[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eranisa[/td]
[td]82kg[/td]
[td]81,7[/td]
[td]81,7[/td]
[td]80.1[/td]
[td]79.7[/td][td]-2.3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td]82,3[/td]
[td]81,4[/td]
[td]81.4[/td]
[td]80,6[/td][td]-2,7[/td]
[/tr]
[tr]
[td]amorsiempre[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]---[/td]
[td]82,6[/td]
[td]82,0[/td][td]-600 gr.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td]86[/td]
[td]84,2[/td]
[td]83.1[/td]
[td]82,8[/td][td]-4,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92kg[/td]
[td]91.7[/td]
[td]91,5[/td]
[td]???[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1kg[/td]
[td]93,1[/td]
[td]92,3[/td]
[td]92,1[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td]96[/td]
[td]95[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5kg[/td]
[td]96,8[/td]
[td]96,2[/td]
[td]96.2[/td]
[td]96,4[/td][td]-1,1[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100kg[/td]
[td]100[/td]
[td]97,8[/td]
[td]97,3[/td]
[td]96,8[/td][td]-3,2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99[/td]
[td]98,5[/td]
[td]97.1[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td]98,7[/td]
[td]98.7[/td]
[td]98.7[/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[/table]
SEDACANNNN......VE ŞİRİNEEEE TEBRİKLERRRRŞİMDİLİKK1. VE 2. SIRADASINIZZ çok güzell kızlarr aynenn devamm bizim gibi duraklayanlarıda motive edin lütfennnnnn....
peki 3. secenekte yogurtlu salata demissin cnm.. ne salatalari mesela.. havuc falanmi ??? cacikmi ??? (semizotum yok benim.. bulamiyorum burada)
cecommm ben ilk defa ayran detoksu yapacak biri olaraktan 1. şıkkı tercih ediyorumm..daha tok tutucugibi geliyorrr...bu 1. sıktaki..nohutlu bugdaylı olan dimi??? bence bu ay bunu yapalım (benim fikrimm) gelecekteki aylarda her seferinde birini deneyelimm???
oyumu kullanıyorumm1. şık a benim oyumm...
ve netten bulduğum 1. şık detoksun açıklaması...
2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
2 salatalık
8 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
4 kaşık haşlanmış nohut
2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.
Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .
Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır . Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir. Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz.
Kahve önerilmiyor.
Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.
canım çok sağol bizimle paylaştığın için inan bazen çok çaresiz kalıyoruzzz...sende yürüyüşş diyorsunn benimm napıp edipp yürüyüşede başlamamm lazımm yaaaaaaa.....şimdilik eşim eylülde kesin başlıyoruz dedi tedaviyee..bende üstelemicem artık birlikte hareket edelim istiyorum..okey dedim onada...eylüle kadarr verebildiğim kadar kilo vermeliyim....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Canım güzel fikir her ay bir detoks yaparız iki üç günlük en fazlahem motivasyon olur hemde metabolizmayı şok ederiz
Bu arada benim tarifte herşey aynı ama buğday yerinde bulgur var benimkindebuğday bence gaz yapabilir emin değilim ama öyle gibime geldi :44: hani aşure yediğimde bana çok yapar ama yinede yerim
Benimkinde
4 YK haşlanmış yeşil mercimek
4 Yk haşlanmış bulgur
4 Yk haşlammış nohut
2 - 3 Salatalık rendesi
BOl nane ve 1 Lİtre ayrandan yapılıyor
Kahvaltıda; 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık sonrada 3 saat arayla 1 kase o ayran karışımından içiliyor ama ben acıktıyca içiyordum
Benim için fark etmez ben her türlü uyarımhangisini yapalım derseniz olur
bugün iyi spor yapmışsın valla, tebrikler
tememm canımm bende bulgur ve yeşil mercimek yaparızzz ama şimdiden diyim ben benim tarifteki gibi 2 litre ayrandan yaparımm ona göreeyaw 1 litre az geldi yawww....2 litre yaparımm 3 salatalık rendesi..diğerleri aynenn :) :) meyve yemicezmii hiçç ?? bide kaç gün yapıcazz???pazartesi balayalım ozaman inş kıpırdar tartııda bişiler..
cecomm baya koşuşturmaolmuşş sanada yaaa...sonra bidaha tartılaydınn : ) :) :)
kızlar kilom 91,3
pek fırsatım yok gelemiyorum maalesef
Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılar
boşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım
Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecekhayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor
bendeki istikrara da maşallah 200 gram gram veriyorum
kilo veren arkadaşları tebrikler devamı gelsin inşallah
arkadaş grubumuzla çiftler halinde bir arkadaşımızın nişanına gideceğiz.
nişan temmuz ayındaymış ama beni şimdiden telaş sardı.
bizim gruptaki kızların hepsi de ceylan gibi maşallah.
şıkır şıkır giyinip bir de makyaj yapıyorlar offf...
zavallı ben napıcam
ya bir de böyle zamanlarda sevgilimin yanında kendimi daha mahçup hissediyorum, çok berbat bir duygu.
kendisi takım elbisenin içinde dal gibi, yakışıklı kasım kasım geziniyor.
ben kendimi böyle olunca çok kötü hissediyorum ya...
temmuzun ikinci haftasına kadar en azından 72 filan olmam lazım.
gece gece sinir stres oldum yine
Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılar
boşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım
Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecekhayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor
anammmm çok üzüldümm yaaa bende alt kattaki daire felan sandımm oturduğun evmi gitti...ee netcenizz şimdii??? herşeyinn hayırlısıı be cecommmm...hiçç üzülmeee...o kv de allaha havale et...hiç takma kafanaa boşverrr...valla benimde aklım sırrım ermedi kadının yaptığına ama dedim yaa hiç üzülmee herşeyinn hayırlısı bak enişte ne demiş kafe açacakmışş onun hayalini kurr...bizde gelirizz kızzzz...salata menüsüde olsunn bakkk :) :) :) diyet menüü...
bendeki istikrara da maşallah 200 gram gram veriyorum
kilo veren arkadaşları tebrikler devamı gelsin inşallah
ben de çok yavaş veriyorum.
sen de pkolusun di mi? ilaç kullanıyor musun?
şşşşş aslaa kendini öyle hissetmee sen hissetmeki başkalarıda hissetmesinnn...
bak şimdi ozamana kadar dikkat et kendinee..ve güsel bi kıyafet bakın siyahh olsunn ohh bi kaç kilo verdiimmi bide siyahları çektimmii olursn sende bi çıtırrr....
anammmm çok üzüldümm yaaa bende alt kattaki daire felan sandımm oturduğun evmi gitti...ee netcenizz şimdii??? herşeyinn hayırlısıı be cecommmm...hiçç üzülmeee...o kv de allaha havale et...hiç takma kafanaa boşverrr...valla benimde aklım sırrım ermedi kadının yaptığına ama dedim yaa hiç üzülmee herşeyinn hayırlısı bak enişte ne demiş kafe açacakmışş onun hayalini kurr...bizde gelirizz kızzzz...salata menüsüde olsunn bakkk :) :) :) diyet menüü...
onların oturduğu evi mi satmış?
ben kayınvalidesi kendi oturduğı evi sattı şeklinde anladım.
ceco bir açıklık getir lütfen, ben karıştırdım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?