- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
şinçikkk eşimm hööööttttttt diyene kadar anlatımm....cuma eşimle kararlaştırdık aylardır birlikte takılamıyoruz hafta sonu birlikte takılıca diye..saatleri sabah 7 ye kurduk..cumartesi sabah çıktık evden vapura binmek istedim üsküdarda arabayı bırakıp emin önüne geçtikk...o arada kız kardeşim msj attı annem ve erkek kardeşim size geliyorlar abla sürpriz yapacaklar haberin olsun diyee...bendeşook şokk şookk..
kendimi sakinleştirdim ve kv yi aradım annemler geliyor kahvaltı hazırlayın diyeççtabi eşimde aşırı triplerrrrrr...geçsekmi geri geçmesekmi diye düşünürken geçmedik..saat 2 gibi geldik evee..hemen 2 termus çayı aldımbostancıya indik akşam 7 yekadar orada takıldık erkek kardeşlerime bişiler yedirdik felan filan...
akşam babamda geldi...kvlerde ızgara yapmış akşam12 gibiannemler babamlar bize çıktık gitmediler bizde kaldılarr... geceresmen sızmışımm....
sabah 7 de kalktımmm...kahvaltı telaşıı..kahvaltı bitti çay faslı o arada baktım annem bişiler yapıyor mutfaktaa..sarmayapmak için iç hazırlamışş...bidaha sarmaya oturduk o ara akşam oldu salata felan acıkda dolmahafiften akşam yemeyi yine çay faslıı..annemleri metrobüse bırakmaya gidiyoduk eşim çevirdiarabayı karşıya geçtikk..annemleri evlerine bıraktım..kardeşim çay demlemiş 1 bardkçay içtik acıktalokum yedimm :)):) ve geldikk...ben daha üzerimi değişmeden pc actımm eşim krizlerdeee :) : ) şimdi acık rahatladım
işte bende bölee....yarın ayran detoksuna başlıyorumm tabii bol artılarlaaa....bu detoksanca artılarımı götürür benimm
yokk kız şükür iyiymm ama çok yogun 2 gündü hiç oturmadım nerdeysee...
kızz evi çıkmadan silip süpürdüm öyle çıktık annemleri bırakmaya bizimkinin tribi onunla ilgilenmek yerine eve giren gibi pc ye yapıştımm onaa....bu ara size takmış durumdaa benden çokkızlarla ilgileniyorsun diyorr :) :)
benimde buzlukta varr. onları çıkartımm bendee....buğdayda var ama sen bulgur demiştin bi onu haşlıcamm...sabah kahvaltıyı normal yapıyoruz dimii.. şimdi tartıldımm...cuma 80.6 olan ben şuan 82çıkıyorummm ağlayayımmı gülimmiiii.
haha :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Anam dün benden sonra gelen olmamış nedense sabahta kimsecikler açmamış topikimizi :44:
Neyse ben camları açtım, yerleri sildim süpürdüm her yer oldu mis
Hadi gelinde birer keyif kahvesi içelimyeşil çayda olur
Ay bugün hesapta ağda yapacağım ama büyük kız arkadaşlarıyla dışarı çıkacak küçük cimcimeyle yanlız nasıl olucak bilmiyorum
Eşim anasıyla KVnin evinde kalan atılacakları temizlemeye gitti
KV paranın kokusunu aldı ya enerji doldu herhalde ki anında gelmiş
Onların işi erken biter inşallahda ufaklığı babasına kakalar rahat rahat yaparım ağdamıyoksa ufaklık banada yapıştır diye tutturuyor
şirineeeeeeeeeeeeeee nerelerdesinnn kuzummmmmmmmmm.......
kizlarrrrrrr
dunden beri sooooklardayim...... neler oldu bir bilseniz.. dun birdenbire hamilelik testi yapmaya karar verdim cunku 10 gun gecmisti reglim.. yani 10 gun gecikmistim.. test yapayimda ilac iceyim adet olayim dedim.. neyse gittik test aldik geldik.. ben o kadar rahattimki.. cikmayacagini biliyorumya hani...
testi yaptim. bekledim 5-6 dakika... sonuca inanamadim.. POZITIF CIKTI....cildirdim inanamadim... ben 2 kez tup bebek denemesi yaptim tutmadi.. dun sonucu gorunce ne yapacagimi bilemedim.. esim dondu kaldi cok fena olduk.. hemen gitti eczaneye 2 test daha aldi.. onlarida yaptim evet yine pozitif.. yani toplamda 3 kez test yaptim ucude pozitif cikti...
yarin sabah kan verecegim.. bakalim kan tahlilim ne diyecek..
ne yapacagimi bilemiyorum..yere goge sigamiyorum ben ilk kez pozitif gordum...
sizinle paylasmak istedim.. simdi tekk korkum insallah hersey yolundadir. yani dis gebelik degildir insallah... ne yalan soyleyeyim bu ihtimalde aklima geliyor dogrusu..
ne olur benim icin dua edin hersey yolunda gitsin. cunku kan tahlilinden sonra doktora da gidecegim..
eger gercekten gebelik varsa 6 haftalik hamileyim suan. allahimmmmmmm insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ne olur dualarinizi eksik etmeyin kizlarrrr.....
WAW sorma canımya girince neredeyse tümünü okuyorum yazdıklarınızın lakin çok giremiyorumm
işte bakınca bazen cevap yazamıyorum evde net yok :) olunca zaten eşimin yanaklar sallınıyor benimle ilgilenmiyorsun nette hep kızlarlasın aklın onlarda :) ya tanıdık geldi sanırsam sana da bu hehe
cuma sabah güzel görünce yedim bitterli felan kahvaltımmı :) tatlı yedim üzerine halkaama regl olcaktım beklenen şey
nese diyet kalmadı hafta sonu bende lakin mercimekli bulgur pilavı cacık yaptım yedik bayadır yemiyordummmdışarıda yemek yedik pazar günüde ve yeşil çaya vurdum kendimiiii
sizin bu ayran işine bakacağım inşallah lakin yapamam gibi öğlen yemeğim zaten special k yoğurt akşam yatmadan zaten bir kase yoğurtiçim dışım mayalanır mı acep
yani kuzumm ayran işi hoşgeldi eşin maşallah baya vermiş kısa sürede lakin haftasonu kaçamaklarımı sınırlarsam sanırım hafta içi birşeyim kalmadı benimmm
spor yapamıyorum yaa acilen yürüyüşe başlamam gerek egzersizleride yapmaz oldum kötüüü
gunaydinnn fistiklar... bugun itibariyle dugunleri atlattim araniza geldim. sabah sabah tartida baya bi moralim bozuldu ama caktirmadim)
Canım eniştede haklı
Bazen benimkide aynısını söylüyor hatta laptob başına geçtiğinde kendini kaybediyorsun diyor
Arada bişey sorduğunda bir yandan ona bakarak cevap veriyorum bir yandan yazıyorum diye bile kızıyorulen iki dakika ara versen kim ne diyecek diyor
Benimki sıpalarıda bana bırakıp yattı şimdibende aşkım çocukları uyutayım anında yanındayım dedim uyumuyorlarsa ben ne yapayım dimi ama
Hayır şimdi cumadan sonra 14 gün zaten istediği gibi ilgilenemiyeceğim ya anamın evinde o yüzden özel ilgi bekliyor
Anamın evide ufacıkbir salon bir mutfak zaten emekliliği düşündükleri için satın aldılar orayıda hani ilerde bir kaç buraya kalmaya geldiklerinde bari kira derdi olmasın diye birde ikisine yetiyor
Mutfak büyük Allahtanda yatak olan bir koltuk orada var salondada iki yatak olan çekyatartık onlar mutfakta yatar bizde çocuklarla salonda yada biz mutfakta onlarda torunlarla
Neyse canım bizim sohbet sabah kadar bitmezsen enişteyi daha fazla kızdırmada sokul yanına yarın akşam söylenmeye bahanesi olmasın
Bende cadıları uyutayımda yatayım
Sabah pazara erken kalkıcağım inşallah
Sana iyi gecelerrrrrrrrrr
kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..
hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.
ellerine sağlık waw, emek verip hazırlamışsın
kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlar ama sedacan ve şirine'yi daha çok tebrik ediyorum
canimmmmm Maasallahhhhh... ALLAH im nazarlardan kem gozlrrden saklasin. hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im insaallah... dun esime dedim o da cok sevindi. demekki azda olsa kilo verince olur insaallah dedi cokkk mutlu ve umutluyum bende...kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..
hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.
Waw canımcım sorma keşke yaa spor bile yapardık
sen haftasonu durmamışsın canımcım hareket çok inşallah sadece ödemdir o 600 gr :) benim denizkenarında yürüyüş var kısacık o da eşim yoruldu :) sabah ben 97,9 gördüm abooow dedimm senden farklı değilim psikolojik olarak ben de takmış durumdayım ama takmazsak belki daha iyi olacağız .
hevesin kaçmasın canım benimsana güveniyorum bu ay sonunda hedefine ulaşmış olacaksın inşallahh.
ben de motivasyondan bahsediyorum lakin anlamıyor sinir :) Allah sağlıcakla güzel günler yaşatsın hepimize de bazen haşlayasım geliyor
:)
bitterler bu ara çoğalır tatlıdan iyidir dimi yaa vicdanen şeker damarım tuttuu
yine en masumu bitter sanırım durabildiğim kadar durcam ama ona da
ben de öptüm
allaha şükürler olsunn..hadi gözünaydın canımm rabbiim kucagınada almayı nasip etsinn..bakk demekki zamanı şimdiymişş ve geldi sanaa..dualarımız seninle sende unutma bizlerii...
