şşşşş aslaa kendini öyle hissetmee sen hissetmeki başkalarıda hissetmesinnn...
bak şimdi ozamana kadar dikkat et kendinee..ve güsel bi kıyafet bakın siyahh olsunn ohh bi kaç kilo verdiimmi bide siyahları çektimmii olursn sende bi çıtırrr.... anammmm çok üzüldümm yaaa bende alt kattaki daire felan sandımm oturduğun evmi gitti...ee netcenizz şimdii??? herşeyinn hayırlısıı be cecommmm...hiçç üzülmeee...o kv de allaha havale et...hiç takma kafanaa boşverrr...valla benimde aklım sırrım ermedi kadının yaptığına ama dedim yaa hiç üzülmee herşeyinn hayırlısı bak enişte ne demiş kafe açacakmışş onun hayalini kurr...bizde gelirizz kızzzz...salata menüsüde olsunn bakkk :) :) :) diyet menüü...
onların oturduğu evi mi satmış?
ben kayınvalidesi kendi oturduğı evi sattı şeklinde anladım.
ceco bir açıklık getir lütfen, ben karıştırdım :44::44:
Yok yok benim evim değil canlar
Şöyle özeliyeyim;
Eşim henüz benle evlenmemişken babasıyla birlikte ev almışlar hatta KP sağlığında hep derdi bu evin çoğunu senin kocan ödedi bakın bana birşey olursa bu ev oğlumun diye ( ki küçük görümce daha o zaman derdi aaa banane bu evin 3te 1i benim diye ki bana göre bu bile ayıp benim emeğim olmayan bir şeyde babamın malıda olsa asla hak talep etmem
)
Eşimin ablasıda kızardı sana ne oluyor orası baba evi bir tane erkek kardeşimiz var ki çoğunu o ödedi o ev ona yakışır diye
tabi bunu babasının yanında söylerdi yani şuan ki duruma bakılınca sadece yalakalık olsun diye söylemiş oda
Ben hatta eşime hep diyordum ben istemem o evi ancak ablanla kardeşinin haklarını ödedikten sonra kabul ederim diye sonuçta onlarda emek vermemiş bile olsa o babanın evladı diye
KP ölür ölmez KV taktı satalım diye hatta ben kızdım daha adam öleli ne kadar oldu üstelik ondan kalan tek hatıra baba evi satılırmı diye ama yok kadın inat etti satacağım diye. En son ben 3çünüzede ( iki görümce bir KV ) neyse değeri paylarınıza düşeni vereceğim bana satın dedim
Ama kVnin yüreği götürmedi ve ben baba evinin satılmasına gönlüm razı değil dursun sen ölene kadar dediğimde gülerek büyük görümceme bak babasının evinin satılmasını istemiyormuş diye dalga geçer gibi olayı anlattı yanımda
TAmam dedi ablası ve sırf bana gıcıklık olsun diye o zaman sana 160 milyara olur dedi ( ki 120ye satıcaklardı ) dedim akraba kazığı böyle birşeymiş meğer
ondan sonra daha çok tutuştular ille satalım diye ve bu gece sonunda biriyle anlaştı eşim ( oda başımıza dert mi alacağız okadar parayı o eski eve bağlamam sonuçta çalışır daha iyisini alırım ben dedi ) Aslında oda benim mantığımı anlamadı sonuçta baba evi maneviyat var hatıralar var ama eşimde birşey yapamam taktı ille satılsın diye dedi bende hayırlısı demek zorunda kaldım tabi
Tamam geçmişte beni çok üzdü hamileyken bile yapmadığı kalmadı ama insan ister istemez üzülüyor sonuçta 24 senedir o evde oturmuşlar üstelik bu nasıl bir insandır ki 45 senelik eşi ölür ölmez para sevdasına düşebiliyor insan
Benim Allah gecinden versin değil eşim anam babama birşey olsa yinede onların oturduğu evi aç kalacağımı bilsem yinede satmam maneviyat açısından
hee çok malı olur bir tek hatıra baba evi kalsın dersin diğerlerini satarsın ama bunlarda bu durumda yok.
Salak birde gitti büyük damadın evlerinden birine yerleşti ( ölene kadar orada bedava oturacaksın demiş damadı
)
Parayıda bankaya koyup dilediği gibi harçayacakmış kadın ( ki adım gibi eminim küçük kızına yamar o parayıda çünkü kızı ev istiyor uzun zamandır KVsiyle aynı apartmanda oturmak istemediği için )
Daha gencim hayatımı yaşayacağım diyor birde utanmadan
Kendi annemle konuştuk geçenlerde bu mevzuyuda Allah korusun ama eğer damadıyla papaz olursa oda onu kapı önüne koyarsa ne halt edecek acaba dedi ki doğru başını sokacak evi bile kalmadı. Tabi o damadına çok güveniyor ölene kadar oturtacağım diye söz vermiş. Hee adamcağız çok çok iyi Allah için ama insan çiğ süt emmiş yarın ne olacağının garantisi yok ama düşünmüyor bile onu.
Ben eşimede resmen dedim eğer yarın öbür gün damat ananı kapı önüne koyarsa o zaman asla benim evime yerleşemez çünkü geçmişte yaptıklarını asla unutmadım ve Rabbim diğer tarafta hesabını soracak inşallah
Bir gün bile bana değer vermemiş birine gel benim evimde otur paran bitti kirada sürünme demem diyemem ki eşimde diyor ben müsaade etmem sonuçta siz iki günde birbirinizi öldürürsünüz diye
İnşallah yanılırım ama kızları kadını benim düşündüğümün çeyreği kadar düşünmüş olsalardı anne satma evini otur hastalık olur birşey olur seninde bir güvencen sayılır o demeleri gerekirdi. Bana göre baba öldüyse anne sağken bile miras paylaşmak çok çirkin birşey ama kadın parayla bozmuş bir kere ne yaparsınız
Tek iyi yanı işte Allahın izniyle bir sene sonra çok istediğim cafeyi açabileceğim
Rabbim hayırlı insanlarla ve hayırlı olaylarla karşılaştırır hepimizi inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn