• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

ramazanı da bitirdik allahın izniyle.doktor işi,regl derken 7 gün borçlu bitiyor ramazan.allah tekrarına nasip etsin

bugün doktordaydım.geçen haftaki kontrolde 9 tane küçük yumoş görülüyordu.doktor ilaç içme dedi ama ben içtim:1:bugün tek yumoş 12mm şu an.perşembe ultrason var yine ama önce de çatlayabilir büyürse dedi.ilişki aksatmayın dedi.hayırlısı bakalım

Merhabalarr herkese sevdikleriyle yaşayacağı şeker tadında bayramlar:16:
birdahaki bayrama minik prenslerimizle prenseslerimizle birlikte olmayı nasip etsin Rabbimiz aminnnnn:16:
bu arife gecesinde de dualarda buluşalım inşallah:16:

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

ramazanı da bitirdik allahın izniyle.doktor işi,regl derken 7 gün borçlu bitiyor ramazan.allah tekrarına nasip etsin

bugün doktordaydım.geçen haftaki kontrolde 9 tane küçük yumoş görülüyordu.doktor ilaç içme dedi ama ben içtim:1:bugün tek yumoş 12mm şu an.perşembe ultrason var yine ama önce de çatlayabilir büyürse dedi.ilişki aksatmayın dedi.hayırlısı bakalım

hadi hayırlısı ile ümidin gerçeğe dönsün inşallahhhh :16: iyi tatiller arkadaşım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

İki sohbet ederim diye geldim ama yine kimsecikler yok :1:
Neyse herkeste bir bayram telaşı var sanırım :1:

Eki Görüntüle 1203203

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr :3:

Biliyorum yine çok geç ama bir mesajda olsa atayım dedim :1:

Bugün sabah erkenden başladı Bayram Maratonumuz :1:
Bayram Namazından sonra eşim direk annemlere geçti tabi bizde erkenden oraya geçtik :1:
Kızkardeşim ailesiyle geldikten sonra güzel bir kahvaltı ettik ve ben şükür fazla kaçırmadım :32:
Hiç ekmek yemedim ama annemin yağsız tavada kızarttığı ( yağ şişesini tavaya gösterip geri çekti diyebilirim :1: ) ufak sigara böreklerinden 3 tane yedim :17: birde ev baklavası yapmıştı hatta kızkardeşim abartıp 4er tane koymuştu ama ondanda sadece tadına bakmış olmak için 1 tane yedim :32::32::32:

Ordan KVye ( bu bayram kızları burada diye kendi evini açmış ) ondan sonrada eşimin amcasına geçtik :34:
Tabi bütün kuzenlerde oradaydı ve baya kalabalık ama bir okadarda neşeliydi ortam :1:
Öğleden sonrada eşimin anannesini de dolaştık ve o üç kapıdada hiç birşey yemedim :34: yengesi hatta kremalı tatlı gibi birşey yapmıştı ille ye dedi ama olmaz dedim :34:
Akşam yemeğimizi ailecek dışarda yedik ( ben ızgara, salata ve çok az erişte yedim :34: )
Tam eve gidecekken hadi eniştemizede uğrayalım dedik ( halamız hala akçayda ama eşi buradaydı ve görüşememiştik )
Bİzi görünce çok sevindi :16: eşi yok diye gelmeyeceğimizi düşünmüş :1: dedim aşk olsun her zaman geliriz sen yeterki iste :34:

Bütün akrabaları bir günde bitirdik :1:
Gitmeyi düşündüğümüz bir akraba köye gidince oradan yırttık :1:
ARtık yarında hazır İstanbul sakinken eşimle gezmeye gidelim diyoruz :34: hatta eşim Kanlıcaya Yoğurt yemeğe gidelim diyor :1: tabi planda değişiklik olmazsa :1: Annemler bize katılmak istemediler siz baş başa gidin diye ( kızkardeşimde belki geliriz diyordu ama eğer onu tanıyorsam kesin yarın kıvırır :1: )

