Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım güzel ama yoğun bir hafta sonu olmuş
Neyse önümüzdeki haftasonuda eşinle baş başa birşeyler yaparsınız
Bizde bu haftasonu hesapta bir aile dostumuza gidecektik Nisa Ablamlarla ( onların vasitasıyla tanışmıştık )
Uzun zamandır bir araya gelmemiştik ve onlarında kütahyaya taşınma durumları var
Ben gitmeden bir akşam fasıl yapalım diye düşündük ( arkadaşın eşi saz çalıyor ve sesi aynı Orhan gencebay ) ama işte bu Türkiyedeki olaylar falan olunca pek eğlenecek hal kalmadı bizde o yüzden erteledik :26:
Artık inşallah döndüğümde taşınmamış olurlarda ( ev bulur bulmaz gideceklermiş ) o zaman bir araya geliriz

Bir keresinde benim küçük kuzu yeni doğduğunda bize gelmişlerdi ve cimcime Orhan abimiz ( adıda aynı ) saz çaldığı sürece hiç gıkını çıkarmadan saatlere uyumuştu

Canım eniştede haklı
Bazen benimkide aynısını söylüyor hatta laptob başına geçtiğinde kendini kaybediyorsun diyor
Arada bişey sorduğunda bir yandan ona bakarak cevap veriyorum bir yandan yazıyorum diye bile kızıyor ulen iki dakika ara versen kim ne diyecek diyor
Benimki sıpalarıda bana bırakıp yattı şimdi bende aşkım çocukları uyutayım anında yanındayım dedim uyumuyorlarsa ben ne yapayım dimi ama
Hayır şimdi cumadan sonra 14 gün zaten istediği gibi ilgilenemiyeceğim ya anamın evinde o yüzden özel ilgi bekliyor
Anamın evide ufacık bir salon bir mutfak zaten emekliliği düşündükleri için satın aldılar orayıda hani ilerde bir kaç buraya kalmaya geldiklerinde bari kira derdi olmasın diye birde ikisine yetiyor
Mutfak büyük Allahtanda yatak olan bir koltuk orada var salondada iki yatak olan çekyat artık onlar mutfakta yatar bizde çocuklarla salonda yada biz mutfakta onlarda torunlarla

Neyse canım bizim sohbet sabah kadar bitmez sen enişteyi daha fazla kızdırmada sokul yanına yarın akşam söylenmeye bahanesi olmasın

Bende cadıları uyutayımda yatayım

Sabah pazara erken kalkıcağım inşallah
Sana iyi gecelerrrrrrrrrr

haha :)
Cecomm canım benim yaa
Allah hayırlısı ile daha iyilerini nasip etsin size kv delirmiş tövbe Yarabbiim kadının akibetini Allah hayra çıkarsın canım
ellerine sağlık ortalıkta mis gibi olmuş ohh keyfini sür canım çocuklar çok alemm

Son düzenleme:
herkese merhabalar arkadaşlarr
bol sporlu az kalorili güzel bir gün bizim olsun hehe

şirineeeeeeeeeeeeeee nerelerdesinnn kuzummmmmmmmmm.......

WAW sorma canımya girince neredeyse tümünü okuyorum yazdıklarınızın lakin çok giremiyorumm
işte bakınca bazen cevap yazamıyorum evde net yok :) olunca zaten eşimin yanaklar sallınıyor benimle ilgilenmiyorsun nette hep kızlarlasın aklın onlarda :) ya tanıdık geldi sanırsam sana da bu hehe
cuma sabah güzel görünce yedim bitterli felan kahvaltımmı :) tatlı yedim üzerine halka ama regl olcaktım beklenen şey
nese diyet kalmadı hafta sonu bende lakin mercimekli bulgur pilavı cacık yaptım yedik bayadır yemiyordummm dışarıda yemek yedik pazar günüde ve yeşil çaya vurdum kendimiiii
sizin bu ayran işine bakacağım inşallah lakin yapamam gibi öğlen yemeğim zaten special k yoğurt akşam yatmadan zaten bir kase yoğurt içim dışım mayalanır mı acep
yani kuzumm ayran işi hoşgeldi eşin maşallah baya vermiş kısa sürede lakin haftasonu kaçamaklarımı sınırlarsam sanırım hafta içi birşeyim kalmadı benimmm

spor yapamıyorum yaa acilen yürüyüşe başlamam gerek egzersizleride yapmaz oldum kötüüü

