• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor. Ben regl oldum :(((( cok moralim.bozukkkk
seni çok iyi anlıyorum ama regl olduğuna bile şükretmelisin ben regl de olamıyordum farlutal ile olduruluyordum
Rabbim ''OL'' derse olur..Ondan öteye geçemeyiz canım..hayırlısıyla dile:16:

evet kızlar hamıs kalamadım dıee uzuldum ılk catlatma ıgnemdı olmadı
catlatma ıgnesınden tam 15 gun sonra regl oldum aksama dra gıdıcem acıl nobetındeymıs drum 4ten sonra gelıyor
2. gunum bugun alltan bakıcak ıste klomen yıne sanıyorum bakalım hayırlısı kızlar :(

ara ogunum bir avuc ici beyaz nohut/leblebi... 330ml su... 1kuru kayisi

catlatma ıgnesınden tam 15 gun sonra regl oldum aksama dra gıdıcem acıl nobetındeymıs drum 4ten sonra gelıyor
2. gunum bugun alltan bakıcak ıste klomen yıne sanıyorum bakalım hayırlısı kızlar :(
tatlim ALLAH im hakkinizda hayirlisini nasip etsin... hiccc kafana takma... Rabbim en hayirlisini verir insaallah hakkinizda... amin...

Vayyyy süper birşeymiş o yaaa :56: Çokta hoş bir görüntü olduğuna eminim :34:
Bu haftasonu eşime yapayım bari :1: o da bayılır öyle değişik şeylere ( görüntüye çok önem verir :34: )
Hem hafif hemde göze hitap ediyor tam bizlikmiş gerçekten :34:

Canım bakma sen eşine :33:
Erkeklerin bir kere metabolizması bizimkinden hızlı çalıştığı için onlar 1 - 0 önde başlıyorlar :35: ama biz kafaya koyduğumuzu yaparız :34: kesinlikle sen bunu başarabilirsin bak 7li hanelerine de çok az kaldı zaten :34:
Eminim şimdi biraz inat ediyor ama bir iki haftaya kadar bıkar nasılsa enişte bey :1:

Lahmacunada takılma sonuçta hamuru incecik oluyor :34: Geçen haftanın kaçamak hakkını kullandın farz et :34:
Enişteyede de ki listeye kızlar seni almıyor Nahmarem var diyorlar de :60: :60: :60: :60:
Bence sen eşinle iddaya gir :34: hani şu kiloya kadar düşersem bana Cecoyla buluşma izni vereceksin gibilerinden :60: :60: ( kendimide nasıl hemen araya sokuşturu verdim :1: )
Tabi eşin öyle bir iddaya girmez sonuçta iyi kötü tanıdık onuda :1: ama istediğin bir şey koy ortaya seni gaza getirecek :34:
Ben en son nette beğendiğim bir elbiseyi gösterdim eşime ve 89 kiloyu görünce onu alacağına söz verdi :1:

Şükür Sınav stresi bitti artık çok daha güzel kilolar vereceğine inanıyorum ben :34: ondan sonra gelsin mucizen :16::16::16:

yaww eşim diyete girdi gireli öldürüyor benii...ben iriydim önceden boyumuz aynı gibiydi..şimdi benim kilo gidince boyda gitti sankii adamın yanında kısa kalıyorum o benim yanımda göbekli kalıyor şimdi onu taktı kafasına ondan başladı ama versin 89.yyada 90 olsa yeter çok zayıflasında istemiyorumm..:1::1:

inşallahh stres bitti yeni bi satrt misafirlerim gittii :( :( hiçbişi anlamadım geldiklerindenn..özlemişim bana gelmelerini...ben misafiri severim yaww..

canim hayat ikinizin. ve esin ille bebek diye israr etmiyorsa bence esinle birlikte hareket et. simdi tedavi surecinde sikinti cekersen stres yaparsin tedaviye olumsuz etki yapabilir. esinin fikrine saygi duy derim ben hhem ozamana kadarda istedigin gibi kilonu verirsin hem stresinizde kalmaz vucudunda hazir olur gulum... hemde esin sevinir beraber hareket ediyorsunuz diye... araniza kirginlik sokmayin derim. esler zaten cocuk dogunca kiskaniyorlar karim benimle ilgilenmiyor artik diye... simdiden cocugu benden cok istiyo dusuncesine girmesin derim. sen esinin gonlunu al kuzum... hem belkide dogal yolla vericek ozamana Rabbim... ne guzel olur... dur sana bisey anlatayim...

