Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ben geldiiiiimmmmm..
kızlar bugün davetteydim ya hepinizin yerine yedim ..
saat 2 de yedik eve gelince ilaç içmek için yarımkase çorba içtim sonrasında meyve yedim o kadar..hala tokum..ha birde 45 dk spor yaptım erisin diye..
yoruldum yaa..

waw cım
benim eşimde biraz fazla çıkayım dışarı hele birde arabasını alayım hemen dişini gösteriyor..
bozuşuyoruz..yine nane limonuz..
mesela dün bir laf etti bugün arabayı almamam gerekirdi gurur yapmıyorum artık aldım arabayı çünkü gideceğim yer çok uzaktı ve 2 çocuk..tek ben olsam almam..neyseee..

ya parmak atıp yediklerimi çıkarsam mı??bir arkadaşım vardı öyle..hastalık tabi..midenizi bulandırdım pardon kızlar..
yarın tartı inşaaallllahh bana 7 yi gösterir..
bu arada spor gerçekten endorfin salgılatıyor yani mutluluk hormonu..sporun tadını gerçekten alan bırakamıyor..

kız sabah sabah ne sarımsağı..
valla mübarek çok faydalı ama çok kokuyor..

bak şimdi seni çok çook tebrik ettim..ben davette yada toplulukta hemen fire veriyorum..
inş.gayretlerinin sonucunu göreceksin canım..
ya ben yedim ama spor da yaptım

bu hafta pek umudum yok.
umutları artık haftaya sakladık

olsun bu hafta olmazsa haftaya olurr..ben 2 haftadır yapıyorum ama aynıyım bazen yılacak olsammm hemenn buraya geliyorum sizi görünce geçiyor o yılgınlık..sen yinede sabah aç karnına wcden donra bi tartıl ne olur ne olmazz...

bu arada bu resimdeki rengarenk ayakkabılar seninmiii ? :)

nelerr yedinn kızz de bakemmm benimde iştahım kapansınn..du bakalım sabah neler olacakk tartıdaa....

yaww benim eşim ice abarttı amaa..ben bu evden çıkmayayım hiç sorunumuz yokk...ama ben çıkmak istiyeyimm..yada onun yanında biriyle canım cicimli konuşayım hemen bozusuyoruzz..o insanada tepki alıyor direk...dün öyle diyor..canım cicimli konuşacagın insan bi ben olabilirim diyorr...hafta sonları birlikte takılırızz..o yeter sana diyorr..oda hiç çıkmaz arkadaşlarıylada aşağı annesine bile inmez bensizz..ama ben öyle değilimm işte..o zamanda daralıyorum böyleee..4 yıl geçti ha gececek diye bekliyorum bakalım...

valla o istifra konusu bendede vardı biliyormusunn...acayipp bişi oo...ben çok yediğim zaman onun psikolojisi bana ağır geliyordu bende ıstifra ediyordumm...ama bi süre sonra yediklerim hep mide bulandırıyordu..sonradiyetle kaçamak yapmaya yapmaya bıraktım onu...ilerde kaçamak yaparsam bidaha denermiyim bilemem :) :)

yaww bende şimdi yapsam sporr çok geç olurmuu..yararı pek olmaz belki ama zararıda olmaz heraldee..

işte bende erken yiyince gece bitmekk bilmiyorr yaaaa.....bikaç galete acıkda lor yedim..şimdide şekersiz sütlü nescafe içiyorumm...
canım o saatte yenir mi yaa?sade bir bardak süt içseydin ya

bu arada ben normal doğum yaptıysam herkes yapar..hala ağda yaptırırken canım çook acıyor ama 2 normal doğum yaptım..mükemmel birşey..

ben de sizler sayesinde, burayı okuyarak yılmadan devam ediyorum :]
yok canım, benim değil

bak şimdi seni çok çook tebrik ettim..ben davette yada toplulukta hemen fire veriyorum..
inş.gayretlerinin sonucunu göreceksin canım..
ya ben yedim ama spor da yaptım

inşallah hepimiz gayretlerimizin sonucunu görürüz arkadaşım
sakın fazla yedim diye kusmaya çalışma, kesinlikle.
asidik mide suyuyla karışan besinler istifra sırasında yemek borusuna zarar veriyor.
bir hastalık durumunda filan yapacak bir şey yok, insan elinde olmadan istifra ediyor ama bile bile lades deme canım.
bugün spor yapmışsın, yarın da daha az yiyip yine spor yaparak dengelersin

canım o saatte yenir mi yaa?sade bir bardak süt içseydin ya

bu arada ben normal doğum yaptıysam herkes yapar..hala ağda yaptırırken canım çook acıyor ama 2 normal doğum yaptım..mükemmel birşey..

