Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anammmm geri sayım başladı ya totoşum yer görmez oldu
Sabah pazara gittik kızkardeşimle ama hiç düzgün birşey bulamadım ( alacalı şeyleride annem pek beğenmez
)
Bir saat dolaştıktan sonra kardeşimi evine bırakıp kızımın test kitabını almaya gittik.
Eve gelir gelmez komşu ablam kahve içmeye geline tabi uğrayamadım
Spor salonu üyeliğimi dondurmak için çıktım tekrar sonrasında ama saftirik ben üyelik kartımı yanıma almayı unutmuşum
tabi işimi halledemeden totoşuma baka baka geri döndüm
Artık bir iki gün içinde birdaha gitmem lazım
Çarşamba sabahıda epilasyonumun son seansına gidiceğim erkenden
Valize bir iki parça kaldı konması gereken ondan sonra onlarla işim bitiyor ama daha yıkanması gereken bir posta renkli bir posta beyaz var yıkanacak :26:
Valla öldüm bittim hatta demin girdim KKya nasıl yorulduysam trafiktede inanın bilgisayar başında gözlerim kapanıyordu
Allahtan akşamlık yemek varda bari ordan yırttım
Bu arada hesapta iki günlük detoks yapacaktım ama yalan oldu
neyse yarın başlarım bende artık
valla gidiyon geldi bile gitme gününn...netcezz kız biz sensiz girebilicenmi ordan nete ama net olsada anca yoğun gecer orası..annenin evi çok şirinmişşş...hayalimd canlandıı...öyle olunca daha güsell oluyorr..bi arada curcuna herkez yüzyüze oluyorr..küçük şirin evde..zatenn hep dışarda olursunuz öyle tahmin ediyorum yatmadan yatmaya anca eve gelirsinizz..
cecomm ben sabah kalvaltımı yaptımm...ayranı hazırlıcam şincikk...acıktıkcamı yicezz bunu...yoksa dendiği gibi 2 satte bir mii?? hadi bakalım bismillahh...
Evet canım çok şirin gerçekten
ufacık kutu gibi bir ev işte
Bu arada annemlerde maalesef internet yok
eskiden vardı ama bilgisayarları yok diye boşuna ödeme yapmayalım diye iptal ettirmişti annem geçen sene
keşke etmiyeydi
ARtık inşallah tabletimi yanımdan ayırmamda olurda dışarda bedava internet bulursam anında bağlanır sizlere yazarım
malum internet cafe olayı pek yok almanyada en azından ben görmedim şimdiye kadar
Havaalanında beklerken kesin yazarım tabi büyük cadıdan bilgisayarı alabilirsem
varıncada almanyadaki havaalanında da vardır herhalde net en azından vardım diye mesaj atmış olurum
kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..
hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.
RAbbim sizleri nazarlardan saklasın canım ....Aminnnnnnnnn
Rabbim inşallah sağlıklı birşekilde kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnn
Bundan sonra stresten uzak ve keyifli bir süreç geçirmeye bak
Sağlıklı ve sık sık az porsiyonlarda yersen emin ol kilo almadan bitirirsin hamileliğini
Ben birincide bilinçsizce sağlıksız şeyler yiyerek çok kötü kilolar aldım ( 26 kilo kadar ; Rabbim düşman başına vermesin...Aminn )
Ama ikincide şükür çok dikkatli davrandım ve sırf sağlıklı protein ağırlıklı beslenerek 5 kilo verdim hamileliğim boyunca
İnşallah sende kilo vermesende hiç almadan bitirirsin hamileliğini
Aminnnnnnnnnn
once menumu unutmadan yazayim. sabah esimle ikimizinde kahvalti yapasi yoktu 5dakka daha uyku pek tatli geldi
) dukkana geldim sut getirdim bi kase ha simdi yerim diyinceye kadar saat 10:30-11 oldu. yarim kase sutlu bim flakes yedim. kalan yarim kaseyide 12:30gibi yedim... saat 2 gibi bimden kepekli ekmek aldim kenarindan 3dilim bile yiyemedim yanina evde hazirladigim 1domates 2salatalik 2kk peynir 6siyah zeytin ve bir biber vardi... saat 2 gibi yemeye basladim hala bitmedi
) tikaniyorum valla.
sabah tartida bi rakam gordumki dusman basina;(
kizlar carsamba kv lere gittik anaaaam maasallah icli kofte yapmis bussuru yedim valla. nerde bulcam baska. pek guzel yapar kv maasallah. ertesigun ogleden sonra esimi orda biraktik ve adanaya dayimlara gectik dugun icin. kinaydi dugundu baya kosturduk ve normalde fazla yemesemde geceleri yediklerimiz agir geldi. ama ac ayi oynamaz misali bizde ac ac uyuyamadik. ben ki oynamayi hic sevmem ama kismet ya dugun sonuna kimse kalmayinca sahne bana kaldi mecbur oynadim
)... neyse c.tesi sabah kahvaltiyi yapip oglen 2gibi geldik eve ama bi yorgunum. komsumun kiz abla bi dus alda sana kahve yapayim dedi. uyku gozumden aka aka dus aldim kahveyi ictim 2komsu daha geldi 2saat oturmusuz... ama iyi planlar yaptutik. artik yuruyuslere basliycaz insaallah. neyse ben yyaticam dayanamiyom deyim gectim evime 3saat uyumusum. sonra giyindim annemin apartmanda dugun var kinaya gitti. annemlere yuruyerek gittimde gozum acildi. eve geldim pazar gunu de dugun vardi ama esimi sabah ise gonderdim ve tam saat 2ye geliyordu kalktigim. kendime saglikli bi kahvalti hazirladim... komsumun kizityla guzel bi kahvalti yaptik...
gunluge yaziyor gibi hissediyorum hehe
)
neyse aksamda dugune gittik gece yataga zor attim kendimi... sabahtan beridir de sizi okuyorum az once bitti daha
)
Ohhhh süper bir tatil olmuş
Maşşallah senin kvde baya hamarat demekki
benimki hem beceremez hemde bana olduğu için yapmaz
Ne zaman kadına yemeğe gittiysek hep aç kalkardım sofradan oda o gün yemek yaptıysa
bazen yapmazdıda siz yabancı değilsiniz peynir ekmek yiyin hesabı
Allah nazardan saklasın sizleri
kızlarrr hafta sonu ben yoktumm bugünde ceco yokk...cecomm nerelerdesinn...yol telaşıı başladı sendeee...
EGEDENİZZZZZZZ....nerelerdesinn..sınaww sınaww...sınavbitti sende kayboldunn..hani ne oldu diyett..spor...
BEBEKKU sende yoksun ortalardaa....inşallahh diyetlerii sallamamışsınızzdırrrrrrr......
Geldim kuşum geldim
Anam sorma yol telaşı değilde ev işlerini ve dışarı işlerini halledebilecekmiyim telaşı var bu aralar
Akşamı yaptım ama çok fazlada birşey yapamadım gibime geliyor :26:
Rabbim güç kuvvet verir inşallahda bir an önce bütün işlerimi bitirip en azından perşembe gününü tamamen sizlere ayırabilirim
kızlarr bende sabah 1 yumurta..2 dilim ekmek..acıkta lor yedim...
bugün ayran detoksuna başladım güyaa...sabah güzel gitti...öğleye doğru eltim geldi illa aşağı gel diye ve indimm..mıhlama yapım diye tuttuurdu tabi aşırı çakma bi mıhlamaa :) :) hiç orjinalinide yemedim bu arada..peyniride yokmuşş ben peynirsiz ayırdım bi kaşık oda normal peynir kattı yedii...yemicem diye söyledim ama ısrar ettii...diyetteyimde demek istemedim...1 kaşık aldım ama bu yüzden bir gün daha uzatmayı düşünüyorum detoksu...
ayran çorbamı hazırladımm..şimdi bir kase içtimm..yaniii kötü değil tabiki ama işte..şırıll şırıll bişi :) :)deniyim bakıyımm inşallah sonuç güsel olurr....