bende bir bucuk seneden sonra yendim sukur... gecen temmuzdan beri tam anlamiyla aileyiz canim kocacimla... bende cok buyuk konusmusum bi konuda. anlatayim... son yillarda ramazan yaza denk geliyor ve cogu dugun ramazandan bikac gun once oluyorya... ben cok acirdim daha iki uc gunluk evliler ama hemen oruca basliycaklar birbirlerine gozleri duser yazik nasil dayanicaklar diyordum... ben 2010kasimda evlendim ve 2012temmuzda tamda ramazandan bir gun once yendim bu hastaligi... al dedim aykurt millete aciyordun sende ayni durumdasin... ama Rabbim oyle buyuk ki herseyde icibi rahatlatiyor... ondan sinra bisey desem hemen arkasina "aman buyuk konusmayim" diye de eklerim ;)))

kiz dur bugun gitmiyom carsamba gidiyom... kizlar zaten adana baya bi sicak olur kv lerde hatayda orasida acayip sicak ve nemli olucaktir... bol suya dayanacaz gibime geliyor...

ben gidiyorsun zannetttim iyi hadi bakalım çarşambaya kadar aynen devamm...

tedavi konusundada evet doğru diyorsun ne olacagını hiç bilmiyoruzz..bakalım 4 sene beklemişiz 3 ay daha bekleyebiliriz heraldeee..

Canım bencede eşinin dediği gibi biraz daha bekle :34: hem maddi yönden rahatlamış olursunuz evin taksidi bitince hemde ikinizinde gönlü olduğunda stresten uzak tedavinin daha çabuk cevap vermesi mümkün :34:
Herşeyde bir hayır vardır hem o süreye kadar sen çok güzel kilo verirsin ( zaten fıstıksın dahada fıstık gibi olursun :34: ) hamile kaldığında kilo bile alsın şu anki kilonu geçmemiş olursun ve sonrasında senin için vermesi daha kolay olur :34: hemde belki RAbbim sana o zamana kadar kendiliğinden kuzuyu nasip eder :16:
Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah yüreği güzel arkadaşım :38: Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

1:

aminnn cecom aminn..bakalımm dinlicem yine onu ama bu seferde ertelerse ondan sonra bakıcam başımın çaresine yaw benim yaşım iyide..adam 34 yaşına geldi.bide hemen olacak diye bişi yok belki tedaviye cevap vermicem yine..1..yıl ..2 yıl gececek..40 yaşında baba olacak..cocugu ilk okula giderken bu 50 yaşında olacakk:9::9:.

pko olup da diaformin kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?

canım 3 yılı geçkindir kullanıyorumm..nasıl bi yardım istersin sor cevaplayalım...bende 4 yıllık evli pko hastasıyım çocuk yokk...kilo sorunu varmı sende kilo sorunu olanlara kilo vermeyede yardımcı oluyorr..kilo sorunun yoksa direk yumurtlamaya yardımcı ve kaliteli yumurtlamanada sebep oluyor..şimdilik diyeceğim bunlar ayrıntı sorarsan cevaplarım ..

hiçç üzülmee herşeyde vardırr bi hayırrrr..bilemiyoruzki ne hayırlı ne değil..vakti geldiğinde gelecek bebişlerimizz..git bakalım kaçıncı ayındı bu klomende.?ama bu sefer takibi iyi yaptır diğer yumoş gibi aşırı büyümesinn..bide o günlerde kimseyi misafir alma..gecen kv ve kp gelmişti yaa...rahatsızım dersiniz sen veya eşin yollayın milletii...

bende başlayamıyorum bu ay dr a yukarda yazdım okumuşsundur..bakalım herşeyin hayırlısıı...

ara ogunum bir avuc ici beyaz nohut/leblebi... 330ml su... 1kuru kayisi
:46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlarr ev almış başını gitmişş nerden nasıl başlıcagımı bilemedimm..ütülere giriştim ilk sonra onları bıraktım onları yerleştireceğim dolaba giriştimm..anam herşey dahada karıştı galibaaa...en iyisi yineherşeyi hızla toplamak ve yarın yeniden start vermek...kocişim gelecek ve daha ona yemekde yapmadımm...yine evde bi kabak var sebze olarak ve ben bu kabakla çok zorlanıyorum yaa nasıl pişirsem diyee...

ayyy aciktim ben yaa valla sekerim duser diye korkumdan bi dilim kepekli ekmekle 2-3kasik peynir yedim... azcik kendime geldim... ben sunu anliyorumki ekmek gibi bisey yedigimde yaninda yogurt peynir yada ayran olmayinca kan sekerimi cok dusuruyo... bide ben ogleyin seviyorum ya salatalik domates vs yi... bugun yiyemedimya pide yedigim halde doymadim. salatalik felan yesem doyardim herhalde;)))

kızlarr ev almış başını gitmişş nerden nasıl başlıcagımı bilemedimm..ütülere giriştim ilk sonra onları bıraktım onları yerleştireceğim dolaba giriştimm..anam herşey dahada karıştı galibaaa...en iyisi yineherşeyi hızla toplamak ve yarın yeniden start vermek...kocişim gelecek ve daha ona yemekde yapmadımm...yine evde bi kabak var sebze olarak ve ben bu kabakla çok zorlanıyorum yaa nasıl pişirsem diyee...

kuzummm ALLAH im kolaylik versin... ben aksama anneme yikiliyom esimide goturuyom... dugunlere ve kv lere tatli yapicaz annemle... yemwgide orda yeriz ohhh... benim ev ne durumda pek bakamadim bile inan;)) dun azcik mutfaga girdim toparladim... bugun ikimizde sabah bi ciktik gece gireriz sanirsam eve... eskiden kafaya taktikca daha da dagilir psikolojim bozulurdu bide herkesin gozunde daginik capacuk damgasi yedim... cok cok uzuldum hep kendime ettim... simdi anliyorumki ben aslinda fazla titiz oldugum icin yapamiyormusum... inan camasir suyuyla bi baslayinca kendimi zehirliyordum... esim yasakladi temizlik maddelerini bi sure... ben herseyin bi yeri olsun isterim bi yer bulamayincada ortada surunur... ozaman aykutun adi daginik oluyor... kimse bilmezki sabaha kadar borclardan stresten uyuyamiyor aksama kadar iste aksam nasil yapsin okadar seyi diyen yok tabi... bikac aydir tinlamiyorum... sagligimdan oluncaya kadar varsin daginik desinler... evi 4dortlukte yapsam kimse iyi olmus demiyor... ufff icim daraldi simdi ne diye anlatiyorsam... kizlar kusuruma bakmayin...

öncelikle teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben geçirdiğim tedavileri kısaca anlatayım böylece kendimi daha iyi ifade etmiş olurum. 16 yaşındayken kasık agrısıyla hastaneye gittim ve kist oldugunu söylediler daha sonra büyük arastırma hastanelerine gittim muayene edip bana hiç bişey söylemeden gönderdiler basta tek over pkodu sonra sayelerinde ihmal yüzünden ikinci overime de geçti. en sonunda özel hastaneye gittim ultrasonda muayene oldum ve pkonun üstüne 12 santimetre kan dolu bi kist oluşmuştu. 10 günlük bi ilaç verdi. geçtiğimiz cuma gittim muayene oldum ve 12 cm kayboldugunu gördük. şuan 18 yaşındayım iki overim de pko. 2 senelik yasmin kullanmışlığım çöpe gitti ve üzerine kilolar eklendi. cuma günü gerçek tedavim başladı. doktorum sen bu hastalıkla doğmuşsun pko sonradan olusan bişey değil ama zararlı da değil sadece kendini bırakmak yok ve ilaçları bırakmak yok dedi. kilo verdireceğim sana dedi inanmadım 2 senedir kilo vermeye ugrasıyorum çünkü. ama çok şaşırdım 4 günde bile 3 kilo vermek mucize. hapları sonuna kadar kullanacagım daha cok gencım bu pkonun hayatıma kara bulutlar getrmesni hiç istemiyorum. kilo verince hastalıgın zararı gidiyormuş.en başı kiloyu vermek. bakalım 3 ay sonunda ne kadar kilıo vereceğim. siz ne kadar kilo verdiniz ve ilacın yan etkileri kusma bulantı ne zaman geçti ???

