Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

teşekkürler canımcımmm Allah razı olsunn güzel olmuşş tabloodaa sanada canım bu hafta dahada düşer gider kilolar inşallahhh

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Ancak geldim ama birazdan yine kaçabilirim
Eşim bugün tam işlerim bitti Laptob başına geçeyim dediğim an telefon açıp akşama Babadan kalma evlerini almak isteyen bir ana kız varmış onlar gelebilir dedi ve tabi bende o an itibaren totoşumdan ter akana kadar koşturup durdum evi dip köşe temizliyeyim diye gündüz toparlayıp sadece bir süpürmüştüm
Neyse iyi oldu o bahaneyle 3 saatte dip köşe evi hallettim çok toz yoktu Allahtan

Şimdi aradılar tekrar evi görmek için geliyoruz diye de eşim belli değil çaya çıkabiliriz dedi bende fırsattan istifağde sizlera bakayım dedim

peki 3. secenekte yogurtlu salata demissin cnm.. ne salatalari mesela.. havuc falanmi ??? cacikmi ??? (semizotum yok benim.. bulamiyorum burada)

Canım salata derken kıvırcık yada göbek marul yani ender saraçın listesindeki öyleydi
Havuçta şeker olduğu için pko ve insülin direnci için iyi değil beyaz lahana ve turpta öyle aklında bulunsun canım
Ben bilmiyordum ve bol bol tüketiyordum ama artık sadece renk katsın diye eklersem nadiren ekliyorum

Canım güzel fikir her ay bir detoks yaparız iki üç günlük en fazla hem motivasyon olur hemde metabolizmayı şok ederiz
Bu arada benim tarifte herşey aynı ama buğday yerinde bulgur var benimkinde buğday bence gaz yapabilir emin değilim ama öyle gibime geldi :44: hani aşure yediğimde bana çok yapar ama yinede yerim

Benimkinde
4 YK haşlanmış yeşil mercimek
4 Yk haşlanmış bulgur
4 Yk haşlammış nohut
2 - 3 Salatalık rendesi
BOl nane ve 1 Lİtre ayrandan yapılıyor
Kahvaltıda; 2 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1 salatalık sonrada 3 saat arayla 1 kase o ayran karışımından içiliyor ama ben acıktıyca içiyordum

Benim için fark etmez ben her türlü uyarım hangisini yapalım derseniz olur

tememm canımm bende bulgur ve yeşil mercimek yaparızzz ama şimdiden diyim ben benim tarifteki gibi 2 litre ayrandan yaparımm ona göree yaw 1 litre az geldi yawww....2 litre yaparımm 3 salatalık rendesi..diğerleri aynenn :) :) meyve yemicezmii hiçç ?? bide kaç gün yapıcazz???pazartesi balayalım ozaman inş kıpırdar tartııda bişiler..

cecomm baya koşuşturmaolmuşş sanada yaaa...sonra bidaha tartılaydınn : ) :) :)

kızlar kilom 91,3
pek fırsatım yok gelemiyorum maalesef

bugün iyi spor yapmışsın valla, tebrikler

Sorma canım yaaa adam bayılır beni böyle arada bir misafir geliyor diye koşturmaya ama neticede gelen ya son anca vazgeçer hesapta ya belli olmadığından boş boş beklerim
Bazen diyorum len sen yoksa evi dağınık görüpte benim totoşumda ateşmi yakıyorsun öyle diyerek hani acil durum oldumu valla iki saatte yemekte yapar temizlikte yapar bu hatun hesabı diye nasıl gülüyor hee biraz öyle oldu diye
Geçenlerde yine öyle bir gün şirketten arkadaşlar belki çaya gelecek dedi ben iki saatte evi yaladım yuttum eve bir geldi yaa aşkım arkadaşın haberi yok eşiyle alışverişe gitmeleri gerekiyormuş demişti

TAmam canım o zaman hepimiz pazartesi başlayalım olurmu
Hem haftasonu kızlarada söyleriz isteyen bize uyar uydum imama gibi oldu ama olsun

kızlar kilom 91,3
pek fırsatım yok gelemiyorum maalesef

Canım fırsat buldukca gel her zaman yolunu gözleriz biz
Kopmayalımda şu kilolardan kurtulalım

arkadaş grubumuzla çiftler halinde bir arkadaşımızın nişanına gideceğiz.

nişan temmuz ayındaymış ama beni şimdiden telaş sardı.

bizim gruptaki kızların hepsi de ceylan gibi maşallah.

