Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün bütün gün gezmekten bir türlü fırsat bulupta gelemedim
Çok eğlenceli bir gün geçirdik kızkardeşimle birlikte
Önce iki araba Anadolu Hisarına gittik
Anadolu yakasında sahil boyunda ilerlerken kendimi sanki başka bir şehre tatile gidiyormuş gibi hissettim
Birlikte Karadayı dizindeki o tepede olan çay bahçesine gittik
Manzara müthişti ve bol bol sohbet edip manzaranın tadını çıkardık
Oradan Hz. Yuşanın Türbesinide ziyaret ettik ( arabada hazır ikide tülbentimiz varken
) Zaten birbirine çok yakınmış oraları
Tekrar sahilden ufak ufak Eyüp'e döndük ve Belediyenin Halıç tesislerinde bir güzel sağlıklı yemeğimizi yedik
En son Eyüp sahilde devamlı gittiğimiz bir park vardı oraya gittik ve eşim annemleri evden alıp geldi
( tabi tüp ve çaydanlıkta getirdi
)
Bir güzel çay keyfi yapıp acık havada çocuklar parkta oynarken baya keyif yaptık
Akşam geç saatte eşimin o uyuz olduğum yeğeninin hastanelik olduğunu duyunca çocukları eve bırakıp hastaneye koşturduk
Çocuk zaten geçmişte rahatsızdı ( doğuştan ) ama son 2 senedir ilaç kullanmıyordu :26:
Gündüz halasının eşiyle basketbol oynarken güneş herhalde çarpt ki birden titreyip yere yığılmış ve sara nöbeti geçirir gibi olmuş
Babası ilk kez oğlunu o halde gördü
sonuçta hiç geçmişte oğlunu o şekilde görmemişti adamcağız
Acil Ambulansla hastaneye kaldırmışlar tabi biz gittiğimizde durumu iyidi çok şükür
İnsan ne kadar uyuz olursa olsun hastalık haberi duyunca çok üzülüyor :26:
Şükür aynı gece saat 02:30 a kadar hastanede bekledik sonra onları evlerine bıraktık
Bu arada çocuğun babanneside hesapta hastaneye geldi
Kadın geldi nasıl oldu diye sordu görümcem iyi şimdi uyuyor dedi, bize dönüp kadın iyi bayramlar dedikten sonra hadi biz gidiyoruz birşey olursa ararsınız dedi ve 2 dakika bile durmadan ayrıldı hastaneden
Ay sinirden kudurdum hatta benim KVye dedim yeminle sen böyle yapsan bana sana yapmadığımı bırakmam diye
Kvde sinir oldu ama onlar zaten o çocuğu hastalıklı doğdu diye sevmiyorlar dedi
Dedim yuh sonuçta üvey değil kendi oğlundan olan torunu üstelik diğer oğlununda ilk çocuğu aynı rahatsızlığı yaşıyor doğduğundan beri yani bu onların genlerinde var demekki
Üstelik ne olursa olsun insan torunu hastanelik olunca böyle saniyelik hani gelmedi demesinler diye mi ziyaret eder
Söylendim durdum dışarda hava almaya gittiğimizde :26: sonra dinden imandan bahsederler herkese akıl verirler yok öyle yapma günah böyle yapma günah diye
Kendi kızın evlatlarına birşey olunca sabaha kadar başında bekliyormuş birde
KVyle o bahaneyle baya sohbet ettik
dedim sen yapsan kesin kıyameti koparır seni pişman ederim
benim evlatlarıma birşey olduğunda Allah korusun gelmediğin an kaçacak yer ara dedim
Bu ara dikkatimi çekti
baya bir ılımlı yaklaşmaya başladı
ama tabi birşey olunca hep bana danışıyor sana uyarsa şunu yapalım sana uyarsa bunu yapalım diye
hatta sabah doktora gideceğimizi konuşmuştuk dün gece ve oda elinin ağrıdığını söyleyince bende fırça attım madem ağrın var ne diye söylemiyorsun oğlun götürsün olmazsa diye
yarın biz gidiceğiz sende gel madem dedim
sakıncası yoksa falan fişman yaptı bende yahu sırtımda taşımıyacağım sonuçta gel işte aradan çıksın hem ihmal etme dedim
Sabah birlikte gittikde eli zorlanmadan ağrıyormuş önemli birşey değilmiş ama en azından içi rahat etti
Eşiminde öğleden sonra sonuçları çıkacak
bakalım ne diyecek doktor