SElam kızlarrrrrr :3:

Birazdan eşim gelicek ve yemek yiyeceğiz ama iki dakikada olsa bakayım dedim :1:
Bugün şükür güzel geçti akşam ama cadılar sütlü tatlı istediler benden :1: neyse dayanmaya çalışacağım olmadı yarın öğlende yerim bir kasecik :34:

pko olup da diaformin kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?

Ben varım :3: 2 sene olucak neredeyse :34:

Tabi aralarda birkaç ay bıraktığımda oldu :1: sevmiyorum ilaç içmeyi aslında ama bu ara yine içiyorum :34:
Hee ilk günlerde biraz mide bulantısı ve cırcır yaptı ama şimdi alıştım tabi :34: birde ilk 3 - 4 ayda 10 kilo vermiştim ki ben çok çok zor kilo veren biriyim maalesef :34:
İnşallah seninde işine yararda şu pko ilettini yeneriz :34:

Canım Kabakla annem çok güzel naneli zeytinyağlı yemek yapar :34:
Bende pek severim ve arada yaparım :34:
Bildiğin soğanları az yağda öldürüp küp küp doğradığın kabağı ekliyorsun :34: yumuşadığına yakın ( ki çok çabuk pişer kabak malum :1: ) bir avuç pirinç atar ( ben bulgur atarım genelde çok az :34: ) altını kapattıktan sonrada bol kuru nane :56:
Müthiş bir lezzet oluyor heleki bir gün önce yaptıysam ben kalanı soğuk yerim :1: öyle daha yoğun geliyor tadı sanki :34:
Belki geç oldu ama hani yapmadığın birşeyse bir ara dene derim :34:

kuzummm ALLAH im kolaylik versin... ben aksama anneme yikiliyom esimide goturuyom... dugunlere ve kv lere tatli yapicaz annemle... yemwgide orda yeriz ohhh... benim ev ne durumda pek bakamadim bile inan;)) dun azcik mutfaga girdim toparladim... bugun ikimizde sabah bi ciktik gece gireriz sanirsam eve... eskiden kafaya taktikca daha da dagilir psikolojim bozulurdu bide herkesin gozunde daginik capacuk damgasi yedim... cok cok uzuldum hep kendime ettim... simdi anliyorumki ben aslinda fazla titiz oldugum icin yapamiyormusum... inan camasir suyuyla bi baslayinca kendimi zehirliyordum... esim yasakladi temizlik maddelerini bi sure... ben herseyin bi yeri olsun isterim bi yer bulamayincada ortada surunur... ozaman aykutun adi daginik oluyor... kimse bilmezki sabaha kadar borclardan stresten uyuyamiyor aksama kadar iste aksam nasil yapsin okadar seyi diyen yok tabi... bikac aydir tinlamiyorum... sagligimdan oluncaya kadar varsin daginik desinler... evi 4dortlukte yapsam kimse iyi olmus demiyor... ufff icim daraldi simdi ne diye anlatiyorsam... kizlar kusuruma bakmayin...

Bende o konuda mimliyim kocamın gözünde :1:
Her Temizlikte mutlaka çamaşır suyundan fenalaşır balkonda derin derin nefes almak suretiyle kendime gelmeye çalışırım birde üzerin bol ayran içerim :1:
Bazen eşim diyor sana tamamen yasaklıyacağım deterjan manyağısın sen diye :1: heee normal zamanda da dediğin gibi birşeyin yerini yapamıyorsam sürünür bir iki gün :60: Eşim hep der herşeyin cılkını çıkarmakta üzerine yok diye :60: ama ne yapam iki çocukla ancak bu kadar oluyor :1: eskiden inan haftada bir siler süpürürdüm 1 haftada hatta 10 günde ancak bir kere çamaşır makkinesi çalışırdı ama şimdi her iki günde bir çamaşır yıkıyorum :35: bulaşık makinesi sabah doluyorsa akşam boşaltıp tekrar dolduruyoruz mecbur :1:
Her haftasonu istifağ ediyorum ama eşim RED EDİLDİ kalk çayı koy diyor :60:
Bu dünyadaki en ağır ve en nankör meslek evhanımlığı bence :34:

Hİç kendini hasta ettiğine deymez canım :34: Hep derim af edersiniz ama totoşunu yırtanda bir yan gelip yatanda bir :60: öbür tarafta bana madalya takmayacaklar nasılsa diye :60: hee tabi çok fazla azmasına da müsaade etmiyorum ki sonuçta yine ben yapacağım :33:

Kusur ne demek bizler burada birlikte zayıflıyorsak derdimizide paylaşıp hafifleyeceğiz dimi ama :34:

Son düzenleme:
ceco34 cok sagol ablacım çok tesekkür ederim verdiğin bilgi için. ben daha cok küçüğüm ve bu pko yüznden yapmadıgım sey kalmadı.. inşallah bu ilaç derdime derman olur inşallah bende 3 ayda 10 kilo kadar veririrm. çünkü gencim ve hiç yakışmıyor kötü hissediyorum kendimi :((

amannn kuzmm boşversenee canından kıymetli değil hiçbişi onu diyenlerr kendilerine baksınlarr..bende başta pek böle değildim ama git gide arttı bu tertip düzen meselesii....benim eşim hiç şikayetçi değildir tam tersi dahada hoşuna gider o bile akşam gelince alır eline bezi başlarr orayı burayı silmeye..bende en başta bunu dert ederdim yaw ben yenii sildimm niye bunu yapıyon yok yaw dedi beni rahatlatıyor hoşuma gidiyor..iyi dedim o zaman şimdi hiçç acayibimede gitmiyorr...

öncelikle teşekkür ederim verdiğiniz bilg iler için ben geçirdiğim tedavileri kısaca anlatayım böylece kendimi daha iyi ifade etmiş olurum. 16 yaşındayken kasık agrısıyla hastaneye gittim ve kist oldugunu söylediler daha sonra büyük arastırma hastanelerine gittim muayene edip bana hiç bişey söylemeden gönderdiler basta tek over pkodu sonra sayelerinde ihmal yüzünden ikinci overime de geçti. en sonunda özel hastaneye gittim ultrasonda muayene oldum ve pkonun üstüne 12 santimetre kan dolu bi kist oluşmuştu. 10 günlük bi ilaç verdi. geçtiğimiz cuma gittim muayene oldum ve 12 cm kayboldugunu gördük. şuan 18 yaşındayım iki overim de pko. 2 senelik yasmin kullanmışlığım çöpe gitti ve üzerine kilolar eklendi. cuma günü gerçek tedavim başladı. doktorum sen bu hastalıkla doğmuşsun pko sonradan olusan bişey değil ama zararlı da değil sadece kendini bırakmak yok ve ilaçları bırakmak yok dedi. kilo verdireceğim sana dedi inanmadım 2 senedir kilo vermeye ugrasıyorum çünkü. ama çok şaşırdım 4 günde bile 3 kilo vermek mucize. hapları sonuna kadar kullanacagım daha cok gencım bu pkonun hayatıma kara bulutlar getrmesni hiç istemiyorum. kilo verince hastalıgın zararı gidiyormuş.en başı kiloyu vermek. bakalım 3 ay sonunda ne kadar kilıo vereceğim. siz ne kadar kilo verdiniz ve ilacın yan etkileri kusma bulantı ne zaman geçti ???

çok güzel çözmüşsünn..kilo bu hastalığın baş düşmanı...kiloyu verirsek hiçbişi olmass tam tersi dahada sağlıklı olmamızı sağlar bu hastalık...drun doğru demişş..bu hastalık anne karnındayken oluşmaya başlıyor demişti drum banada..tabiki erken teşhisle kiloyu kontrol altına alabiliriz...

glukofene gelince..2 hafta içinde herşey eski haline dönüyor canımm..azcık dayann..sonra herşey düzene giriyorr...sen düzenli adet olabiliryormuydun?? adetlerinide düzene sokar eger düzensizse..ben 3 senedir kullanıyorum...1 sene önce 20 kilo ya yakın kilo verdim..sonra bir sene korudum bu kiloyu..sonrayine bi atakla..şimdi 81 kiloyum işte..daha vermemde gerekiyor..o yüzden buradayızz..başka soruların olursa yardımcı oluruz seve seve..

Merhaba arkadaşlarr
İnşallah hepiniz mutlu huzurlu ve iyisinizdir
kaldığım yerden okuyayım dedimm ammaa çook yazmışız hehe yetişemedim benimkinin yüzü düşecek yemek ocakta diyee sakin sakin oturuyorum hehe :9:
Waw senin ve tüm sınava giren arkadaşlar çok başarılı olmuştur inşallah canım
cumartesiyi okudum oda iyi gelir inşallah
bebiş için eşinle birlikte hareket etmek çok önemli vaji de de eşimle hareket ettimm bebiş için acele ettim tek başıma bir yere varamadım artık birlikte hareket edeceğiz ilerleyen zamanlarda inşallah :1::9:
yazdığını okudum
"alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne :1::1: canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorumm" demişsin çok moral oldu canımcımm teşekkür ederimmm
canım evett inşallahh sana tüm arkadaşlarıma ve banada tüm azaları tam olan temiz bir nesil versin Rabbimiz

zayıflama kemerini takıyorum akşamları :) yürüyüş yapmayınca hemen 98 e çıktım :14: sabah şok oldumm bugün çok yoğun bir gündü ama yoğurt ve special k ya dönüşüm muhteşem oldu
ara öğünde meyve yedim 1 adet şeftali
akşam yemeğim dövme pilavı ve haşlanmış tavuk
ve yeşil çaya döndümm :1:
bu arada aykurt salatalıklar süpermiş wawdan resimleri gördümm muhteşemdii
bunun biber versiyonuda güzel oluyor duyurulur
ister öyle doldurun ister tosterde hafif öldürüp kırmızı biberi sarma gibi sarın güzel oluyor
10 biber 1 domates kalorisi miydi sanki öyle okumuştum biryerde ve lor tuzsuz ama güzeldir taze bulursanız hehe
yada ben gibi sütten kendiniz yapabilirsiniz
sütü kaynadıktan sonra limon taşı atıyorum çok az çıkıyor ama süper oluyor
Allaha emanet olun

Son düzenleme:
amannn kuzmm boşversenee canından kıymetli değil hiçbişi onu diyenlerr kendilerine baksınlarr..bende başta pek böle değildim ama git gide arttı bu tertip düzen meselesii....benim eşim hiç şikayetçi değildir tam tersi dahada hoşuna gider o bile akşam gelince alır eline bezi başlarr orayı burayı silmeye..bende en başta bunu dert ederdim yaw ben yenii sildimm niye bunu yapıyon yok yaw dedi beni rahatlatıyor hoşuma gidiyor..iyi dedim o zaman şimdi hiçç acayibimede gitmiyorr...

çok güzel çözmüşsünn..kilo bu hastalığın baş düşmanı...kiloyu verirsek hiçbişi olmass tam tersi dahada sağlıklı olmamızı sağlar bu hastalık...drun doğru demişş..bu hastalık anne karnındayken oluşmaya başlıyor demişti drum banada..tabiki erken teşhisle kiloyu kontrol altına alabiliriz...

glukofene gelince..2 hafta içinde herşey eski haline dönüyor canımm..azcık dayann..sonra herşey düzene giriyorr...sen düzenli adet olabiliryormuydun?? adetlerinide düzene sokar eger düzensizse..ben 3 senedir kullanıyorum...1 sene önce 20 kilo ya yakın kilo verdim..sonra bir sene korudum bu kiloyu..sonrayine bi atakla..şimdi 81 kiloyum işte..daha vermemde gerekiyor..o yüzden buradayızz..başka soruların olursa yardımcı oluruz seve seve..
Adetlerim en başından beri düzenli ilaç kullanmasam da her 28 günde bi adet oluyorum ama yumurta üstündeki tabakanın atılması için maalesef bu yaşta dogum kontrol hapı içiyorum :( benim şuan çok aşırı bulantım var günde 3 tane farklı hap içiyorum diaformini en sona alacagım bütün günümü mahvediyo midem agzımda geziyorum sanki.