şimdi regl dönemi diye böle inş en hafif şekilde geçirirsin şu zamanı...valla bende takmıyım kafaya diyorum ama olmuyor işteee..eşim dün laf arasında sende pek istemiyorsun çocuğu istesen daha azimli kilo verirdin dedi..o normal bi şekilde söyledi ama benim yüreğimee gümmm diye oturduu...arabadaydık yüzümü dışarı çevirdim gözümdede güneş gözlüğü hemen süzüldü gözümden yaş ama hiç belli etmedimm...napamm kendi başıma anca bu kadar geliyor elimdennher yönden çok yoruldum yaaa..bilmiyorumm
Maşallahhhhhhhhayy çok sevindimmm inşallah herşey yolundadır güzel haberler ver bize dualarım seninlee
Maşallahhh hoş geldinnnnnnnn
sayfamızın ilk hamişi sensin sanırımm ayy nasıl sevindim yaa muhteşemdir minnacıkkk ayyyyyyy
sağlıcakla gelsin dünyaya inşallahhhhhh
darısı hepimizin başınaa
canimmmmm Maasallahhhhh... ALLAH im nazarlardan kem gozlrrden saklasin. hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin ALLAH im insaallah... dun esime dedim o da cok sevindi. demekki azda olsa kilo verince olur insaallah dedi cokkk mutlu ve umutluyum bende...
kuzummm hamilelerin duasi kabul olur insaallah sende bize dua et olurmu canim.
canım tesaüfen gördüm yazını cok sevindim valla ALLAHIM kucagına almayı nasip etsin uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin canım hadi hayırlı olsun...
allaha şükürler olsunn..hadi gözünaydın canımm rabbiim kucagınada almayı nasip etsinn..bakk demekki zamanı şimdiymişş ve geldi sanaa..dualarımız seninle sende unutma bizlerii...
şimdi regl dönemi diye böle inş en hafif şekilde geçirirsin şu zamanı...valla bende takmıyım kafaya diyorum ama olmuyor işteee..eşim dün laf arasında sende pek istemiyorsun çocuğu istesen daha azimli kilo verirdin dedi..o normal bi şekilde söyledi ama benim yüreğimee gümmm diye oturduu...arabadaydık yüzümü dışarı çevirdim gözümdede güneş gözlüğü hemen süzüldü gözümden yaş ama hiç belli etmedimm...napamm kendi başıma anca bu kadar geliyor elimdennher yönden çok yoruldum yaaa..bilmiyorumm
once menumu unutmadan yazayim. sabah esimle ikimizinde kahvalti yapasi yoktu 5dakka daha uyku pek tatli geldi) dukkana geldim sut getirdim bi kase ha simdi yerim diyinceye kadar saat 10:30-11 oldu. yarim kase sutlu bim flakes yedim. kalan yarim kaseyide 12:30gibi yedim... saat 2 gibi bimden kepekli ekmek aldim kenarindan 3dilim bile yiyemedim yanina evde hazirladigim 1domates 2salatalik 2kk peynir 6siyah zeytin ve bir biber vardi... saat 2 gibi yemeye basladim hala bitmedi ) tikaniyorum valla.
sabah tartida bi rakam gordumki dusman basina;(
kizlar carsamba kv lere gittik anaaaam maasallah icli kofte yapmis bussuru yedim valla. nerde bulcam baska. pek guzel yapar kv maasallah. ertesigun ogleden sonra esimi orda biraktik ve adanaya dayimlara gectik dugun icin. kinaydi dugundu baya kosturduk ve normalde fazla yemesemde geceleri yediklerimiz agir geldi. ama ac ayi oynamaz misali bizde ac ac uyuyamadik. ben ki oynamayi hic sevmem ama kismet ya dugun sonuna kimse kalmayinca sahne bana kaldi mecbur oynadim)... neyse c.tesi sabah kahvaltiyi yapip oglen 2gibi geldik eve ama bi yorgunum. komsumun kiz abla bi dus alda sana kahve yapayim dedi. uyku gozumden aka aka dus aldim kahveyi ictim 2komsu daha geldi 2saat oturmusuz... ama iyi planlar yaptutik. artik yuruyuslere basliycaz insaallah. neyse ben yyaticam dayanamiyom deyim gectim evime 3saat uyumusum. sonra giyindim annemin apartmanda dugun var kinaya gitti. annemlere yuruyerek gittimde gozum acildi. eve geldim pazar gunu de dugun vardi ama esimi sabah ise gonderdim ve tam saat 2ye geliyordu kalktigim. kendime saglikli bi kahvalti hazirladim... komsumun kizityla guzel bi kahvalti yaptik...
gunluge yaziyor gibi hissediyorum hehe)
neyse aksamda dugune gittik gece yataga zor attim kendimi... sabahtan beridir de sizi okuyorum az once bitti daha)