Maşallahhhhhhhh ayy çok sevindimmm inşallah herşey yolundadır güzel haberler ver bize dualarım seninlee

gunaydinnn fistiklar... bugun itibariyle dugunleri atlattim araniza geldim. sabah sabah tartida baya bi moralim bozuldu ama caktirmadim )

aynennnnn bende yürüyüşe başlamam lazımm....keşke yakın olsaydık gündüz olmasada akşamları birlikte çıkar yürürdükk hafta sonu benimde feciydi yedim bişiler ama acık acık yedim bide hic oturmadımm inş artı olmazz dedimm ama acık artılarım varr...dün gece 82.5 görünce kendimi krize girdim..artık çok yıprattı bu kilo işi beni ya..ağlayacaktım nerdeysee..neyse sabah oldu şimdi 81.3 olmuşumm..+ 600 grm varrr güya ayran detoksu yapıcam anca bu artıları götürürr cumaya 79 u görmek istiyordumm ama biras kaçtı hevesimm...

eşim ise hiç sorma..anlatıcam sonraa sinir ediyor bu ara yine benii..

canım yaa benimkide kızıyorr nete ama bu kilolar için mecburum diyorum orası motive ediyor beni diyorum..susuyor mecburr..sende kızdırma enişteyi arada gel menülerini yaz bi bize bakın çık :)

öpüyorumm azz bitterli günler diliyorum sana

gunaydinnn fistiklar... bugun itibariyle dugunleri atlattim araniza geldim. sabah sabah tartida baya bi moralim bozuldu ama caktirmadim )

günaydınn kuzuummm...hoşgeldinnnnn....ee neler ettin düğünlerdeee....neler yedin :) :) tartı kaçç sülee bakimm..kaçmakk yokk..benimde haftasonundan sonra +600 gr varr pazartesileri moralimi bozuyorrr..

sağoll cecomm...amannnn bu kocişlerde çok oluyorr amaa..kendileri tv ydi pc ydi takılıyorlar biz oturuncaa onlarla ilgilenmiyoruzz oluyorrrr...bu ara pek bi gıcıgım ben benimkineee..o yüzden hiçç açmayalım konuyuu :) :)

valla gidiyon geldi bile gitme gününn...netcezz kız biz sensiz girebilicenmi ordan nete ama net olsada anca yoğun gecer orası..annenin evi çok şirinmişşş...hayalimd canlandıı...öyle olunca daha güsell oluyorr..bi arada curcuna herkez yüzyüze oluyorr..küçük şirin evde..zatenn hep dışarda olursunuz öyle tahmin ediyorum yatmadan yatmaya anca eve gelirsinizz..

cecomm ben sabah kalvaltımı yaptımm...ayranı hazırlıcam şincikk...acıktıkcamı yicezz bunu...yoksa dendiği gibi 2 satte bir mii?? hadi bakalım bismillahh...

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
kızlar leptop bozuk sıkıntı var çözemedim bilgisayarcıya göstermek lazım..
günler yoğun geçiyor..bu hafta da çook yoğunum kreş yıl sonu programlarımız var birde küçük kızım biraz üşüttü rahatsız..
regl olmadım ama kendimi nedense şiş hissetmiyorum tartı da aynı gösteriyor..tatlı atakları yaşıyorum arada küçük çikolatalar hüplettim ama bu hafta spor yapabilirmiyim bilmiyorum

kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..

hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.

