• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...;)))

oh afiyet olsun o kadarla bırakırsan hiçbişicik olmazzyemesen daha sinir ederdi senii.....kız o laf ne demek öyle ilk duydum...((geçmişlerimizin ağzında bulunsunn.))..

bu arada süper kilo vermişsin tebrikler aynen devam durmak yokk....

kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
kocaman bişi olmustu dra goturduk bugun zor bela
muhtemelen amelıyat dedıler
sımdı bende yemek yedılerde gıttıler :(

herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı :((((((

canımm bunu yazıp çıkıyorsun sana cevap yazıyoruz ama hiçbirini görmüyor okumuyorsunn..hiçmi merak etmiyorsun ne demişlerdir diyee:1::1:soruyon gidiyon...

son kez tekrar ısrarla söylüyorum çok gelişmiş bi yumurtan vardı kist olma ihtimali yüksek ki inşallah yoktur öle bişi o yzden dr git ve takip et gögüs ağrısıda normal adet belirtin değilse kist belirtilerindede vardır gögüs hassasiyeti...hamile olmadığına eminmisin kanda baktırdınmı??

babana çok geçmişolsun canımm..allah acil şifalar versinn..

Kizlar merhabalar

yedigimme dikkat etsemde yine de degisiklik yok bende kilo ayni :-(

asma suratını canımm bende aynı kilodayımm..ilacım bitti adet olursam biras değişir gibi geliyorr...ama sen ne yiyorsun ne içiyorsun bilmiyorum o yüzden pek bi yorumdada bulunamıcamm....

şirineeeeeeee.....

alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne :1::1: canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorummm

Son düzenleme:
canım tartıdaki artıyı takmaa feci stresli bi hafta geçiriyoruzz ve ikimizde ilaç içiyoruzz onunda etkisi vardırr...adet olunca bide sınavları atlattıkmıı - leri görürüz inşallahh...

kan hakkında konuşmuşsunuzz bende bakındım birazz vücuda göre değişiyormuş kanın kilosu....şöyle hesaplaya biilirmişizz...kilomuz * 8 / 100... ben yaptımm 81*8=648 ...648/100=6.48 kilo....yani benim vücutta 6.5 kilo kan varmışşş loooooo...anamm aslında ben baya zayıfmışımmm:9::9: 7 kilosu kanmışş kann....:9::9::9::9:

oh afiyet olsun o kadarla bırakırsan hiçbişicik olmazzyemesen daha sinir ederdi senii.....kız o laf ne demek öyle ilk duydum...((geçmişlerimizin ağzında bulunsunn.))..

burda cok soylenir tatlim... gecmislerimizin canina degsin de derler... olenlerimize saygi anlamindadir canim. aslinda irademi tam kullansam mesela kizartma mi yaptim bir yada iki catal alir birakirim... simdi birden kilo verirsem hastalanirim diye korkuyorum. birde dedigim gibi haftaya dugune kv lere gidecegiz alabilirim kilo... umarim almam tabiiii...

aykurtttttt koridora çıktınmı kızzz...pasta kokusu hala duruyormuuuuu... yeme bakk takipteyimmmm:9::9::9: 3 dene mercimek köftesini hüpletmişsinn:9::9: dicenki anam yediklerimimi sayıyorsun..evet sayıyorummm:9::9:

maşallah süper kilo vermişsin haftanın 1. sisin:46::46::46: senin o komşular olmasa dahada verirsinn...o komşularına bi konuşma çek diyetteyim bana destek olun de..öle pasta börek getirmeyinn dee...sonra waw bana kızıyor deee:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kan hakkında konuşmuşsunuzz bende bakındım birazz vücuda göre değişiyormuş kanın kilosu....şöyle hesaplaya biilirmişizz...kilomuz * 8 / 100... ben yaptımm 81*8=648 ...648/100=6.48 kilo....yani benim vücutta 6.5 kilo kan varmışşş loooooo...anamm aslında ben baya zayıfmışımmm:9::9: 7 kilosu kanmışş kann....:9::9::9::9:

bende baktim 7,76 felan kanim varmis... hmm... peki bu kani sicak/ kani soguk/kan cekti meselelerine ne diyorsun waw?

