• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Evett birazz gicigina denk gelmissin..canim ozelemi gittin devletemi...yani dr un makinasimi eskiydi..kalp atisini duymadi ve seni gerimi gonderdii...

Bide simdiye kadar hic gitmedinmi kese gormeye felannnn ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE

Ozele gittim. Bilemiyorum makinasi eski miydi.
Ben sirf zaten keaeyi gormek icin gittim. Doktoru oylesine secmis bulundum. Asil randevum 25 inde.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ozele gittim. Bilemiyorum makinasi eski miydi.
Ben sirf zaten keaeyi gormek icin gittim. Doktoru oylesine secmis bulundum. Asil randevum 25 inde.

Sabirr yarabbii...dr lardada dr luk yokk.... sen 7. Haftadasinn...dr keseyi gormedii....kalp atisinida duymadii...eeee biside demedimi...normalmiymisss....direk kilonami yuklendiii.....

Nasil insan bunlarr yaa...butun drlardan sogudum...eee gebe oldugunu kabul ettimi bariii.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabirr yarabbii...dr lardada dr luk yokk.... sen 7. Haftadasinn...dr keseyi gormedii....kalp atisinida duymadii...eeee biside demedimi...normalmiymisss....direk kilonami yuklendiii.....

Nasil insan bunlarr yaa...butun drlardan sogudum...eee gebe oldugunu kabul ettimi bariii.....

Keseyi gorduk cok sukur. Yazmistim ya:)
Kesenin icindeki bebegi goremedik:(
Zaten kese gorundugunde bebek nasil gorunmez anlayamadim. Kese dista bebek. Icinde degil mi sonucta?
Ay nerdeyse kotu bi laf cikacakti agzimdan.
Esimin yaninda konustu bide oyle:((

selam kızlar...
Bugün doktora gittim şükür keseyi gördük haftaya da kalp atışı inşallah...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...

Zaten kese gorundugunde bebek nasil gorunmez anlayamadim. Kese dista bebek. Icinde degil mi sonucta?

cankuş son adet tarihin ne zaman

selam kızlar...
CANKUŞ benim bugün 5+2 günlük gözüktü bende de yağlanma var senin doktordan kaynaklı birşeydir canım o üzülüp stres yapma kendine...

Yaaa gercekten mi?
Ay bak bi sevindirik oldum suan:)
Gittigimde 7+1 idik. Goremedik.
Okuyorum herkes daha altinci haftalarda degil bebegi gormek kalbini duyuyor.
Off...

selam kızlar...

Keseyle birlikte bebegide gordun demi?
Masallah. Allah hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin

Keseyle birlikte bebegide gordun demi?
Masallah. Allah hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin

hayır canım bebek haftaya..ben şimdi anladım senin endişeni...önce kese oluşur bir veya iki hafta sonra bebek keseye iner ve canlanıp kalp atışı duyulur..hiç korkma bir dahaki gidişinde dinlersin kalp atışını canım bunun kiloyla pek ilgisi yok ben kızımda daha kiloluydum herşey normaldi...

hayır canım bebek haftaya..ben şimdi anladım senin endişeni...önce kese oluşur bir veya iki hafta sonra bebek keseye iner ve canlanıp kalp atışı duyulur..hiç korkma bir dahaki gidişinde dinlersin kalp atışını canım bunun kiloyla pek ilgisi yok ben kızımda daha kiloluydum herşey normaldi...

Anladim.
Ama her halukarda 7. Haftada bebek gorulmeli degil miydi?
Yada belki kisiden kisye gore degisiyordur. Bunyeyle alakalidir.
Kendimi teselli ediyorum. :(

Anladim.
Ama her halukarda 7. Haftada bebek gorulmeli degil miydi?
Yada belki kisiden kisye gore degisiyordur. Bunyeyle alakalidir.
Kendimi teselli ediyorum. :(

benim kız 8 haftalıktı göründüğünde herkeste aynı şey olmaz seninki nazlı olacak galiba stres yapma yeterki herşey yoluna girer...

benim kız 8 haftalıktı göründüğünde herkeste aynı şey olmaz seninki nazlı olacak galiba stres yapma yeterki herşey yoluna girer...

Hmm..
O zaman degisebiliyor yani standart bisey yok.
Iste doktor bana en azindan bunu aciklasaydi dusunup durmayacaktim... neyse.
Rahatladim simdi.
Allah razi olsun:)

Hmm..
O zaman degisebiliyor yani standart bisey yok.
Iste doktor bana en azindan bunu aciklasaydi dusunup durmayacaktim... neyse.
Rahatladim simdi.
Allah razi olsun:)

önemli değil canım..aslında benim son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerekiyodu ama geç döllenme olduğu için 5haftalıkk belki senin de geç döllenmedir...

önemli değil canım..aslında benim son adet tarihine göre 7 haftalık olması gerekiyodu ama geç döllenme olduğu için 5haftalıkk belki senin de geç döllenmedir...

Olabilir bilemiyorum ki:)
Eger oyleyse daha da normaldir heralde gorulememesi?

Canimm benimm dert etmee..uzulecek bisi yokk..dr gicikmis biraz okadarr..bak cecoyu ornek al..insallah dahada kilo vererek bitirirsin hamileligii...o cinslik olsun diye oyle demistirr..25 sinde duyorsin insallah pitircikinin kalp sesinii 😚😚😚😚

Canimm benimm dert etmee..uzulecek bisi yokk..dr gicikmis biraz okadarr..bak cecoyu ornek al..insallah dahada kilo vererek bitirirsin hamileligii...o cinslik olsun diye oyle demistirr..25 sinde duyorsin insallah pitircikinin kalp sesinii 😚😚😚😚

Insallah waw insallah:))

selamün aleyküm kızlar... nasılsınız? inşallah aranızda beni hatırlayanlar vardır...
uzun zamandır giremedim foruma...
kızlar nasipse haftaya umreye gidiyorum, inşallah aklımda ve duamdasınız... unutmadım sizleri...
Rabbim inşallah hayırlısı ile tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin...

Back