Yine yoğun ama keyifli bir bayram oldu bizim için :34:
Artık eşim bir sonraki hafta işe başlayana kadar bol bol gezeriz :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Dün bütün gün gezmekten bir türlü fırsat bulupta gelemedim :1:
Çok eğlenceli bir gün geçirdik kızkardeşimle birlikte :34:
Önce iki araba Anadolu Hisarına gittik :16: Anadolu yakasında sahil boyunda ilerlerken kendimi sanki başka bir şehre tatile gidiyormuş gibi hissettim :1:
Birlikte Karadayı dizindeki o tepede olan çay bahçesine gittik :16:
Manzara müthişti ve bol bol sohbet edip manzaranın tadını çıkardık :34:
Oradan Hz. Yuşanın Türbesinide ziyaret ettik ( arabada hazır ikide tülbentimiz varken :1: ) Zaten birbirine çok yakınmış oraları :34:
Tekrar sahilden ufak ufak Eyüp'e döndük ve Belediyenin Halıç tesislerinde bir güzel sağlıklı yemeğimizi yedik :34:
En son Eyüp sahilde devamlı gittiğimiz bir park vardı oraya gittik ve eşim annemleri evden alıp geldi :34: ( tabi tüp ve çaydanlıkta getirdi :1: )

Bir güzel çay keyfi yapıp acık havada çocuklar parkta oynarken baya keyif yaptık :1:
Akşam geç saatte eşimin o uyuz olduğum yeğeninin hastanelik olduğunu duyunca çocukları eve bırakıp hastaneye koşturduk :27:
Çocuk zaten geçmişte rahatsızdı ( doğuştan ) ama son 2 senedir ilaç kullanmıyordu :26:
Gündüz halasının eşiyle basketbol oynarken güneş herhalde çarpt ki birden titreyip yere yığılmış ve sara nöbeti geçirir gibi olmuş :53:
Babası ilk kez oğlunu o halde gördü :50: sonuçta hiç geçmişte oğlunu o şekilde görmemişti adamcağız :50:
Acil Ambulansla hastaneye kaldırmışlar tabi biz gittiğimizde durumu iyidi çok şükür :34:
İnsan ne kadar uyuz olursa olsun hastalık haberi duyunca çok üzülüyor :26:
Şükür aynı gece saat 02:30 a kadar hastanede bekledik sonra onları evlerine bıraktık :34:

Bu arada çocuğun babanneside hesapta hastaneye geldi :47:
Kadın geldi nasıl oldu diye sordu görümcem iyi şimdi uyuyor dedi, bize dönüp kadın iyi bayramlar dedikten sonra hadi biz gidiyoruz birşey olursa ararsınız dedi ve 2 dakika bile durmadan ayrıldı hastaneden :47::47::47::47:
Ay sinirden kudurdum hatta benim KVye dedim yeminle sen böyle yapsan bana sana yapmadığımı bırakmam diye :1:
Kvde sinir oldu ama onlar zaten o çocuğu hastalıklı doğdu diye sevmiyorlar dedi :53: Dedim yuh sonuçta üvey değil kendi oğlundan olan torunu üstelik diğer oğlununda ilk çocuğu aynı rahatsızlığı yaşıyor doğduğundan beri yani bu onların genlerinde var demekki :19: Üstelik ne olursa olsun insan torunu hastanelik olunca böyle saniyelik hani gelmedi demesinler diye mi ziyaret eder :47::47::47:
Söylendim durdum dışarda hava almaya gittiğimizde :26: sonra dinden imandan bahsederler herkese akıl verirler yok öyle yapma günah böyle yapma günah diye :47::47::47::47::47:
Kendi kızın evlatlarına birşey olunca sabaha kadar başında bekliyormuş birde :47:
KVyle o bahaneyle baya sohbet ettik :1: dedim sen yapsan kesin kıyameti koparır seni pişman ederim :1: benim evlatlarıma birşey olduğunda Allah korusun gelmediğin an kaçacak yer ara dedim :60:
Bu ara dikkatimi çekti :1: baya bir ılımlı yaklaşmaya başladı :1: ama tabi birşey olunca hep bana danışıyor sana uyarsa şunu yapalım sana uyarsa bunu yapalım diye :1: hatta sabah doktora gideceğimizi konuşmuştuk dün gece ve oda elinin ağrıdığını söyleyince bende fırça attım madem ağrın var ne diye söylemiyorsun oğlun götürsün olmazsa diye :1: yarın biz gidiceğiz sende gel madem dedim :1: sakıncası yoksa falan fişman yaptı bende yahu sırtımda taşımıyacağım sonuçta gel işte aradan çıksın hem ihmal etme dedim :1:
Sabah birlikte gittikde eli zorlanmadan ağrıyormuş önemli birşey değilmiş ama en azından içi rahat etti :34:
Eşiminde öğleden sonra sonuçları çıkacak :34: bakalım ne diyecek doktor :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Aslında bir sürü alıntı yapıp bir sürüde şey yazmıştım ama hepsi gitti :1: sinir oldum ama neyse özet geçeyim :1:

Bugün eşimin test sonuçları B12 eksikliği gösterdi ve maalesef ondada insülin direnci ve yüksek açlık şekeri çıktı :27: ( oda artık benim gibi glukofen kullanacak :1: artık beni baltalayamıyacak çünkü kendide dikkat etmek zorunda :34: )
B12 içinde iki paket iğne verdi ( biri her akşam olucak, ikinci pakete geçincede haftada bire düşürecek )
Daha sonra tekrar doktor aynı iğneden yazıcak ve eşim her ay 1 tane o iğneden ömrü billah kullanmak zorunda kalacakmış :27:
Çok şükür Rabbim beterinden saklasın :34: oda bende pek üzülmedik sonuçta çoğu insan aynı sorunu yaşıyor ve hayatını etkileyecek bir durum değil :34:

Yine bunaltıcı bir sıcak var bugün ve ben gecede sıcaktan hiç uyuyamadım :27:
Arada bir esiyorda oh çekiyorum :1:
Maalesef geç yatınca geç kalktım ama inşallah bir iki güne kadar erken kalkmayıda adet haline getireceğim :34:
Dün evdekilerede ( çocuklara :1: ) resti çekmekle başladım yeni düzenimize :1:
Ufaklık bir ara ne güzel kendi yatağında yatıyordu ama bu Ramazan yine babasıyla yatmaya başlamıştı ve sonunda dün isyan bayrağını açtım :1: bundan sonra erken yatılıp erken kalkılacak ve herkes kendi yatağında yatacak diye :1:
Ufaklığın tabi hiç hoşuna gitmedi bu durum ve baya ağladı ben yatağımda yatmak istemiyorum diye :1:
Karı koca inat edince 15 dakika içinde ağlaya ağlayada olsa kendi yatağında uyudu ve sabahta bir havalarda yok ben abla oldum yatağımda yattım diye :1:

Dün gece hatta ona yarın seni İKEAya götüreceğim tophavuzuna yatağında yatarsın demiştim :1: sabah hemen anne hadi gidelim ben yatağımda yattım diyor :60: artık söz verdim bir kere o yüzden akşam üzere hatunu tophavuzuna götüreceğiz artık :34:
Akşam yemeğinide çıkmışken belki dışarda yeriz diye düşünüyordum ama onun yerine eve alışveriş yapmak daha mantıklı :34: etimi, sebzemi ve meyvemi aynı paraya alır bir hafta yerim :1:

Akşam inşallah bu günlük menümü paylaşacağım :34:

Merhabalar
Burasida oyle sicak ki... cok bunaliyoruz. Allah serinlikler versin:)
Hele bayramin birinci gunu yaniyordu heryer.
Bayram cok cok sakin gecti. Kayinvalideler ogrendiler bebegimizi. Ben hic istemiyorum soylemek ama bir vesileyle oldu.
Bundan sonraki surec cok guzel gecer insallah.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Aslında bir sürü alıntı yapıp bir sürüde şey yazmıştım ama hepsi gitti :1: sinir oldum ama neyse özet geçeyim :1:

Bugün eşimin test sonuçları B12 eksikliği gösterdi ve maalesef ondada insülin direnci ve yüksek açlık şekeri çıktı :27: ( oda artık benim gibi glukofen kullanacak :1: artık beni baltalayamıyacak çünkü kendide dikkat etmek zorunda :34: )
B12 içinde iki paket iğne verdi ( biri her akşam olucak, ikinci pakete geçincede haftada bire düşürecek )
Daha sonra tekrar doktor aynı iğneden yazıcak ve eşim her ay 1 tane o iğneden ömrü billah kullanmak zorunda kalacakmış :27:
Çok şükür Rabbim beterinden saklasın :34: oda bende pek üzülmedik sonuçta çoğu insan aynı sorunu yaşıyor ve hayatını etkileyecek bir durum değil :34:

S.Aleyküm arkadaşlarr
ceco geçmiş olsun Allah beterinden saklasın canım inşallah b12 lerin faydası olacaktır.
evde direnç düşürücü beslenme tarzı şart oldu yani biz de beyaz ekmek yerine mayalı ev ekmeği köy ekmeği almaya çalışıyoruz da bu erkekler çok dikkat etmiyor:20:

kuzucukları hizaya getirmişsin maşallah çok şirin amaa :nazar::1::1::1:

waww nerelerdesin canım sen yaaaaaaaaaa

waww nerelerdesin canım sen yaaaaaaaaaa

Ben kayiplara karistimm..buralardan bebek konusundan acik uzaklasayim dedimm..eylulde tup bebek varya onun dusuncesi bile yordu beni..bu ara instagramda takiliyorum burdaki k8zlarda orda yaa..orda konusuyoruzz cogu zamanda girmiyorumm..

Gelismeleri yazayimm..

Ramazan diye ilac icmedim..adette olmadim..test yaptim tek cizgi..ve tarlusal ictimm ama adet olamadim halaaa kist olmasindan korkuyorumm..adet olmazssam gidicem mecbur...adet olursamda oceanshine nin ictigi ilacdan alicam seropheneden bitincede takibe gidicemm ne var ne yok diye..bakalimm istee son durumlar bunlarr....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hazır fırsat bulmuşken hem sizlere bir bakayım dedim hemde aklımdayken yediklerimi paylaşayım dedim :1:

Akşam üzere markete gidip bir güzel evime alışverişimi yaptım :34:
Sebzemi, meyvemi hatta proteinimi aldım :34: ama yumurtamı unuttum :47:
Neyse artık yarın sabah ya eşimi yada kızımı gönderir aldırırım ben çayı demleyip kahvaltıyı hazırlayana kadar :34:

Bugün yediklerim;

Sabah; 12ye doğru uyandım ve komşum kızımı özleyip gelince kahvaltı edemedim hemen :17:
Aç karnına az şekerli bir türk kahvesi içtim :1:

Komşu ablam gidincede hemen kendime domates, salatalık, beyaz peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım :34:
Sabahla Öğlen bir olmuş oldu tabi bu durumda :1:

Akşam; 5 ızgara köfte, bol yoğurt, az yağlı karışık salata

Biraz evvelde 4 - 5 adet ceviz yedim :34:

Pek karataya uygun olmadı gibi bugün ama inşallah yarın çok daha güzel olucak :34:
Çok acıkınca resim çekmek aklımdan bir an çıktı ama yarından itibaren her tabağımı göreceksiniz inşallah :1:

Bol bol su içtim tabi :34: halada içiyorum :34:

Bu arada çok sıcaklarda hep soğuk birşeyler aradığımız için buzlukta duran vişnelerimi kaynattım yarım bardak şekerle ( çok eksi sevmiyorum birde 2 litre su ekledim :34: )
Manavdanda erik almıştım ( kırmızılardan ) onlarıda başka bir tencerede kaynattım :34: biraz daha soğsun hemen şişeleyip buzdolabına atacağım :34:
Bundan sonra hazır içecek eve almamaya çalışacağım :34: bir sonraki denememde tamamen şekersiz yaparım diye düşünüyorum :34:

Evdeki yoğurt bitsin yoğurdumuda kendim yapmayı düşünüyorum :34: Elimden gelenleri kendim yapayım ki Karataya uygun olduğuna emin olayım :34:
Bu arada buzluktada hakiki Tereyağım vardı ondanda bir parça çıkartayımda yarın kahvaltıda yerik :1:

Buda yaptığım meyve suları :34:
Ben fazla tüketmeyi düşünmüyorum tabi ama eşim ve çocuklara hazirlardan iyidir diye yaptim heleki eşim şimdi yeni düzene alışana kadar ek olsun nasilsa bir dahakine sekersiz yapavagim :1:

$IMG_20140801_224101.jpg

Son düzenleme:
Visnelerden bende yapiyorummm...
Ooooohhh mis gibi valla.
Dogal olan sey harika.
Buzluga da attim visne. Canim istedikce yapiyorum.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

kızlaaar selamlar olsun herkezeee takıp edemıyorum artık kusura bakmıyın nolur bebik tum enerjımı alıyor kendıme bıle vakıt harcayamıyorum hamdolsun yınede
umarım herkez ıyıdır kılocuklar ne alemde
ben dogumdan sonra kılo vermıstım fakat sutum artsın dıye yedım ve suan kılo vermeye baslıcam ınsallah bebısım 5aylık oldu kızlar zaman ne cabuk gecıyor
daha dun buraya hamılelık haberımı paylasmıstım rabbım sen ne buyuksun
hep dua edıyorum kızlar sızlere
rabbım ısteyen herkeze versın Amınnn
fotografını eklıcem kızımın ama bı turlu ekleyemıyorum nası yapıcam bılemedım cok ugrastım

$10564996_605429596243896_548404931301987952_n.jpg $2014-04-07 19.31.23.jpg
mınık prensesimm ınsallah yuklemıstır biri bayramda cekıldı
otekındede tam 30 gunluktu ne cabuk gecıyor zaman :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1206039 Eki Görüntüle 1206050
mınık prensesimm ınsallah yuklemıstır biri bayramda cekıldı
otekındede tam 30 gunluktu ne cabuk gecıyor zaman :nazar::nazar:

Masallahhh kuzumaaa...yerim ben onun yanaklarini ayaklariniii...toprak hanimmm...rabbim nazarlardann korusunn..suslu pakize cokk kokoss masallahh...

Canim rabbim sana bagislasin minnak kuzunu ..evet zaman cabuk geciyorr..farketmeden okula goturdugun gunlerde gelecekk..toprak bizimkilerin ablasi olacak insallah...

Kiloyada gelincee..hic takma verirsin..toprak ayaklaninca sende kilo felan kalmicak zati

Masallahhh kuzumaaa...yerim ben onun yanaklarini ayaklariniii...toprak hanimmm...rabbim nazarlardann korusunn..suslu pakize cokk kokoss masallahh...

Canim rabbim sana bagislasin minnak kuzunu ..evet zaman cabuk geciyorr..farketmeden okula goturdugun gunlerde gelecekk..toprak bizimkilerin ablasi olacak insallah...

Kiloyada gelincee..hic takma verirsin..toprak ayaklaninca sende kilo felan kalmicak zati

canım arkadasımm rabbım sanada verıcek ınsallah tez zamanda amınn
hep dualarımdasınızı sakın uzulmeyın
evet cnm kocaman olmus fark etmeden rabbım her zorlugun kolaylıgını saglıyor
ınsallah ınsallah

Back