- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
çookkkk az vermişim kızlar ya wwwwaaaaaaaaawwwww nerleredesin yaaaa 83.8 olmuşum çok az gitmiş bu hafta
83.10 neredeyse hiç verememişim
Merhabalar
ben erkenden kalkip kahvltimi yaptim.....hazirlanip ise geldim ama tartmadim....
Zaten bu ilac mahvetti beni...ne yesem gidiyor ama kilolar inatla gitmiyorrr ;-)
Unutmadan şu bildirimimi de yapayım
Geçen hafta; 96.2 kg
Bu hafta; 96.4 kg
Gelen; + 200 grbunada şükür sonuçta regl olmak üzereyim
Sporum; sadece 80 dakikaoda yürüyüş malum spora gidemedim
İnşallah Almanyaya gitmeden yapacağım son bildirimde haftaya 95i görürüm artıkHer 10 kiloda bir bir kaç hafta takılıyorum nedense dirençimi kırmam lazım
çookkkk az vermişim kızlar ya wwwwaaaaaaaaawwwww nerleredesin yaaaa 83.8 olmuşum çok az gitmiş bu hafta
tünaydın arkadaşlar...
bildirim için geç kalmadım di mi :44:
ben 82.0 kiloyum.
5.5 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçkimse kilo vermişsin demedi, fark etmedi.
ne ailem ne de sevgilim, off ya...
fark edilmesini istiyorum
canımmm sen ona takılma sakınnn....şimdi anlamazlarrr...anam ben 23 kilo verdimm şimdi millet başladıı kızzsen baya kilo verdin yaa diyee :) :) şimdi daha çakmaz millet...bazı çakanlarda söylemezzz..kilo vermen devam etsin diyee...ama acık daha ver bikaç farklı kıyafet al bak gör ozaman söyleyecekleri sözleri..sen aynen böle devam ett bidahaki aya ikimizde 7 li rakamları göreceğizz inşallahhhhh
canımmm yanlışmıı yazdınn 83.8 mi??? Ya gecen hafta 83.2 diye yazmışız listeye benmi bi yanlışlık yapmışım acabaa....canımm hiçç takma kafanaa demin listeyi düzenliyordumda dikkatimi çektiien güzel kilo verenlerdensinnn...ben bi geçmişe gidimmm...
canımm gecen haftaki bildirinn...
kuzum 82,8 yaaa yanlış yazmışım.
sedacannnnnnnnnnnnnnnnn kızımmmmmmmmm bak seniii mahfederimm haaaa..benim içimdeki canavarıı çıkarttırmaaaaaaKızımm nasıll veriyorsunn bu kilolarıııııııııııııı..............çıldırtmaa beniiiiiiiiii...........nettin napıyorsunn hiç yazmıyorsunda takip edemiyorumm seniii...biz neden yazıyoruz olmuyor olanlarınki nasıl olur diyee...sen hergün gelip bakıyorsun bide kilo bildirimi yapıyorsun sadecee formülleri ver bizeeeee....listeyii alt üst ettinn leee
şaka maka ben baya verdim valla. Pantolonlarımı hiç çözmeden giyebiliyorum. şuan iyi gidiyorum. Ama metobolizmadan mı ki acaba tatlım ya. Tamam bundan sonra söz yazıcam canım.
şaka maka ben baya verdim valla. Pantolonlarımı hiç çözmeden giyebiliyorum. şuan iyi gidiyorum. Ama metobolizmadan mı ki acaba tatlım ya. Tamam bundan sonra söz yazıcam canım.