sizde biliyorsunuz eşim diyete başlaı ya 1 haftadır canımı sıkıyorr..kendi hızlı vermişte ben yiyormuşum demekki onun gördüğünden hariç yoksa bende verirmişim...ayyy bana biraz sinirliydi o anda vehiç susmadıı..bi kaç cümlesine öyle içim yandı öyle acıdıki ben bile anlamadan gözümden yaş süzüldü gittii..kendisini hiç eleştirmezz..ona ne desem boş yanii...yahu bi diyetisyene gideyim..yok gerek yok sana güveniyorum sen yaparsınn...
e e bi spor salonuna yazılayım daha iyi veririm..yok sen evde yaparsın gerek yokk...ee bende bi yere kadar yani...23 kilo vermişim şaka maka..
bana dediki senin çocuk mocuk istediğin yok sen istesen kiloyu verirdinn..kaç aydır aynı kilodasınn...ne dicemi şaşırdım sustum kaldımm bende istemiyorum artık cocuk dedi...olsa ne olacakki zaten içimde ne çocuk isteği nede sevgisi kalmadı dedi....o anki halimi thminbile edemezsiniz yaaa..hiç böle şeyler demezdii...o anda bana sinirliydii ya canımı yakmak için yaptı başardıdaa..ama hiç ona belli etmedimm...
o araba kullanıyoru bende yanındaydım gözümde güneş gözlüğü başımı cama dışarı çevirdim doğrudur diye bi cevap verdim ...ve yutkundumm..boğazımda sanki bi taş vardı yutkunamadım bilee..düğüm düğüm oldu boğazımm...gözümdeki yaşı belli etmeden silip dışarıyı seyrettimm..
eve geldik annemler vardı hiç belli etmedim ama 2 gündür içim içime sığmıyor..daralıyorumm..rabbim yüreği dar olan herkezin yüreğini serinletsinn...
Canım dediğin gibi eşin sırf senin canını yakmak için öyle söylemiş.
Daha evvel eşin hiç kendide kontrole gittimi bilmiyorum ama eğer gitmediyse gerçekten çok daha fazla ayıp etmiş olur sonuçta ben hata olarak görmem ama bir insana hatalı sensin demek çok çirkin ki bazen erkekler kendileri muayene gitmez ama kadına her fırsatta laf sokarlar ( enişte için demiyorum genel olarak yani
)
Öylelerine len ne malum belki defolu olan sensin demek geliyor içimden ama bizlere yakışmaz
Senin ne kadar içinin acıdığını bilse eminim öyle bir laf etmezdi
Sinir anında insan ağzından çıkanı duyamıyor herhalde
İnşallah bir sonraki kuzucuk müjdesinide senden alırız
Ben hamileliğin kiloyla alakalı olduğuna inamıyorum sonuçta ben 108 kiloyla hamile kalamamam gerekirdi ama RAbbim ol dedikten ssonra hiç birşey engel olamaz
Bence sen bir daha eşinle bu konuda tartıştığında sadece senin Allaha hiçmi inancın yok diye sorardım senin yerinde olsam
Ne alaka dediği zaman Rabbim ne olursa olsun nasip etmiyorsa vakti gelmemiştir sonuçta tek yumurtalığı olupta anne olanlar bile var
Sen gereken tedaviyi olup Rabbine sığın ben inanıyorum senden yakında güzel haberler alacağım
Hatta şöylede bir iddada bulunuyorum sen Rabbiminde izniyle inşallah Bayrama kadar bize kuzucuk müjdesi vereceksin
Ahanda buraya yazıyorum
ki hatırlatırım Meryemede geçen sene Anneler gününde o ara içimden geldiği için aynı cümleyi kurmuştum ve o inanmamıştı fakat bir kaç hafta sonra kız dediğin cıktı diye müjdeyi ilk bana vermişti
Hee Rabbim tamamına erdirmedi ama inşallah bir daha nasip edecek ve bu sefer kuçağına sağlıklı bir bebiş alacaktır
Nedense senin içinde bu ara öyle bir his doğuyor içime
Artık gerisi Rabbim e kalmış