Canım inan gerçekten güzel diyorum ya yeşil çaydan bile daha güzel tadı
Bende madem öyle sana uyup platese geçeyim birazdanAnam ararsada o saatte ( genelde bu saatlerde arıyor ) bende bilgisayardan açar yaparım Yarından itibaren yine Spor salonuna giderim 1 hafta 10 günde olsa ( son iki üç gün ancak hazırlanırızm )
Canım gelenler yabancı değilmiş nasılsa mutlaka yap sporunueminim onlar uyansa bile sana eşlik ederler
Kahvaltıda gayet güzel de sen patatesi fazla kaçırma malum nişasta
Ben kahvaltımı 7.15de yaptımara öğünümü yapacağım birazdan
Birde kızlarrrrrrrrrrrr bol bol su içmeyi ihmal etmiyoruz
Ben bu saate kadar 750 ml içtim bile
Lavaboya gidip geleyim yine içeceğim
waw tatlim hemen sana minik bi oneri vereyim. salataligin icini kabak oyacagiyla oy tatlim icine fe beyaz peyniri sade de koyabilirsin kekik pulbiberle karistiripta koyabilirsin. salataligin icine peyniri simsiki doldur daha sonra normal salatalik dilimleri gibi dilimle harika gorunuyorlar kahvaltida... nette goruntusune bak bi istersen. kahvaltida salatalik dolmasi felan diye aratirsan cikabilir
waw tatlim hemen sana minik bi oneri vereyim. salataligin icini kabak oyacagiyla oy tatlim icine fe beyaz peyniri sade de koyabilirsin kekik pulbiberle karistiripta koyabilirsin. salataligin icine peyniri simsiki doldur daha sonra normal salatalik dilimleri gibi dilimle harika gorunuyorlar kahvaltida... nette goruntusune bak bi istersen. kahvaltida salatalik dolmasi felan diye aratirsan cikabilir
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
anammm ders yokk...sınavv yokk nasıl bi hafif uyandım bu sabah gece 4 de geliyordu yattığımda ama eşim işe gidince uyandım 8 de..bi tek onun ağırlığı var başımda ama olsunn..
evett ben bombagibi başlayacaktım dimiiii
şükür öyleyim yine sadece düşünüyorummisafirlerime ayıp olurmu diye..açsam ebruliyi diyeeüffpüfff üfff püff üff üff üff..püff püff püff
şuan canım ne çekti biliyormusunuzz..bol yeşillikli bol limonlu patates salatasıı...ne alaka diceniz şimdi ne bilem aklıma geldi birdenn neysee... akşama yaparımm belkiii...
bu arada kızlarr eşim 3 kilo verdi bile yaaa...96 idi..şimdi tok karnına 93 geliyorrr...diyorkii siz sen benide ekle şekerim o listeye bak nasıl alt üst edicem görüceksin diyor banaa...anamm adam azimli çıktı yaaa..bende onunkinin yarısı olsa o iradenin ooooo almış başımı gitmiştimm...cumartesilahmacun yedim de2 dene..bide ayran yeşillik...ben hacıoğlunun lahmacunlarına bayılıyorumm yaaaaa..eşim bir dene yedii hemde çok açtı ama ben dayanamadım hepsini yedimm...tam ellerimi siliyordum bana ne ded biliyormusunuzz..
vay be hepsini yedinn..senikızlara söylicem dedi bu nasıl diyettirr...ben aynen böleee ama aşkooo şey amaa amann bee sınav stresi yedim işte o stresle hepsi erir dedimm kaçtım
kuzular yaa size bişi danışıcamm...hani ben yine bu ayytedavi için adet olmayı bekliyordum yaa..eşim yine çaydı gitmee bu ayda biraz daha bekle diye..bende ben gidicem sen karışma dedim..oda iyi sen bilirsin ben yokum dedii..şimdi nedimm bennn...bende gidicem dedimm sonra düüşündümdezaten agırgeliyor hala daha alışamadım bu tedavi olaylarınaa..ve olumsuz gecen her ay bi çöküş bu kadar ağır yükü tek başıma kaldıramam gibi geliyorr...onu dinleyeyim dediği zamanı bekleyeyimmii..yoksa gidip başlıyayım mı??
onunda kendine göre haklı sebepleri var ama bitmiyorki sebepleri...biz 2 sene önce bu INNOVIA evlerinden ev aldık..onun taksitleri eylül gibi bitiyor...obitsin eylül gibi başlayalım tedaviye diyorr..şimdi benim eşimin işleri okullarla ilgili..okullar kapanınca bizim işlerde kapanıyor..ve gelir yarı yarıya düşüyorr..biz arabayı sattıktan beri iş yerinin ticari arabasıyla takılıyoruz..eylül gibiaraba almayıda düşünüyor..şimdi sen beni sıkıştırma..eylül gibi şu evide bitirelim o yük kalmış olsun üstümden diyor..tedavide +dr ücretiyle baya tuzluya geliyordaao bile yük oluyor bazen bana...
neyse napam diyin bişi..şimdi kaçam ebruliye bakimmm..