off bide o ağda işi varrrr....neden bütün acılı şeyler kadınlaraaaaaaa....ben makina kullanıyorum batıklarım oluyor hep..şimdi ağde denicem bikere işe yaramazsa lazerepilasyona gitmeyi düşünüyorumm zararlıda olsaaaa ...tebi bikini bölgesine gidemem hiçbiyerede..kol ve bacagaa..

canım Rabbim eşinin gönlüne ferahlık versin..senin de gönlündeki versin inş.
bu arada bugün ablamın k.validesindeydik çook güzel keteler yapmış..seninkiler hala buzluktamı??
ablamda birtatlı yapmış ama bayıldım tarifini alıp sizlerle paylaşacağım inş.
birde ekşili köfte..fellah köftesi gibi..
çok yedim hala tokum..belki başkası olsa yerdi benim yerimde ama tartıya odaklandım ben..
çok yorgunum yatacağım sabah görüşürüz inş.

saat hiç fark etmez, saat kaç olursa olsun fırsatın varsa spor yap mutlaka

Son düzenleme:
kız sabah sabah ne sarımsağı..
valla mübarek çok faydalı ama çok kokuyor..

ayyy sormaaaaaaaaa...bende yemem hayatta çiğkenn..ama çok sinirliydimm o andaa..bana iyi geldi sarhoşş gibi yaptı beni sakinleştrdi..bide evde kendi kendmeydim dışarı çıksam hayatta yemem sonrasındada biş fırçaladım..karanfil felan geçti gitti

canım şaka diyorum ben normalde zaten kolay kolay istifra edemem..
kimseye de tavsiye etmem..sağlıksız olmaktansa sağlıklı kilolu olmak daha iyi..

tarifleriii bekliyoruumm ben değişik tatları seviyorumm...keteler hala buzluktaa..bende keteye bayılıyorumm...benim eşim karslı kars ketesini onlardan öğrendimm..içi bol un kavyurmalı ve tuzlu seviyorumm..ama ben onu porsyonluk yapıyorumm..yani poğca formatındaa...üst üste açıyorum sigara böreği keser gibi kesiyorum unu peynir niyetine koyup sigara böreği gibi sarıyorumm..dökülmüyorr daha iyi oluyor..diğer türlü dilimlenince un hep dağılıyor zor oluyorr..

benden de iyi sazan olur, hemen ciddiye aldım
öyle bir hastalık da varmış, az da yeseler çok da yeseler zorla istifra ediyorlarmış kilo almasınlar diye.
ona mide mi dayanır, yemek borusu mu dayanır...
dişlere bile zararlı, sürekli sürekli istifra ederse insan dişleri bile aşınır.
mide suyu çok asidik...
Allah akıl fikir versin öylelerine :44:

Canım ne demişler istemek başarmanın yarısıdır biz önce kilolarımızdan kurtulmayı isteyeceğiz sonra da özlemle yolunu gözleyenlerin hepsine Rabbim kuzucuklarınıda nasip edecektir inşallah ....Aminnnnnnnnn

Beslenme konusunda evet fazla değildi ama işte benim olmasını istediğim gibide değildi sonuçta
Yarın ben pek ümitli değilim acıkcası sonuçta regl öncesindeyim ama en azıdan haftaya şu 95i bir göreydim iyidi Artık bir iki kiloda Almanyada veririm sonuçta turist ömer misali sabah kahvaltı sonrasında çıkacağız evden ve yeri gelicek saatlerce yürüyeceğiz
Babamın kilerinde bir kaç tane bisiklet var eskiden kalma geçen gün tembihledim ben gelmeden onları tamir et kocamla bisiklet turuna çıkacağız ormanda diye

Bir günde şu linkteki Kaleye çıkacağız gezmeye ( Rönesans devrinden kalma kaleyi ve içindeki şatoyu, şarap mahzenini ve bahçesini gezeceğiz inşallah )

Heidelberger schloss - Google'da Ara

Her gün zaten market ve mağazaları gezeceğiz yani hiç bir şekilde kilo alma şansım yok aksine vermem lazım bukadar koşturmacaya
Birde fırsat olursa 5.ci sınıftan tandığım ve çok sevdiğim Can arkadaşımla ( 24 senelik dostumla ) buluşmayı düşünüyorum çoğunu zaten her gittiğimde görüyorum türk olanlarda sorun çıkmıyorda alman veya başka yabancı olanlarda eşim biraz bozuluyor anlamadığı için ne konuştuğumuzu
Keşke beni çok daha zayıf görebilselerdi ama Rabbim neylerse güzel eyler diyip daha ileride çok daha güzel birşekilde dolaşacağıma adım gibi eminim

Birde biz dönmeden 3 gün önce bizim oraya kermez kurulacakmış :122: :122: :122:
Son gittiğimizdede deng gelmiştik ve çok eğlenmiştik

Erkekler arabaları konusunda çok hashas ama benimki genelde benden izin ister sonuçta babacığım ben hamileyken aman torun doğduktan sonra üşümesin hesabı almıştı tabi kendide yazdan yaz kullanırım diye düşündü ama istanbul trafiğine sinirleri dayanmadığı için her sene bir ay beni şöför olarak kullanıyor bari maaş bağla diyorum degettt benzini koyuyorum daha ne istiyorsun diyor
Arabaya asla karışamaz ama arada lazım olunca işe gider ve sabah bana haber vermediyse yada benim o gün bir yere gideceğim tutarsada çenemden kurtulamaz

Canım o parmak olayına sakın girme
Ben ilk hamileliğimde çok kusuyordum ( tabi istem dışı ) heleki sinirlendiğimde doğumdan sonra inan bir iki sene yine en ufak şeyde mideme ağrı girerdi ve ben kusmadan rahatlayamıyorum diye bir kaç kere onu yaptım maalesef hee kilo verdim mi yoooooo üsetelik sonrasında çok daha halsiz ve kötü hissederdim kendimi.
Bİr gün yine eşimle bir tartışma sonrası midem ağrıyor diye aynı şeyi yapmaya kalkıştım ve eşime yakalandım adam kulağımı bir çekti ( yaramazlık yaparken yakalanan küçük çocuklar gibiydim o an ) koparacak sandım; len eşşek sen bana sinirlenip sinirlenip kusuyormusun diye bir fırça attı sonrada tartıştığımızda banyonun kapısını engelledi durdu ben tuvalete gireceğim dedikçe tabi şükür kendimi zorlayarakda olsa o sinirsel kusma gitti de kurtuldum çünkü kızım bile 2 yaşındayken ( büyük olan ) istediği olmayınca tuvalete gidip öğürüyordu ( hani anam kusunca istediği oluyor bende yapayım mantığı tabi o zaman komik gelmiyordu çok üzülüyor kendimi suçluyordum )
Bütün organlara zararlıymış o parmak olayı sonuçta vucudu yapmak istemediği birşeye zorluyorsun Rabbim o rahatsızlığı olanlarada acil şifalar verir inşallah bizlerde ona gerek kalmadan fıstık gibi oluruz inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

Bende kendimi iki numaralı sazan ilan ediyorum
Şaka olduğu zaten aşikarda işte ne olur ne olmaz diye atladım bende

aminnn aminnn meselaa bana..diyet dışında bendede varr o...yemeğin soon lokmasında gidiyordummm wc ye..ama şimdi şükür kaçamak yokk oda yokk...

cecooooo kaleyii gördümmm...benidee götürseneeee....ben ufacıkk kaldım atarsın beni bi valizee kismeciklerr anlamazzzzzzz

cecooooo kaleyii gördümmm...benidee götürseneeee....ben ufacıkk kaldım atarsın beni bi valizee kismeciklerr anlamazzzzzzz

Canım inşallah çok daha güzel yerlere eşinle gitmek nasip olur ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Koca koca valizler var aslında kesin sığarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…