Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlarr dun esim tarlusal ve gebelik testi almiss yapmican diye israr ettim kizdi ve yaptimm..negatifti tabikide tarlusale basladimm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah Annenlerden ve Teyzenlerden razı olsun ....aminnnn
İnşallah duaları kabul olurda buradaki kızlar en yakında bizlere müjde verirler tabi başta sen
Dediğin gibi bu gece çok dua edelim
Malesef regl olduğumdan kuran okuyamıyacağım ama yinede hepimiz için uzun uzun dua edeceğim Allahın izniyle
Rabbim inşallah dualarımızı kabul ederde gönlümüzdekiler hayırlı olarak en kısa zamanda önümüze çıkar Aminnnnnnnnnnnn

Valla ben bile enişteyi tanıdım artık
Allah esirgesin o mesaj bana değilde sana gelseymiş kesin arayan kişinin adresini bulup bir güzel ağzını burnunu dağıtayım derdi
Şaka bir yana ama gerçekten o kişi iyilik adına haber vermek içinde olsa yanlış attığı bir mesaj yüzünden aslında nelere mal olabilirdi Allah korusun

Kizlarr dun esim tarlusal ve gebelik testi almiss yapmican diye israr ettim kizdi ve yaptimm..negatifti tabikide tarlusale basladimm..

Hayırlısı Canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir

selam kızlar...
Kandiliniz mübarek olsun çok zor günler geçiriyoruz..zulüm gören kardeşlerimizi dualarımızda bolca analım...
Hepiniz için de ayrı ayrı canı gönülden dua edicem kızlar Rabbim dualarınızı en yakın zamanda gerçekleştirir inşallah...

Selamun aleykum arkadaslar. oncelikle insaallah hakkinizi helal edersiniz bana cunku hamilelikte insulin felan kullandigim icin devamli arastirma felan yapiyirdum buraya yazarak sizi mesgul etmek istemedim bazende baya bi netim olmuyordu. ama giris yapmadan arada okuyordum sizleri. Canlarim ALLAH imin izniyle oglusum 2bucuk ay once dunyaya geldi ve saglikli sukur. hep yazmak istedim ama surekli bisiler cikti ve ertelendi. bu arada dogumum biraz sorunlu oldu gununden once dogurtmak istedi doktor ve suni sanci bs cektikten sonra kendi istegimle sezaryen oldum ama cok sukur iyiyim.
ALLAH im bana bir emanet gonderdi insaallah iyi yetistirebiliriz ve saglikli hayirli bir birey olur. Rabbim bugunun hurmetine tum evlat isteyenlerin kucagini saglikli ve hayirli evlatlarda doldursun insaallah. Kadir gecemiz mubarek olsun dualarimdasiniz canlarim

Canimmm..cok sevindimm merak ediyordukk senii..nasilsinn..minik erkegimizz nasilll..adini ne koydunuzz..nasil gecti hamilelik..kilo aldinmi..dogumdan sonra kilon nasill...

Ooooo s3n yokken cokseyi merak ettikk..yazz simdi birere birerr..biz biraktigin gibiyizz...

Dualarina gonulden aminnn diyorum...rabbim evladinizi size bagislasinn..

Bnmde regl gecikti ilk gunlerde bi test yaptim cikmadi tabi erken diye dusundum bu haftada yapmadim yrn yapsam mi diye hala dusunuyrm . Biliyrm ki negatif annem her konustugumuzda oldun mu diye soruyor ramazani firesiz gecircen heralde diyor birde hamile yimdir belki diye umutlaniyor kadin. Her zamanki gecikme diyrm ama ...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Köyün delisi geldiiiiii

Bugün malum Kadir gecesi olduğu için akşam üzere eşimin amcasına iftara gitmeden annemleri ziyaret ettik hatta KVyi almaya gitmeden Annemleri Eyüp Sultana bıraktık
Tamda günüde gittiler hee dibinde Eyüp Sultan ama koca Ramazan gitme kalk mahşeri kalabalığın olduğu mübarek gecede git
Gece 12de aramıştım daha yoklardı evde

Normalde her kandil zaten eşimin Amcasındayız yemeğe ama bu sefer yengesi her zamanki kadroya benim görümcelerle KVyide kelemiş
Giderken eşimin bana aldığı kolyeyle yüzüğü takmıştım
İki görümcede bayıldırlar hatta aklıma gelen başıma geldi ( ulen dedim bunların gözü değerse kesin yüzün taşı düşer yada patlar daha evvel bekarkende olmuştu bir yerde o an geldi biranda aklıma )
Büyük görümce yüzüğümü çok beğendiğini söyledikten 10 dakika sonra yüzün taşı düştü
Nasıl gülüyor ben çok beğenmiştim diye küçük görümcede aaa ben kolyesini daha çok beğendim demezmi Lennnn kem gözlü görümceler valla kolyeyede birşey olursa kesin sizden bileceğim diyip kahkayı patlattım
Herkes nasıl gülüyor o an anlatamam bizimkilerde güldü tabi ama küçük görümcenin suratı değişti anında

Anam şakayla karışık ne güzel içimdekileri döküveriyorum normal zamanda olsa sadece zoraki güler içimden sinir olurdum
Hatta eşime eve dönerken anlattım o olayı ( o anda o başka odadaydı ) ve yine kem gözlüler ne oluca diye güldüm KV sinir olmuştur belki ama oda çaktırmadı
Bulaşıkları makineye doldurduk ( dağ gibi bulaşık sığmadı bile ) hatta ben tezgahta bir kaç birşeyde elde yıkamaya kalkınca benim büyük görümce ay yalaka gelin ne olucak anladık anladık çok hamaratsın gösteriş yapma bize diye güldü ( hesapta espiri yapıyor )
İçimden ulen dedim mübarek gece açmıyayım ağzımı
Ben en azından gösteriş içinde olsa yapıyorum dedim anında sustu ki bütün sülale hep der Banu gelince bize iş kalmıyor diye hani yeni bir şey değil senelerdir olan birşey kime gidersem gideyim mutfaktan kovalar kendim yaparım bütün işleri bir tek görümcemlerde yapmam adamına göre muamele sonuçta

Baya geç geldik, yoruldum ama benim acımdan çok keyifli bir geceydi
Allah razı olsun eşimin yengesi olsun oğulları olsun ( iki oğluda eşlerinin doğru dürüst KVlerini evinde iş yapmadığını bildiklerinden ) bu gece bana çok dua ettiler Aslında inanın hiç önemli değil ama bu gece ilk kez yaw reglm oturup kuran okuyamıyacağım ama çok şükür Hayır duası aldım fazla fazla diye sevindim kendi kendime

Canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Gözünüz aydın biraz sıkıntıylada olsa sağlıcakla alabilmişsin kuzunu kuçağına
Güzel duan içinde kocaman bir Aminnnn diyorum

Bu arada tabiki hakkımız kat ve kat helal olsun ne demek
Sende bizlere hakkını helal et
İnşallah oğluşun biraz daha kendini toplarda sende herşeyi düzene sokar aramıza arada da olsa katılırsın
Bu gece bizleride dualarında unutmazsın inşallah

Slm kızlarrr. Birkaç haftadır yokum :44::44::44: O kadar yoğunum ki anlatamam. Evi tamamen boşaltmaya başladık. Eşyaları sattık sayılır. Çok az birşey kaldı. Tabi eksiklerimi tamamlıyorum. Oraya giderken mutlaka yanımda olsun bulamam diye birsürü şey aldım.

Kızlar yaklaşık 3 hafta sonra gidiyorum. Ama merak yine gireceğim bu sayfaya. Bu aralar giremedim ama telafi edicem. Sizi merak ediyorum çünkü. Az önce hepimiz için dua ettim. Allahım bu sene bize bir melek yazmış olsun inşallah. Bizi cennetine kavuşturacak Salih evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

Hepinizi öpüyorum. Bebek bekleyen arkadaşlarıda tebrik ediyorummm..

Allah razı olsun bizleri düşünmen bile öyle güzel ki Allah güzel gönlüne göre güzellikler nasip eylesin sana ve ailene ben de
duanı alabildiysem ne mutlu bana
yazdıklarını okurken tutamadım kendimi Allah da biliyor ya atlatmaya çalıştıkça kabuk tutmayan bir yara gibi kanıyorum senin kadar nezaketli düşünmüyor herkes üstelik malesef en yakınlarım bile yani hamdolsun öyle isteyerek canımı acıttıklarını düşünmüyorum ama işte senin gibi de değiller olamazlar da bekleyemem de
ve kelimelerim tükeniyor inancımı ümidimi kaybetmiyorum inşallah da sabrım gücüm zor durumda
Allah razı olsun inşallah benim durumumda olan tüm kadınlara ve buradaki waw a da diğer tüm arkadaşlarıma da Rabbimiz en kısa en hayırlı zamanda tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin yanı sıra bana da aminnnnnnnnnnn
canım ya içime senin vesilenle ferahlık verdiren Rabbimize şükürler olsun inşallah kızım olduğunu ah o güzel haberi bir alabilsem sağlıcakla dünyaya geldiğini bir görebilsem

Son düzenleme:

canım Alalh razı olsun ne güzel insanın dua eden dostları olması maşallah
kulun kula duası makbuldür Allah sizin de yuvanızı evlatlarınızın şen sesleriyle doldursun aminnnnnn
yani tabi insan abisi için sevinmez mi yüreğim kanatlandı uçtu yiğenim sonuçta lakin işte kendi içim ve tarif etmem mümkün değil kendi içim olanları
ondan hiç anlatamam bile onlara çok zor darısı başına sizin de olur tedavi var mı falan vs. amin cümlesi bile yani ne deyim ki Alalhım
ve Rabbimiz çekemeyeceğimiz yük vermesin ve sabırda versin ve bizlere de öyle müjdeli haberler vermeyi nasip etsin aminn