ceco34 cok sagol ablacım çok tesekkür ederim verdiğin bilgi için. ben daha cok küçüğüm ve bu pko yüznden yapmadıgım sey kalmadı.. inşallah bu ilaç derdime derman olur inşallah bende 3 ayda 10 kilo kadar veririrm. çünkü gencim ve hiç yakışmıyor kötü hissediyorum kendimi :((

Canım yaşının ufak olması senin için çok güzel bir avantaj :34: hem daha yoğun geçiyordur gündelik hayatın hemde metabolizman çok daha hızlı çalışıyordur :34:
Sen düzenli olarak ilacını iç ve mutlaka burayı takip et :34: emin ol bir süre sonra kaçamak yaptıkca biz geleceğiz aklına ve o kaçamak yapılmadan kenara konacak :1:
Gazan mübarek olsun şimdiden :1:

Hee birde bol bol suyu ihmal etme bak yazda geldi vucudumuzun çok daha fazla suya ihtiyacı var :34:
Bende günde rahat 3 litre içiyorum :34: çay ve kahveleri saymıyorum bile :34:

Canım yaşının ufak olması senin için çok güzel bir avantaj :34: hem daha yoğun geçiyordur gündelik hayatın hemde metabolizman çok daha hızlı çalışıyordur :34:
Sen düzenli olarak ilacını iç ve mutlaka burayı takip et :34: emin ol bir süre sonra kaçamak yaptıkca biz geleceğiz aklına ve o kaçamak yapılmadan kenara konacak :1:
Gazan mübarek olsun şimdiden :1:

Hee birde bol bol suyu ihmal etme bak yazda geldi vucudumuzun çok daha fazla suya ihtiyacı var :34:
Bende günde rahat 3 litre içiyorum :34: çay ve kahveleri saymıyorum bile :34:

çok uzun zamandır ziyaretçi olarak burayı takip ediyodum zaten :) üye oldum geçen gün iyiki de olmuşum sizin deneyimlerinizden yararlanmak çok iyi oldu. tabi yaşamış birinden duymak daha iyi oluyor kim ne derse desin :)
ablacım bu ilaç mahvetti beni ya hapı içmek için bi yudum bişey yiyorum suyu bile zoruna içim kalkarak içiyorum. bide ödem attırıcı hap verdiler tadı o kadar iğrençki :( bu yaşımda bunlarla uğraşıyorum. inşallah ilerde mükafatını alırım

bu arada hepinize sonsuz teşekkür ederim. sizler sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti içim rahatladı. gercekten yasayandan dinlemek farklı. hepiniz sağolun allah razı olsun :)

Adetlerim en başından beri düzenli ilaç kullanmasam da her 28 günde bi adet oluyorum ama yumurta üstündeki tabakanın atılması için maalesef bu yaşta dogum kontrol hapı içiyorum :( benim şuan çok aşırı bulantım var günde 3 tane farklı hap içiyorum diaformini en sona alacagım bütün günümü mahvediyo midem agzımda geziyorum sanki.

canımm sakın ihmal etme..biliyorumm çok kötü bi durum..ben bi kaç gün içmeyi bırakıp yeniden içmeye başlayınca yine aynılarını yaşıyorum ama en fazla 2 gün sürüyorr sonra geçiyor..sen ilk içiyorsun engeç 2 hafta sonra geçerr..ne kadarlık içiyorsunn??850 lik mi..? 1000 likmi??

bu arada ben waw..26 yaşındayımm..1.67 boy..81 kiloyum...4 yıllık evliyimm...istanbuldayım..bende bebiş olmayınca dr gittik pko olduğumu öğrendimm..kilo ver dedi dr..ve başladık..o zaman 104 tüm..sen şanslısın erken teşhis edilmişş..hiç ihmal etme...şuan sen kaç kilosunn??

Son düzenleme:
canımm sakın ihmal etme..biliyorumm çok kötü bi durum..ben bi kaç gün içmeyi bırakıp yeniden içmeye başlayınca yine aynılarını yaşıyorum ama en fazla 2 gün sürüyorr sonra geçiyor..sen ilk içiyorsun engeç 2 hafta sonra geçerr..ne kadarlık içiyorsunn??850 lik mi..? 1000 likmi??

bu arada ben waw..26 yaşındayımm..1.67 boy..81 kiloyum...4 yıllık evliyimm...bende bebiş olmayınca dr gittik pko olduğumu öğrendimm..kilo ver dedi dr..ve başladık..o zaman 104 tüm..sen şanslısın erken teşhis edilmişş..hiç ihmal etme...şuan sen kaç kilosunn??

