Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Unutmadan şu bildirimimi de yapayım :KK1:

Geçen hafta; 96.2 kg
Bu hafta; 96.4 kg

Gelen; + 200 gr :KK1: bunada şükür sonuçta regl olmak üzereyim :KK34:

Sporum; sadece 80 dakika :KK53: oda yürüyüş malum spora gidemedim :KK47:

İnşallah Almanyaya gitmeden yapacağım son bildirimde haftaya 95i görürüm artık :KK53: Her 10 kiloda bir bir kaç hafta takılıyorum nedense :KK1: dirençimi kırmam lazım :KK34:

çookkkk az vermişim kızlar ya wwwwaaaaaaaaawwwww nerleredesin yaaaa 83.8 olmuşum çok az gitmiş bu hafta

çookkkk az vermişim kızlar ya wwwwaaaaaaaaawwwww nerleredesin yaaaa 83.8 olmuşum çok az gitmiş bu hafta

canımmm yanlışmıı yazdınn 83.8 mi??? ya gecen hafta 83.2 diye yazmışız listeye benmi bi yanlışlık yapmışım acabaa....canımm hiçç takma kafanaa demin listeyi düzenliyordumda dikkatimi çektiien güzel kilo verenlerdensinnn...ben bi geçmişe gidimmm...

83.10 neredeyse hiç verememişim

canımm gecen haftaki bildirinn...

Son düzenleme:
Merhabalar

ben erkenden kalkip kahvltimi yaptim.....hazirlanip ise geldim ama tartmadim....
Zaten bu ilac mahvetti beni...ne yesem gidiyor ama kilolar inatla gitmiyorrr ;-)

bende bildirimimi yapımmmm..istediğim sonuçç yokk..ama bunada sükür diyorum...ve sabırrr diyorumm...

kilo bildirimi...

kilo:::80,6

spor::90 dk..

Merhabalar

ben erkenden kalkip kahvltimi yaptim.....hazirlanip ise geldim ama tartmadim....
Zaten bu ilac mahvetti beni...ne yesem gidiyor ama kilolar inatla gitmiyorrr ;-)

niye tartılmadınn canımm...salladın zaten bizi icee...valla ben varyaa cuma günlerini heycanla bekliyorumm..gece rüyalarıma bile giriyorr...belki bu iyi değil ama tedaviye başlayana kadar burayı ve diyeti ilk hedefim haline getirdimm...diyorum ya belki yanlış ama böle oldu bendee...

artık inşallah yarın sabah tartılırsın ekleriz seni listeyee...

Unutmadan şu bildirimimi de yapayım :KK1:

Geçen hafta; 96.2 kg
Bu hafta; 96.4 kg

Gelen; + 200 gr :KK1: bunada şükür sonuçta regl olmak üzereyim :KK34:

Sporum; sadece 80 dakika :KK53: oda yürüyüş malum spora gidemedim :KK47:

İnşallah Almanyaya gitmeden yapacağım son bildirimde haftaya 95i görürüm artık :KK53: Her 10 kiloda bir bir kaç hafta takılıyorum nedense :KK1: dirençimi kırmam lazım :KK34:

ewett cecomm bendede aynı şey oluyorr bi yerde tıkanıyorr...senin kırılma noktan 95.. benimde 79...hadi bakalımm hayırlısıı....yaw baksana ne diyorumm ben hafta sonu yapamamha..yeni hafta başı 2 yada 3 gün ayran detoksu felanmı yapsakkk...yani ben hiç böle bi detoks yapmadımm..ayran yada benzeri bişimi yapsak ne??yaa benim eşim 3 gündür detoks yapıyorum diyor kızıyorum ama o akşam 7 ye kadar pek bişi yemiyorr..akşamda salata yoğurt azcıkda sebze yemeği yiyor..sonrasında acık meyve ve çayy...şaka maka 10 gün oldu başlayalı şuan 97civarındaydı bu sabah 91 olduu...ben okadar yapamam okadar istemiyorumda

bu direnc kırılsın diye..3 gün sade salata ayran ve acıkda meyve diyeti yapayımdiye düşünüyorum..önümüzdeki pazartesi salı çarşambaa..ne dersin??

canımm hiçç morall bozmaa aynenn devammm....adet dönemin ne zaman belki ödem vardır şuanda vücudunda..

şuanda listede bu ay en çok kilo veren sensinn..çok güzell kilolar vermişsinn..bidahaki ayda aynı verirsen sonuçç süperrr olacakk...ama acıkbizle paylaşş neler yaptınn biz veremiyoruzz baksana takıldıkk kaldık yawww..nettinde verdinn...

tünaydın arkadaşlar... :KK16:

bildirim için geç kalmadım di mi :44:

ben 82.0 kiloyum.

5.5 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçkimse kilo vermişsin demedi, fark etmedi.

ne ailem ne de sevgilim, off ya...

fark edilmesini istiyorum :KK9::KK9:

harikasınız hanımlar :KK9::KK9::KK9:

az az da olsa günden güne eriyoruz, hedeflerimize yaklaşıyoruz :)

hepinizi tebrik ederim :KK16:

Son düzenleme:
tünaydın arkadaşlar... :KK16:

bildirim için geç kalmadım di mi :44:

ben 82.0 kiloyum.

