• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Ben kayiplara karistimm..buralardan bebek konusundan acik uzaklasayim dedimm..eylulde tup bebek varya onun dusuncesi bile yordu beni..bu ara instagramda takiliyorum burdaki k8zlarda orda yaa..orda konusuyoruzz cogu zamanda girmiyorumm..

Gelismeleri yazayimm..

Ramazan diye ilac icmedim..adette olmadim..test yaptim tek cizgi..ve tarlusal ictimm ama adet olamadim halaaa kist olmasindan korkuyorumm..adet olmazssam gidicem mecbur...adet olursamda oceanshine nin ictigi ilacdan alicam seropheneden bitincede takibe gidicemm ne var ne yok diye..bakalimm istee son durumlar bunlarr....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çok şükür sağlığın yerinde

hayırlısı olsun yoktur inşallah kist bazen tarlusala rağmen geç oluyor neden bilemiyorum ama bende de oluyor
serophene klomenle aynı şey mi sanki
inşallah hayırlısıyla Rabbimiz seni yormadan veriversin kuzucuğunu aminn:16:

Elif gibi Sevmek
''Âmin demeye alıştık biz, şikâyetçi
değiliz,

isyânkâr hiç.
Sabrediyoruz, bekliyoruz.
Umutla bekliyoruz.

Zamanı var,âminler boşa değil…”:43:

Buda yaptığım meyve suları :34:
Ben fazla tüketmeyi düşünmüyorum tabi ama eşim ve çocuklara hazirlardan iyidir diye yaptim heleki eşim şimdi yeni düzene alışana kadar ek olsun nasilsa bir dahakine sekersiz yapavagim :1:

Hamarat ceco maşallahın var en güzeli evde yaptığımız katkısız yiyecekler
yoğurdunu kendin yapabilirsen fark zaten çok belli oluyor
biz şimdi doğal maden suyu içmeyi alışkanlık haline getirdik hem benim kandaki oksijen seviyem için de iyiymiş

Eki Görüntüle 1205914

Eki Görüntüle 1206039 Eki Görüntüle 1206050
mınık prensesimm ınsallah yuklemıstır biri bayramda cekıldı
otekındede tam 30 gunluktu ne cabuk gecıyor zaman :nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ayyyyy bin Maşallah Allah bağışlasınnn
minik meleğinii çok güzel kilonuda verirsin canım miniğin sütü çok değerli şuan Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşalah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Anam yine sıcaktan bayılacak bir durumdayım ve hazır eşimde oyun konsolunun başına oturmuşken sizlere bakayım dedim :1:
Sabah çok güzel kahvaltımızı ettik ( maalesef 11i buldu yine gece eşim baş ağrısından sabahlayınca )
Maşallah bağırsaklarımda tembellikten vazgeçtiler herhalde :1:

Aç karnına limonlu suyla başladım ve bu saate kadar 1.5 litreden fazla su içmişimdir :34:
Akşam inşallah kahvaltım ve akşam yemeğimin resimlerini paylaşacağım :34:
Açıkmazsam öğlen yemeği yemeyeceğiz ( karatay teyze günde 2 kere yeter diyor bas bas :1: ) akşam yemeğinide inşallah en geç 18:30da yeriz diye düşünüyorum :34:
Çok acıkırsamda 1 büyük bardak ayran yada bir kase yoğurt/cacık falan yerim olmadı diye düşünüyorum :34:

kızlaaar selamlar olsun herkezeee takıp edemıyorum artık kusura bakmıyın nolur bebik tum enerjımı alıyor kendıme bıle vakıt harcayamıyorum hamdolsun yınede
umarım herkez ıyıdır kılocuklar ne alemde
ben dogumdan sonra kılo vermıstım fakat sutum artsın dıye yedım ve suan kılo vermeye baslıcam ınsallah bebısım 5aylık oldu kızlar zaman ne cabuk gecıyor
daha dun buraya hamılelık haberımı paylasmıstım rabbım sen ne buyuksun
hep dua edıyorum kızlar sızlere
rabbım ısteyen herkeze versın Amınnn
fotografını eklıcem kızımın ama bı turlu ekleyemıyorum nası yapıcam bılemedım cok ugrastım

Eki Görüntüle 1206039 Eki Görüntüle 1206050
mınık prensesimm ınsallah yuklemıstır biri bayramda cekıldı
otekındede tam 30 gunluktu ne cabuk gecıyor zaman :nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah subhanallah :34: kuzumuz çok tatlı :34: inşallah bahtıda yüzü kadar güzel olur :34:
Dediğin gibi zaman su gibi akıp geçiyor :34: sanki daha dün bize hamileyim müjdesini verdiğin :1:
Canım aldığın kilolara takılma hiç nasılsa verirsin yeterki Prensesimiz bol bol anne sütünden yararlansın :34: ama unutma sırf bol su bile içsen sütün artar :34: üstelik ne kadar sık emerse okadar çok gelir sütün :34: hani kalorili şeylerden uzak durmaya çalış :34:
Ben o hatayı maalesef yaptım ( gelsin tatlılar, gitsin meyvesuları :1: ) ve doğumdan 103 kgla çıkmışken salak gibi kendimi sabote edip 120yi gördüm :52::52::52::52: şimdide deli dana gibi olduğum yerde debeleniyorum ( aslında ne güzel 96ya kadar düşmüştüm ama nasıl becerdiysem yine geri geldi :43: )
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok nasılsa :34: Önüme bakıp tekrar disiplinli birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklandım :34: tabi glukofenimide düzenli içiyorum ( eşimde başlayınca ona mecbur ona hatırlatırken bende hatırlıyorum :1: )

