- 19 Mart 2013
- 284
- 1
basbakanın barısa el uzatcagı yok biz onu şanlı türk bayragımızla karsılıyoruz.. yaptıgından özür dileyeceğine ayağına gidiyoruz.. biz MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN bu vatanı emanet ettiği gençleriz. her yeri taş yığını haline getirmelerine izin vermiyoruz.. atalarımız bu vatanı kanlarıyla biz rahat yasayalım diye kazandılar nefesimizi kesmelerine izin vermeyiz..
canımm benimm..biz her gün paylaşıyoruz zaten harfi harfine neler yaptığımızıı..takiip edersen göreceksindirr....üzülmee ragl dönemi diye şişlik vardırr..haftaya hem dikkat et hemde regl olursan giderartı inşş...
canımm yaaa ben hiç denemedimki daha öncee...sen denedinmi hiç?? işe yaradımıı??? ben şimdi bakındımda ayran detoksu diye...nohuttan bugdaydan bi çorba yapıyorlarr..2 günde 2 kilo diyor ama ben 1 kiloyada razıyımm yaniii... bende pazartesi salıyı düşünüyorumm...hafta sonu yapamam dışarda olucam zatii.. eğer sen denediysen bi fikir verr..ben uyarımm..ben hiç denemedim ama bu ayran çorbalı olan mantılı geldii ??
bugun cok cok cok uzgunum arkadaslar. bana ne oldu anlayamadim. bu sabah tartida + gordum.. kilo almisim.. 93.2 kilo gosterdi tarti.. ama regl olmadim bekliyorum gelmedi.. onunda etkisi varmidir.??? diyete son gunlerde pek dikkat edemedim.. kilo veren arkadaslar tavsiyelerde bulunun lutfen.. neler yapmamiz lazim..
ben diyete 29 mayista basladim.. 96.1 kilo idim.. bugun 93.2( cok az gitti 5 haftada (((((((
Canım ben denemiştim bir kaç kere hatta kilo durakladığında yapmıştım ve inanılmaz bir motivasyon olmuştu o bana
O iki üç günden sonra inan çok daha istekli sarıldım beslenmeye
Birinci günün akşamı biraz insan ay şu detoks bitse moduna girebiliyorsun ( paso tuvalete gitmek yüzünden) ama inan ertesi gün yine çok hevesli oluyor insan
Ayran detoksu yerine sırf yoğurtlu salatada yapabiliriz yada semiz otu salatası
Bence bir karar verelim ve topikten katılmak isteyen olursada topikçe yapalımhem hepimize tecrübe olur hemde hepimize ufak bir motivasyon olur
Haksiz Rekabetde olmamış olur
Canım istersen sende bizim detoks çıkartmasına katıl
Metabolizmaya ufak bir şok yaratmış oluruz
Canım onlar seni her gün gördükleri içinde pek dikkat etmemiş olabilirler
Uzun zaman görmeyen daha iyi anlar
Ben 24 kilo verdim neredeyse ve eşim hani süzülmüşsün falan diyordu arada ama bana inandırıcı gelmiyordugeçen gün af edersin arkam dönükken Banu valla senin totoş öyle böyle değil baya ufaldı kız dedi Anammm totoşuma mı bakıyorsun diye bir makara yaptım sonrada o günden beri ay ufaldı hakikaten diye havalara uçuyorum
bugun cok cok cok uzgunum arkadaslar. bana ne oldu anlayamadim. bu sabah tartida + gordum.. kilo almisim.. 93.2 kilo gosterdi tarti.. ama regl olmadim bekliyorum gelmedi.. onunda etkisi varmidir.??? diyete son gunlerde pek dikkat edemedim.. kilo veren arkadaslar tavsiyelerde bulunun lutfen.. neler yapmamiz lazim..