5.5 kilo verdim şimdiye kadar ama hiçkimse kilo vermişsin demedi, fark etmedi.

ne ailem ne de sevgilim, off ya...

fark edilmesini istiyorum :KK9::KK9:

canımmm sen ona takılma sakınnn....şimdi anlamazlarrr...anam ben 23 kilo verdimm şimdi millet başladıı kızzsen baya kilo verdin yaa diyee :) :) şimdi daha çakmaz millet...bazı çakanlarda söylemezzz..kilo vermen devam etsin diyee...ama acık daha ver bikaç farklı kıyafet al bak gör ozaman söyleyecekleri sözleri..sen aynen böle devam ett bidahaki aya ikimizde 7 li rakamları göreceğizz inşallahhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

canımmm sen ona takılma sakınnn....şimdi anlamazlarrr...anam ben 23 kilo verdimm şimdi millet başladıı kızzsen baya kilo verdin yaa diyee :) :) şimdi daha çakmaz millet...bazı çakanlarda söylemezzz..kilo vermen devam etsin diyee...ama acık daha ver bikaç farklı kıyafet al bak gör ozaman söyleyecekleri sözleri..sen aynen böle devam ett bidahaki aya ikimizde 7 li rakamları göreceğizz inşallahhhhh:21::21::21::21::21::21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

inşallah göreceğiz 70'leri canım :KK76::KK16::21:

canımmm yanlışmıı yazdınn 83.8 mi??? Ya gecen hafta 83.2 diye yazmışız listeye benmi bi yanlışlık yapmışım acabaa....canımm hiçç takma kafanaa demin listeyi düzenliyordumda dikkatimi çektiien güzel kilo verenlerdensinnn...ben bi geçmişe gidimmm...

canımm gecen haftaki bildirinn...

kuzum 82,8 yaaa yanlış yazmışım.

Canım benim samırım benim şuanki uyguladığım şey geçiştirme. Mesela bugün sabah bir dilim lorlu birberli ekmek yedim. öğlendede 1 domates 1 salatlık ile 1 dilim cevizli lokum yedim. (yalnız cevizli lokumda neredeyse 0 yağ vardı)

kuzum 82,8 yaaa yanlış yazmışım.

sedacannnnnnnnnnnnnnnnn kızımmmmmmmmm bak seniii mahfederimm haaaa..benim içimdeki canavarıı çıkarttırmaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53: kızımm nasıll veriyorsunn bu kilolarıııııııııııııı..............çıldırtmaa beniiiiiiiiii...........nettin napıyorsunn hiç yazmıyorsunda takip edemiyorumm seniii...biz neden yazıyoruz olmuyor olanlarınki nasıl olur diyee...sen hergün gelip bakıyorsun bide kilo bildirimi yapıyorsun sadecee formülleri ver bizeeeee....listeyii alt üst ettinn leee:KK23::KK23::KK23::KK23:

sedacannnnnnnnnnnnnnnnn kızımmmmmmmmm bak seniii mahfederimm haaaa..benim içimdeki canavarıı çıkarttırmaaaaaa:KK53::KK53::KK53::KK53: Kızımm nasıll veriyorsunn bu kilolarıııııııııııııı..............çıldırtmaa beniiiiiiiiii...........nettin napıyorsunn hiç yazmıyorsunda takip edemiyorumm seniii...biz neden yazıyoruz olmuyor olanlarınki nasıl olur diyee...sen hergün gelip bakıyorsun bide kilo bildirimi yapıyorsun sadecee formülleri ver bizeeeee....listeyii alt üst ettinn leee:KK23::KK23::KK23::KK23:

şaka maka ben baya verdim valla. Pantolonlarımı hiç çözmeden giyebiliyorum. şuan iyi gidiyorum. Ama metobolizmadan mı ki acaba tatlım ya. Tamam bundan sonra söz yazıcam canım. :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

yaklaşık 65 gr süzme peynir ✓

7 zeytin ✓

2 salatalık ✓

2.5 dilim ekmek ✓ (şu ekmeği azaltabilsem her şey daha mükemmel olacak :KK53:)

1 kahve ✓ (maalesef şekerli :KK23:)

10 fındık ✓

yarım elma

1 haşlanmış yumurta

593 kalori.

bunların haricinde de bi şi yemek yok.

böyle az olsun bir süre bakalım :KK33:

şaka maka ben baya verdim valla. Pantolonlarımı hiç çözmeden giyebiliyorum. şuan iyi gidiyorum. Ama metobolizmadan mı ki acaba tatlım ya. Tamam bundan sonra söz yazıcam canım. :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

oynaa şekerimm oynaaaa....hakkındırrr...listee önümde olduğu için bende görüyorummm verdiğin kilolarııı ....o yüzdenn çıldırdımm bende istiyorum formulleri ne dersen yapıcamm...bidahaki ay bende verim seninle berabergüsel kilolarrr

X