Merhaba arkadaşlarr
İnşallah hepiniz mutlu huzurlu ve iyisinizdir
kaldığım yerden okuyayım dedimm ammaa çook yazmışız hehe yetişemedim benimkinin yüzü düşecek yemek ocakta diyee sakin sakin oturuyorum hehe
Waw senin ve tüm sınava giren arkadaşlar çok başarılı olmuştur inşallah canım
cumartesiyi okudum oda iyi gelir inşallah
bebiş için eşinle birlikte hareket etmek çok önemli vaji de de eşimle hareket ettimm bebiş için acele ettim tek başıma bir yere varamadım artık birlikte hareket edeceğiz ilerleyen zamanlarda inşallah
yazdığını okudum
"alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne
canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorumm" demişsin çok moral oldu canımcımm teşekkür ederimmm
canım evett inşallahh sana tüm arkadaşlarıma ve banada tüm azaları tam olan temiz bir nesil versin Rabbimiz
zayıflama kemerini takıyorum akşamları :) yürüyüş yapmayınca hemen 98 e çıktım
sabah şok oldumm bugün çok yoğun bir gündü ama yoğurt ve special k ya dönüşüm muhteşem oldu
ara öğünde meyve yedim 1 adet şeftali
akşam yemeğim dövme pilavı ve haşlanmış tavuk
ve yeşil çaya döndümm
bu arada aykurt salatalıklar süpermiş wawdan resimleri gördümm muhteşemdii
bunun biber versiyonuda güzel oluyor duyurulur
ister öyle doldurun ister tosterde hafif öldürüp kırmızı biberi sarma gibi sarın güzel oluyor
10 biber 1 domates kalorisi miydi sanki öyle okumuştum biryerde ve lor tuzsuz ama güzeldir taze bulursanız hehe
yada ben gibi sütten kendiniz yapabilirsiniz
sütü kaynadıktan sonra limon taşı atıyorum çok az çıkıyor ama süper oluyor
Allaha emanet olun