- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
selamün aleyküm kızlar... nasılsınız? inşallah aranızda beni hatırlayanlar vardır...
uzun zamandır giremedim foruma...
kızlar nasipse haftaya umreye gidiyorum, inşallah aklımda ve duamdasınız... unutmadım sizleri...
Rabbim inşallah hayırlısı ile tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin...
selam kızlar...
Bugün doktora gittim şükür keseyi gördük haftaya da kalp atışı inşallah...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...
Anladim.
Ama her halukarda 7. Haftada bebek gorulmeli degil miydi?
Yada belki kisiden kisye gore degisiyordur. Bunyeyle alakalidir.
Kendimi teselli ediyorum.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
selamün aleyküm kızlar... nasılsınız? inşallah aranızda beni hatırlayanlar vardır...
kızlar nasipse haftaya umreye gidiyorum, inşallah aklımda ve duamdasınız... unutmadım sizleri...
25 mayis
hayır canım bebek haftaya..ben şimdi anladım senin endişeni...önce kese oluşur bir veya iki hafta sonra bebek keseye iner ve canlanıp kalp atışı duyulur..hiç korkma bir dahaki gidişinde dinlersin kalp atışını canım bunun kiloyla pek ilgisi yok ben kızımda daha kiloluydum herşey normaldi...
sarraf ınki de 28 mayıs. onun da ancak kese gözükmüş. hiç üzülme bence de geç döllenme olmuştur.bebeği ondan görememiştir.
benim kızımın da 8+2 de 6+5 olarak kalp atışını görmüştük
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olsada bir uğrayayım dedim
Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali)
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş
Kulaklarıma inanamadımUlen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsunben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu
Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı
Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildimtabi o arada bilgisayarada el konmuştu
Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim
Karindan bakarken anliyor mu doktor gec gebelik oolup olmadigini??
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Çok geç olsada bir uğrayayım dedim
Bugün malum eşimin yeğeninin doğum günü bahanesiyle büyük görümce bayanları iftara almıştı
Çok kalabalık değilde ve güzel geçti sayılır
Tabi kendi görümceside geldi
Aslında fena biri değil hatta severim diyebilirim fakat sohbet esnasında eşimle aramızdaki bir konuşmada komşu ablamın yemeklerinin çok lezzetli olduğunu söylediğini hatta hatun bir kerede çirkin bir yemek versin dişimi kıracağım tarzında espiri yaptığını anlattım
Hani eşlerin ne kadar seçici olduğundan açılmıştı konu ama hatun bir anda bence çok yanlış dedi :44:
Nasıl yani falan derken bana komşunun getirdiği şeyi eşime yedirmemin dini acıdan iyi olmadığını söyledi ; neymiş adam yemeğini beğenirde başka şey aklına girerseymiş ( hani erkeğe giden yol midesinden geçer misali)
Dedim kusura bakma ama saçmalık yani sonuçta anası yaşında kadın ve eşim bunu sadece verdiği emeğe karşılık olarak söylüyor ( başka şey mümkün değil aklımdan bile geçmez Allah korusun iftiradan farksız olur bence )
Neymiş belli olmazmış öyle şeyler yaşca büyükte olsa, efendim dinizcede günahmış, en güzeli hiç getirdiğini yedirmemekmiş
Kulaklarıma inanamadımUlen komşun sana ikramda bulunuyorsa sen nasıl heleki böyle bir mübarek ayda o komşunun niyetinden şüphe edersin hadi benim herif sapık diyelim ulen komşumu ordunun içine sal bir taneside göz ucuyla bana baktı diyemez
En sonunda baktım hala inat ediyor kusura bakma ama saçma düşünüyorsunben böyle birşeyin insanın içindeki fesatlıkla alakalı olduğunu düşünüyorum diyince bozuldu
Allahım benimi sınıyorsun diye düşündüm durdum bütün gece
Allahtan eşimin teyze kızıda vardıda döndüm onla sohbete ettim gecenin kalan zamanı
Gece 12de ancak geldik hatta biraz geçiyordu
Eşimle yok çocuklarla uğraş derken ancak gelebildimtabi o arada bilgisayarada el konmuştu
Aslında hemen abdest alıp kuran okuyacaktım ama tek mesajlıkta olsa sizlere bakayım dedim
Nasil yani yaaa..o neymiss oylee...kendi hicbiyere yemek gondermezmiymiss...dinen sakincasinida ilk duydumm..cecomm soraydin ben anlamadim sen anladinmi...??yemegi begenirse ne gibi bisi gelirmis esimizin aklina valla anlam veremedimm..bize gelmezdee ben veririmm...guzelde yaparimm...ee nolcek simdii...
Allah allahhh😞😞😞😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok komiik benceee
selam kızlar...
Bugün doktora gittim şükür keseyi gördük haftaya da kalp atışı inşallah...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...
Sarraf ilk muayeneye gidilince bazi tahliller isteniyormus.
Bilmiyorum ozele mi gidiyorsun ama? Biraz pahali tutuyormus bu tahliller.
Ama devlette de yaptirabiliyormussun. Hatta saglik ocagi bile yapiyormus.
Senden istendi mi? Yaptirdin mi?
benden şimdi istemedi canım ama kalp atışından sonra mutlaka isteniyo tahliller..
ben özel tüp bebek merkezinde tedavi oldum orada gebelik takibi yapılmıyo ben devlete gidicem sezaryen olduğum için özeller pahalı ...
Tedaviye devam etmeye karar vermişsin hayırlı olur inşallahhhgunaydinnnnn
cankuş sakin ol canım Rabbimiz inşallah nasip edecektir bebişinizi görmeyi de onu sevmeyi de sana yaptığı kan tahlilinde günü haftası belli oluyor ona göre kalp atışına çağırıyorlarrMerhabalar.
Pazartesi gunu icimde ne var ne yok diye gormeye gittim:)
Icim rahatlasin diye.
Tam da doktoruna denk geldim malesef. Kadin o kadar olumsuz konustu ki kilom hakkinda
30 kg alip dogum yaparsin dedi resmen yaaa...
Bidaha ona gitmicem zaten. Asil randevum 25 inde. Umarim o doktor tatli dillidir. Sonucta bende biliyorum kilolu oldugumu yahu. Ama bunu insan gibi tatlilikla soylemek var. Lap diye yize vurmak var.
Neyse bana asil koyan kilom yuzunden bebegimi goremedim daha. Cogu kisi kalp atisini bile duymaya basladi... buna uzuldum. Son adet tarihine gore yedi haftalik ama belkide daha kucuktur. Doktor bisey demedi.
Acaba her halumarda 25 inde gittigimde gorebilir miyim??
Evet pahaliymis biraz. Biz napicaz bakalim. Cuma gunu icin heycanli ve endiseliyim.
Bir arkadasa 69 kg oldugu halde doktoru cok fazla yaglanma var bebegi zor goruyorum demis...
Ben ne yapayim ya
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
İki dakikalığına da olsa bir bakayım ne var ne yok dedim
Bugün öğleden beri kuran okuyorumtutuştum ya yetiştiremezsem yada ertesi gün regl olursam diye
Veeeeeeeee tammmmm 35 sayfam kalmış bitirmem için
Bİraz mola verip tekrar abdest alıp devam etmeyi düşünüyorum ki akşama kadar bitmiş olur Allahın izniyle
Valla sabah eşimede anlattım ablanın görümcesi böyle böyle dedi yahu ne saçma diye eşim bile şaşırdı öyle şeymi olur insana iftirağ atmış gibi olur sonuçta karşı taraftan namussuzluk beklemek anlamına gelir o dedi
Beğenmediğim bir yemek dahi olsa ( eski bir komşum pek beceremezdi ama yinede Allah razı olsun bizede kokmuştur diye uzatırdı ) yiyemiyecek gibiysem ayrı bir poşete koyardım eşimede tembihlerdim kedi köpeklere ver diye ( çöpe atmış olmayalım diye ) ama kadın ne zaman sorsa nasıl olmuş diye ay ablacığım çok güzel olmuş ellerine sağlık derdim sırf kırılmasın diyeAllahtan çok sık uzatma huyu yoktu
Banada çok saçma geldi ama işte insan inatlaşmak dahi istemiyor öyle okumuş cahillerleBOşuna günaha sokarlar adım ve Allah korusun dinden soğuturlar
Valla gayet ciddiydi ama neyin kafasını yaşıyorsa hatun artık baya bir inatlaştı benle o konudaen sonunda öyle düşünenin bence kendi içi fesattır dedim anında konu kapandı
Merhabaa herkese kısa tatilimden geldimmmm hamdolsun biraz enerji ve huzur depoladım
vee tatile gitmeden yeni evlenen çiftimizin bebiş beklediğini öğrenmiştimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatilden geldimmm
gözler yine bana döndü yani bunu tarif etmesi çoook zor aileme yeni bir bebiş geliyor çook mutlu oluyor seviniyorummmm
ben de dünyaya getirmek istiyorum uğraşıyorum yıllardır çevreye bin yalan borçlar var işte evlilik otursun işte zamanı var hayırlısı.... vs
affffffffffffffffffff
gözler bana dönmüşken ve herkes darısı başına derken yüreğimin en ince yeri sızlayarak Amin cümle isteyenlere diyorum sana da diyorlar amin diyorum
ne deyim daha...
neyse bunları aşıyorum sonra en ufak bir şey oluyor başa dönüyorum
yani Allahım ben ne derdimi kimseye anlatabilirim ne içinde bulunduğum garip duyguları kime desem yanlış anlar endişesi
cankuş sakin ol canım Rabbimiz inşallah nasip edecektir bebişinizi görmeyi de onu sevmeyi de sana yaptığı kan tahlilinde günü haftası belli oluyor ona göre kalp atışına çağırıyorlarr
doktorlar bize karşı çok acımasız olabiliyor benim eski doktorda öyle demişti onu terk etmiştim
biz gebeliğimizde kilo almayacağız hayırlısı ile inşallah ben hep böyle düşünüyorum
Maşallahh Allah kabul etsinn darısı başımızaa inşalahhAminnnnn
inşallah senin de hayırlısıyla duaların kabul olsun amin
Merhabaa herkese kısa tatilimden geldimmmm hamdolsun biraz enerji ve huzur depoladım
vee tatile gitmeden yeni evlenen çiftimizin bebiş beklediğini öğrenmiştimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatilden geldimmm
gözler yine bana döndü yani bunu tarif etmesi çoook zor aileme yeni bir bebiş geliyor çook mutlu oluyor seviniyorummmm
ben de dünyaya getirmek istiyorum uğraşıyorum yıllardır çevreye bin yalan borçlar var işte evlilik otursun işte zamanı var hayırlısı.... vs
affffffffffffffffffff
gözler bana dönmüşken ve herkes darısı başına derken yüreğimin en ince yeri sızlayarak Amin cümle isteyenlere diyorum sana da diyorlar amin diyorum
ne deyim daha...
neyse bunları aşıyorum sonra en ufak bir şey oluyor başa dönüyorum
yani Allahım ben ne derdimi kimseye anlatabilirim ne içinde bulunduğum garip duyguları kime desem yanlış anlar endişesi
Tedaviye devam etmeye karar vermişsin hayırlı olur inşallahhh
cankuş sakin ol canım Rabbimiz inşallah nasip edecektir bebişinizi görmeyi de onu sevmeyi de sana yaptığı kan tahlilinde günü haftası belli oluyor ona göre kalp atışına çağırıyorlarr
doktorlar bize karşı çok acımasız olabiliyor benim eski doktorda öyle demişti onu terk etmiştim
biz gebeliğimizde kilo almayacağız hayırlısı ile inşallah ben hep böyle düşünüyorum
Maşallahh Allah kabul etsinn darısı başımızaa inşalahhAminnnnn
inşallah senin de hayırlısıyla duaların kabul olsun amin
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bugünde hazır işim yokken kendimi yine buraya attım
Bu arada kızlar sabaha karşı acayip birşey oldu
Sabah ezanından sonra TVde birşeye takılınca uykumda yoktu zaten saat 04:30 gibi benim cebim bir kere çaldı kapandı
Bİr an ulen bu kim diye panik yaptım ( hani gece gelen telefon olunca hep panik yaparım birşeymi oldu diye)
Numarayı tanımadığımdan herhalde yanlış cevirdi biri diyip önemsemedim.