" aynennnnn bende yürüyüşe başlamam lazımm....keşke yakın olsaydık gündüz olmasada akşamları birlikte çıkar yürürdükk hafta sonu benimde feciydi yedim bişiler ama acık acık yedim bide hic oturmadımm inş artı olmazz dedimm ama acık artılarım varr...dün gece 82.5 görünce kendimi krize girdim..artık çok yıprattı bu kilo işi beni ya..ağlayacaktım nerdeysee..neyse sabah oldu şimdi 81.3 olmuşumm..+ 600 grm varrr güya ayran detoksu yapıcam anca bu artıları götürürr cumaya 79 u görmek istiyordumm ama biras kaçtı hevesimm...

eşim ise hiç sorma..anlatıcam sonraa sinir ediyor bu ara yine benii..

canım yaa benimkide kızıyorr nete ama bu kilolar için mecburum diyorum orası motive ediyor beni diyorum..susuyor mecburr..sende kızdırma enişteyi arada gel menülerini yaz bi bize bakın çık :)

öpüyorumm azz bitterli günler diliyorum sana"

Waw canımcım sorma keşke yaa spor bile yapardık
sen haftasonu durmamışsın canımcım hareket çok inşallah sadece ödemdir o 600 gr :) benim denizkenarında yürüyüş var kısacık o da eşim yoruldu :) sabah ben 97,9 gördüm abooow dedimm senden farklı değilim psikolojik olarak ben de takmış durumdayım ama takmazsak belki daha iyi olacağız .
hevesin kaçmasın canım benim sana güveniyorum bu ay sonunda hedefine ulaşmış olacaksın inşallahh.

ben de motivasyondan bahsediyorum lakin anlamıyor sinir :) Allah sağlıcakla güzel günler yaşatsın hepimize de bazen haşlayasım geliyor
:)
bitterler bu ara çoğalır tatlıdan iyidir dimi yaa vicdanen şeker damarım tuttuu
yine en masumu bitter sanırım durabildiğim kadar durcam ama ona da
ben de öptüm

Maşallahhh hoş geldinnnnnnnn
sayfamızın ilk hamişi sensin sanırımm ayy nasıl sevindim yaa muhteşemdir minnacıkkk ayyyyyyy
sağlıcakla gelsin dünyaya inşallahhhhhh
darısı hepimizin başınaa

ellerine sağlık waw, emek verip hazırlamışsın

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar ama sedacan ve şirine'yi daha çok tebrik ediyorum

Teşekkürler sende iyi gidiyorsun azimlisin maşallah bende senin azmini tebrik ediyorumm

Son düzenleme:
canimmmmm Maasallahhhhh... ALLAH im nazarlardan kem gozlrrden saklasin. hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im insaallah... dun esime dedim o da cok sevindi. demekki azda olsa kilo verince olur insaallah dedi cokkk mutlu ve umutluyum bende...

kuzummm hamilelerin duasi kabul olur insaallah sende bize dua et olurmu canim.

canım tesaüfen gördüm yazını cok sevindim valla ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin canım hadi hayırlı olsun...

allaha şükürler olsunn..hadi gözünaydın canımm rabbiim kucagınada almayı nasip etsinn..bakk demekki zamanı şimdiymişş ve geldi sanaa..dualarımız seninle sende unutma bizlerii...

şimdi regl dönemi diye böle inş en hafif şekilde geçirirsin şu zamanı...valla bende takmıyım kafaya diyorum ama olmuyor işteee..eşim dün laf arasında sende pek istemiyorsun çocuğu istesen daha azimli kilo verirdin dedi..o normal bi şekilde söyledi ama benim yüreğimee gümmm diye oturduu...arabadaydık yüzümü dışarı çevirdim gözümdede güneş gözlüğü hemen süzüldü gözümden yaş ama hiç belli etmedimm...napamm kendi başıma anca bu kadar geliyor elimdenn her yönden çok yoruldum yaaa..bilmiyorumm

once menumu unutmadan yazayim. sabah esimle ikimizinde kahvalti yapasi yoktu 5dakka daha uyku pek tatli geldi) dukkana geldim sut getirdim bi kase ha simdi yerim diyinceye kadar saat 10:30-11 oldu. yarim kase sutlu bim flakes yedim. kalan yarim kaseyide 12:30gibi yedim... saat 2 gibi bimden kepekli ekmek aldim kenarindan 3dilim bile yiyemedim yanina evde hazirladigim 1domates 2salatalik 2kk peynir 6siyah zeytin ve bir biber vardi... saat 2 gibi yemeye basladim hala bitmedi) tikaniyorum valla.

