Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık..bu arada fitness hocan doğru söylemiş..regl öncesi vücut su tutar ben regl sonrası 2 kg kilo verdiğimi bilirimhep öyle versek birdaha almasak 6 ayda 12 kg veririz[/COLOR][/B]
75 kilo,1,68 boyundayım zayıflamak için herşeyi yaptım,olmadı(PKO ne buarada,ben de o nednle mi şişmanım acaba...bide tiroid sorunundan olabiliyormuş sanırım....lütfen yardıııım...
kızlar burada ne güzel bir arkadaşlık var bayıldım ilişkinize:)beni de alın aranıza...23 yaşındayım 75 kiloyum,üniversite öğrencisiyim,kiilolarla mutsuzum...erkek arkadaşım da yok,imdat:))
hayatım 3.hafta benim kilomu yazmamışsın ;
80.1 kg
eline sağlık..bu arada fitness hocan doğru söylemiş..regl öncesi vücut su tutar ben regl sonrası 2 kg kilo verdiğimi bilirimhep öyle versek birdaha almasak 6 ayda 12 kg veririz
canım kızlar geçen hafta maydonoz kürü yaptı bende düşük tansiyon olduğu için yapmadım maydonozon tansiyon düşürücü özelliği var.biberiyeninde yağını aldım birkaç yağla karıştırıp sürüyordum sitreç kaydığı için çöp poşetiyle sarıp 30 dk yürüyordum..keskin kokusu da olmuyordu..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm :122:
Bu sabahda 6 da uyanmayı başardım yine kızım sağ olsun sabah sabah saçlarını ütületti bana ama iyi oldu bari o bahaneyle erken uyanmış oldum .1:
Hemen uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim az limonlu sonrada 07.15de kahvaltımı ettim Şimdi biberiye çayımı demledim onu içeyim sizlere bakarken
Bu biberiye çayı olayınıda hemen anlatayım
Daha evvel 80ler gurubuna yazıyordum Sağ olsun oradaki arkadaşlardan biri geçenlerde beni bulup yuvana geri dön cağrısında bulundu Sizler kadar cana yakın oradaki kızlarda sağolsunlar
Onlar aralarında yeni karar almışlar ve her hafta bir bitkiyi seçip ( metabolizmayı hızlandıran, yağ yaktıran.... gibi ) bir hafta boyunca topikçe o çayı içiyorlar yani içiyoruz
Hem faydalı bilgiler paylaşılmış oluyor hemde herkes eşit şartlarda kapışıyor
Bu Fikir gerçekten çok hoşuma gitti hatta eğer sizlerde olur derseniz buradada aynı şekilde ilerleyelim ne dersiniz
Onlardan kopyada çeksek eminim çok sevinirler sonuçta fazladan birirlerine faydaları dokunmuş olucak ve bizde bünyeyi birşeye alıştırmamış olacağız malum TVde çıkan doktorlar bile ara ara değişiklik yapın bünye bağışıklık kazanmasın diyorlar
Hep yeşil çay içe içe bağışıklık kazanmış olabiliriz
hayırlı sabahlar kızlar..
dün kaçamak yapayım derken keçileri kaçırdım..gece yatarken midem bulanıyordu..neden mi?çok yemekten..
sabah
kızartma
peynir zeytin
2 d.ekmek
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurtlu makarna
salata
akşam
fastfood-hamburger menü
yarım künefe
ara
kuruyemiş çay
meyve
dün çok halsiz ve bitkindim hiçbirşey yapamadım sporumu da yapamıyorum ama bugün iyiyim inş.
dün avm ye gittik spor ayakkabı istediğim gibi bulamadım..defacto dan eşime birşeyler aldık..eşim renkli renkli bayan pantolonlarını gösteriyor..giysen şunlardan alalım diyor..niye giyemeyeyim dedim güldü..benden kilolular giyiyor..sinir oldum..
kızlar valla sporsuz olmuyor..spor hem metabolizmayı canlandırıyor hem de vücudu sıkılaştırıp dikleştiriyor..
bugün plates yapan yooookkmmmmmmuuuuuuuuuuu????
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Ben geldimmmmmm :122:
Bu sabahda 6 da uyanmayı başardım yine kızım sağ olsun sabah sabah saçlarını ütületti bana ama iyi oldu bari o bahaneyle erken uyanmış oldum .1:
Hemen uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim az limonlu sonrada 07.15de kahvaltımı ettim Şimdi biberiye çayımı demledim onu içeyim sizlere bakarken
Bu biberiye çayı olayınıda hemen anlatayım
Daha evvel 80ler gurubuna yazıyordum Sağ olsun oradaki arkadaşlardan biri geçenlerde beni bulup yuvana geri dön cağrısında bulundu Sizler kadar cana yakın oradaki kızlarda sağolsunlar
Onlar aralarında yeni karar almışlar ve her hafta bir bitkiyi seçip ( metabolizmayı hızlandıran, yağ yaktıran.... gibi ) bir hafta boyunca topikçe o çayı içiyorlar yani içiyoruz
Hem faydalı bilgiler paylaşılmış oluyor hemde herkes eşit şartlarda kapışıyor
Bu Fikir gerçekten çok hoşuma gitti hatta eğer sizlerde olur derseniz buradada aynı şekilde ilerleyelim ne dersiniz
Onlardan kopyada çeksek eminim çok sevinirler sonuçta fazladan birirlerine faydaları dokunmuş olucak ve bizde bünyeyi birşeye alıştırmamış olacağız malum TVde çıkan doktorlar bile ara ara değişiklik yapın bünye bağışıklık kazanmasın diyorlar
Hep yeşil çay içe içe bağışıklık kazanmış olabiliriz
canım kızlar geçen hafta maydonoz kürü yaptı bende düşük tansiyon olduğu için yapmadım maydonozon tansiyon düşürücü özelliği var.biberiyeninde yağını aldım birkaç yağla karıştırıp sürüyordum sitreç kaydığı için çöp poşetiyle sarıp 30 dk yürüyordum..keskin kokusu da olmuyordu..
canım kızlar geçen hafta maydonoz kürü yaptı bende düşük tansiyon olduğu için yapmadım maydonozon tansiyon düşürücü özelliği var.biberiyeninde yağını aldım birkaç yağla karıştırıp sürüyordum sitreç kaydığı için çöp poşetiyle sarıp 30 dk yürüyordum..keskin kokusu da olmuyordu..
günaydın canımmm..afiyet olsun yediklerin hiz yağolmasın sana...bizsınav sarhoşlarıı.. spor konusunda sana katılıyorum kesinlikle sıkılaştırıyorr ve benimde acil başlamam lazım artıkk..kızz kulak memesi hamur kıvamındayımm..yumusacık bişi oldummmzaten yumuşaktım ama sıkılaşmak istiyorumm..
yaww bende bugün başlayacaktımm..ama misafirlerim var şimdi uyuyorla..acep salondaki tv den acıp yapsamm ayıp olarmıı?? onu düşünüyordum şuannn...
haydii kızlarr platese...saat 10 da başlıyordu sanırım ebru şallı beyaz tv de...
cecommm günaydınnnn..yine erkencisinnn..günün bereketli olsunnn...senin kızda maşallahh pek süslü işin zorr :) kaça gidiyor şimdi beyza..?
çayy fikri güzel aslında ama ben biras cinsim yeşil çayıda anca içmeye başladımm..acık buna alışıyım bende katılırım bitki çaylılar kervanınaa...yaww bana bi ara gittiğim diyetisyen ısırgan otu çayını demişti bikaç markete baktım bulamayında bıraktım...ödemi atıyormuş vücuttaki..o dönem aşırı ödem vardı atamıyordumm onu önermiştii..
bugünn süper bi başlangıç yapacaktımki benim sınavın bitimini bekleyen kuzen ve kardeş geldilerr..şimdi onlar uyuyor daha..bende düşünüyorum kahvaltıya neler yapabilirim diye onlarda da acık acık var kilo sorunu ...o yüzden hafif şeyler yapıyım diyorumm...
fırında patates yapım..
yumurta haşlıyım..
acık yoğurtlu biberim var..
bide zeytin ve peynir çeşitleri yeter heralde..