlamadimki ne nasil oldu.. ve ben o kadar cok spor yaptim korkuyorum suan birazda.. insallah birsey olmamistir

canimmmmm ALLAH im yuzunuzu hep guldursun... okadar sevindimki. hepimiz ayni yoldayiz ilk kim hamile kalacak diye cok merak ediyorsum coook mutlu oldum . ALLAH im hepimizden iyi biliyor vaktini zamanini gulum sen hic kafana takma bu mutlulugun keyfini yasa... benim dayimin gelini 6sene ugrasti tup bebekler degisik tedaviler ama olmadi. en son birakti vardir Rabbimin bir bildigi dedi ve kendiliginden hemen hamile kaldi. yavrumuz simdi 2yasinda maasallah.
bide bakmisin zaman cabucak akip gecmis bebisin dogmusta kosturup geziyor... Rabbim istedikten sonra hicbirsey engel degil kuzum. boyle bir haber almak beni cooooook mutlu etti. yarin daha cok seviniriz insaallahhhhh... aminnnn...

içine korku düşürme canım, ne güzel yediğine dikkat ettin, hareketini eksik etmedin, Allah'ın izniyle yarın güzel haberler alacağız senden

Son düzenleme:
içine korku düşürme canım, ne güzel yediğine dikkat ettin, hareketini eksik etmedin, Allah'ın izniyle yarın güzel haberler alacağız senden

insallah canim allah razi olsun sizden... o kadar sevincliyim sizlerdende destek aliyorum allahim bana yarin cok guzel bir gun yasatacak insallah... darisi hepinizin basina insallah canim.. bu mutlulugu her kadinin tatmasini cok isterim... allahim yasatsin bu sevincleri herkeze insallah... yarin insallah hayirli haberlerle gelecegim...

9 haziran

15 fındık
biraz light makarna
bir bardak çay

15 fındık
1 kahve

kabaklı + lor peynirli + yoğurtlu + makarnalı salata [kendim uydurdum, makarna çok az koydum. gayet lezzetliydi ]

1 küçük kase kavun

1000 kalori

13 km yürüyüş

çok şükür tatile çıktım...

bekle beni yollar, ben geliyorum yürüyüş yapmaya

Insallah normaldir hersey canım. Yani birden böyle bir sey olunca insan şüpheleniyor açıkçası. Herseyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yok. Allahım ol dediğinde olacak. İnşallah o gün gelmiştir :)) allahım herkeze yaşatasın bu mutlulugu inşallah:))))

Anammmmmmmmm yaaa çok miskin oldum ben bugün yaaa
Öğlende eşimle tv izlerken az kanepeye uzanayım dedim ama bir baktım uyumuşum
Tam bir saat uyuduktan sonra kendime geldim ve bir baktım eşimle küçük cimcime benden beter cıkmışlar yatak odasına yatmışlar
Hazır onlarda uyurken şu iki gündür salladığım ağdayı yapayım dedim tabi ağda ısınana kadar sizlere bir bakayım dedim

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :122: :122: :122: :122: :122: :122:
İyiki bakmışım buraya yaaa inanılmaz sevindim canım

Çok çok sevindim canım bak Rabbimin işine işte sen iki kez tüp bebekle hamileliği istedin ama demekki vakti değildi Şimdide Rabbim ol dedi ve kendiliğinden kuzucuk müjdesi yaşadın
Hiç yüreğini çürütme canım Allahın izniyle mucizen sağlıklıdır

Rabbim buradaki bütün kızlarada inşallah en kısa zamanda nasip eder mucizelerinin müjdesini vermeyi nasip eder......Aminnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarımız seninle güzelim daha doğrusu sizinle diyelim

Bu arada Enişteyide tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin ....Aminnnnnnnn

cok cok saol canim benim... allah razi olsun sizlerden insallah. walla eniste cok saskin hala soklardayiz... inanamiyoruz halaa.. yarin doktora gitmedende inanamayacagiz galiba canim.. insallah hersey yolundadir.. oluvermistir mucizemiz..
sizler iyiki varsiniz.. cunku burdaki arkadaslarimin hicbirine soylemedim henuz. sadece ailelerimize haber verdik. ve insallah hersey yolundaysa birsure daha kimseye soylemeyio dusunmuyoruz.
boyle iste... yarin hayirli haberlerle gorusmek dilegiyle arkadaslar... opuyorummm byeee

Selam kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Küçük cimcime sağ olsun rahat vermedi bugün yine
Sırnaşık kedinin teki hayır da denmiyor bütün gün evin içinde oyun oynadık ( saklanbaç hatta kör ebe )
Yarın sabahtan kızkardeşimle bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğim
Babama birşeyler almıştım bir iki şeyde anneme bakayım diye düşündüm hatun pahalı şeylere değer vermez pek ucuz olan daha makbuldür ona göre kardeşimle bizim denyo gelinede birer parça birşey alayım diye düşünüyorum

Hem baya bir dolaşmış olurum hemde eksikleri tamamlamış olurum
Birde yarın kızıma test kibabı almam lazım malum tatilde boş bırakmaya gelmez

Bencede en güzeli baştan pek kimseye duyurmamak Nazara gelmesin kuzucuk
Rabbimin izniyle inşallah sağlık haberlerini alacaksın ve inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

selammmmm kızlarrrrrrrrr.......ben geldimmmmm...anca acabildim şuandada hiç imkan yoktu ama daha dayanamadımm...

canımmm hoşgeldinn .....nasıl geldi düğünn döktünmü kurtlarını...

amannn nolcekk okadarcık patatestenn benim neler yediğimi tehmin bile edemzsin yaaaaa..rezillikk rezillikk....sorma cecom sorma neler oldu gelemdim..misafir bastı daha şimdi bitti herşey işlerim bitmedi ama buraya ugramazsam çatlardımm..eşim kriz geçiriyor şuanda aanapamm

ama acıkmadınmı sennnnnnnnnnn...böle gidersen temmuza dehşet olursunn...

günlerdirr aldığım en güzelhaberr..şükürler olsun rabbbimee...aklına kötü şeyler getirme herşeygüzel olacakk...bebeğin seninle inşallahh...

Ohhhh sevindim bende bu kız hastalandımı diye düşündüm
Amannn eniştede çok fazla kasmasın sen nasılsa yarın dip köşer girer hepsini halledersin
Bugün bende biraz sapıttım canım ama yarın detoks yapacağız nasılsa üzülmeyelim sonuçta olmuşle ölmüşe çare yok
Nohudunu ıslatmayı unutma geceden 4 Yk ona göre
Benim buzlukta haşlanmış var onu bir taşım daha kaynatırım olur biter

şinçikkk eşimm hööööttttttt diyene kadar anlatımm....cuma eşimle kararlaştırdık aylardır birlikte takılamıyoruz hafta sonu birlikte takılıca diye..saatleri sabah 7 ye kurduk..cumartesi sabah çıktık evden vapura binmek istedim üsküdarda arabayı bırakıp emin önüne geçtikk...o arada kız kardeşim msj attı annem ve erkek kardeşim size geliyorlar abla sürpriz yapacaklar haberin olsun diyee...bendeşook şokk şookk..

kendimi sakinleştirdim ve kv yi aradım annemler geliyor kahvaltı hazırlayın diyeççtabi eşimde aşırı triplerrrrrr...geçsekmi geri geçmesekmi diye düşünürken geçmedik..saat 2 gibi geldik evee..hemen 2 termus çayı aldımbostancıya indik akşam 7 yekadar orada takıldık erkek kardeşlerime bişiler yedirdik felan filan...

akşam babamda geldi...kvlerde ızgara yapmış akşam12 gibiannemler babamlar bize çıktık gitmediler bizde kaldılarr... geceresmen sızmışımm....

sabah 7 de kalktımmm...kahvaltı telaşıı..kahvaltı bitti çay faslı o arada baktım annem bişiler yapıyor mutfaktaa..sarmayapmak için iç hazırlamışş...bidaha sarmaya oturduk o ara akşam oldu salata felan acıkda dolmahafiften akşam yemeyi yine çay faslıı..annemleri metrobüse bırakmaya gidiyoduk eşim çevirdiarabayı karşıya geçtikk..annemleri evlerine bıraktım..kardeşim çay demlemiş 1 bardkçay içtik acıktalokum yedimm :)):) ve geldikk...ben daha üzerimi değişmeden pc actımm eşim krizlerdeee :) : ) şimdi acık rahatladım

işte bende bölee....yarın ayran detoksuna başlıyorumm tabii bol artılarlaaa....bu detoksanca artılarımı götürür benimm

yokk kız şükür iyiymm ama çok yogun 2 gündü hiç oturmadım nerdeysee...

kızz evi çıkmadan silip süpürdüm öyle çıktık annemleri bırakmaya bizimkinin tribi onunla ilgilenmek yerine eve giren gibi pc ye yapıştımm onaa....bu ara size takmış durumdaa benden çokkızlarla ilgileniyorsun diyorr :) :)

benimde buzlukta varr. onları çıkartımm bendee....buğdayda var ama sen bulgur demiştin bi onu haşlıcamm...sabah kahvaltıyı normal yapıyoruz dimii.. şimdi tartıldımm...cuma 80.6 olan ben şuan 82 çıkıyorummm ağlayayımmı gülimmiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…