ohh cecomm yarasın gezmişsin kuaförüde halletmişsin senden alası yokk..enişte bugün garip diyorsun he senden çıkmaz inşş..ben eşime öyle diyorum sende var bişi ama benden çıkarma..valla beslenme iyi gitmedi demişsin ama bence iyi gitmiş o kadar yoğun günde az şey yemişsin bence etkisini güzel gösterirr...
valla dualarına amin diyorumm...hele bi hamile kalakda o zaman dayanırım kapına dogum maceralarını dinlemeyeee...bazen böle hayallere dalıyorumsonra ya hiçolmazsa böle hayal kurma diyorum kendi kendime...sonra yinee hele dur allahdan ümit kesilmez daha çok başındasın diyorum kendi kendime konuşuyorum bölee...herşeyin hayırlısı..inşallah hamile kalırız ve senin gibide güzel doğuma giderizz..sen cabbarsın maşallah..ben öyle değilim ama bakalım nasip heşeyy.. nescafe demişsinde benimde canım çekti bende sütlü bi nescafe içimm...
Canım ne demişler istemek başarmanın yarısıdır
biz önce kilolarımızdan kurtulmayı isteyeceğiz sonra da özlemle yolunu gözleyenlerin hepsine Rabbim kuzucuklarınıda nasip edecektir inşallah ....Aminnnnnnnnn
Beslenme konusunda evet fazla değildi ama işte benim olmasını istediğim gibide değildi sonuçta
Yarın ben pek ümitli değilim acıkcası sonuçta regl öncesindeyim ama en azıdan haftaya şu 95i bir göreydim iyidi
Artık bir iki kiloda Almanyada veririm
sonuçta turist ömer misali sabah kahvaltı sonrasında çıkacağız evden ve yeri gelicek saatlerce yürüyeceğiz
Babamın kilerinde bir kaç tane bisiklet var eskiden kalma
geçen gün tembihledim ben gelmeden onları tamir et kocamla bisiklet turuna çıkacağız ormanda diye
Bir günde şu linkteki Kaleye çıkacağız gezmeye ( Rönesans devrinden kalma kaleyi ve içindeki şatoyu, şarap mahzenini ve bahçesini gezeceğiz inşallah
)
Heidelberger schloss - Google'da Ara Her gün zaten market ve mağazaları gezeceğiz
yani hiç bir şekilde kilo alma şansım yok
aksine vermem lazım bukadar koşturmacaya
Birde fırsat olursa 5.ci sınıftan tandığım ve çok sevdiğim Can arkadaşımla ( 24 senelik dostumla ) buluşmayı düşünüyorum
çoğunu zaten her gittiğimde görüyorum
türk olanlarda sorun çıkmıyorda alman veya başka yabancı olanlarda eşim biraz bozuluyor anlamadığı için ne konuştuğumuzu
Keşke beni çok daha zayıf görebilselerdi
ama Rabbim neylerse güzel eyler diyip daha ileride çok daha güzel birşekilde dolaşacağıma adım gibi eminim
Birde biz dönmeden 3 gün önce bizim oraya kermez kurulacakmış :122: :122: :122:
Son gittiğimizdede deng gelmiştik ve çok eğlenmiştik
ben geldiiiiimmmmm..
kızlar bugün davetteydim ya hepinizin yerine yedim ..saat 2 de yedik eve gelince ilaç içmek için yarımkase çorba içtim sonrasında meyve yedim o kadar..hala tokum..ha birde 45 dk spor yaptım erisin diye..
yoruldum yaa..
waw cım
benim eşimde biraz fazla çıkayım dışarı hele birde arabasını alayım hemen dişini gösteriyor..bozuşuyoruz..yine nane limonuz..
mesela dün bir laf etti bugün arabayı almamam gerekirdi gurur yapmıyorum artık aldım arabayı çünkü gideceğim yer çok uzaktı ve 2 çocuk..tek ben olsam almam..neyseee..
ya parmak atıp yediklerimi çıkarsam mı??bir arkadaşım vardı öyle..hastalık tabi..midenizi bulandırdım pardon kızlar..yarın tartı inşaaallllahh bana 7 yi gösterir..
bu arada spor gerçekten endorfin salgılatıyor yani mutluluk hormonu..sporun tadını gerçekten alan bırakamıyor..
Erkekler arabaları konusunda çok hashas
ama benimki genelde benden izin ister
sonuçta babacığım ben hamileyken aman torun doğduktan sonra üşümesin hesabı almıştı
tabi kendide yazdan yaz kullanırım diye düşündü ama istanbul trafiğine sinirleri dayanmadığı için her sene bir ay beni şöför olarak kullanıyor
bari maaş bağla diyorum degettt benzini koyuyorum daha ne istiyorsun diyor
Arabaya asla karışamaz ama arada lazım olunca işe gider ve sabah bana haber vermediyse yada benim o gün bir yere gideceğim tutarsada çenemden kurtulamaz
Canım o parmak olayına sakın girme
Ben ilk hamileliğimde çok kusuyordum ( tabi istem dışı ) heleki sinirlendiğimde
doğumdan sonra inan bir iki sene yine en ufak şeyde mideme ağrı girerdi ve ben kusmadan rahatlayamıyorum diye bir kaç kere onu yaptım maalesef
hee kilo verdim mi yoooooo
üsetelik sonrasında çok daha halsiz ve kötü hissederdim kendimi.
Bİr gün yine eşimle bir tartışma sonrası midem ağrıyor diye aynı şeyi yapmaya kalkıştım ve eşime yakalandım
adam kulağımı bir çekti ( yaramazlık yaparken yakalanan küçük çocuklar gibiydim o an
) koparacak sandım; len eşşek sen bana sinirlenip sinirlenip kusuyormusun diye bir fırça attı sonrada tartıştığımızda banyonun kapısını engelledi durdu ben tuvalete gireceğim dedikçe
tabi şükür kendimi zorlayarakda olsa o sinirsel kusma gitti de kurtuldum çünkü kızım bile 2 yaşındayken ( büyük olan ) istediği olmayınca tuvalete gidip öğürüyordu
( hani anam kusunca istediği oluyor bende yapayım mantığı tabi o zaman komik gelmiyordu çok üzülüyor kendimi suçluyordum )
Bütün organlara zararlıymış o parmak olayı sonuçta vucudu yapmak istemediği birşeye zorluyorsun
Rabbim o rahatsızlığı olanlarada acil şifalar verir inşallah bizlerde ona gerek kalmadan fıstık gibi oluruz inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn