Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erinisa[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td]83.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]95.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td]97.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td]97.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
gelelim serbest yiyeceklereeee))
cay acik ve sekersiz
kahve acik ve sekersiz
ihlamur
salca
sirke
her cesit.baharat ve cig sebze serbestttttttttt...
not: haftada 1-2kez 1kk beyaz penir veya 1kofte kadar et olan menunuzde bunlarin yerine yumurta yiyebilirsiniz...(devlet hastanesi diyet kitapciginda yaziyor)
zaten doktorlar haftada 3kez haslanmis yumurtayi tavsiye ediyor...
serbestlere bak haksızlık((
Hoşgeldin
Aşağı yukarı aynı kilodayızinşallah burada hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz
Ben ne zamandır pkolu olduğumu tam olarak bilmiyorum en son 3.5 sene evvel ikinci bebişimize niyetlendiğimizde bir kaç olmayınca genel kontrole gittiğimde pkolu olduğumu öğrendim ve çocuk olmaz tedavi olmadan diyince doktor sanki hiç çocuğum yokmuş gibi hüngür hüngür ağlamıştım
Tam tedavi olmaya başlayıp endokrinden randevu almıştım ki hamile olduğumu öğrendim ve tedavi doğal olarak başlamadan bitti
Hamilelikten sonrada kadındoğumcumun bana dediği zayıfla insülin direncin yok olduğu an zaten pkonun sana zararı olmaz
İnşallah eski zarif günlerimize dönerde şu pko illetindende tamamen kurtulmanın yolunu buluruz
Bu arada ben banu , 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim ve istanbuldayım
1.5 sene evvel zayıflama yolculuğuma başladım ve ancak bu kadar verebildimBaşkaları belki aynı kiloyu 6 - 7 ayda verebilir ama işte şu pko ve insülin direnci illeti yüzünden ancak bukadar gitti ama bunada şükür
İnat ettim ne olursa olsun bu kilolar gidecekgörelim bakalım insülin direncimi inat ben mi
Bu arada sizler insülin direnci ve pko için birşey kullanıyormusunuz :44:
bir su bardagi sut yerine de 1su bardagi yogurt/ayran olabilir...
doktorlar genelde ara ogunde cok tavsiye ediyorlar... bide biskuvi gibi karbonhidratlarin yanina sut/yogurt/ayran tuketildiginde kan sekerini dengeler ve dusmesine engel olurmus...
Tedavi süreçlerin de eşin desteği çok önemli , gönülsüz yapılan tedavide başarı oranı da düşüyor , bence eşinin de tamam artık gidelim dediği zamanı bekle..
parmaklarim yoruldu telden yazdimmmm ama keyifliydi... bide hatirladigim kadariyla ara ogunde galetada yenebiliyordu 1dilim ekmek yerine 2galeta geciyor...
birde bir su bardagi sut yerine bir bardak yogurt yada 2bardak ayrandi...
kuzum noolcakkii... sinav derdi yok vaktim vardi. ben telden giriyom nete. eger kopyalama durumu olsa neler neler paylasirim sizibleeee... bunlarin hepsi TC Saglik bakanligi ...... hastanesi diyet kitapciginda var canim kac zamandir bulamiyordum bu listeyi simdi bulunca sizinlede paylasayim dedim...kuzummm sen bunların hepsin tellemi yazdın yaaaaaaaaaaaaaaaaanammm hakkını helal et bebemmmmm..ben alıntı yaptın sandımm..şimdi misafirim var onları yolculayımmm hepsini okucam teker tekerr çok teşekkürlerrrrrr..
kızlarrrrrrrr kahvaltı işini hallettikkkbu günün bu haftanın hatta bu ayın ve gelecek ayın kaçamağı oldu bu kahvaltıı ama eriticem sözzz
aykurtt yaptım canım salatalıkları hatta bak ekliyim...fikir için teşekkürlerrrrrrrr......
Eki Görüntüle 727039
pko olup da diaformin kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?
tatlim ben kullanmiyorum ama kullanan arkadaslar var mesajini goreceklerdir sen sormak istedigini sor aksama kadar cogu arkadas musait oldukca gelirler
Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor. Ben regl oldum((( cok moralim.bozukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?