ben diyete 29 mayista basladim.. 96.1 kilo idim.. bugun 93.2( cok az gitti 5 haftada (((((((
Canım istersen sende bizim detoks çıkartmasına katıl
Metabolizmaya ufak bir şok yaratmış oluruz
tamam.. ama ben o ayran detoksunu yapmidtim daha once 2. gunu tamamlayamamistim ve 2 gun sonunda 800 gr vermistim :))) semizotuda yok burada (yurtdisindayim)
baska alternatifler varmi :))))))))))
Benim aklımdaki alternatifler şunlar ;
1. geleneksel ayran detoksunette geçen orjinali
2. sabah bir dilim ekmekle klasik kahvaltı öğlen ve akşam sırf yoğurtlu semiz otu salatası
3. kalsik kahvaltı sonrada sabah akşam yoğurtlu salata ( tabiki yağsız)
4. Klasik kahvaltı sonrasında sabah akşam az yağlı hafif bir çorba yanında ayran yada yoğurt
Tabi bu 4 seçenekten birine karar verirsekde günde bir tane meyve ekleyeriz menüyeçok abartmadan karpuz olabilir, erik olabilir, kiraz olabilir, kavun olabilir .... olabilirde olabilir
Yeterki birine karar verelim
BOl su içersekte eminim çok güzel sonuç alırız
Ender saraç 3.cü seçeneği ilk zayıflamaya başlattığı tüm hastalara uygulatıyormuşbir haftada çok kilolu olan biri 5 kilo bile verebilmiş hatta bir erkek 7 kilo vermiş hem motive edici, hem ödem sökücü hemde metabolizmaya şok etkisi yapar demişti
kızlar bu aşam yemeği planladığım yiyecekler. Bolca yeşillikli salata bi üzerine birazda peyni rendeliyecem. akşamada kuzenime gidicez belki çayın yanına bişey yaptıysa diye hafif atıştırayım dedim. kızlar bide ben çok yürüyorum 1 aydır. akşamda 5 km falan rahat yürüyoruz tempolu bir şekilde. şuanda kendim bile inanamıyorum ama alyansım parmağımdan düşüyor.
merhaba sedacan.. sen bu ayin en cok kilo verenlerinden birisin..bizlere tiyolarin nelerdir :))))
canım aslında öyle bilinçli yaptığım çok fazla bişey yok. ama çok fazla yürüyorum gerçekten onun farkına vardım. çok bişey değiştirmedim hayatımda sadece eskiden mesela sabah kahvaltımı poğaca falanla yapıyorsam. şimdi ise iki dilim ekmeğin arasına lor sürüpte yiyorum mesela. öğeyi domates salatalıkla geçiriyorum. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Benim aklımdaki alternatifler şunlar ;
1. geleneksel ayran detoksunette geçen orjinali
2. sabah bir dilim ekmekle klasik kahvaltı öğlen ve akşam sırf yoğurtlu semiz otu salatası
3. kalsik kahvaltı sonrada sabah akşam yoğurtlu salata ( tabiki yağsız)
4. Klasik kahvaltı sonrasında sabah akşam az yağlı hafif bir çorba yanında ayran yada yoğurt
Tabi bu 4 seçenekten birine karar verirsekde günde bir tane meyve ekleyeriz menüyeçok abartmadan karpuz olabilir, erik olabilir, kiraz olabilir, kavun olabilir .... olabilirde olabilir
Yeterki birine karar verelim
BOl su içersekte eminim çok güzel sonuç alırız
Ender saraç 3.cü seçeneği ilk zayıflamaya başlattığı tüm hastalara uygulatıyormuşbir haftada çok kilolu olan biri 5 kilo bile verebilmiş hatta bir erkek 7 kilo vermiş hem motive edici, hem ödem sökücü hemde metabolizmaya şok etkisi yapar demişti
kızlar bu aşam yemeği planladığım yiyecekler. Bolca yeşillikli salata bi üzerine birazda peyni rendeliyecem. akşamada kuzenime gidicez belki çayın yanına bişey yaptıysa diye hafif atıştırayım dedim. kızlar bide ben çok yürüyorum 1 aydır. akşamda 5 km falan rahat yürüyoruz tempolu bir şekilde. şuanda kendim bile inanamıyorum ama alyansım parmağımdan düşüyor.
niye tartılmadınn canımm...salladın zaten bizi icee...valla ben varyaa cuma günlerini heycanla bekliyorumm..gece rüyalarıma bile giriyorr...belki bu iyi değil ama tedaviye başlayana kadar burayı ve diyeti ilk hedefim haline getirdimm...diyorum ya belki yanlış ama böle oldu bendee...
artık inşallah yarın sabah tartılırsın ekleriz seni listeyee...
canım çok sağol bizimle paylaştığın için inan bazen çok çaresiz kalıyoruzzz...sende yürüyüşş diyorsunn benimm napıp edipp yürüyüşede başlamamm lazımm yaaaaaaa.....şimdilik eşim eylülde kesin başlıyoruz dedi tedaviyee..bende üstelemicem artık birlikte hareket edelim istiyorum..okey dedim onada...eylüle kadarr verebildiğim kadar kilo vermeliyim....
eylüle kadar çok rahat 65-66 kilo olursun
sadece biraz daha gayret etmemiz ve tabi ki bol bol yürümemiz lazım
kızz nediyorsunn sennnnnnn..........benn hayalimde bile okadar kiloyu düşünemiyorummm...ağzından ball damlıyorrr...inşallah 75...yada 70 olsamm yeterr..inşallah hepimizz sağlıklı bi şkilde veririz kilolarımızıı...
Allah'ın izniyle istediğin kiloya geleceksin canım, ulaşılmaz hedefler değil
ben kilolu olup da eti sıkı olan insanlara hayranım.
ne kadar kilolu olsalar etleri sıkı olduğundan giydikleri daha bir yakışıyor.
benim etim sıkı değil, kollarım olsun bacaklarım olsun hep löp löp...
bu durum beni daha da sinir ediyor
aynenn aynennn...o yüzden sıfır kol giyemiyorum başkasının yanında etlerim hamur gibi yumuşacıkk..
ama bak buraya eklediğimm bi kaç spor vardı gördünmü sen...onun karın ve kol olanını hergün bi perçe yapmaya çalışacagımm..çünkü acık sıkılaşmakta istiyorum oda zayıf gösterir bayaa..2gündür yaptım bugün acıyor karnım bacaklarım bilmiyorum yapabilirmiyimm..
yaw benim kilo vermemde durakladıı...bugün 80 ni gördümm...ve tam 23 kilo oldu verdiğim kiloo..şaka gibi ne kadar kiloluymuşumm..şu halimde bile heryerim fazla geliyor gözümee..ozamanlar ne haldeymişimm yaaaaa
hepimizz vereilmm kilolarrrrrgiyelimm yenii küçüçük cicileriii
***BİR DE CALLAN EGZERSİZLERİNE DESTEK OLACAK BÖLGESEL ÇALIŞMANIZI SAĞLAYACAK KISA 8DK LIK PROGRAMLAR VAR.
Bu programlardan ihtiyacımız olan bölgemiz için olanı callan egzersizlerine destek olması için yapıyoruz.Tavsiye ederiz
8 min legs BACAKLAR 8 Minute Legs - YouTube
8 min buns BASEN KALÇA 8 Minute Buns - YouTube
8 min strech SIKILAŞMA 8 Minute Stretch - YouTube
8 min abs KARIN 8 Min Abs - YouTube
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms - YouTube
geçmişle uğraşma al bakalım arkadaşım...ben başlamadan önce ısınma hareketleri yapıyorum youtube dan herhangi bi ısınma hareketlerinden biriyle..sonra burdan karın ve kol iyi geldi banaa...