SElam kızlarrrrrr
Birazdan eşim gelicek ve yemek yiyeceğiz ama iki dakikada olsa bakayım dedim
Bugün şükür güzel geçti akşam ama cadılar sütlü tatlı istediler benden
neyse dayanmaya çalışacağım olmadı yarın öğlende yerim bir kasecik
pko olup da diaformin kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?
Ben varım
2 sene olucak neredeyse
Tabi aralarda birkaç ay bıraktığımda oldu
sevmiyorum ilaç içmeyi aslında ama bu ara yine içiyorum
Hee ilk günlerde biraz mide bulantısı ve cırcır yaptı ama şimdi alıştım tabi
birde ilk 3 - 4 ayda 10 kilo vermiştim ki ben çok çok zor kilo veren biriyim maalesef
İnşallah seninde işine yararda şu pko ilettini yeneriz
kızlarr ev almış başını gitmişş nerden nasıl başlıcagımı bilemedimm..ütülere giriştim ilk sonra onları bıraktım onları yerleştireceğim dolaba giriştimm..anam herşey dahada karıştı galibaaa...en iyisi yineherşeyi hızla toplamak ve yarın yeniden start vermek...kocişim gelecek ve daha ona yemekde yapmadımm...yine evde bi kabak var sebze olarak ve ben bu kabakla çok zorlanıyorum yaa nasıl pişirsem diyee...
Canım Kabakla annem çok güzel naneli zeytinyağlı yemek yapar
Bende pek severim ve arada yaparım
Bildiğin soğanları az yağda öldürüp küp küp doğradığın kabağı ekliyorsun
yumuşadığına yakın ( ki çok çabuk pişer kabak malum
) bir avuç pirinç atar ( ben bulgur atarım genelde çok az
) altını kapattıktan sonrada bol kuru nane
Müthiş bir lezzet oluyor heleki bir gün önce yaptıysam ben kalanı soğuk yerim
öyle daha yoğun geliyor tadı sanki
Belki geç oldu ama hani yapmadığın birşeyse bir ara dene derim
kuzummm ALLAH im kolaylik versin... ben aksama anneme yikiliyom esimide goturuyom... dugunlere ve kv lere tatli yapicaz annemle... yemwgide orda yeriz ohhh... benim ev ne durumda pek bakamadim bile inan
) dun azcik mutfaga girdim toparladim... bugun ikimizde sabah bi ciktik gece gireriz sanirsam eve... eskiden kafaya taktikca daha da dagilir psikolojim bozulurdu bide herkesin gozunde daginik capacuk damgasi yedim... cok cok uzuldum hep kendime ettim... simdi anliyorumki ben aslinda fazla titiz oldugum icin yapamiyormusum... inan camasir suyuyla bi baslayinca kendimi zehirliyordum... esim yasakladi temizlik maddelerini bi sure... ben herseyin bi yeri olsun isterim bi yer bulamayincada ortada surunur... ozaman aykutun adi daginik oluyor... kimse bilmezki sabaha kadar borclardan stresten uyuyamiyor aksama kadar iste aksam nasil yapsin okadar seyi diyen yok tabi... bikac aydir tinlamiyorum... sagligimdan oluncaya kadar varsin daginik desinler... evi 4dortlukte yapsam kimse iyi olmus demiyor... ufff icim daraldi simdi ne diye anlatiyorsam... kizlar kusuruma bakmayin...
Bende o konuda mimliyim kocamın gözünde
Her Temizlikte mutlaka çamaşır suyundan fenalaşır balkonda derin derin nefes almak suretiyle kendime gelmeye çalışırım birde üzerin bol ayran içerim
Bazen eşim diyor sana tamamen yasaklıyacağım deterjan manyağısın sen diye
heee normal zamanda da dediğin gibi birşeyin yerini yapamıyorsam sürünür bir iki gün
Eşim hep der herşeyin cılkını çıkarmakta üzerine yok diye
ama ne yapam iki çocukla ancak bu kadar oluyor
eskiden inan haftada bir siler süpürürdüm 1 haftada hatta 10 günde ancak bir kere çamaşır makkinesi çalışırdı ama şimdi her iki günde bir çamaşır yıkıyorum
bulaşık makinesi sabah doluyorsa akşam boşaltıp tekrar dolduruyoruz mecbur
Her haftasonu istifağ ediyorum ama eşim RED EDİLDİ kalk çayı koy diyor
Bu dünyadaki en ağır ve en nankör meslek evhanımlığı bence
Hİç kendini hasta ettiğine deymez canım
Hep derim af edersiniz ama totoşunu yırtanda bir yan gelip yatanda bir
öbür tarafta bana madalya takmayacaklar nasılsa diye
hee tabi çok fazla azmasına da müsaade etmiyorum ki sonuçta yine ben yapacağım
Kusur ne demek bizler burada birlikte zayıflıyorsak derdimizide paylaşıp hafifleyeceğiz dimi ama