Bgn laboquick gebelik testini yaptim tabiki negatif.10gun geciktim olsa cikardi heralde. Adetimin gecikmesine mi yanayim hamile olamadigima mi yoksa tup bebek sonrasi duzenimin bozulmasina mi bilmiyrm.simdi tam bayramda tatile cikarZve ben regl olup denize giremem

selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün miskinlik günüm daha doğrusu şu regl beni bu ay baya bir yamultu
Annem öğlende beklenmeden bir ziyaret yaptı büyük kızla tamir aletlerinden birini istemişti ama kız uyuyor uyanınca gönderirim diyince kendi kalkıp gelmiş oturduk biraz sohbet ettik hatta canîm beyaz koltuğuma oturduğum yerden imzamı atmışım hadi bide onu temizlemeyle uğraştım ama şükür çıktı

Bİraz iş yapar keyifime bakarım derken tam keyif faslına geçince ( bilgisayarımı açıp size bakacakken ) kızkardeşim hadi parkta buluşalım hazır çok sıcak değilken hava dedi bende tamam dedim
Şimdi cimcimemi hazırlayıp çıkmam lazım ama gece yine buralarda olurum nasılsa

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah gittiğin yerde çok daha mutlu ve huzurlu olursun
Hem ne demişler yeni eve yeni bebek bakarsın senin mucizende yeni evinizde gelir
RAbbim hepimizin dualarını kabul etsin...Aminnnnnnn

Canım Rabbim inşallah sana mucizeni en kısa zamanda gönderir...Aminnnnnnnnnn
Sakın ümidini kaypetme ben inanıyorum gelicek o minik prenses yakında banu demişti dersin

A.Selamm
anneler ah başımızın tacı anneler teyzem ne güzel gelivermiş Allah sağlıcakla huzurla daima yanımızda eylesin aminnnnn
ayy iyiki çıkmış beyaz olunca insan daha dikkatli olmak zorunda kalıyor yoksa bir daha iş çıkıyor hamaratsın çıkarabilmişsin
iyi gezmeler size
Aminn Allah tam düştüğüm şu anlarda ümit ellerini uzattığın güzel duaların için Allah razı olsun inşallah buradaki bekleyen tüm arkadaşlarıma waw a da minik prensesler prensler dünyaya getirip büyütebilmeyi nasip etsin Rabbimiz bana da Aminn
ve Banu demişti demeyi nasip etsin Allah amin

S.aleyküm bir de kan tahlili yaptırında belki de müjde vardır ?
Rabbimiz güneşi gecenin en karanlık saatinde doğdurmuş bizlerde inşallah yavrularımıza kavuşup güneşin ardında kalan gece misali atlatacağız bu sıkıntılarımızı

Son düzenleme:

Arkadasim ne guzel şeyler yazmissin :) ancak 10 gunde idrarda cikar diye düşünüp kan testi yapmadim

Arkadasim ne guzel şeyler yazmissin :) ancak 10 gunde idrarda cikar diye düşünüp kan testi yapmadim

geçen ay benimde öyleydi ve ümitle gittim yani artık hemşireler bile size güzel haber vermek için bekliyorduk nasip deyince sokakalarda ağlayarak eve gelmiştim çok üzücü de olsa kuşkum kalmadı sporuma başladım ve adetim 15 gün sonra azcık da olsa geldi şükür dedim yoksa söktürücü ile sağlanacaktı
ama vazgeçmedim Rabbimizden ümidimizi kesmeyelim ve yinede emin olmak gerek tabi siz bilirsiniz

Selamunaleykum arkadaslar
Doktordan geldik. Cok sukur insani rahatlatan ilgili bir doktor buldum. Cok rahatladim. Cok mutluyum.
Bebegimi gordum. Kalbini duydum. Megerse sata gore bir hafta geriymis. Ama sati baz alacagiz dedi.
Cok guzeldi.
Girene kadar o kadar heycanliydim ki......

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

A.selam Maşalah cankuş bak ne güzel bir müjde ile geldin her şey yolunda inşallah hep de öyle devam eder aminnnnn

Evet cok sukur.
Gidene kadar gunu gun ettim ama degdi.
Hamd olsun.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Daima da böyle hamdın olsun güzel olsun her şey inşallah sen sakin ol ki bebiş üzülmesinn cankuş
bizim içinde lütfen dua eder misin bizde böyle hamd şükür diyerek sevinelim bebeğimizle inşallah

waaww nerelerdesin canım inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…