Zınk iki dakika bile aradan geçmeden bu seferde mesaj
Mesajda;
Bilmiyorum kızmısın erkekmisin ama biri senin numaranı facebooka yazmış haberin olsun, 3 - 4 gün telefonunu kapat istersen birde paylaşandan şikayetci ol
Kendi kendime Allah Allah benim numaramı çoğu insan bilmez nasıl olur, üstelik hat eşimin adına
Bir an eşimi uyandırsammı diye düşündüm ama o an lavaboya gideyim önce dedim
Türkün aklı ya kaçarken ya..... derler yabenimkide o hesap önce o kişiye mesaj atıp bana hangi facesayfasında yazılı linkini atarmısın demek geldi aklıma ama sonra acaba sırf telefona virüs göndermek için bir oyun olabileceğini düşündüm ve hiç bir şey yazmamaya karar verdim
Tam yahu numaraya tekrar bakayım dedim ( tanımadığım numaranın nesini tanıyacaksam) baktım bir mesaj daha
2.ci mesajda;
Ya kusura bakmayın numarayı yanlış girmişim. Sizide sabah sabah boşuna telaşlandırdım özür dilerim hayırlı sabahlar
Bir an çok güldüm ama sonrada kendi kendime dedim ulen piskopat bir kocayla evli olan bir bayana bu mesaj gitse kocada eşinden evvel mesajı okusa cinayet bile çıkabilirdi
Düşünsenize eşim çok kıskanç biri olmuş olsa kavga sebebi, dayakçı koca olsa belkide bir iki kırık
İçimden aslında o kişiye kardeşim sen kafayımı yedin böyle dikkatsizce çağrı atıp mesaj gönderilirmi nelere sebep olabileceğinin farkındamısın diye mesaj atmak geldi ama dedim belli olmaz belki o kişide sonra benim numarama takar falan Allah korusun
Sabah eşime anlattım bak böyle böyle oldu diye iyiki uyandırmamışsın beni sabaha karşı yoksa o kişinin kesin sülalesinin hatrını sorardım dedi
Kızkardeşimlede konuştukta oda diyor valla benimki olsa sabaha karşıda olsa kıyameti koparırdı ( sessiz görünür ama sinirlendiğinde heleki akraba değilse karşısındaki kaç)
Canım kendimi senin yerine koyuyorum da gerçekten insanın içi çız ediyordur :26:
Etrafındakilere izah etmene gerek bile olmamalıAslında ben evlenenlere her fırsatta yokmu sizde birşey, yok efendim bak bilmemkimin ikinci oluyor sizde hala tık yok, yok tembel çıktınız falan gibi laflarla hamilelik sorgusu yapılmasına karşıyım
Sonuçta Rabbim nasip ederse zaten gelir mucizedemekki o ana kadar nasip değilmişki gelmemiş kuzu
İnan bizim ailede bir uzaktan akraba var 20 senelik evliler Rabbim onlara nasip etmemiş ( adam çok fazla alkol tükettiğinden kalitede düşüş olduğu için tutmuyormuş doktorun demesi ) İlk 5 sene çok istemiş sonrada bakmış kocada zaten pek babalık yapacak karakter yok inan tüp bebeğe bile niyetlenmemişler ama sülalede bir Allahın kuluda bir kez olsun sizde hala birşey yokmu yada işte sorun varsa gidip tüp yaptırın dememiş
Aksine sırf incitmemek için ben büyük kızım ilk doğduğunda onun yanında fazla sevmemeye bile çalıştım
Bunun sonuçta nispet yapar gibi bir hava olarak algılanabileceğini düşündüm ( insan psikolojisi sonuçta tuhaf dikkatli olmak lazım )
Bak bu gece mübarek bir gece
Regl olmasaydım inan sırf buradaki kızlar için oturup kuran okuyup dua etmeyi çok isterdim ama bitince kesin yaparım bunuzaten her zaman dualarımdasınız
Rabbim inşallah bu mübarek gecenin hatrına, Peygamber Efendimiz HZ. Muhammed ( s.a.v. ) Hazretlerinin yüzü suyu hürmetine buradaki özlemini çeken tüm yüreği güzel siz arkadaşlarıma en kısa zamanda mucizelerini hayırlısıyla gönderecektir
Kuran okuyamıyacağım belki ama kesinlikle bu gece dualarım sizler için
Ben inanıyorum sende bizlere yakında mucizenin müjdesini vereceksinbelki hiç tüp bebeğe gerek bile kalmayacak
Zaten herşey vesilebelki tüp bebek anne olmana vesile olacaktır
İnancını sakın yitirme ve sabretRabbim sana dünya güzeli, akılı mı akılı bir kuzu gönderecektir ( Hatta al benden bir tahmin daha bence senin çok tatlı bir kızın olucak gibi bir his var içimde buraya yazıyorum ki söz uçar yazı kalır hesabı demiştim derim o zaman )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?