- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
Canım inan gerçekten güzel diyorum ya yeşil çaydan bile daha güzel tadı
Bende madem öyle sana uyup platese geçeyim birazdan Anam ararsada o saatte ( genelde bu saatlerde arıyor ) bende bilgisayardan açar yaparım Yarından itibaren yine Spor salonuna giderim 1 hafta 10 günde olsa ( son iki üç gün ancak hazırlanırızm )
Canım gelenler yabancı değilmiş nasılsa mutlaka yap sporunu eminim onlar uyansa bile sana eşlik ederler
Kahvaltıda gayet güzel de sen patatesi fazla kaçırma malum nişasta
Ben kahvaltımı 7.15de yaptım ara öğünümü yapacağım birazdan
Birde kızlarrrrrrrrrrrr bol bol su içmeyi ihmal etmiyoruz
Ben bu saate kadar 750 ml içtim bile
Lavaboya gidip geleyim yine içeceğim
wowwww aynen benimde suyu arttırmam lazım 2 gündür çok saldım...dayanıcam patatese..ekmek yemei düşünmüyorym zatiii..evet yapayım onlarda kalkar belkiii hatta kaldırayım dur salonda birlikte yapalım...üff üff püff püff
waw tatlim hemen sana minik bi oneri vereyim. salataligin icini kabak oyacagiyla oy tatlim icine fe beyaz peyniri sade de koyabilirsin kekik pulbiberle karistiripta koyabilirsin. salataligin icine peyniri simsiki doldur daha sonra normal salatalik dilimleri gibi dilimle harika gorunuyorlar kahvaltida... nette goruntusune bak bi istersen. kahvaltida salatalik dolmasi felan diye aratirsan cikabilir
hemencikk deniyorum bakayımm nasıl olecekkk:) güzel fikir teşekküler bebekimmmmmm......