Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kizlarrr ALLAH im yarinki sinavlarinizda yardimcimiz olsun insaallah... bende az once geldim eve bi sinava girdim acayip kazikti ama gecerim insaallah... hayirlisi yarin ne olacak bakalim

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Kimsecikler yok ama olsun nasılsa hepinizin döneceği yer kürkcü dükkani
Bugün sadece alışverişe gittik eşimle. Canım gezmek istemedi dünden beri haberleri izledikce çok üzülüyorum olanlara ve canım hiç birşey istemiyor maalesef
İnşallah yarın kendimi biraz daha iyi hisseder ailecek biraz yürüyüşe gider çocuklarıda parka götürürüz

eline sağlık..bu arada fitness hocan doğru söylemiş..regl öncesi vücut su tutar ben regl sonrası 2 kg kilo verdiğimi bilirimhep öyle versek birdaha almasak 6 ayda 12 kg veririz[/COLOR][/B]

Valla süper olurdu ama yok bendeki ödemler beni nasıl seviyorsa gitmek bilmiyorlar
Ayşe diye bir Arkadaşım var bana daha evvel ödem sökücü elmalı zencefilli bir tarif vermişti yarın onu yapacağım inşallah
Belki biraz faydası olur çünkü davul gibi gezmekten bıktım

75 kilo,1,68 boyundayım zayıflamak için herşeyi yaptım,olmadı(PKO ne buarada,ben de o nednle mi şişmanım acaba...bide tiroid sorunundan olabiliyormuş sanırım....lütfen yardıııım...

kızlar burada ne güzel bir arkadaşlık var bayıldım ilişkinize:)beni de alın aranıza...23 yaşındayım 75 kiloyum,üniversite öğrencisiyim,kiilolarla mutsuzum...erkek arkadaşım da yok,imdat:))

Aramıza hoşgeldin canım
Emin ol burada gerçekten çok güzel bir ortam var ve her geleni seve seve aramıza alıyoruz
Bu arada ben banu 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim İstanbuldayım ve 1.5 senedir kilo vermek için debeleniyorum
Şükür iyi kötü gitti ama daha yolum uzun fakat KKdaki arkadaşlarım sayesinde onlarıda vereceğime inanıyorum
Gazan mübarek olsun

75 kilo,1,68 boyundayım zayıflamak için herşeyi yaptım,olmadı(PKO ne buarada,ben de o nednle mi şişmanım acaba...bide tiroid sorunundan olabiliyormuş sanırım....lütfen yardıııım...[/QUOTE]

canım yinede çok kilolu değilsin..benimde boy 170 en son 73 kg ya inmiştim..kim görse sakın daha fazla verme çok zayıfsın diyordu..tabi kemik yapısıyla da alakalı bir durum
veririz azmin elinden ne kurtulmuş
bu arada hoşgeldin

kızlaar Allah yar ve yardımcınız olsun..valla bende sınav sitresine girdim..sınava girmeyeceğim ama herkes o durumda..
bugün nötr geçti,yürüyüş yapamadım öğlen yeme ataklarıyla geçti ama akşamı hafif atlattım
sabah
biber
2 d.ekmek
çay
yoğurt
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurt
salata
2 d.ekmek
ara
leblebi üzüm fındık
akşam
c.flakes-elme-süt
ara
doondurma

Ohhh bee hele şükür bağlantı düzeldi

Deli oldum valla kaç saattir
Eeee herkes yattı galiba Neyse artık gelen olmazsa bende birazdan yatarım.

İnşallah yarında bizler için çok verimli geçer

saat şuan 2 ve ben uyuyamıyorum kafayı yicemmm ....ters tepkmi yaptı nedir uyuyamıyorum sabah 9 da ilk oturumum var yaaa

merhaba fistiklar hala sinavda olanlara Rabbim yardim etsin insaallah... benim sinav bitti bugunku sinavimda gayet zordu ama gecebilecegim umudundayim. ALLAH imin izniyle insaallah gecerim... bugun bi kafam rahat uyurum insaallah. gecemezsem taa seneye mayista girmem gerekir ki umarim gecerimde buna gerek kalmaz... aminnn... insaallah herkesin hayati yolundadir.. herkese iyi pazarlarrr...

cümleten geçmiş olsuuuunn...
ya o kadar halsizimki elim kolum kalkmıyor spor dahi yapamadım..
çocuklar uyuyor kalkınca avm ye gideceğiz belki spor ayakkabı da bakarım halaa alamadım ya..

Selam kızlar, ben eve yeni geldim. 5 dersten birden sınava girdim, çok yordu yaa

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün kahvaltıdan sonra hemen sokağa attık kendimizi ailecek
Dışarda kız kardeşimle buluştuk ve bir saat yürüdük Sonra bir ara Forum istanbuldan eşime ayakkabı aldık birde yanındaki decathlona baktık
Çok güzel şeyler vardı ama inat ettim kilo vermeden almayacağım kendime hiç bir şey

Daha sonra kız kardeşimden ayrılık biraz da arabayla sahilde gezelim derken fikir değiştirip güzel bir yerde sahilde yemek yedik
Gittiğimiz yerde menüye kalori değerlerinide eklemelerine çok sevindim
Küçük kuzum okadar yoğunluğa yemekte bile uyuklayarak tepki verdi
Henüz iki saat oldu eve geleli ama tabi gelir gelmez kuzu uyumadan onuda bir yıkıyayım dedim
Kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeğide biraz geç oldu o yüzden akşam yemeği yemedik şimdi biraz meyve yerim birde yeşil çay içerim yatmadanda bir bardak süt
Tabi bir yandan bol bol su

Bu arada gün içinde yediklerimide paylaşayım artık bir zahmet

Sabah;
1 büyük fincan yeşil çay
biraz pastırmalı yumurta

( benim büyük cadı anne çok güzel koktu diye tutturunca bir gün önce almıştım bari fazla kokmasın yumurtanın içine az koyayımda nefsi körlensin dedim yaz günü yapılmayacak iş ama ne yaparsınız çocuk isteyince hayır diyemiyor insan )

2 siyah zeytin
3 dilim domates
5 dilim salatalık
1 KK beyaz peynir
2 dilim ekmek

ara; ( eşimin anannesine uğramıştık kızkardeşimden ayrıldıktan sonra )
3 tane fındık
1 şekersiz nescafe

Geç öğle yemeği / akşamla karışık

1 Porsiyon Izgara köfte
4 çatal kadar pilav ( kalanı küçük kuzuya kakaladım )
3 - 4 fırında patates
1/4 Domates
1 Kutu Pepsi light ( şekersiz ve kalorisi yok )

Bu Menünün toplamı 400 kaloriymiş bir öğün için fena sayılmaz bence

Biraz evvelde 5 - 6 parça kavun, 1/2 KK beyaz peynir yedim Şimdide üzerine bir yeşil çay hüpletirim

Çok şükür hiç acıkmadım ama metabolizmayı hızlandırmak için yedim zaten bugün meyve yemememiştim
Artık yarın çok daha dikkatli olurum

selamm kızlarrrrrrrr...ben geldimm sınavv bittiiii

inşallah sonuçlar da güzel gelir 2 dersim vasattı..matematik ve makro iktisattt...bakalım hayırlısıı.....

sınavdan çıktık kardeşim ve kuzenim bana geldiklerini söylediler onlarıda alıp bişiler atıştırıp eve geçtikk...anca şimdi ortalık dindi bende geldim..misafirlerim var bu gece..yarın görüşürüz inşallahh...

hayırlı sabahlar kızlar..
dün kaçamak yapayım derken keçileri kaçırdım..gece yatarken midem bulanıyordu..neden mi?çok yemekten..

sabah
kızartma
peynir zeytin
2 d.ekmek
ara
meyve
öğle
sebze yemeği
yoğurtlu makarna
salata
akşam
fastfood-hamburger menü
yarım künefe
ara
kuruyemiş çay
meyve

dün çok halsiz ve bitkindim hiçbirşey yapamadım sporumu da yapamıyorum ama bugün iyiyim inş.
dün avm ye gittik spor ayakkabı istediğim gibi bulamadım..defacto dan eşime birşeyler aldık..eşim renkli renkli bayan pantolonlarını gösteriyor..giysen şunlardan alalım diyor..niye giyemeyeyim dedim güldü..benden kilolular giyiyor..sinir oldum..

kızlar valla sporsuz olmuyor..spor hem metabolizmayı canlandırıyor hem de vücudu sıkılaştırıp dikleştiriyor..

bugün plates yapan yooookkmmmmmmuuuuuuuuuuu????

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmm :122:
Bu sabahda 6 da uyanmayı başardım yine kızım sağ olsun sabah sabah saçlarını ütületti bana ama iyi oldu bari o bahaneyle erken uyanmış oldum .1:
Hemen uyanır uyanmaz ılık suyumu içtim az limonlu sonrada 07.15de kahvaltımı ettim Şimdi biberiye çayımı demledim onu içeyim sizlere bakarken

Bu biberiye çayı olayınıda hemen anlatayım
Daha evvel 80ler gurubuna yazıyordum Sağ olsun oradaki arkadaşlardan biri geçenlerde beni bulup yuvana geri dön cağrısında bulundu Sizler kadar cana yakın oradaki kızlarda sağolsunlar
Onlar aralarında yeni karar almışlar ve her hafta bir bitkiyi seçip ( metabolizmayı hızlandıran, yağ yaktıran.... gibi ) bir hafta boyunca topikçe o çayı içiyorlar yani içiyoruz
Hem faydalı bilgiler paylaşılmış oluyor hemde herkes eşit şartlarda kapışıyor

Bu Fikir gerçekten çok hoşuma gitti hatta eğer sizlerde olur derseniz buradada aynı şekilde ilerleyelim ne dersiniz
Onlardan kopyada çeksek eminim çok sevinirler sonuçta fazladan birirlerine faydaları dokunmuş olucak ve bizde bünyeyi birşeye alıştırmamış olacağız malum TVde çıkan doktorlar bile ara ara değişiklik yapın bünye bağışıklık kazanmasın diyorlar
Hep yeşil çay içe içe bağışıklık kazanmış olabiliriz

canım kızlar geçen hafta maydonoz kürü yaptı bende düşük tansiyon olduğu için yapmadım maydonozon tansiyon düşürücü özelliği var.biberiyeninde yağını aldım birkaç yağla karıştırıp sürüyordum sitreç kaydığı için çöp poşetiyle sarıp 30 dk yürüyordum..keskin kokusu da olmuyordu..

günaydın canımmm..afiyet olsun yediklerin hiz yağolmasın sana...bizsınav sarhoşlarıı.. spor konusunda sana katılıyorum kesinlikle sıkılaştırıyorr ve benimde acil başlamam lazım artıkk..kızz kulak memesi hamur kıvamındayımm..yumusacık bişi oldummmzaten yumuşaktım ama sıkılaşmak istiyorumm..

yaww bende bugün başlayacaktımm..ama misafirlerim var şimdi uyuyorla..acep salondaki tv den acıp yapsamm ayıp olarmıı?? onu düşünüyordum şuannn...

haydii kızlarr platese...saat 10 da başlıyordu sanırım ebru şallı beyaz tv de...

cecommm günaydınnnn..yine erkencisinnn..günün bereketli olsunnn...senin kızda maşallahh pek süslü işin zorr :) kaça gidiyor şimdi beyza..?

çayy fikri güzel aslında ama ben biras cinsim yeşil çayıda anca içmeye başladımm..acık buna alışıyım bende katılırım bitki çaylılar kervanınaa...yaww bana bi ara gittiğim diyetisyen ısırgan otu çayını demişti bikaç markete baktım bulamayında bıraktım...ödemi atıyormuş vücuttaki..o dönem aşırı ödem vardı atamıyordumm onu önermiştii..

bugünn süper bi başlangıç yapacaktımki benim sınavın bitimini bekleyen kuzen ve kardeş geldilerr..şimdi onlar uyuyor daha..bende düşünüyorum kahvaltıya neler yapabilirim diye onlarda da acık acık var kilo sorunu ...o yüzden hafif şeyler yapıyım diyorumm...

fırında patates yapım..
yumurta haşlıyım..
acık yoğurtlu biberim var..
bide zeytin ve peynir çeşitleri yeter heralde..

Onu bende bir kaç kere yaptım ama hem streç dayanmadı hemde her gece her gece onla uğraşmakta zor geldi
Çayını şimdi içiyorum tadı gayet güzel hatta yeşil çaydan çok daha iyi diyebilirim

anammm... o yagın ne etkisi varmışkii acabaaaa?? sıkılaştırmaya felanmı yarıyor acabaa??

Canım inan gerçekten güzel diyorum ya yeşil çaydan bile daha güzel tadı
Bende madem öyle sana uyup platese geçeyim birazdan Anam ararsada o saatte ( genelde bu saatlerde arıyor ) bende bilgisayardan açar yaparım Yarından itibaren yine Spor salonuna giderim 1 hafta 10 günde olsa ( son iki üç gün ancak hazırlanırızm )

Canım gelenler yabancı değilmiş nasılsa mutlaka yap sporunu eminim onlar uyansa bile sana eşlik ederler
Kahvaltıda gayet güzel de sen patatesi fazla kaçırma malum nişasta
Ben kahvaltımı 7.15de yaptım ara öğünümü yapacağım birazdan

Birde kızlarrrrrrrrrrrr bol bol su içmeyi ihmal etmiyoruz
Ben bu saate kadar 750 ml içtim bile
Lavaboya gidip geleyim yine içeceğim

waw tatlim hemen sana minik bi oneri vereyim. salataligin icini kabak oyacagiyla oy tatlim icine fe beyaz peyniri sade de koyabilirsin kekik pulbiberle karistiripta koyabilirsin. salataligin icine peyniri simsiki doldur daha sonra normal salatalik dilimleri gibi dilimle harika gorunuyorlar kahvaltida... nette goruntusune bak bi istersen. kahvaltida salatalik dolmasi felan diye aratirsan cikabilir

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

anammm ders yokk...sınavv yokk nasıl bi hafif uyandım bu sabah gece 4 de geliyordu yattığımda ama eşim işe gidince uyandım 8 de..bi tek onun ağırlığı var başımda ama olsunn..

evett ben bombagibi başlayacaktım dimiiii

şükür öyleyim yine sadece düşünüyorummisafirlerime ayıp olurmu diye..açsam ebruliyi diyee üffpüfff üfff püff üff üff üff..püff püff püff

şuan canım ne çekti biliyormusunuzz..bol yeşillikli bol limonlu patates salatasıı... ne alaka diceniz şimdi ne bilem aklıma geldi birdenn neysee... akşama yaparımm belkiii...

bu arada kızlarr eşim 3 kilo verdi bile yaaa...96 idi..şimdi tok karnına 93 geliyorrr...diyorkii siz sen benide ekle şekerim o listeye bak nasıl alt üst edicem görüceksin diyor banaa...anamm adam azimli çıktı yaaa..bende onunkinin yarısı olsa o iradenin ooooo almış başımı gitmiştimm...cumartesilahmacun yedim de2 dene..bide ayran yeşillik...ben hacıoğlunun lahmacunlarına bayılıyorumm yaaaaa..eşim bir dene yedii hemde çok açtı ama ben dayanamadım hepsini yedimm...tam ellerimi siliyordum bana ne ded biliyormusunuzz..

vay be hepsini yedinn..senikızlara söylicem dedi bu nasıl diyettirr... ben aynen böleee ama aşkooo şey amaa amann bee sınav stresi yedim işte o stresle hepsi erir dedimm kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…