Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

pekk sessiz bugünde ortalıkk :) ben kahvaltıda yaptıgım delilikten sonra sürünüyorum şimdii..ben çiğ sarımsak yiyemem normalde..şuan midem ağzımdaaa..çok fenayımm...dünün gidememe üzüntüsü..yarına izin alamamanın sinirii beni hafifletir diye sabah sarımsak yedim..benim normalde tansiyonum 10 a 6 dır genelde yasa 9a 5 felan..sarımsağı yiyince ice leyla oluyorum kafayı çekmiş gibi bi o koltuga atıyorum kendimi bi diğerinee..canım sıkkın bu adamm beni kapattı böle eve deli ediyorr benii yaaaaaaa...

Merhabalar kizlar
ictigim seker ilaci ile mahvolmus durumda hicbir sey yiyemiyorum...bu yönü iyi ama ayakta durmaya gücüm yok....üstüne adet oldum iyice direncim düstü....ama olsun gram versem kar ;-)
İsten vakit bulup gidebilirsem doktora da kontrole gidecegim

aynen canım 2 durum bendede var ama allahtan ben evdeyimm senin işinn zorr..allah yardımcın olsun.....

yaw bu glukofen acayip bişii içinc e karın ağrısı halsizlik yapıyor amabi süre sonra beni gabız yapıyorrr...bende 2 gün bırakıyorum yine çiyorum ozaman yine karın ağrısıı..aanlamadım gittii..bi ortası yok yanii..

akşam yemeğimi yedimm...fırına patates ve patlıcan attım onu yedik yoğurtlaa...eltimde fasulye getirmişti acıkta ondann...

sonra 7 dene erikk...

sonrada acık karpuzzz yarın sabah tartı var ve feci yedim yinee..biraz tutaydım ağzımı yarın az çıkardı belkii...

sonra burda sayfalara takıldımm normall doğum hikayelerine takıldımm..bende normal doğum istiyorum ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorumm korkuyorumdaa :) hamileyken belli oluyormu normal doğuma yatkın olup olmadığı yoksa taa doğum zamanımı belli oluyorrr..ayy nasıl heycan yaptım okuyuncaa... ortada ne bebek var nede başka bişi ben doğum derdine düşmüşmm ya rabbimmm

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Umarım hepiniz afiyettesinizdir
Bugünlerde benim iştahım çok açık, sürekli tatlı yeme isteği var.
Tv seyrederken, ders çalışırken çikolatalı pasta hayalleri kuruyorum
Her şeyin yoluna koymuşken ipin ucu kaçacak ve bu disiplini bir daha yakalayamayacağım diye çok korkuyorum.
En iyisi gidip biraz meyve yemek :]

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anam ben iki gündür iyice ayağı yanmış kediye döndüm utanmasam sırf yatmaya gireceğim eve
Hadi dün kandildi ve eşimle dışardaydık zaten ama bugün sabah 9a doğru çıktım evden ve saat 19:30da ancak eve girdim
Eşim bile benden evvel gelmiş
Sabah kızkardeşimle kahvaltımızı ettik ( 1 dilim ekmek yedim sadece ) tabi çocuklardan kalan domates, salatalıkları ve beyaz peyniride bitirdiğimizden ekmeği az tuttuk
Öğlende hesapta gelip sizlerle sohbet edecektim ki kuaförüm ve komşum bugün müsaitim diyince hadi oda aradan çıksın dedim ve haberli gittiğim halde baya bekledim ( bir ara kuaför komşum torunu ondan başkasında yemiyor diye tükkanı bana bırakıp gitti tabi gelmek bilmedi )
Eşime geçerken gelirim birazdan dedim ama tabi birde kaşları aldırayım derken geç oldu. Beyfendide sabah aceleyle çıkarken neden üzerimizden çıkardıklarımızı salonda bırakmışız bulaşık makinesinide çalıştırmamışız diye sinir olmuş aslında var yine bir sıkıntısı ama bakalım ne zaman kusacak
Ne zaman anasıyla bir araya gelse ertesi gün herif aynı Yine birşeyler söyledi hatun herhalde kaş göz arasında yada bugün aramıştır ( huyu kusurun hep yapar 14 senedir ) bizimkide evde söylenip durur ben sabrederim ama şalterimde attımı başlarım saymaya ve beyimiz sonradan neyse sıkıntı söyler ama ille beni önce bir dellendirecek
Neyse hiç dellenemem valla bugün yarını beklesin olmadı