850 mg'lik kullanıyorum günde bir tane ödem söktürücü ve doğum kontrol hapı içiyorum 3ü bir ağır geliyor :(

18 yaşındayım ablacım 56 kiloydum iki yıl önce 74'e kadar çıktım :( allahtan boyum ve kalıbım var cok göstermiyorum 60-65 gibi gösteriyordum kime sorsam o ara gösteriyosun diyorlardı. 4 gün önce hala 74tüm ama ilaca başlayınca 71 oldum. 58 60 olsam fıstık gibi olcam :)):)

çok uzun zamandır ziyaretçi olarak burayı takip ediyodum zaten :) üye oldum geçen gün iyiki de olmuşum sizin deneyimlerinizden yararlanmak çok iyi oldu. tabi yaşamış birinden duymak daha iyi oluyor kim ne derse desin :)
ablacım bu ilaç mahvetti beni ya hapı içmek için bi yudum bişey yiyorum suyu bile zoruna içim kalkarak içiyorum. bide ödem attırıcı hap verdiler tadı o kadar iğrençki :( bu yaşımda bunlarla uğraşıyorum. inşallah ilerde mükafatını alırım

bu arada hepinize sonsuz teşekkür ederim. sizler sayesinde kafamdaki soru işaretleri gitti içim rahatladı. gercekten yasayandan dinlemek farklı. hepiniz sağolun allah razı olsun :)

Canım ne kadar çabuk şu kilolardan kurtulursan o kadar çabuk o ilaçlardan kurtulacağını düşün her zaman :34:
Wawın dediği gibi bırakıp tekrar başlayınca aynı işkenceyi yaşıyor insan ilk günlerde :34:
Henüz bekarsın ama Allah korusun ilerde çok daha fazla kilo almış olsan ( ki ben senin okullar açılana kadar bile süper kilolar verebileceğine inanıorum ) daha fazla sorun yaşarsın mazallah :nazar:

850 mg'lik kullanıyorum günde bir tane ödem söktürücü ve doğum kontrol hapı içiyorum 3ü bir ağır geliyor :(

18 yaşındayım ablacım 56 kiloydum iki yıl önce 74'e kadar çıktım :( allahtan boyum ve kalıbım var cok göstermiyorum 60-65 gibi gösteriyordum kime sorsam o ara gösteriyosun diyorlardı. 4 gün önce hala 74tüm ama ilaca başlayınca 71 oldum. 58 60 olsam fıstık gibi olcam :)):)

Canım istersen doğum kontrol hapını akşam iç eğer diğerini sabah içiyorsan :34: hem 3ü bir arada içmemiş olursun hemde ağır gelmez belki :34:
Bak 6lı hanelere az kalmış :34: senin şurda dişini sıkarsan taş çatlasın 4 ay içinde 5li rakamları göreceğini düşünüyorum :34: yeterki fazla kaçamak yapma ve akşam 7den sonra mümkünse sadece su ve yeşil çay tüket :34: oda inanılmaz ödem söktürüyor :1:

kızz bende kimm bu ziyaretci kim diyee düşünüp duruyordum merakdan..demek senmişsinn :) :) akşam yatmadan önce iç canım bi süree...alışınca erkene çekersinn..inan çok faydasını görücenn...

hatta ben glukofeni bi çok insanada tavsiye ediyorumm...dr.erkan topuz diye bi dr var tv de çıkıyorr gecen saba tümerde çıktı..saba zayıflama ilaçlarını sordu kansörojenmi diye..evet dedi..zayıflamak isteyenlere tek ilaç tavsiye ederim oda destek için...metformin ilaçları dedi..bildiğimiz şeker hastalarının kullandığı şeker ilacından içsinler diyetlerinde faydasını görürler dedi..

o yüzden sen devam et eski kilona gelirsin yinee..çok fazla bi kilon yok..ben kendimi bildim bileli lkiloyla cebelleşiyorumm..

Back