caktirmayin psikopata bagladim... bakin calistigim ders Turkiye ekonomisi ama adamlar butun dunyanin ekonomisini ogretiyor nerdeyse... baane elalemin ekonomisi nasil yemeyeyim kafayi kizlar???

aykurtttttt koridora çıktınmı kızzz...pasta kokusu hala duruyormuuuuu... yeme bakk takipteyimmmm:9::9::9: 3 dene mercimek köftesini hüpletmişsinn:9::9: dicenki anam yediklerimimi sayıyorsun..evet sayıyorummm:9::9:

maşallah süper kilo vermişsin haftanın 1. sisin:46::46::46: senin o komşular olmasa dahada verirsinn...o komşularına bi konuşma çek diyetteyim bana destek olun de..öle pasta börek getirmeyinn dee...sonra waw bana kızıyor deee:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

yok be kuzum birinci degilim benden cok kilo verenler var...

koridora cikmadim arada zile basan olunca kapidan bakiyordum...
bende anlamadim nasil bukadar verdim sanirsam devamli ve az yedigim icin bole oldu canim... ben cok yeyince kilo veriyom dermisim... canim ben diyetisyene gittigimde 9dilim ekmek verdi demistimya ben hergun 9 olmasada 7-8rahat yedim hatta 9-10oldugu bile oldu... bide ogunlerimde protein de cok yedim. et niyetine peynirleri cok duydunuz benden ;)) bide cok az su iciyormusum onu farkettim simdi bile 1,5 -2litre anca iciyorum ama cok faydasi oluyor. bu arada o tabaktan aksamustu azcik carptim. yarim kurabiye ve 1sigara boregi(yagsiz firinda)

bende baktim 7,76 felan kanim varmis... hmm... peki bu kani sicak/ kani soguk/kan cekti meselelerine ne diyorsun waw?

caktirmayin psikopata bagladim... bakin calistigim ders Turkiye ekonomisi ama adamlar butun dunyanin ekonomisini ogretiyor nerdeyse... baane elalemin ekonomisi nasil yemeyeyim kafayi kizlar???

Ekonomi deme banaaa :41: Bende de Ekonominin Güncel Sorunları diye bir ders var, kafayı yicemmm:47: Avrupa Birliği'nden söz açmadım daha :60:

Neyse Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım :3:

Baya geç oldu felaket uyku bastırdı :1:
Herkesi kocaman öpüyorum :54::54::54:

Hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr
İlk fırsatta damlarım yarın :1:

Ekonomi deme banaaa :41: Bende de Ekonominin Güncel Sorunları diye bir ders var, kafayı yicemmm:47: Avrupa Birliği'nden söz açmadım daha :60:

sorma yavrum gecen donem sadece avrupa.birligi dersi vardi bende acayip sinir olmustum. yav arkadas avrupa birligi uyesi bilem degiliz adamlar ders koymus...

selam kızlar kg bildirimi yapamamıştım dün
kilom 91,1 dün itibariyle:55:

hayırlı sabahlar bol güneşler bol gülüşler...:21:
öncelikle sınavda olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..
sabah eşime kahvaltıda şimdi herkes sınavda dedim..eşim-sen mi giriyorsun sınava iki haftadır sınav sayıklıyorsun dedi..valla tüm tanıdıklarım giriyor dedim..
dün yoğun ve yorucu bir gündü.kreşlerin öğretmenlerine toplantı yaptım.bilg.öğretmeni bir arkadaşla gösteri için slayt hazırladık..çoook zaman alıyor..hatta akşam eşimi kapıda beklettim yedek anahtarımız yok.
:30:.akşam k.validelere gitmek zorunda kaldık eşimin amcası ingiltre de oturuyor k.babanın hastalığı için gelmişti o dönüyormuş..görmeye gittik..gece saat 12 de döndük..çocuklar perişan oldu hala uyuyorlar..:31:
dünkü menüm allak bullak oldu
:19:
sabah
sucuklu yumurta
2 d.ekmek
zeytin
çay
ara yok
öğle
2 dilim börek
bir küçük kurabiye
ara
küçük parça simit
akşam
sebze yemeği 2-3 çatal makarna
yoğurt
ara
meyve