Beslenmem pek istediğim gibi olmadı tabiki
Sabah kahvaltı tabağında; 4 dilim salatalık, 1/2 domates, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1dilim kaşar peyniri, çok çok az tereyağ
Öğlen kuaför maduru oldum ; 1 paket çubuk kraker, 2 şişe su
Akşam; sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası, söğüş domates, salatalık, 2 dilim ekmek ( ekmek yemiyeydim iyidi ama çok acıkmıştım )

Bol bol su içtim Şimdide kendime şekersiz bir nescafe yapacağım kendime gelmek için
Az birşey ütüm var onları bu gece yapayımda yarın sırf temizliğe odaklanabileyim
Tam bir haftam kaldı

Anammmmmm bu adamın şu huyu beni öldürecek şimdide niye büyük kız duş almadan yatmış diye anneliğimi sorguluyor yaaaaa neymiş efendim kızına söz geçiripte bir duşa sokamadın sen nasıl annesin diyor ve kaşınıyor az kaldı patlayacağım birazdan Uyuyan çocuğu uyandırıp duşa gönderdi söylene söylene

Canım inşallah yarın eksi göreceksin sen ben sana inanıyorum
Bu arada doğumları araştırman aslında güzel birşey en azından beyin kendini hazırlamış olur ve o gerginliği yaşamazsın hamilelikte
bebişinde huzurlu ve mutlu doğar
Ben malum iki kere normal doğum yaptım ve herkese aynı şeyi söylüyorum yine olsa yine normal yaparım
Evet o an sancın çok oluyor hatta bazı insan dayanamayıp bağırıyor ( ben az bağırmıştım ) ama o çocuğun dışarıya çıktığını hissetmek, onu o kanlı halinde az birşey bir bezle silip anında göğsüne koymaları, o fare gibi mıyaklamasını duymak, pamuk ellerine o anda dokunabilmek okadar güzel bir duygu ki inan sanki o an çektiğin sancılar rüyaymış gibi geliyor insana
Ve işin en güzel yanı vucudun sanki hiç o sancıları çekmemiş gibi dinç oluyor
Ben ilk doğumumda yürüyerek çıktım doğum handeden ( doğumdan 10 dakika sonra )
İkincidede yürüyerek odama giderim dedim ama hastane prosedürü ille oturacaksın dedikleri için tekerlekli sandalyeye oturdum yoksa ben sek sek bile oynardım
Bir kaç saat sonrada zaten taburcu olup eşimin anannesine oturmaya gittim
Hee benim gibii azdır belki ama ben inanıyorum sizlerede ( topikteki tüm hatunlara başta sen olmak üzere ) Rabbim çok güzel bir hamilelik ve rahat bir doğum geçirmeyi nasip edecek Aminnnnnnn
Bu arada doğum öncesi hurma yemekte doğumu kolaylaştırıyormuş ( ben yeni öğrendim ) ve o an ettiğin tüm dualar kabul oluyormuş ( doğum anında ) ben uyanıklık yaptım ve o an RAbbim günahlarımı bağışla ve tüm dualarımı kabul et diye ileriye dönükte dua ettim çok şükür Rabbim herşeyi gönlüme görede veriyor uzun zamandır hatte eşimde der bizim ufaklık çok şans getirdi bize diye

deme yaww o çikolatalı ğasta benimde hayalimdeee...bak bi hedef koyalım çok değill..2 kilo felan onu verince yiyelim o pastayıı..gün sayar gibi hem hiç yemicezdiye kendimizi üzmeyiz hemde pasta hayaliyle çabuk veririz belkii...yada haftanın bi günü kaçamak günü yap ogün ye...bak ben cumartesi günlerini kaçamak günü yapıyorumm tartıdan sonra hafta sonu genelde dışarda oluyoruz zati..cumartesi sabahtan yapıcam kaçamagı ama koca gün yürücemm...inş eriticemm...sende müsait olduğun bi gün akşam öğünü salatayla atlat gün içinde erken saatte ye pastayıı çıksın hayalindeenn :) :)

meyve ve su içç bol bol..su içince tatlı ihtiyacı gidiyor bizzat denedimm...