Eminim sen çok daha kolay ve çabuk verirsin o bir kaç kiloyu :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :3:

Anam yine sıcaktan bayılacak bir durumdayım ve hazır eşimde oyun konsolunun başına oturmuşken sizlere bakayım dedim :1:
Sabah çok güzel kahvaltımızı ettik ( maalesef 11i buldu yine gece eşim baş ağrısından sabahlayınca )
Maşallah bağırsaklarımda tembellikten vazgeçtiler herhalde :1:

Aç karnına limonlu suyla başladım ve bu saate kadar 1.5 litreden fazla su içmişimdir :34:
Akşam inşallah kahvaltım ve akşam yemeğimin resimlerini paylaşacağım :34:
Açıkmazsam öğlen yemeği yemeyeceğiz ( karatay teyze günde 2 kere yeter diyor bas bas :1: ) akşam yemeğinide inşallah en geç 18:30da yeriz diye düşünüyorum :34:
Çok acıkırsamda 1 büyük bardak ayran yada bir kase yoğurt/cacık falan yerim olmadı diye düşünüyorum :34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah subhanallah :34: kuzumuz çok tatlı :34: inşallah bahtıda yüzü kadar güzel olur :34:
Dediğin gibi zaman su gibi akıp geçiyor :34: sanki daha dün bize hamileyim müjdesini verdiğin :1:
Canım aldığın kilolara takılma hiç nasılsa verirsin yeterki Prensesimiz bol bol anne sütünden yararlansın :34: ama unutma sırf bol su bile içsen sütün artar :34: üstelik ne kadar sık emerse okadar çok gelir sütün :34: hani kalorili şeylerden uzak durmaya çalış :34:
Ben o hatayı maalesef yaptım ( gelsin tatlılar, gitsin meyvesuları :1: ) ve doğumdan 103 kgla çıkmışken salak gibi kendimi sabote edip 120yi gördüm :52::52::52::52: şimdide deli dana gibi olduğum yerde debeleniyorum ( aslında ne güzel 96ya kadar düşmüştüm ama nasıl becerdiysem yine geri geldi :43: )
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok nasılsa :34: Önüme bakıp tekrar disiplinli birşekilde sağlıklı beslenmeye odaklandım :34: tabi glukofenimide düzenli içiyorum ( eşimde başlayınca ona mecbur ona hatırlatırken bende hatırlıyorum :1: )

Eminim sen çok daha kolay ve çabuk verirsin o bir kaç kiloyu :34:
k gecıyor
evet canm masallah zaman cabuk gecıyor :D
rabbım h erkeze nasıp etsın ınsallah.
evet yaa dogumdan sonra sutum azdı hıc bıseyle arttıramadım
taa ki yaş pasta mucızesını bulana kadar
gunde bı dılım yas pasta yedım cok guzel sutum arttı 4 aydır mama kullanmıyorum ama kılocuklarıda aldım :S
vermeem gerekıyor ya 42 bedendım 44 olmusum bazen etklerde falan 46 bıle olmuyor moralım bozuluyor
bol su ıcıyorum tatlıyı kestım bakalım ne olacak :D

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Demin cepten girip menülerimi paylaşayım dedim ama bir türlü cepten resim yükleyemedim :1: sanırım bilgisayar formatında girdiğimden :1: neyse inceler çözerim o olayı :1:

Hemen instagrama paylaşmıştım nasılsa diye bilgisayardan instagramı açıp resimleri oradan almayı deneyeceğim :1:

Bu arada akşam yemeğindeki tavuklardan 3 parça arttı bile :1: gram ekmek yemedim ve 2.5 litre su içildi ama kesinlikte yatana kadar 1 litre daha gider :1:

Eki Görüntüle 1206773

Eki Görüntüle 1206775

Arada biraz acıkır gibi olduğumda kızın kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtasını birde 3 ceviz yedim :1: ama yarın inşallah onada gerek kalmaz :34:

k gecıyor
evet canm masallah zaman cabuk gecıyor :D
rabbım h erkeze nasıp etsın ınsallah.
evet yaa dogumdan sonra sutum azdı hıc bıseyle arttıramadım
taa ki yaş pasta mucızesını bulana kadar
gunde bı dılım yas pasta yedım cok guzel sutum arttı 4 aydır mama kullanmıyorum ama kılocuklarıda aldım :S
vermeem gerekıyor ya 42 bedendım 44 olmusum bazen etklerde falan 46 bıle olmuyor moralım bozuluyor
bol su ıcıyorum tatlıyı kestım bakalım ne olacak :D