dün bedenimden çok beynim yoruldu...bugünde ev işi malum..yürüyüşümü öğleden sonra kızımı uyutunca yaparım çünkü rahat vermiyor..
:8:

Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi :1:

[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]1.hafta[/TD]
[TD]2.hafta[/TD]
[TD]3.hafta[/TD]
[TD]4.hafta[/TD]
[TD]ay sonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erinisa[/TD]
[TD]82 kg[/TD]
[TD]81.7 kg[/TD]
[TD]81.7 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waw[/TD]
[TD]83,3 kg[/TD]
[TD]82,3 kg[/TD]
[TD]81.4 kg[/TD]
[TD]81.4 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fburak[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedacan[/TD]
[TD]87 kg[/TD]
[TD]86 kg[/TD]
[TD]84.2 kg[/TD]
[TD]83.1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ocean[/TD]
[TD]92 kg[/TD]
[TD]91.7 kg[/TD]
[TD]91.5 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilgen5208[/TD]
[TD]93,1 kg[/TD]
[TD]93,1 kg[/TD]
[TD]92.3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedenizi[/TD]
[TD]96 kg[/TD]
[TD]96 kg[/TD]
[TD]95 kg[/TD]
[TD]95.5 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]97.5 kg[/TD]
[TD]96,8 kg[/TD]
[TD]96.2 kg[/TD]
[TD]96.2 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebekku[/TD]
[TD]99 kg[/TD]
[TD]98,7 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aykurt[/TD]
[TD]99kg[/TD]
[TD]99 kg[/TD]
[TD]98.5 kg[/TD]
[TD]97.1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:46::46::46::46::46: Hepiniz harikasınız :34: İnşallah her hafta böyle eksilerle devam ederiz :34: Bence ilk iki hafta için güzel sonuçlar bunlar :34:
Bu sene bizim yılımız olucak kızlar unutmayın :34: 2014e resmen fıstk gibi hatunlar olarak gireceğiz :1: :1: :1:[/QUOTE]

hayatım 3.hafta benim kilomu yazmamışsın ;

80.1 kg

eline sağlık..bu arada fitness hocan doğru söylemiş..regl öncesi vücut su tutar ben regl sonrası 2 kg kilo verdiğimi bilirim:52:hep öyle versek birdaha almasak 6 ayda 12 kg veririz:32::1:

kizlar ogleyin esim isten geldi ve kahvalti yaptik birlikte... bizim komsulara misafir gelmis beni cagirdilar ben yiyorum dedim gitmedim. arkadan sagolsunlar bi tabak pasta borek gonderdiler... ananmmmm... esime yalvariyom noolur ise goturde orda sen ye diye baane diyo... sadece icinden 2-3tane mercimek koftesi carptim... kalani gotur dedim aksama ben yerim yemek yapma dedi... tamam dedim... esim evden cikarken bana bagiriyo "askimmm sakin koridora cikmaaa" diye. ne olduda hayirdir dedim... burasi acayip pasta borek kokuyoooo diyo bi guldum... tamam cikmam dedim...
bu arada kahvalti hazirlarken geldi yanima askim sen kilo vermisin ha yanlar biraz erimus diyo;)) basenler var onlari napican duvara mi vursanki diyo. dalga geciyo uyuz askim yaaa...
çok güldüm ya.:1:.kocan sana destek oluyor ne güzel işte..
bizimkide göbiş erimiş diyor..ama benim derdim basenlerim..
:31:
dün k.validelerde gelen bir akraba çok zayıflamışsın diyor..yoo aksine aldım dedim onlar benim 9 lu rakamlardaki halimi biliyor..yok çok iyisin daha verme diyorlar..bir arkadaşta ne kilolusu çok iyisin diyor kilomu sordu söylemedim 65 kg
:53: tahmin etti ben 65 olsam manken olurum dedim.:32:.boyun getirisi çok oluyor olduğun kiloyu göstermiyorsun..balık etlisin..ama hangi balık???:52:

Selam kizlar, ben su anda okulun kapisinda bekliyorum, bir saat sonra 2. oturuma girecegim.