tamam canımmm görüşünceye dekk iyi bak kendinee..şimdi düğün yeri yemekler tatlılar gırla gider aman ha dikkat..yesende aşırıya gitmesin diye uğraşsanda yeter...su iç devamlı onun yardımı çok olurr...pazartesi görüşmek üzereewaw tatlim senin esinde benimki gibi varya ne guldum. bende c.tesi sinav cikisi bi kumpir yedim baya tokum eve geldim esim ac. neyse yemek hazirladim baya zahmetli oldu acktim bende yedim yaninda... gicik askim bana bir tehditler savuruyo... ben yazmammi nete diyo. "selam ben aykurt bugun sunlari sunlari yedim" diye yazacamda yazacam diyo. aman askim sen iyisin sen canimsin dedimde zor ikna ettim. sonra ben ders calismaya iceri gectim telefonla isim yok al sen dedim. benim telde net varya. zaten benim isim var senin yediklerini yazacaktim diyerek gitti gicik askim benim. ama yazmamis sukur... gerci korkulacak bisi degildi pek.
neysem ben bu sabah uyandim tartiya bi cikti gozlerim fal tasi gibi acildi. hemen kostum wc ye sonra cikti azcik daha dusuktu. yapacak bisi yok dedim... c.tesi pazar yedim napiyim... fazla da pisman degilim...
bide carsambadan adanaya ve kv lere gidecegiz persembe cuma dugundeyiz. bakalim ne olcak. cuma gece yada c.tesi geliriz. c.tesi pazar da burada dugun var annemin kapi komsusu. ondada kostururuz biraz. bu 3-4gun bildirim yapamam p.tesi gorusuruz kizlar...
kuzular yaa size bişi danışıcamm...hani ben yine bu ayytedavi için adet olmayı bekliyordum yaa..eşim yine çaydı gitmee bu ayda biraz daha bekle diye..bende ben gidicem sen karışma dedim..oda iyi sen bilirsin ben yokum dedii..şimdi nedimm bennn...bende gidicem dedimm sonra düüşündümdezaten agırgeliyor hala daha alışamadım bu tedavi olaylarınaa..ve olumsuz gecen her ay bi çöküş bu kadar ağır yükü tek başıma kaldıramam gibi geliyorr...onu dinleyeyim dediği zamanı bekleyeyimmii..yoksa gidip başlıyayım mı??
onunda kendine göre haklı sebepleri var ama bitmiyorki sebepleri...biz 2 sene önce bu INNOVIA evlerinden ev aldık..onun taksitleri eylül gibi bitiyor...obitsin eylül gibi başlayalım tedaviye diyorr..şimdi benim eşimin işleri okullarla ilgili..okullar kapanınca bizim işlerde kapanıyor..ve gelir yarı yarıya düşüyorr..biz arabayı sattıktan beri iş yerinin ticari arabasıyla takılıyoruz..eylül gibiaraba almayıda düşünüyor..şimdi sen beni sıkıştırma..eylül gibi şu evide bitirelim o yük kalmış olsun üstümden diyor..tedavide +dr ücretiyle baya tuzluya geliyordaao bile yük oluyor bazen bana...
tamam canımmm görüşünceye dekk iyi bak kendinee..şimdi düğün yeri yemekler tatlılar gırla gider aman ha dikkat..yesende aşırıya gitmesin diye uğraşsanda yeter...su iç devamlı onun yardımı çok olurr...pazartesi görüşmek üzeree
bide carsambadan adanaya ve kv lere gidecegiz persembe cuma dugundeyiz. bakalim ne olcak. cuma gece yada c.tesi geliriz. c.tesi pazar da burada dugun var annemin kapi komsusu. ondada kostururuz biraz. bu 3-4gun bildirim yapamam p.tesi gorusuruz kizlar...
kizlar burda devlet hastanesinin diyet kitapcigini buldum sonunda... icindekilerden simdi 1porsiyon meyve miktarlarini yaziyorum umarim isinize yarar...
ananas 1ince dilim
armut 1orta boy
avakado yarim adet
ayva 1/4orta boy
bogurtlen 1/2su bardagi
cilek 12adet
dut 8adet
elma 1kucuk boy
greyfurt 1/2orta boy
hurma 5adet
karpuz 1ince dilim (1/8 orta boy)
kavun 1ince dilim(1/8 orta boy)
kayisi 3adet
kirmizi erik 5adet
kiraz 12adet
kivi 1orta boy
kuru erik 5adet
kuru incir 1adet
kuru kayisi 4 adet
kuru uzum 1yemek kasigi
limon 1orta boy
mandalina 1buyuk boy
muz 1kucuk boy
murdum erigi 3-4adet
nar 1/2 kucuk boy
portakal 1orta boy
seftali 1orta boy
taze incir 1adet
uzum 15iri tane
visne 14adet
yeni dunya 6adet
yesil erik 10adet
greyfurt suyu 1cay bardagi
nar suyu 1cay bardagi
portakal suy 1cay bardagi
uzum suyu 1/2cay bardagi
visne suu 1cay bardagi
elma suu 1 cay bardagi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?