Canım aman diyeyim fazla abartmadan kendini frenlediğin iyi olmuş :34:
Bol bol su iç birde benim çakma elti ( eşimin amca gelini :1: ) emzirirken buğday haşlayıp azda şeker ilave ediyordu ( aşure yerine sırf az şekerli buğday :1: ama inan ne zaman ondan yesem sütüm fışkırıyor diyordu :1: )
Birde şekersiz meyve kompostosu olabilir ( hani sıcaklarda hep soğuk birşeyler arıyor ya insan :34: )
Ben inanıyorum sen çok çabuk verirsin o kiloları :34: veremesende mama vermekten iyidir :34: ben iki sene anne sütü verdim kuzuma az az yemek yediği halde :1: )

MErhaba arkadaşlar bu ay aşılama yapacağız tedaviye bugün başladık ilk iğnemi yedim baya yakıyormuş neyse hayırlısıyla gelsin de kuzucuklarımız inşallah :16::16::16:
:16:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Demin cepten girip menülerimi paylaşayım dedim ama bir türlü cepten resim yükleyemedim :1: sanırım bilgisayar formatında girdiğimden :1: neyse inceler çözerim o olayı :1:

Hemen instagrama paylaşmıştım nasılsa diye bilgisayardan instagramı açıp resimleri oradan almayı deneyeceğim :1:

Bu arada akşam yemeğindeki tavuklardan 3 parça arttı bile :1: gram ekmek yemedim ve 2.5 litre su içildi ama kesinlikte yatana kadar 1 litre daha gider :1:

Eki Görüntüle 1206773

Eki Görüntüle 1206775

Arada biraz acıkır gibi olduğumda kızın kahvaltıdan kalan haşlanmış yumurtasını birde 3 ceviz yedim :1: ama yarın inşallah onada gerek kalmaz :34:

Canım aman diyeyim fazla abartmadan kendini frenlediğin iyi olmuş :34:
Bol bol su iç birde benim çakma elti ( eşimin amca gelini :1: ) emzirirken buğday haşlayıp azda şeker ilave ediyordu ( aşure yerine sırf az şekerli buğday :1: ama inan ne zaman ondan yesem sütüm fışkırıyor diyordu :1: )
Birde şekersiz meyve kompostosu olabilir ( hani sıcaklarda hep soğuk birşeyler arıyor ya insan :34: )
Ben inanıyorum sen çok çabuk verirsin o kiloları :34: veremesende mama vermekten iyidir :34: ben iki sene anne sütü verdim kuzuma az az yemek yediği halde :1: )
Maşallahın var ceco ekmeği kesince bende baya değişim oldu henüz tartıda + -++ değişiyor ama düzene girecek buay:16:

MErhaba arkadaşlar bu ay aşılama yapacağız tedaviye bugün başladık ilk iğnemi yedim baya yakıyormuş neyse hayırlısıyla gelsin de kuzucuklarımız inşallah :16::16::16:

Hadi bakalim hayirlisi olsun..su onumizdeki aylarda guzel bi haber verelimm..morele ihtiyacimizz varr..rabbim kaderimize yazmistir insallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Anam kendi kendime iş çıkardım bütün evi kaldırarak :1:
Bitince mis gibi olucak diye kendimi kandırıyorum :1: ama 4 kişi olunca o iş biraz zor :1:
Bugün şükür azim ettim ve bir tepe ütümü bitirdim :1:
Akşam yemeğinden sonra hesapta yerleştirecektim ama nasıl yorulduysam yapamadım :1: neyse tek derdim o kaldı :1:

Bu arada iş yapmaktan nasıl gerildiysem büyük kızlada kapıştık :1:
Yahu kıza bari makineyi boşaltıp kirli bulaşıkları diz dedim yarım yamalak iş yapmış birde o ara tam anneme gidecekti birşey götürmek için başladı kapıda söylenmeye yaptığım işi beğenmiyorsan bir daha bana iş miş yaptırma diye :35:
Zaten felaket yorulmuşum tepem attı senle eve gelince görüşeceğiz dedim sadece :1:
Eşim iş dönüşü çocukları alıp gelince yemek faslı falan derken bizim konuşma daha sonraya kaldı :34:
Neyse yemekten sonra uzun uzun tartıştık :1: bir ara hafiften seslerde yükseldi birbirimize ama en sonunda tamam bundan sonra ben sana hiç bir iş yap demiyeceğim lanet olsun moduna girdim :27:

Bir iki saat odasına kapanıp ağladı hatun ama sonra gelip özür diledi tabi bende ondan hatta oturdum izah ettim bak zaten yorgunum eee kiloda cabası ( iş yapmak bile küfür geliyor bu kiloyla )
Uzun uzun konuştuk ve birbirimize karşı daha dikkatli davranacağımıza söz verdik :16:
Tabi ben biraz çakallık yaptım tartışma esnasında :1:
Vicdanını yakalamak için bir ara haklısın ben çok kötü bir anneyim, özür dilerim sana istediğin gibi davranamıyorum diye, yok işte sen benim ilk göz ağrımsın ama demekki ben sana yeterince sevgi verememişim ki bana bukadar soğuk davranıyorsun gibi laflarla damardan girdim :60: :60: :60: :60:
Normal konuşsam biliyorum haklıyım diye inat edecek ve ancak babası zorluyor diye zoraki özür dileyecek :1:

Cadı kendini uyanık sanıyor hani çirkefe yatarsam anam bana bulaşmaz, dilediğim gibi toto büyütür ve çok fazla iş buyurmaz diye ( ki inanın sadece bulaşık makinesini boşaltıp diz derim arada birde her akşam boş tabakları mutfağa atıverir :1: )
Sonuçta boşa dememişler yaptığın banaysa öğrendiğin kendine diye :1:
Ben öyle damardan girince anında yumuşadı :1: hatta sonrasında eşim bir yemek kanalında erişte yapımını görünce kız sende ananla yapsana böyle hem size eğlence olur hem öğrenmiş olursun diyince eee Annem yapalım desin seve seve yaparım hem birlikte eğlenmiş oluruz dedi :1:

Anam şu ergen gerileriyle uğraşmak ne zormuş :1:
Neyseki ikimizde kinci değiliz :1:

Artık uzun bir müddet gider böyle canım cicim :1: kim bilir belki kalıcı olur :1:

Bu arada aklımdayken yediklerimide paylaşayım :1:

Eki Görüntüle 1209995
Sabah kendime baharatlı omlet yaptım :34: her gün 3 öğün yumurta yesem bıkmam :1:

Öğlende işlerden fırsat bulamadığımdan resim çekemedim :1: bir kase tavuk suyuna çorba ve bir kase yoğurt yedim :34:

Eki Görüntüle 1209996
Akşamlık haşlanmış but, yoğurtlu biber ve domates yedim :34:

canım inşallah RAbbim sana en kısa zamanda bizlere müjde vermeyi nasip eder ...aminnnnnnn

Maşallahın var ceco ekmeği kesince bende baya değişim oldu henüz tartıda + -++ değişiyor ama düzene girecek buay:16:

Bakalım inşallah öyle devam eder :34: şu an gayet güzel gidiyor ve ekmeksiz beslenme çok rahat gidiyor :34: hiçte acıkmıyorum :1:
Dediğin gibi öyle hemen fark olmayabilir ama sabırla devam edeceğim :34: inşallah işe yararda ömür boyu yaparım karatay :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :3:

Sabaha karşı ancak uyuyabildim sıcaklardan ama şükür sabah 9u az geçiyordu uyandım :1:
Kahvaltı faslı yok bulaşık falan derken ancak gelmeye fırsatım oldu :34:
Şimdi işim bitti annem yada pimapenci gelene kadar ( artık hangisi önce gelirse :1: ) biraz keyif yapayım dedim :34:

Kızlar hani şu sıvı katı kuralına uymaya çalışıyorum ya :1: valla şu an deli gibi susadım ( kuru kuru kahvaltı edince :1: ) şişemi hazırladım bir gözüm saatte bekliyorum :1: alışana kadar biraz zor gelicek sanırım ama normalde su yada başka birşey yemeğin yanında içince anında tıkanıp ne kadar yediğimi anlamıyordum :26:

aleyküm selam.....
ceco burdamısın canım?:)
nasılsın görüşmeyeli? çocuklar nasıllar?

:3: Evet canım hem burada hemde 80lerdeyim :34:
İyiyiz çok şükür :34: Kuzularda iyiler işte tatil olunca fırsat buldukça gezmeye çalışıyoruz :34: okullar kapanır kapanmaz bir 15 gün tatil yaptım kızlarla ( eşim bir hafta sonra katıldı bize )
Maalesef verdiğim kiloları belki biliyorsundur hepsini geri aldım :26: hatta fazlasını :27:
En son gittiğim 2 doktor obezite cerrahisinden faydalan diyorlardı ama şimdilik inat ediyorum tek başıma vereceğim diye :34:
Her gün menülerimi paylaşıp kızlara beni ikaz edin diyorum :1: Karatay vari takılıyorum :1: inşallah faydasını görürüm de gerek kalmaz ameliyata :34:

Sen nasılsın görüşmeyeli :44:
İnşallah iyisindir hatta hedefine ulaşmışsındır :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :3:

Sabaha karşı ancak uyuyabildim sıcaklardan ama şükür sabah 9u az geçiyordu uyandım :1:
Kahvaltı faslı yok bulaşık falan derken ancak gelmeye fırsatım oldu :34:
Şimdi işim bitti annem yada pimapenci gelene kadar ( artık hangisi önce gelirse :1: ) biraz keyif yapayım dedim :34:

Kızlar hani şu sıvı katı kuralına uymaya çalışıyorum ya :1: valla şu an deli gibi susadım ( kuru kuru kahvaltı edince :1: ) şişemi hazırladım bir gözüm saatte bekliyorum :1: alışana kadar biraz zor gelicek sanırım ama normalde su yada başka birşey yemeğin yanında içince anında tıkanıp ne kadar yediğimi anlamıyordum :26:

:3: Evet canım hem burada hemde 80lerdeyim :34:
İyiyiz çok şükür :34: Kuzularda iyiler işte tatil olunca fırsat buldukça gezmeye çalışıyoruz :34: okullar kapanır kapanmaz bir 15 gün tatil yaptım kızlarla ( eşim bir hafta sonra katıldı bize )
Maalesef verdiğim kiloları belki biliyorsundur hepsini geri aldım :26: hatta fazlasını :27:
En son gittiğim 2 doktor obezite cerrahisinden faydalan diyorlardı ama şimdilik inat ediyorum tek başıma vereceğim diye :34:
Her gün menülerimi paylaşıp kızlara beni ikaz edin diyorum :1: Karatay vari takılıyorum :1: inşallah faydasını görürüm de gerek kalmaz ameliyata :34:

Sen nasılsın görüşmeyeli :44:
İnşallah iyisindir hatta hedefine ulaşmışsındır :34:

iyi olmanıza çok sevindim canım benim, ne zamandır hatrını soracağım hep araya bişeyler karıştı bugüne kısmetmiş:):29:
tatilde iyi olmuş, ne güzel:)
şuan kaç kilosun canım? ne kadar geri aldın? ve vermen gerekli olan kilon ne kadar?
canım ben ameliyattan yana değilim, çok çok çok iyi düşün derim, ameliyattan fayda görene ben rastlamadım şahsen kendi adıma hiç....
dediğin gibi inşaallah ameliyata gerek kalmadan zayıflarsın canım benim.... allahım hep yanında olsun inşaallah....:29:
bende iyiyim şükür sağolasın, ne olsun işte dünya telaşıyla hergün bir ayrı telaş koşturma.
kilo konusunda 13kilo verdim 9aydır işte, daha vermem gerekli ama işte...
şuan yaptığım diyetimden çoooook memnunum, çok rahatım, sanada şiddetle tavsiye ederim, ama karar senin tabiki....
13kilonun 8kilosunu bu diyetle verdim, hem istediğimden yiyorum hem sağlıklı besleniyorum hemde kilo verebiliyorum hemde doyuyorum.
aayçakayanın5333 diyeti yaptığım bu diyet.
bence sende rahatça yapabilirsin bunu, çünkü geçmişte ne kadar azimli başarılı olduğunu biliyorum ben, ve ben kullandığım ilaçların verdiği aşırı iştahla aldım tüm bu fazla kilolarımı, bu diyetle bu aşırı iştahlarımı dengeleyebiliyorum.
5333ü istersen sanada anlatabilirim, takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.
5333ten önce karatayı denemiştim ama olmadı yapamadım ben karatayı.
kocaman öpüyorum canım, görüşürüz:):3::16::16::16:
+90topiğinede beklerim:):34::54:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim :1:
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı :1:
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşı :1: ilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi :1:

Hayatımda ilk kez maça gideceğim :1:
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadı :34: Büyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti :1: )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda :1: ) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana :1:
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar :1:

Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak :1:
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağım :34: maç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim :34: evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah :34:

iyi olmanıza çok sevindim canım benim, ne zamandır hatrını soracağım hep araya bişeyler karıştı bugüne kısmetmiş:):29:
tatilde iyi olmuş, ne güzel:)
şuan kaç kilosun canım? ne kadar geri aldın? ve vermen gerekli olan kilon ne kadar?
canım ben ameliyattan yana değilim, çok çok çok iyi düşün derim, ameliyattan fayda görene ben rastlamadım şahsen kendi adıma hiç....
dediğin gibi inşaallah ameliyata gerek kalmadan zayıflarsın canım benim.... allahım hep yanında olsun inşaallah....:29:
bende iyiyim şükür sağolasın, ne olsun işte dünya telaşıyla hergün bir ayrı telaş koşturma.
kilo konusunda 13kilo verdim 9aydır işte, daha vermem gerekli ama işte...
şuan yaptığım diyetimden çoooook memnunum, çok rahatım, sanada şiddetle tavsiye ederim, ama karar senin tabiki....
13kilonun 8kilosunu bu diyetle verdim, hem istediğimden yiyorum hem sağlıklı besleniyorum hemde kilo verebiliyorum hemde doyuyorum.
aayçakayanın5333 diyeti yaptığım bu diyet.
bence sende rahatça yapabilirsin bunu, çünkü geçmişte ne kadar azimli başarılı olduğunu biliyorum ben, ve ben kullandığım ilaçların verdiği aşırı iştahla aldım tüm bu fazla kilolarımı, bu diyetle bu aşırı iştahlarımı dengeleyebiliyorum.
5333ü istersen sanada anlatabilirim, takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışırım.
5333ten önce karatayı denemiştim ama olmadı yapamadım ben karatayı.
kocaman öpüyorum canım, görüşürüz:):3::16::16::16:
+90topiğinede beklerim:):34::54:

İnanmayacaksın belki ama ben 123.5 kg gördüm :52::52::52: hatta halada görüyorum :1:
Ne güzel 96lara kadar inmiştim ama işte o dönem antidepresanlar kullanmak zorunda kaldım ve verdiğim tüm kiloları 4 ayda geri aldım diyebilirim :43:
Senin dediğin diyetide bir güzel araştırayım :34:
Bakalım karatay şimdilik çok iyi gidiyor ( 5.ci günüm bugün :1: ) 1 ay denerim baktım faydası var devam ama beklediğim faydayı göremezsem artık birde seninkini denerim :1: tabi bana özet geçersen sevinirim :1:
Bu arada karatayın yanı sıra sabahları limonlu su ve gün içinde de karbonhidrat sayımı yapıyorum :34: hani bir ara çok meşhurdu puanla zayıflamak hesabı :1: günlük 35 puanlık karbonhidratı geçmemeye çalışıyorum ( ne kadar az puan o kadar kilo kaybı diyordu nette :1: )
Umarım işe yararda en azından şu 2li haneleri yine görürüm :1:

Bende seni kocaman öpüyorum ve ilk fırsatta iadeyi ziyarete geliyorum topiğe :1:

Hayirli geceler...
Nasilsiniz
Biz iyiyiz cok sukur.
10. Haftamizfayiz. Cok sukur kg almadim. Dikkat etmeye calisiyorum.

Ceco size birsey sorabilir miyim?
Hani kg verip doguma girmissiniz ya ne guzel insallah hayirlisiyla bana da nasip olur:))
Bu sureci cok bulantilarla afedrsiniz istifralarla mi gecirdiniz yoksa skntiniz olmadi mi?
Okuyorum bulantisi vs. Olanlar cok kg verebikiyorlar. Ama olmamasi durumunda illa alinmasi daha mi olasi oluyor.?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Annemleri uyurlayıp etrafı biraz toladıktan sonra kendimi bir 5 dakikalığına da olsa buraya atayım dedim :1:
Eşim bugün süpriz yaptı ve erkenden eve damladı :1:
Daha doğrusu bugün Beşiktaşın maçı varmış yabancı bir takıma karşı :1: ilk lafını ettiğinde maç için izin isteyecek sanıyordum ama akşama hazırlanın ailecek maça gidiyoruz dedi :1:

Hayatımda ilk kez maça gideceğim :1:
Senelerdir eşime yalvarıyordum bir kerecikde olsa götür diye ama hiç kısmet olmadı :34: Büyük kız fanatik Beşiktaşlı olduğundan havalara uçtu ( zaten benim tahminim hani hem Beyzanur mutlu olsun hemde birlikte birşey yapmış olalım diye eşim bu maçı icat etti :1: )
Hemen bütün beşiktaş Şallarını ( 3 tane var cadıda :1: ) birde koca beşiktaş bayrağını çıkardı meydana :1:
Ne zaman gideceğiz diye sırayla gelip soruyor cadılar :1:

Bakalım inşallah çok güzel geçer bende biraz deşarj olayım tezahurat yaparak :1:
Tek düşüncem akşam yemeğini ne yapacağım :26: olmadı artık en zararsız şekilde atlatmaya bakacağım :34: maç 8 buçuktaymış ve erken gideceğiz biletleri stadtan alıcağız diye o yüzden artık orada bulabileceğim en masum şeyi yerim :34: evde salatalık malzemem olsaydı hemen kendime salata yapar yanımda götürürdüm ama marul falanda kalmamış :26:
Neyse artık bir çaresine bakacağım inşallah :34:

İnanmayacaksın belki ama ben 123.5 kg gördüm :52::52::52: hatta halada görüyorum :1:
Ne güzel 96lara kadar inmiştim ama işte o dönem antidepresanlar kullanmak zorunda kaldım ve verdiğim tüm kiloları 4 ayda geri aldım diyebilirim :43:
Senin dediğin diyetide bir güzel araştırayım :34:
Bakalım karatay şimdilik çok iyi gidiyor ( 5.ci günüm bugün :1: ) 1 ay denerim baktım faydası var devam ama beklediğim faydayı göremezsem artık birde seninkini denerim :1: tabi bana özet geçersen sevinirim :1:
Bu arada karatayın yanı sıra sabahları limonlu su ve gün içinde de karbonhidrat sayımı yapıyorum :34: hani bir ara çok meşhurdu puanla zayıflamak hesabı :1: günlük 35 puanlık karbonhidratı geçmemeye çalışıyorum ( ne kadar az puan o kadar kilo kaybı diyordu nette :1: )
Umarım işe yararda en azından şu 2li haneleri yine görürüm :1:

Bende seni kocaman öpüyorum ve ilk fırsatta iadeyi ziyarete geliyorum topiğe :1:

inanırım canım, hayat hep düz değil işte....
kilo konusunda bize düşen elimizden geleni yapmaya çalışmak.... sonra da tevekkül etmek.
mutlaka dene 5333ü derim.... MUTLAKA... ben çok memnunum 2-3aydır 5333ten....
ben bu 5333 diyetini özel mesajla bir arkadaşa dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım yakın bir vakitte, baya uzunca bir yazı oldu, ben sana onu kopyalayıp göndereyim özel mesajla birazdan, bu mesajla 5333e dair kaba bir bilgin olmuş olur oldumu? yine aklına takılan olursa elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya çalışırım canım, özelden soruverirsin bana aklına takılanı:):29::13:
ramazanda ve bayramda hiç diyet yapamadım, menülerden ötürü....
işte 4gündür başladım diyetimi şükür bende.... yarın benim tartı günüm, çok merak ediyorum ne alemlerdeyim:)
aldım tabiki biraz kilo, çünkü oldukça güzel yedim:DD
en son 89küsürle 8leri görmüştüm azıcık ucundanda olsa:)))))
acaba şuan ne alemdeyim çok merak ediyorum....
neyse yarın sabaha az kaldı:)
4kiloya kadar razıyım.....:27::27::27:
eğer unutmazsam ve güzel bir rakam görürsem tartıda yarın sana buradan yazarım kaç kilo olduğumu:):34:
iadeyi ziyaretinide bekliyorum bu arada:))))):1:
görüşürüz canım:16::16::16:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudum :1: ama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım :1: ohhh dünya varmış :1: Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn

Bugün öğle yemeği derdim yok :1: dün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti :1: ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım :1:
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz :1: 15ci sene giriyoruz :16::16::16:
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedi :1: sıkıştırınca mecbur itiraf etti :1: beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş :1: düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim :1:
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatını :1: meğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış :60: yanında yemek falan yokmuş :1: ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk :52::52::52::52::52:
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar :53::53::53::53:
Yani karı koca 290 lira :52::52::52: ulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime :1: tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah :1:
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum ya :34: sırf manzarasını görüp dönsem yeter :1:
Neyse nasip değilmiş diyelim :1:
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi :16::16::16:

Tabi çocuklar annemde kalacaklar :1:
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar :1:

Şükür bugün işim yok :1: keyif yapacağım :34: şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat :1:

Hayirli geceler...
Nasilsiniz
Biz iyiyiz cok sukur.
10. Haftamizfayiz. Cok sukur kg almadim. Dikkat etmeye calisiyorum.

Ceco size birsey sorabilir miyim?
Hani kg verip doguma girmissiniz ya ne guzel insallah hayirlisiyla bana da nasip olur:))
Bu sureci cok bulantilarla afedrsiniz istifralarla mi gecirdiniz yoksa skntiniz olmadi mi?
Okuyorum bulantisi vs. Olanlar cok kg verebikiyorlar. Ama olmamasi durumunda illa alinmasi daha mi olasi oluyor.?

Canım harikasın :46::46::46: İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın :34: yada alırsanda çok az :1:
Valla ben ikinci kuzumda 5 kg verdim ama 9 ay boyunca kendimi inanılmaz iyi hissettim :16: hiç bir şeyden tiksinmedim, halsizlik yaşamadım ( doğuma gittiğim ana kadar sokaklardaydım :1: millet artık sokakta doğuracaksın diyordu hatta doğumun olduğu gece gezmeden hastaneye geçtik kontrole diye ama sancımın olmayacağı belli olunca yine suni sancı olucak dedi doktor bende hadi gelmişken doğurayım bari demiştim :60: doktorum tıp hayatımda senin gibi hastam olmadı demişti :60: )
Büyük kızımda inanılmaz bulantı, kusma ve halsizlik yaşamıştım ( belkide psikolojikti bilmiyorum ) ama doğru dürüst yemek yemediğim ( daha doğrusu sırf zararlı olan turşu ve dondurmayla 9 ayı geçirdiğim için ) inanılmaz kilo aldım ama ikincide inan anam dünyayı yedin diyorlardı :60: tabi hep ızgara ve salata ağırlıklıydı yediklerim :34: sağlıklı, sık sık ve ufak öğünler yerdim ama millet ha bire birşeyler yediğimi görünce dünyayı yedin olurdu :60:

Kesinlikle çok güzel bir hamilelik geçireceğini düşün ve sakın stres yapma :34: biliyorsun kuzucuk ne kadar stresten uzak geçirirse hamileliği, doğduğunda okadar sakin ve mutlu bir bebek olur :34:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :3:

Gece sıcaktan ve açlıktan zor uyudum :1: ama sabah 9da uyanıp hemen kahvaltımı yaptım :1: ohhh dünya varmış :1: Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ...Aminnnnnnn

Bugün öğle yemeği derdim yok :1: dün annem sağ olsun taze fasülyeyi yersiniz diye bıraktı ( hatun dün uğraşmıyayım diye öğle yemeğinide alıp gelmişti :1: ) Aslında evde de pek birşey kalmadı bu akşam tekrar bir market yapayım :1:
Bu arada yarın bizim evlilik yıldönümümüz :1: 15ci sene giriyoruz :16::16::16:
Eşim dün seni çok istediğin bir yere götüreceğim yemeğe dedi :1: sıkıştırınca mecbur itiraf etti :1: beni kız kulesine yemeğe götürmeyi düşünmüş :1: düşünmüş diyorum çünkü dün gece rezervasyonu birlikte yapmıştık ama sonra sayfayı inceleyip eşimin menülerde yanlış yere baktığını görünce bu sabah rezervasyonu iptal ettirdim :1:
Adamcağız 29 lira okumuş menü fiyatını :1: meğer onun baktığı sadece bir adet içecek + 1 patates kızartması fiyatıymış :60: yanında yemek falan yokmuş :1: ya boşver az daha pahalı olsun ne olucak sen çok istiyordun dedi ama akşam yemeği menülerini görün ikimizde böyle olduk :52::52::52::52::52:
Kişi başına en basit akşam yemeği menüsüne 145 lira yazmışlar :53::53::53::53:
Yani karı koca 290 lira :52::52::52: ulen o paraya ben evi doldururum dedim eşime :1: tabi internetten iptal olmuyor diye telefon açtım sabah sabah :1:
Eşim çok üzüldü oraya gitmek istediğim halde gidemiyoruz diye ama ben zaten ille yemek yemeğe gidelim demiyorum ya :34: sırf manzarasını görüp dönsem yeter :1:
Neyse nasip değilmiş diyelim :1:
Onun yerine güzel bir yerde baş başa yemek yer sonrada istersen sinemaya gideriz dedi :16::16::16:

Tabi çocuklar annemde kalacaklar :1:
Umarım benim büyük cadı ufağını bu sefer oyalarda gecemizi bozmazlar :1:

Şükür bugün işim yok :1: keyif yapacağım :34: şimdiden yarın ne giyeceğime bir bakayım bari fırsat o firsat :1:

Canım harikasın :46::46::46: İnşallah hamileliğinin sonuna kadar hiç kilo almazsın :34: yada alırsanda çok az :1:
Valla ben ikinci kuzumda 5 kg verdim ama 9 ay boyunca kendimi inanılmaz iyi hissettim :16: hiç bir şeyden tiksinmedim, halsizlik yaşamadım ( doğuma gittiğim ana kadar sokaklardaydım :1: millet artık sokakta doğuracaksın diyordu hatta doğumun olduğu gece gezmeden hastaneye geçtik kontrole diye ama sancımın olmayacağı belli olunca yine suni sancı olucak dedi doktor bende hadi gelmişken doğurayım bari demiştim :60: doktorum tıp hayatımda senin gibi hastam olmadı demişti :60: )
Büyük kızımda inanılmaz bulantı, kusma ve halsizlik yaşamıştım ( belkide psikolojikti bilmiyorum ) ama doğru dürüst yemek yemediğim ( daha doğrusu sırf zararlı olan turşu ve dondurmayla 9 ayı geçirdiğim için ) inanılmaz kilo aldım ama ikincide inan anam dünyayı yedin diyorlardı :60: tabi hep ızgara ve salata ağırlıklıydı yediklerim :34: sağlıklı, sık sık ve ufak öğünler yerdim ama millet ha bire birşeyler yediğimi görünce dünyayı yedin olurdu :60:

Kesinlikle çok güzel bir hamilelik geçireceğini düşün ve sakın stres yapma :34: biliyorsun kuzucuk ne kadar stresten uzak geçirirse hamileliği, doğduğunda okadar sakin ve mutlu bir bebek olur :34:

Cok tesekkur ederim.
Yani bulanti olmasada insan kg verebilir yada almadan gecirebilir demek.
Oh sukur.

Bu arada evlilin yildonumunuz hayirli olsun. Nice seneleri birlikte saglikla huzur ve mutlulukla gecirirsiniz insallah.
O kiz kuleside neymis oyle yahu? Sirf manzarasina o para. Arabamla gider gorurum daha iyi. Guzel gecer insalllah:)

Cok tesekkur ederim.
Yani bulanti olmasada insan kg verebilir yada almadan gecirebilir demek.
Oh sukur.

Bu arada evlilin yildonumunuz hayirli olsun. Nice seneleri birlikte saglikla huzur ve mutlulukla gecirirsiniz insallah.
O kiz kuleside neymis oyle yahu? Sirf manzarasina o para. Arabamla gider gorurum daha iyi. Guzel gecer insalllah:)

İnşallah canım kilo almadan atlatırsın hamileliğini :34:

Sorma canım gerçekten abartmışlar manzara yüzünden fiyatları :35: tamam senelerdir oraya gitmek istiyordum ama bu kadarda değil :1:
Denize karşı olucak diye bir şart yok nasılsa :1:
Büyük ihtimalle eşimle Floryada Belediye Tesislerine gideriz yemeğe :1: orasıda deniz manzaralı :1: ya maksat baş başa zaman geçirmek sonuçta gerisi önemli değil :34:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52:

Felaket yağmur yağdı biraz evvel :52:
Öyle böyle değil hatta okadar şiddetliydiki resmen pimapenin kilidi kendiliğinden açıldı ve salona su doldu :27:
Onları tam koştur koştur temizlerken balkona bir baktım orası dahada beter :26:
Sürgülü olduğu için camlar aralardan dolmuş ( suyun akması gereken ufak delikler tıkanmış )
Balkon resmen göl oldu :52::52::52:
Hepsini temizledim ve şükür yağmurda durdu gibi birşey :34:

Ben bugün işim yok keyif yapacağım dedim ya ille bir aksilik olucak :1:

Back