Selam kizlar, ben su anda okulun kapisinda bekliyorum, bir saat sonra 2. oturuma girecegim.
ben geldimm eve sınav için eh işte diyebilirim atatürk ilke ve inkilap tarihi karışıktı biraz.. esas derler yarın 5 dersim var yarınnn:14::14:

Benim de 7 dersim var, sabah iki öğleden sonra beş tane. Yandım bittim kül oldum :60:

:46::46::46::46::46: Hepiniz harikasınız :34: İnşallah her hafta böyle eksilerle devam ederiz :34: Bence ilk iki hafta için güzel sonuçlar bunlar :34:
Bu sene bizim yılımız olucak kızlar unutmayın :34: 2014e resmen fıstk gibi hatunlar olarak gireceğiz :1: :1: :1:

hayatım 3.hafta benim kilomu yazmamışsın ;

80.1 kg

eline sağlık..bu arada fitness hocan doğru söylemiş..regl öncesi vücut su tutar ben regl sonrası 2 kg kilo verdiğimi bilirim:52:hep öyle versek birdaha almasak 6 ayda 12 kg veririz:32::1:
[/QUOTE]

75 kilo,1,68 boyundayım zayıflamak için herşeyi yaptım,olmadı:((PKO ne buarada,ben de o nednle mi şişmanım acaba...bide tiroid sorunundan olabiliyormuş sanırım....lütfen yardıııım...

canımm bunu yazıp çıkıyorsun sana cevap yazıyoruz ama hiçbirini görmüyor okumuyorsunn..hiçmi merak etmiyorsun ne demişlerdir diyee:1::1:soruyon gidiyon...

son kez tekrar ısrarla söylüyorum çok gelişmiş bi yumurtan vardı kist olma ihtimali yüksek ki inşallah yoktur öle bişi o yzden dr git ve takip et gögüs ağrısıda normal adet belirtin değilse kist belirtilerindede vardır gögüs hassasiyeti...hamile olmadığına eminmisin kanda baktırdınmı??

babana çok geçmişolsun canımm..allah acil şifalar versinn..

asma suratını canımm bende aynı kilodayımm..ilacım bitti adet olursam biras değişir gibi geliyorr...ama sen ne yiyorsun ne içiyorsun bilmiyorum o yüzden pek bi yorumdada bulunamıcamm....

şirineeeeeeee.....

alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne :1::1: canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorummm

kızlar burada ne güzel bir arkadaşlık var bayıldım ilişkinize:)beni de alın aranıza...23 yaşındayım 75 kiloyum,üniversite öğrencisiyim,kiilolarla mutsuzum...erkek arkadaşım da yok,imdat:))

kızlar burada ne güzel bir arkadaşlık var bayıldım ilişkinize:)beni de alın aranıza...23 yaşındayım 75 kiloyum,üniversite öğrencisiyim,kiilolarla mutsuzum...erkek arkadaşım da yok,imdat:))

canımm hoşgeldinn...kilonn süperr inşallah kısa zamanda dahada güzel kilolara gelirsinn..buyur gel sende arkadaşımız ol..başımızın üstünde yerin varr..sen acık geçmiş sayfalara bakk çünkü bu ara burası biraz durgunn:9::9: sınavlarımızz varda ondannn herkezz feci durumdaa...yarın sınavlar bitiyor inşallah dahada canlanacak inşallah burasıı..görüşürüz yine byy..

Back