şıkır şıkır giyinip bir de makyaj yapıyorlar offf...

zavallı ben napıcam

ya bir de böyle zamanlarda sevgilimin yanında kendimi daha mahçup hissediyorum, çok berbat bir duygu.

kendisi takım elbisenin içinde dal gibi, yakışıklı kasım kasım geziniyor.

ben kendimi böyle olunca çok kötü hissediyorum ya...

temmuzun ikinci haftasına kadar en azından 72 filan olmam lazım.

gece gece sinir stres oldum yine

Bu arada gelecek dediği Ana kız eve çıkmadılar
boşa oldu diyeceğim ama iyi oldu sonuçta cuma öğlende uçuyoruz bari o güne kadar temiz tutayım

Sonunda KVnin istediği oldu ve kocasından kalan ( paranın yarısını eşimin ödediği ) bir tek evide sattılar Okadar söyledim ben vereyim parasını baba evini satmasın anan diye ama kadın sanki sırf bana kalmaması için inat etti sattırdı evi
Resmen içim yandı eşim satıldı hafta içi tapuyu devredeceğiz diyince
Benim üzüldüğümü görünce oda teselli etmeye çalıştı işte bak sana istediğin o cafeyi açacağım seneye diye ( KV ev satılsın herkes payına düşeni alsın yani 4de bölelimde iş bitsin dedi resmen :26: )
Nasıl bir kadındır anlamıyorum ulen hadi oğlunun emeğini hiçe saydın ( asla gözüm yok ) ama bu adamdan sana kalan tek hatıraydı ve üstelik daha öldükten 1 hafta sonra başladı evi satalım demeye sanki bankada 30 milyarı olsa ömrünün sonuna kadar yetecek hayır şu anda damadının evlerinden birine yerleşti ama yarın öbür gün araları açılsa adam hadi başka kapıya dese başını sokacak evi yok :44: Gerçekten şu kaını anlayamıyorum nasıl bir mantıktır bu yaaa adamı günaha sokuyor

bendeki istikrara da maşallah 200 gram gram veriyorum
kilo veren arkadaşları tebrikler devamı gelsin inşallah

canım bundan sonra sadece hakkınızda hayırlı olanı dilemek lazım gelir.

evin satışından gelecek parayı hayırlı işlerde ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah

şşşşş aslaa kendini öyle hissetmee sen hissetmeki başkalarıda hissetmesinnn...

bak şimdi ozamana kadar dikkat et kendinee..ve güsel bi kıyafet bakın siyahh olsunn ohh bi kaç kilo verdiimmi bide siyahları çektimmii olursn sende bi çıtırrr....

anammmm çok üzüldümm yaaa bende alt kattaki daire felan sandımm oturduğun evmi gitti...ee netcenizz şimdii??? herşeyinn hayırlısıı be cecommmm...hiçç üzülmeee...o kv de allaha havale et...hiç takma kafanaa boşverrr...valla benimde aklım sırrım ermedi kadının yaptığına ama dedim yaa hiç üzülmee herşeyinn hayırlısı bak enişte ne demiş kafe açacakmışş onun hayalini kurr...bizde gelirizz kızzzz...salata menüsüde olsunn bakkk :) :) :) diyet menüü...

onların oturduğu evi mi satmış?

ben kayınvalidesi kendi oturduğı evi sattı şeklinde anladım.

ceco bir açıklık getir lütfen, ben karıştırdım :44::44:

bendeki istikrara da maşallah 200 gram gram veriyorum
kilo veren arkadaşları tebrikler devamı gelsin inşallah

Canım benimde senden farkım yok koca bir ayda ancak 1 kilodan az fazla kilo vermişim
Allah beni ne etmesin ama işte hiç yoktan iyidir diyorum 10 ayda 10 kilo gideceği garanti yani

WaW ablacım bişey sormak istiyorum sana
az önce en baştaki yazını okudum 103ten 82ye inmişsin..
o ne kadar sürede oldu ve o kiloyu şeker ilacıyla mı verdin ?
benim kilo vermem durdu ya iştahım açıldı bulantım hala devam ediyor bide ishal etti bu ilaçlar veya üşüttüm
ama sonuc olarak iştahım açık yani kilo vercem diye almayım sakın

başlangıç1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
eranisa82kg81,781,780.179.7-2.3
waw83,3kg82,381,481.480,6-2,7
amorsiempre---------82,682,0-600 gr.
sedacan87kg8684,283.182,8-4,2
ocean92kg91.791,5???91,3-700gr
bilgen520893,1kg93,192,392,193,2+100gr.
egedenizi96kg969595.5
ceco3497.5kg96,896,296.296,4-1,1
şipşirine100kg10097,897,396,8-3,2
aykurt99kg9998,597.1
bebekku99kg98,798.798.7

bi kaç eksi var bi dahaki haftaya yeni liste oluşacakk haberiniz ola

onların oturduğu evi mi satmış?

ben kayınvalidesi kendi oturduğı evi sattı şeklinde anladım.

ceco bir açıklık getir lütfen, ben karıştırdım :44::44:

Yok yok benim evim değil canlar
Şöyle özeliyeyim;
Eşim henüz benle evlenmemişken babasıyla birlikte ev almışlar hatta KP sağlığında hep derdi bu evin çoğunu senin kocan ödedi bakın bana birşey olursa bu ev oğlumun diye ( ki küçük görümce daha o zaman derdi aaa banane bu evin 3te 1i benim diye ki bana göre bu bile ayıp benim emeğim olmayan bir şeyde babamın malıda olsa asla hak talep etmem )
Eşimin ablasıda kızardı sana ne oluyor orası baba evi bir tane erkek kardeşimiz var ki çoğunu o ödedi o ev ona yakışır diye tabi bunu babasının yanında söylerdi yani şuan ki duruma bakılınca sadece yalakalık olsun diye söylemiş oda
Ben hatta eşime hep diyordum ben istemem o evi ancak ablanla kardeşinin haklarını ödedikten sonra kabul ederim diye sonuçta onlarda emek vermemiş bile olsa o babanın evladı diye
KP ölür ölmez KV taktı satalım diye hatta ben kızdım daha adam öleli ne kadar oldu üstelik ondan kalan tek hatıra baba evi satılırmı diye ama yok kadın inat etti satacağım diye. En son ben 3çünüzede ( iki görümce bir KV ) neyse değeri paylarınıza düşeni vereceğim bana satın dedim Ama kVnin yüreği götürmedi ve ben baba evinin satılmasına gönlüm razı değil dursun sen ölene kadar dediğimde gülerek büyük görümceme bak babasının evinin satılmasını istemiyormuş diye dalga geçer gibi olayı anlattı yanımda
TAmam dedi ablası ve sırf bana gıcıklık olsun diye o zaman sana 160 milyara olur dedi ( ki 120ye satıcaklardı ) dedim akraba kazığı böyle birşeymiş meğer ondan sonra daha çok tutuştular ille satalım diye ve bu gece sonunda biriyle anlaştı eşim ( oda başımıza dert mi alacağız okadar parayı o eski eve bağlamam sonuçta çalışır daha iyisini alırım ben dedi ) Aslında oda benim mantığımı anlamadı sonuçta baba evi maneviyat var hatıralar var ama eşimde birşey yapamam taktı ille satılsın diye dedi bende hayırlısı demek zorunda kaldım tabi

Tamam geçmişte beni çok üzdü hamileyken bile yapmadığı kalmadı ama insan ister istemez üzülüyor sonuçta 24 senedir o evde oturmuşlar üstelik bu nasıl bir insandır ki 45 senelik eşi ölür ölmez para sevdasına düşebiliyor insan
Benim Allah gecinden versin değil eşim anam babama birşey olsa yinede onların oturduğu evi aç kalacağımı bilsem yinede satmam maneviyat açısından hee çok malı olur bir tek hatıra baba evi kalsın dersin diğerlerini satarsın ama bunlarda bu durumda yok.
Salak birde gitti büyük damadın evlerinden birine yerleşti ( ölene kadar orada bedava oturacaksın demiş damadı )
Parayıda bankaya koyup dilediği gibi harçayacakmış kadın ( ki adım gibi eminim küçük kızına yamar o parayıda çünkü kızı ev istiyor uzun zamandır KVsiyle aynı apartmanda oturmak istemediği için )
Daha gencim hayatımı yaşayacağım diyor birde utanmadan

Kendi annemle konuştuk geçenlerde bu mevzuyuda Allah korusun ama eğer damadıyla papaz olursa oda onu kapı önüne koyarsa ne halt edecek acaba dedi ki doğru başını sokacak evi bile kalmadı. Tabi o damadına çok güveniyor ölene kadar oturtacağım diye söz vermiş. Hee adamcağız çok çok iyi Allah için ama insan çiğ süt emmiş yarın ne olacağının garantisi yok ama düşünmüyor bile onu.
Ben eşimede resmen dedim eğer yarın öbür gün damat ananı kapı önüne koyarsa o zaman asla benim evime yerleşemez çünkü geçmişte yaptıklarını asla unutmadım ve Rabbim diğer tarafta hesabını soracak inşallah
Bir gün bile bana değer vermemiş birine gel benim evimde otur paran bitti kirada sürünme demem diyemem ki eşimde diyor ben müsaade etmem sonuçta siz iki günde birbirinizi öldürürsünüz diye

İnşallah yanılırım ama kızları kadını benim düşündüğümün çeyreği kadar düşünmüş olsalardı anne satma evini otur hastalık olur birşey olur seninde bir güvencen sayılır o demeleri gerekirdi. Bana göre baba öldüyse anne sağken bile miras paylaşmak çok çirkin birşey ama kadın parayla bozmuş bir kere ne yaparsınız

Tek iyi yanı işte Allahın izniyle bir sene sonra çok istediğim cafeyi açabileceğim Rabbim hayırlı insanlarla ve hayırlı olaylarla karşılaştırır hepimizi inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Anam dün benden sonra gelen olmamış nedense sabahta kimsecikler açmamış topikimizi :44:
Neyse ben camları açtım, yerleri sildim süpürdüm her yer oldu mis
Hadi gelinde birer keyif kahvesi içelim yeşil çayda olur

Ay bugün hesapta ağda yapacağım ama büyük kız arkadaşlarıyla dışarı çıkacak küçük cimcimeyle yanlız nasıl olucak bilmiyorum
Eşim anasıyla KVnin evinde kalan atılacakları temizlemeye gitti
KV paranın kokusunu aldı ya enerji doldu herhalde ki anında gelmiş
Onların işi erken biter inşallahda ufaklığı babasına kakalar rahat rahat yaparım ağdamı yoksa ufaklık banada yapıştır diye tutturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…