sabah tartida bi rakam gordumki dusman basina;(

kizlar carsamba kv lere gittik anaaaam maasallah icli kofte yapmis bussuru yedim valla. nerde bulcam baska. pek guzel yapar kv maasallah. ertesigun ogleden sonra esimi orda biraktik ve adanaya dayimlara gectik dugun icin. kinaydi dugundu baya kosturduk ve normalde fazla yemesemde geceleri yediklerimiz agir geldi. ama ac ayi oynamaz misali bizde ac ac uyuyamadik. ben ki oynamayi hic sevmem ama kismet ya dugun sonuna kimse kalmayinca sahne bana kaldi mecbur oynadim)... neyse c.tesi sabah kahvaltiyi yapip oglen 2gibi geldik eve ama bi yorgunum. komsumun kiz abla bi dus alda sana kahve yapayim dedi. uyku gozumden aka aka dus aldim kahveyi ictim 2komsu daha geldi 2saat oturmusuz... ama iyi planlar yaptutik. artik yuruyuslere basliycaz insaallah. neyse ben yyaticam dayanamiyom deyim gectim evime 3saat uyumusum. sonra giyindim annemin apartmanda dugun var kinaya gitti. annemlere yuruyerek gittimde gozum acildi. eve geldim pazar gunu de dugun vardi ama esimi sabah ise gonderdim ve tam saat 2ye geliyordu kalktigim. kendime saglikli bi kahvalti hazirladim... komsumun kizityla guzel bi kahvalti yaptik...

gunluge yaziyor gibi hissediyorum hehe)
neyse aksamda dugune gittik gece yataga zor attim kendimi... sabahtan beridir de sizi okuyorum az once bitti daha)

canimmmm Rabbim nasil nikahin dugunun vaktini yazdiysa dogumunda olumunde her olayinda vaktini yazmistir... ki hakkimizda ne zaman hayirli olacagini birtek ALLAH im bilir... burda ezan okunuyor ALLAH im insaallah en yakin zamanda seninde hepimizinde yuzunu guldurur de hayirli saglikli evlatlarla yuvamizi senlendirir aminnnnn

Maşallahhhhhhhh ayy çok sevindimmm inşallah herşey yolundadır güzel haberler ver bize dualarım seninlee

Maşallahhh hoş geldinnnnnnnn
sayfamızın ilk hamişi sensin sanırımm ayy nasıl sevindim yaa muhteşemdir minnacıkkk ayyyyyyy
sağlıcakla gelsin dünyaya inşallahhhhhh
darısı hepimizin başınaa

canım tesaüfen gördüm yazını cok sevindim valla ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin canım hadi hayırlı olsun...

Hepinize çok çok çok tesekkurler canlarım. Dua ediyorum hepimiz adına. İnşallah birgün her isteyen kavusacak mucizesine. Ben sadece 4 kilo verebilmiştim. Gercekten mucize oldu. Diyete devam kızlar. Bende hamileyim diye bırakmamalıyım kendimi. Çok kilo almamam lazım :)) allahım her isteyene dogru zamanda yasatsın inşallah canlarım. İyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum unutmayın. Öptüm. Muckssssss

iyi iyi senn kurtlarıda dökmüşsünn tartıda - leri görürsünn :) :)içli köfteleri neden yedin demicemm şimdi olsa bende yerdimm heraldee...ben haşlama olanı üzerine tereyağ yakılıyor yaa onu çook seviyorummmmmmm...ayyyyy anlatınca ible kendimden geçiyorumm aafiyet olsunn..koşuşturmayla erimişti r inşallah hepsii...şimdi düğünlerde bitti tam gaz diyete ve spora asıl bakalımm..evet gerçekten günlük gibi oluyor bazen bende öyle hissediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…