- 1 Haziran 2013
- 47
- 1
iyi geceler güzel ablalarım :)):) ben bugün cok abarttım ya mide bulantım geçti hafif de olsa bugün yedim de yedim :) allahtan lavoba ihtiyacı ve terleme çok attırıyor ödem attırıcı ilaç sayesinde o yüzden kilo almadım :):) hastaneye gittim geldim 2 kere rapor aldım okula gitmedim de :) ayy gözümün önünde gencecik bi kadın öldü allah geride kalanlarına sabır versin.. onun dışında iyi bi günde bol bol yürüdm ve cok su içtim
erkek arkadasım da bugün kilo vermişsin dedi bana git başımda dalga gecme destek olcagına dalga geciyosun dedim:) ciddiyim gercektn vermişsin dedi ama ona gercek kilomu söyleyemiyorum utanıyorum o sporcu ve fiziği çok güzel bnle dalga gecer sonra 5'lere düşünce gururla ne kadar kilo verdiğimi söylicem ama şuan söylemek istemiyorum (
itiraf ediyorum ilk defa kilomu burda söyledimm
erkek arkadasım da bugün kilo vermişsin dedi bana git başımda dalga gecme destek olcagına dalga geciyosun dedim:) ciddiyim gercektn vermişsin dedi ama ona gercek kilomu söyleyemiyorum utanıyorum o sporcu ve fiziği çok güzel bnle dalga gecer sonra 5'lere düşünce gururla ne kadar kilo verdiğimi söylicem ama şuan söylemek istemiyorum (
itiraf ediyorum ilk defa kilomu burda söyledimm