- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...))
oh afiyet olsun o kadarla bırakırsan hiçbişicik olmazzyemesen daha sinir ederdi senii.....kız o laf ne demek öyle ilk duydum...((geçmişlerimizin ağzında bulunsunn.))..
bu arada süper kilo vermişsin tebrikler aynen devam durmak yokk....
kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
kocaman bişi olmustu dra goturduk bugun zor bela
muhtemelen amelıyat dedıler
sımdı bende yemek yedılerde gıttıler
herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı (((((
canımm bunu yazıp çıkıyorsun sana cevap yazıyoruz ama hiçbirini görmüyor okumuyorsunn..hiçmi merak etmiyorsun ne demişlerdir diyeesoruyon gidiyon...
son kez tekrar ısrarla söylüyorum çok gelişmiş bi yumurtan vardı kist olma ihtimali yüksek ki inşallah yoktur öle bişi o yzden dr git ve takip et gögüs ağrısıda normal adet belirtin değilse kist belirtilerindede vardır gögüs hassasiyeti...hamile olmadığına eminmisin kanda baktırdınmı??
babana çok geçmişolsun canımm..allah acil şifalar versinn..
Kizlar merhabalar
yedigimme dikkat etsemde yine de degisiklik yok bende kilo ayni :-(
asma suratını canımm bende aynı kilodayımm..ilacım bitti adet olursam biras değişir gibi geliyorr...ama sen ne yiyorsun ne içiyorsun bilmiyorum o yüzden pek bi yorumdada bulunamıcamm....
şirineeeeeeee.....
alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk ne canım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorummm
Son düzenleme: