• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım ne kadar çabuk şu kilolardan kurtulursan o kadar çabuk o ilaçlardan kurtulacağını düşün her zaman :34:
Wawın dediği gibi bırakıp tekrar başlayınca aynı işkenceyi yaşıyor insan ilk günlerde :34:
Henüz bekarsın ama Allah korusun ilerde çok daha fazla kilo almış olsan ( ki ben senin okullar açılana kadar bile süper kilolar verebileceğine inanıorum ) daha fazla sorun yaşarsın mazallah :nazar:

Canım istersen doğum kontrol hapını akşam iç eğer diğerini sabah içiyorsan :34: hem 3ü bir arada içmemiş olursun hemde ağır gelmez belki :34:
Bak 6lı hanelere az kalmış :34: senin şurda dişini sıkarsan taş çatlasın 4 ay içinde 5li rakamları göreceğini düşünüyorum :34: yeterki fazla kaçamak yapma ve akşam 7den sonra mümkünse sadece su ve yeşil çay tüket :34: oda inanılmaz ödem söktürüyor :1:
biliyorum ablacım zaten bu ilaç iştahımı bıçak gibi kesti sürekli su içiyorum şekersiz çay maden suyu ve aç karnına yesil çay içiyorum. bende inanıyorum ya 5li rakamlara ineceğime en başı inanmak ve kendine güvenmek zaten. hepiniz benden çok dua alıyorsunuz var ya :) ödem attırıcı da çok iyi geliyor ter atıyorum hep ve idrara sık çıkıyorum. bunların da yararı var 4 günde 3 kilo verdiyse 3 ayda da 10 kilo verebilirim herhalde değil mi ?

Merhaba arkadaşlarr
İnşallah hepiniz mutlu huzurlu ve iyisinizdir
kaldığım yerden okuyayım dedimm ammaa çook yazmışız hehe yetişemedim benimkinin yüzü düşecek yemek ocakta diyee sakin sakin oturuyorum hehe :9:
Waw senin ve tüm sınava giren arkadaşlar çok başarılı olmuştur inşallah canım
cumartesiyi okudum oda iyi gelir inşallah
bebiş için eşinle birlikte hareket etmek çok önemli vaji de de eşimle hareket ettimm bebiş için acele ettim tek başıma bir yere varamadım artık birlikte hareket edeceğiz ilerleyen zamanlarda inşallah :1::9:
yazdığını okudum
"alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne :1::1: canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorumm" demişsin çok moral oldu canımcımm teşekkür ederimmm
canım evett inşallahh sana tüm arkadaşlarıma ve banada tüm azaları tam olan temiz bir nesil versin Rabbimiz

zayıflama kemerini takıyorum akşamları :) yürüyüş yapmayınca hemen 98 e çıktım :14: sabah şok oldumm bugün çok yoğun bir gündü ama yoğurt ve special k ya dönüşüm muhteşem oldu
ara öğünde meyve yedim 1 adet şeftali
akşam yemeğim dövme pilavı ve haşlanmış tavuk
ve yeşil çaya döndümm :1:
bu arada aykurt salatalıklar süpermiş wawdan resimleri gördümm muhteşemdii
bunun biber versiyonuda güzel oluyor duyurulur
ister öyle doldurun ister tosterde hafif öldürüp kırmızı biberi sarma gibi sarın güzel oluyor
10 biber 1 domates kalorisi miydi sanki öyle okumuştum biryerde ve lor tuzsuz ama güzeldir taze bulursanız hehe
yada ben gibi sütten kendiniz yapabilirsiniz
sütü kaynadıktan sonra limon taşı atıyorum çok az çıkıyor ama süper oluyor
Allaha emanet olun

şirinemmm nerelerdesinn sen yaa...neden gelmiyorsun özlettinn kendiniii...diyet nasıl gidiyorr diyettt???neler yiyor neler içiyorsunnn....bitter ne durumda??

ayy loruda kendinmi yapıyorsun ne güzel ben peynir namına bitek lor yiyebiliyorumm oda babam getiriyor balıkesirden..yaww bende yoğurt mayalamak istiyorum kendimmm..ama onada süt bulmak zor buralarda..ne bilem işte herşey zararlı oldu yoğurdu bile bozdular..ben bimin yoğurdunu yiyorum ama oda 1 ay dursa bile eşkimiyor hiç yaaa...

kızz bende kimm bu ziyaretci kim diyee düşünüp duruyordum merakdan..demek senmişsinn :) :) akşam yatmadan önce iç canım bi süree...alışınca erkene çekersinn..inan çok faydasını görücenn...

hatta ben glukofeni bi çok insanada tavsiye ediyorumm...dr.erkan topuz diye bi dr var tv de çıkıyorr gecen saba tümerde çıktı..saba zayıflama ilaçlarını sordu kansörojenmi diye..evet dedi..zayıflamak isteyenlere tek ilaç tavsiye ederim oda destek için...metformin ilaçları dedi..bildiğimiz şeker hastalarının kullandığı şeker ilacından içsinler diyetlerinde faydasını görürler dedi..

o yüzden sen devam et eski kilona gelirsin yinee..çok fazla bi kilon yok..ben kendimi bildim bileli lkiloyla cebelleşiyorumm..

sanal hayatla bi ilgim yok benim hastalıkla ilgili arastırma yaparken hep bu site çıktı karsıma okudum hep iyiki okumuş iyiki kayıt olmuşum buraya. kilom yok zaten öyle vücudum yağlar içinde değil. doktor insülin direncin olmadıgı için şekere cok ihtiyac duyuyosun ve o da vücudunda su tutuyo dedi. önceden de pek iştahı olan biri değildim ama ödem toplamış vücudum o yüzden kısa sürede 3 kg verdim bence.. bide 12 cm'lik kistim gidince göbeğim indi o göbeğimi şişiriyomuş benimm :(

sanal hayatla bi ilgim yok benim hastalıkla ilgili arastırma yaparken hep bu site çıktı karsıma okudum hep iyiki okumuş iyiki kayıt olmuşum buraya. kilom yok zaten öyle vücudum yağlar içinde değil. doktor insülin direncin olmadıgı için şekere cok ihtiyac duyuyosun ve o da vücudunda su tutuyo dedi. önceden de pek iştahı olan biri değildim ama ödem toplamış vücudum o yüzden kısa sürede 3 kg verdim bence.. bide 12 cm'lik kistim gidince göbeğim indi o göbeğimi şişiriyomuş benimm :(

tebii canımm şişmezmi az buçuk değilmişş 12 santimm.. sen dr verdiklerine aynen devam et..glukofenede dayan alışacaksın inan banaa..

ya kızlar glifor içmeye başladığımdan beri halsizlik,uyku hat safhada..mide bulantısı ara ara oluyor :27:ama tatlı isteğim geçmiş değil
bugün hiçbir iş yapmadım..hatta eşim akşam geldiğinde sen akşama kadar ne yaptın?diye sordu
:31:

waw cım
ilk defa senin tarif gibi patlıcan yemeği yaptım kızartmadan..biberler çok acıymış çocuklar yiyemedi..ama ben kıymalı yaptım eşim için..yinede beğenmedi yemeğimi.
:19:.çünkü o kızartarak seviyor..neyse ben yerim..akşam yiyemedim zaten iki lokma anca yedim ama çayla birazcık kuruyemiş yedim..şimdi yürüyüş yapacaktım eşim güzel bir film gösterdi onu izliyorumm..
ya buarada ben wc yede gitmiyorum anlamadım..şiştim yaa..hareket yok dolaşım da yok herhalde..
:8:

ya kızlar glifor içmeye başladığımdan beri halsizlik,uyku hat safhada..mide bulantısı ara ara oluyor :27:ama tatlı isteğim geçmiş değil
bugün hiçbir iş yapmadım..hatta eşim akşam geldiğinde sen akşama kadar ne yaptın?diye sordu

waw cım
ilk defa senin tarif gibi patlıcan yemeği yaptım kızartmadan..biberler çok acıymış çocuklar yiyemedi..ama ben kıymalı yaptım eşim için..yinede beğenmedi yemeğimi.
:19:.çünkü o kızartarak seviyor..neyse ben yerim..akşam yiyemedim zaten iki lokma anca yedim ama çayla birazcık kuruyemiş yedim..şimdi yürüyüş yapacaktım eşim güzel bir film gösterdi onu izliyorumm..
ya buarada ben wc yede gitmiyorum anlamadım..şiştim yaa..hareket yok dolaşım da yok herhalde..

cnm bnde kullanıyorum bu ılacı 3 gune tuvalettetn cıkmamacasına gıdersın merak etme :) drek tahlıle yanı :)halsızlık yapar ısteksızlık sekerlı seyler yedırmez mıden bulanır ama sakın bırakma bana faydası oldu 1 aya etlılerı gecer merak etme

waw cım

aayyy ne izliyorsunn??adı neymiş...?? sıkıntıdann patlamak üzereyim dersler bitti diyemi nee fenalık geçiriyorumeşimde dışarı çıkmadı dışarlar karışıkmış onada bahane olduu..

petlıcanı niye begenmedilerki yaaa...ama bak ben onu sırayla ilk tencereye acık yağ..üsstüne patlıcanları diziyorum 2..3 sıra..üstüne biberleri...üstüne bolca domates üstünü kapatana kadar..üstüne 3 diş sarımsak üstüne tuz...damla dahi su koymuyorum...kapagını kapatıyorum kaşık dahi sürmüyorum hiç karıştırmıyorum ama kısa ateşte 1 saati geçkin pişiriyorum...o kısık ateşle önce su salıyor sonra o suyu çekiyor patlıcan resmen kuruyorr..o kısık ateşte su bitip altı çıtırdamaya başladığında kapatıyorum ocagı..patlıcanların altı hafiften kızarmışş oluyorr...ayy anlatırken ağzım sulandı süper bişii...ama bak annemde anlattığım gibi yapıyor ama o hızlı ateşte yappıyor patlıcan pişti diye suyunu çekmeden kapatıyor altını onu bende sevmiyorum..ama ayrıntısıyla anlattığım gibi yapınca dehşet bişi oluyorr..:9::9::9::9:acıkmışım yawww...sen gönder kuzum o patlıcanı bana ben lüpletiimmm:56::56::56:

tebii canımm şişmezmi az buçuk değilmişş 12 santimm.. sen dr verdiklerine aynen devam et..glukofenede dayan alışacaksın inan banaa..

inşallah ablacım. bu akşam çok kötüydüm bulantıdan. bide istifra edebilen biri değilim çok kötü oldum. çok yardımcı oldunuz bana çok içimi rahatlattınız :)

Of kızlar dra gıttım bugun acıl nobetındeymıs drum gıttım
baktı 24 ml yumosum gıtmıs kıstte olmamıs yanı sevındım ona
seraphone klomenle aynı etkıde sanıyorum ondan verdı gecen ay
adetımın 12. gunu 24 olduqu ıcın yumosum bu ay 10. gun cagırdı benı
hormon testı ıstedım drdan ıyıkıde ıstemısım lanet olası prolaktınım tam sınırın ustunde cıkmıs sınır 24 benmkı 25 :@ ck fena kızgınım kendıme neden cıkıyo bu
ya rabbım anlıyorum ama cıktıgını dra ulasamadım msj attım sımdı yıne dostınex galıba :/(///
kızlar napcam ya cok moralım bozuluyooo

inşallah ablacım. bu akşam çok kötüydüm bulantıdan. bide istifra edebilen biri değilim çok kötü oldum. çok yardımcı oldunuz bana çok içimi rahatlattınız :)

Canm benm oncelıkle gecmıs olsun bende glıfora basladıqımda ılk hafta mahvolmustum saf gıbı gezıyordum evde ıs bıle yapamamıstım mıde bulnatısı halsızlık ıshal mahvetmıstı
sımdı sadece 10 tabletten sonra ben gunde 2x1 alıyorum
duzeldı
kıloda verdım kızlarr tartıldım buqun 71 olmusum oleyy

Canm benm oncelıkle gecmıs olsun bende glıfora basladıqımda ılk hafta mahvolmustum saf gıbı gezıyordum evde ıs bıle yapamamıstım mıde bulnatısı halsızlık ıshal mahvetmıstı
sımdı sadece 10 tabletten sonra ben gunde 2x1 alıyorum
duzeldı
kıloda verdım kızlarr tartıldım buqun 71 olmusum oleyy

çok teşekkür ederim ablacım ben günde bi tane içiyorum ama başka ilaçlar da var yanında 3 ilaç agır geliyo 5 6 saat arayla içiyorum ama gene de çok dokunuyor. alışacağım elbet sabırla bekliyorum..

hormon testı ıstedım drdan ıyıkıde ıstemısım lanet olası prolaktınım tam sınırın ustunde cıkmıs sınır 24 benmkı 25 :@ ck fena kızgınım kendıme neden cıkıyo bu
ya rabbım anlıyorum ama cıktıgını dra ulasamadım msj attım sımdı yıne dostınex galıba :/(///

Canım çok çok geçmiş olsun:71:
Bozma moralini inşallah beslenmene dikkat ederek o değerleri normala çekersin sen nasılsa :34: ondan sonra gelsin yumoş :1:
İlaçını düzenli olarak kullanmayıda ihmal etme ki daha çabuk etki göresin :34:

Kızlar bana müsaade küçük cadı bu gece pek rahat vermiyor :26:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :3:
Yarın görüşene kadar kendinize iyi bakın :34:

Son düzenleme:
Günaydddiiinnn

seker hapinin verdigi igrenc tatla isyerinde oturmus midemin halini dinliyorum :-P ama katlaniyorum iste...

Sabah domates peynir ve salatalikla yapmis oldugum ekmek arasi ile kahvaltimi yapmis bulunuyorummm...

günaydınn cicozzlarrr...eşimin diyetinin bana en çok yarayan yanı ona kahvaltı hazırlamak için 8 de kalkıyorumm onu gönderdimm..ama onunla kahvaltı yapamadım canım istemedii..şimdi kahvaltımı yapıp yatagımı toparlayıp platese hazırlanayımm..dün ebrulide plates yokdu rahatsızmış sanırımm.dün netten baktımda gıda zehirlenmesi geçirmişş :1::1:

bugün temizlik yapacağım..hatta ben bu hafta temizlik yapmayı düşünüyorumm..bizim bidene hatice ablamızz var temizlikde yardıma gelenn..bu işin içinden çıkamam onu alayım dedim ama sonra vaz geçtim ramazanda yine çağırıcam ramazanada azkaldı ozaman alırım dedim..sizin oralarda ne kadara geliyorla yardıma?? bizimki 125 yaptı en son...bende dedim onu kenara atayım :) ramazandaki temizliğe çağırırım :1::1: tebi şimdi onun gibi yapamam camlarla duvarlara ellemem..du bakalım kendi kendimin gözünü korkutmuyimm :1::1::1:

canımm moralini hiç bozmaa bak kendin demişsin kist yok diye sevindim..sevinecek öyle şeylerimiz varki farkına varmamız zor yada geç oluyor prolaktinde kolay iş ilacını iç oda düşerr bidahaki aya daha güzel şeyler olacak emin ol...tahlili istemen çook iyi olmuşş..farketmesen prolaktinde yumoşda sorun yaşardın...bide dr dan adetin 21 ci günü e2 tahlilinide iste yumoşun kalitesine bakıyorlar..bazı dr lar ihmal ediyor yapmıyorr..senin aklında bulunsunn..

Günaydddiiinnn

seker hapinin verdigi igrenc tatla isyerinde oturmus midemin halini dinliyorum :-P ama katlaniyorum iste...

Sabah domates peynir ve salatalikla yapmis oldugum ekmek arasi ile kahvaltimi yapmis bulunuyorummm...

günaydınn canımm...nerelerdesinn sen yaa yazdığını okuyan cennetlikk :1::1: tartıda durumlar nasıll?? nasıl gidiyor diyett..??

egedenizii nerelerdeseinn şekerimmmmmm...sınav bitti kendini dışarlaramı attın kızzz....kaçamaklara dikkat et canavar gibi çevremizdelerr..:1::1:

Son düzenleme:
evettt ben kahvaltımı yaptımm...

1 kaşık lor..
2 zeytin..
2 dilim ekmek..
1 salatalık...

tebiki 4 bardak da suu...kırmam lazım bu takılı kiloyu..ben benim müzminleşmiş kilom olduğu içim direniyorr..en son 10 yıl önce görmüştüm 82 yi :) vaz gaçamiyor vücut ama ben varr ya o vücuduuuu:41::41::41::41::41::41: korksun bendenn...80 ni kırıp 7 li rakamları görsem devamı gelir diye düşünüyorumm...

şimdi acık step twıst alete var demiştim yaa ondan yapıyım ebruli başlayana kadar..ısınmış olurumm..tabi inşallah başlarsa ebruli..

gunaydinnn fistiklar... sabah sabah maasallah neseniz yerinde ALLAH im mutlulugunuzu artirsin... bende dukkanda oturdum sutle bim flakes yiyom yine

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Hepinize bol enerjili az kalorili bir gün diliyorum Fıstık Adayları :1:

Gece cadı biraz geç uyudu ama yine şükür çokda geç kalmadan uyandım :34:
Hemen limonlu suyumu içtim sonrada canım pek kahvaltı etmek istemedi ama metabolizmayı hızlandırmak adına hemen kocaman bir bardak ayran içtim :1:
Sonrasında kahvaltımı da aradan çıkardım ( bir saat sonrası ) şimdide biberiye çayımı yaptım içiceğim :34:

İnşallah cuma günü çok güzel bir sonuç alırım da şu direnç kırılır artık :1: olmadı bir sonraki hafta dermişim :1:

günaydınn cicozzlarrr...eşimin diyetinin bana en çok yarayan yanı ona kahvaltı hazırlamak için 8 de kalkıyorumm onu gönderdimm..ama onunla kahvaltı yapamadım canım istemedii..şimdi kahvaltımı yapıp yatagımı toparlayıp platese hazırlanayımm..dün ebrulide plates yokdu rahatsızmış sanırımm.dün netten baktımda gıda zehirlenmesi geçirmişş :1::1:

bugün temizlik yapacağım..hatta ben bu hafta temizlik yapmayı düşünüyorumm..bizim bidene hatice ablamızz var temizlikde yardıma gelenn..bu işin içinden çıkamam onu alayım dedim ama sonra vaz geçtim ramazanda yine çağırıcam ramazanada azkaldı ozaman alırım dedim..sizin oralarda ne kadara geliyorla yardıma?? bizimki 125 yaptı en son...bende dedim onu kenara atayım :) ramazandaki temizliğe çağırırım :1::1: tebi şimdi onun gibi yapamam camlarla duvarlara ellemem..du bakalım kendi kendimin gözünü korkutmuyimm :1::1::1:

canımm moralini hiç bozmaa bak kendin demişsin kist yok diye sevindim..sevinecek öyle şeylerimiz varki farkına varmamız zor yada geç oluyor prolaktinde kolay iş ilacını iç oda düşerr bidahaki aya daha güzel şeyler olacak emin ol...tahlili istemen çook iyi olmuşş..farketmesen prolaktinde yumoşda sorun yaşardın...bide dr dan adetin 21 ci günü e2 tahlilinide iste yumoşun kalitesine bakıyorlar..bazı dr lar ihmal ediyor yapmıyorr..senin aklında bulunsunn..

Canım sana bugün kolay gelsin :3:
Bende bugün biraz iş yapacağım eşim arabamı getirene kadar ( Spora gideceğimi bile bile arabamı almış uyuz :1: ) Öğleden sonra getirecekmiş arabayıda bende kendimi Spor salonuna atayım :34: Özledim valla yaa :1:
Anammmmmmm bende yapılacak işleri düşündükçe korkuyorum :1: nasıl yetişecek diye sonuçta bu cuma değil bir sonraki cuma gidiyorum :1: Annem kızım sen evini temizle boşver ayrıntıları geri gidince yaparsın diyor :1: ( huyum kurusun 1 cift kirli çorap bile kalmamalı bir yere gideceğim zaman hatta ütüde kalmamalı ama ha bire yıkadıkça ütü çıkıyor ben ütüledikçe çamaşır birikiyor :60: )
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :34: aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba ablacıklar :) bende bugün şu ilaç yüzünden hiç bişey yapamadım stajdan eve geri geldim sabahtan beri kafam yastıktan kalkmıyor. elim ayağım tutmuyor kolumda saat takılıydı o bile ağır geldi çıkardım attım hiç bişeye tahammül edemiyorum değişik bi koku duymayım hemen içim kalkıyor. düm 12:30dan beri ilk defa az önce yemek yedim o da domates salatalık marul doğradım onları yedim çeyreğini :( alışmayı sabırla bekliyorum bugün ilacın 4. günü..

Back