Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

iyi geceler güzel ablalarım :)):) ben bugün cok abarttım ya mide bulantım geçti hafif de olsa bugün yedim de yedim :) allahtan lavoba ihtiyacı ve terleme çok attırıyor ödem attırıcı ilaç sayesinde o yüzden kilo almadım :):) hastaneye gittim geldim 2 kere rapor aldım okula gitmedim de :) ayy gözümün önünde gencecik bi kadın öldü allah geride kalanlarına sabır versin.. onun dışında iyi bi günde bol bol yürüdm ve cok su içtim

erkek arkadasım da bugün kilo vermişsin dedi bana git başımda dalga gecme destek olcagına dalga geciyosun dedim:) ciddiyim gercektn vermişsin dedi ama ona gercek kilomu söyleyemiyorum utanıyorum o sporcu ve fiziği çok güzel bnle dalga gecer sonra 5'lere düşünce gururla ne kadar kilo verdiğimi söylicem ama şuan söylemek istemiyorum (

itiraf ediyorum ilk defa kilomu burda söyledimm

anammm ortalık ice karıştıı yawww...allah yardımcımızz olsun gözüm korktu icee...şimdide hava alanında toplanmışlarrrr yaaa...allah hayretsin sonumuzuu...

söyledin mi?
ama ben kilonu hala bilmiyorum
kaç kilosun canım?
burda gizli saklı yok, hele de kilo konusunda
benim erkek arkadaşım da fit.
hani öyle zayıf filan değil, bildiğin sporcu adam :]
bugüne kadar kilolarım hakkında bana bir şey demedi ama onun yanında durdukça kilo vermem gerektiğini ben görüyorum ve böyle bir istek duyuyorum zaten
aslında bir bakım motive edici oluyor.
o kendine, yediğine içtiğine dikkat ederken, deli gibi spor yaparken ben de homini gırtlak yiyemiyorum :18:

bende aynennn eşime bile yeni yeni rahat rahatt gösteriyorum tartıyı sende hiç deme...zaten vericen ozaman söylersinn....demiştim etkisi gidince iştahda açılacakk...ama güzel yürümüşsün günlerdirde bişi yemedin hiçbişicik olmass..

geçmiş olsun kötü bişiye şahit olmuşsunn...hepimiz ölücez inanıyoruz ama görünce ağır geliyor işte...hastanede mi gördünn ??

basbakanın barısa el uzatcagı yok biz onu şanlı türk bayragımızla karsılıyoruz.. yaptıgından özür dileyeceğine ayağına gidiyoruz.. biz MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN bu vatanı emanet ettiği gençleriz. her yeri taş yığını haline getirmelerine izin vermiyoruz.. atalarımız bu vatanı kanlarıyla biz rahat yasayalım diye kazandılar nefesimizi kesmelerine izin vermeyiz..

ay evet abla ya beklerken gördüm kadın yığıldı kaldı sonra odaya falan koydular iki dk sonra haberi geldi eşi bayıldı falan kötü bişeye şahit oldum herkes ölümü tadacak ama birden gözünün önünde olması çok kötüü

74 kiloydum 6 günde 70 oldum :)
benimkide yiyor yiyor bi gram aldıgı yok kaslar eritiyor hemen
yumurtalıgımda 12 cm kist vardı o gidince göbeğim biraz indi. inmiş dimi diyorum yoo o benim gözümde hala aynı gitmesin o diyo tombik seviyo ama o zayıf ben tombik utanıyorum yanında

çok güzel bir sonuç, tebrik ederim
benim kilolar da böyle sular seller gibi eriyip gitse keşke :)

çok güzel bir sonuç, tebrik ederim
benim kilolar da böyle sular seller gibi eriyip gitse keşke :)

pco var bende bikaç sayfa öncesinde derdimi anlattım ama sana özel bi özet geçeyim :)
insülin direncim olmadığı için diaformin diye bi şeker ilacı kullanıyorum o çok iştahımı kesti.
yesem de ödem attırıcı var onunla birlikte atıyorum :)
18 yaşındayım daha fıstık gibi olmam lazım :)

anlamadım gitti zatii...ne ağaçmışş...bende giderim ağaç ama..işin içinde orda kötü başka insanlarda varr...demokrasi istemeleride okey...ama eyleminde bi şekli olmalı....valla bundan 10 yıl önce job dayedimm..tazlikli suda...biber gazıda... bitek başımda başörtü var onunla okumak istiyorum diye..hemde bi insanın koyduğu kuralda değildi allahın emri olduğu halde kimse tınlamadı...değil ağaç kesilmesi o kızları ne hallere soktular ama o zaman demokrasi isteyenler hiçbişi yapmadıı....

şimdi tayyipde kendi kendine karıştırdı yine ortalığıı...dağdan indirdi şehre saldıı.. allah hayretsin sonumuzu...

Son düzenleme:

amin ablacım.. zaten dağdan indikten sonra bişey olmasa şaşardım.
eylemciler slogan atıp yürüyorlar ama bazı provakatörler yakıp yıkıp kırıp bizim gençlerimizin üstlerine atıyorlar.. polisler de bzmkileri suluyo biberliyor. allah ordakilere güç kuvvet versin inşallah kısa zamanda orta yol bulunur başbakanın da olumlu bişey dediği yok başka yer mi yok avm yapcak..
kaç kişi yaralandı bi avm yüzünden masum insanlar öldü gözleri çıkanlar..
ne diyim ülkenin hali çok kötü allah sonlarını hayır etsin.

ne utanıyorsunn kızzz...hıhhh ne var okadarcık kiloodaa...bak seviyormuşş odatombikk...sen hiç ona çaktırma ama ver kilolarınııı..çıp çıtır oll..en azından ozaman rahat rahat yer sporunu yaparsınn yakarsın yediklerini...

Daha gencim ya o kadar kilo yakışmıyor (
ben gene balık etli kalırım zaten kalıbım var cunku omuzlarım çok geniş

aminn canımm...aminn...evet hiç istenmeyen yerlere geldi inşallah dahada kötü olmazz....

Kizlaar nasilsiniiz anca girdim telefondsn oda :)))
Ilac larimi.kullnmya devam ediyorum. Superim su an
Drum 25 ,prolaktin önemli değil dedi dostnex vermedi
Bskslm ayin 13 u reglmn 12. Gununr denk geliyor ama o tarihte dr um mesai disigorunuyo
Acaba 10. Günü gitsek olur mu kiiii hem gecem ay 12. Günde yumrtam 24mm olmustu
fikir alayım sizden

gitt gitt canımmm...hemde kesin gittt..yine gecen ay ki durumda kalmayasınnn.. hakkında hayırlısı olsun herşeyinn....prolaktin içinde sevindimm..bak herşey güzell gidiyorr hiç moralini bozmaaa...

.ya bir gittim gece kaynatmışsınız..
waw sen spor yapacaktın hani??
bak benim yaptığım spor yediklerimi yakmış...
veeeeeeeee 7'leri görddüüüüüüüüüüüüümmm

başlangıç:93
geçen hafta: 80.1
bu hafta: 79.7

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum :122:
Şu hayırlı günde Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunar inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı cumalar

Birazdan inşallah bildirimimi de yaparım

ohhhh yarasınnn...süpersinn..aynenn devammm..ben akşam yaptım sporumu ama bende bu kadar çabuk etkisini göstereceğini sanmıyorumm

günaydınn cecommmm...aminnnnnn diyorum kocamannn...sanada hayırlı cumalarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…