çikolatalı pasta niyetine bol bol çilek yedim ben de :]
hem kalorisi de azmış çileğin, tokluk hissi de veriyor
ben gerçi bugün bir çatal tattım çikolatalı pastadan
arkadaşlarımla cafedeydik, hepsi pasta aldılar.
ben de kahvemi yudumlarken 1 çatal arkadaşımın pastasından yedim
69'u görmeden kendime ödül vermek istemiyorum aslında :]
bu yazı zaten böyle geçireceğim, orası da belli de...
en azından sonbahara fit gireyim di mi, eylülde güzel bir tatil yaparım ben de, hem sezon sonu daha ucuz, oh ohh ahaha

ohh cecomm yarasın gezmişsin kuaförüde halletmişsin senden alası yokk..enişte bugün garip diyorsun he senden çıkmaz inşş..ben eşime öyle diyorum sende var bişi ama benden çıkarma..valla beslenme iyi gitmedi demişsin ama bence iyi gitmiş o kadar yoğun günde az şey yemişsin bence etkisini güzel gösterirr...

valla dualarına amin diyorumm...hele bi hamile kalakda o zaman dayanırım kapına dogum maceralarını dinlemeyeee...bazen böle hayallere dalıyorumsonra ya hiçolmazsa böle hayal kurma diyorum kendi kendime...sonra yinee hele dur allahdan ümit kesilmez daha çok başındasın diyorum kendi kendime konuşuyorum bölee...herşeyin hayırlısı..inşallah hamile kalırız ve senin gibide güzel doğuma giderizz..sen cabbarsın maşallah..ben öyle değilim ama bakalım nasip heşeyy.. nescafe demişsinde benimde canım çekti bende sütlü bi nescafe içimm...

geçmiş olsun, karnın neden ağrıyor?

senin 10 km yürüyorum demenden çoşkuya geldim spor yaptımm...bugün karın ve bacak ağrısından öldümm...güldükce bile karnım acıdı :) yağcıklarımın yeri kıpraştı heralde pek rahatsız oldular heralde

şuan aynı kilolardayız yani bakalımm sonbahara durum nasıl olacakk...şuan ilk hedefim 75...sonrasında 6 lı rakamlarr..büyük hedef koyunca gözüm korkuyor yapamam gibi geliyorrr..

kaçamak konusundada öyle asla yemicem diyince beni gıdıklıyor devamlıı...ama haftada bir ufak bişii yiyorum o koca hafta beni oyalıyorrr..bnim tekeksiğim sporr onu bi halletsem herşey güzel olacakda oda hallolmuyorr bi salona gitsem aslında düzenlii..ama eşimi razı edemedim gittiii

oh ohh çok iyi olmuş, biraz rahatsız olsunlar di mi

işte bende erken yiyince gece bitmekk bilmiyorr yaaaa.....bikaç galete acıkda lor yedim..şimdide şekersiz sütlü nescafe içiyorumm...

rahatça gidebileceğim bir spor salonu bulamıyorum ben de.
hadi buldum diyelim, o zaman da düzenli olarak gidemiyorum.
şimdi havalar da güzel, kapalı yerde hiç spor yapasım gelmiyor :]
en güzeli mis gibi açık havada yürüyüş yapmak.
bol bol yürüyüş yap canım, spor salonuna ödeyeceğin parayla da kendine yeni bir gardrop yaparsın
vermem gereken kiloları düşündükçe benim de gözümde büyüyor.
yani kilo vermişken biraz da incecik olayım istiyorum, benim de hakkım ama di mi
küçük küçük adımlarla gidelim şimdilik, neticede kayayı aşındıran suyun büyüklüğü değil sürekliliği :]

aynen öylee bizsee sürekliliği sağlarız inşallahhh..burda karşımızda bi park var bi ara orada güzel yürüdüm ama sonra kv de peşime takılıncaa bende istiyorum felan sonra bende bıraktımm..ne bilemm ben cinsim heralde birazz kadının bişi yaptığı dediğide yok ama rahat olamıyorum iştee..

sonra başka yerde yürüyüşe çıkarttım onu oda kilo verdi diyeceğine adım kadar eminimm..o yüzden istemiyorummm....diyorum başkası olsa takmaz ama ben cinsim heralde birass....

ee sen nettin yarın tartı ne gösterecekk?? umut varmı ??

bu hafta pek umudum yok.
umutları artık haftaya sakladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…