- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
şinçikkk eşimm hööööttttttt diyene kadar anlatımm....cuma eşimle kararlaştırdık aylardır birlikte takılamıyoruz hafta sonu birlikte takılıca diye..saatleri sabah 7 ye kurduk..cumartesi sabah çıktık evden vapura binmek istedim üsküdarda arabayı bırakıp emin önüne geçtikk...o arada kız kardeşim msj attı annem ve erkek kardeşim size geliyorlar abla sürpriz yapacaklar haberin olsun diyee...bendeşook şokk şookk..
kendimi sakinleştirdim ve kv yi aradım annemler geliyor kahvaltı hazırlayın diyeççtabi eşimde aşırı triplerrrrrr...geçsekmi geri geçmesekmi diye düşünürken geçmedik..saat 2 gibi geldik evee..hemen 2 termus çayı aldımbostancıya indik akşam 7 yekadar orada takıldık erkek kardeşlerime bişiler yedirdik felan filan...
akşam babamda geldi...kvlerde ızgara yapmış akşam12 gibiannemler babamlar bize çıktık gitmediler bizde kaldılarr... geceresmen sızmışımm....
sabah 7 de kalktımmm...kahvaltı telaşıı..kahvaltı bitti çay faslı o arada baktım annem bişiler yapıyor mutfaktaa..sarmayapmak için iç hazırlamışş...bidaha sarmaya oturduk o ara akşam oldu salata felan acıkda dolmahafiften akşam yemeyi yine çay faslıı..annemleri metrobüse bırakmaya gidiyoduk eşim çevirdiarabayı karşıya geçtikk..annemleri evlerine bıraktım..kardeşim çay demlemiş 1 bardkçay içtik acıktalokum yedimm :)):) ve geldikk...ben daha üzerimi değişmeden pc actımm eşim krizlerdeee :) : ) şimdi acık rahatladım
işte bende bölee....yarın ayran detoksuna başlıyorumm tabii bol artılarlaaa....bu detoksanca artılarımı götürür benimm
Canım güzel ama yoğun bir hafta sonu olmuş
Neyse önümüzdeki haftasonuda eşinle baş başa birşeyler yaparsınız
Bizde bu haftasonu hesapta bir aile dostumuza gidecektik Nisa Ablamlarla ( onların vasitasıyla tanışmıştık )
Uzun zamandır bir araya gelmemiştik ve onlarında kütahyaya taşınma durumları var
Ben gitmeden bir akşam fasıl yapalım diye düşündük ( arkadaşın eşi saz çalıyor ve sesi aynı Orhan gencebay ) ama işte bu Türkiyedeki olaylar falan olunca pek eğlenecek hal kalmadı bizde o yüzden erteledik :26:
Artık inşallah döndüğümde taşınmamış olurlarda ( ev bulur bulmaz gideceklermiş ) o zaman bir araya geliriz
Bir keresinde benim küçük kuzu yeni doğduğunda bize gelmişlerdi ve cimcime Orhan abimiz ( adıda aynı ) saz çaldığı sürece hiç gıkını çıkarmadan saatlere uyumuştu